KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DANTES
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la DANTES » 04 feb 2013, 22:04

Ja mislim da ne bismo ni prvi izgubili da nije bilo tekme u petak kasno i teškog poraza od Brosea.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 feb 2013, 22:22

Partizan rutinski preko Slobode kako se i ocekivalo.
Ali ovi ludaci nakon kraja 3/4 8/17 slobodna bacanja. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 feb 2013, 18:50

Idemo u finale nakon ne baš dobre igre.... Vidjećemo ko će biti rival... 1 ili 2 Državnog projekta...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2013, 19:06

Kakav ce to sudar drzavnih projekata biti ko god da prodje. 8-)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 16:55

duhom institucije-protiv prostitucije :!: :!:

samo hrabro momci veceras,sta god da uradite imacete i dalje moju podrsku...ako ne ove,bice godina za osvajanje novih trofeja.

inace coki potegao veze i preuzeo skoro sve ostale karte....posle neka neko vice udba,db,drzavni projekti i ostalo :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 17:32

Coki potegao veze za karte,Vucko potegao veze za osvajanje kupa. 8-)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2013, 18:00

Reče devil hinjeci cinizam.... Ne, sve je namjesteno.... Izgubicete... Aca picousti se bori za Kosovo, ne stigne baš sve...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2013, 18:07

A sada ozbiljno... Projekti se prave i propadaju, u nizu, kao po pravilu nakon svakih izbora. Megalomani, dolaze,prolaze i odlaze, Partizan stoji, traje, i blista... Mi možemo sve, mi hoćemo sve... Uvijek hrabro, muški, svim srcem, samo naprijed... Drugi igraju da bi bili kao mi, mi igramo da stvaramo čuda, i budemo veći i od sebe samih... Neobično, ludo, ne,ne,ne... To je naše, samo naše.... Srce, i duh jednog kluba crnih i bijelih boja... Mi smo sve, svjetlo i tama, radost i tuga, mi smo Partizan i ljubav Juga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 22:29

Posle Danilovic ispada paranoik kada upozorava da se spremaju incidenti....pisacka,pljuvanja,baklje...jel treba zivot neko da izgubi zbog stoke maloumne?jel ovo cena srecnije Srbije?eto vam kup stoko pa slavite sa pickoustim ako je ovo cena.
Ps. ''stoko'' -upuceno ovim kompleksasima sto po naredjenju vrha prave sranja.Navikli da love u mutnom neko bi rekao

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 feb 2013, 22:31

sasagmp je napisao/la:Posle Danilovic ispada paranoik kada upozorava da se spremaju incidenti....pisacka,pljuvanja,baklje...jel treba zivot neko da izgubi zbog stoke maloumne?jel ovo cena srecnije Srbije?eto vam kup stoko pa slavite sa pickoustim ako je ovo cena.
Ps. ''stoko'' -upuceno ovim kompleksasima sto po naredjenju vrha prave sranja.Navikli da love u mutnom neko bi rekao
potpis :!: sad prebaci vidim prekid :o

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 feb 2013, 22:45

sasagmp je napisao/la:Posle Danilovic ispada paranoik kada upozorava da se spremaju incidenti....pisacka,pljuvanja,baklje...jel treba zivot neko da izgubi zbog stoke maloumne?jel ovo cena srecnije Srbije?eto vam kup stoko pa slavite sa pickoustim ako je ovo cena.
Pa vaši navijači su palili baklje. I ako ne znaš šta se desilo (a ne znaš), kako znaš da je isplanirano, naručeno ili šta već?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 22:47

Puj pike ne vazi,jel tako bese?
Niko nista nije video,niko nista nije cuo....idila na tribinama i dalje punim. Idemo dalje do sledeceg talasa Partizana,ako ga bude....(da nije tuzno bilo bi smesno)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 22:48

Sreca pa se preko TV-a zna kako je i sta je bilo. :roll: Meni je brat na tribini i otprilike znam sta se desava mada kolika je budala ne bi me cudilo da malo to preuvelicava.
Samo cu reci stoko jedna maloumna,i jedni i drugi.Ako se na **** utakmici posvecenoj jednom od najboljih kosarkasa svih vremena na ovim prostorima ne mozete suzdrzati onda **** mater svi redom. :oops:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 22:51

A ti znas sta se desilo?cenim kuckas iz Jezera?i sta 100 sigurnosti znas da ja ne znam?mora da ti je general javio da su zrtve ustvari,a ne krivci..ponosni sinovi majcice Srbije....mnogo sebi dajes za pravo kada je komentarisanje u pitanju tudjih informacija....cuj palili baklje pa cigani revoltirani plamenima krenuli da gase radi sportske atmosfere.
Moj savet-ne blamiraj se i ne sudi na osnovu komentara ****,rsb-a i delije.net.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 22:53

Pa isto vredi i za vas.Na osnovu cega ti pises.
Ja napisah da niko ne zna sta se dogadja,meni jeste brat tamo ali ne mogu da mu verujem na rec jer znam kakav je po pitanju tih stvari.
Ne blamiraj se ti sa glupim komentarima vec procitaj lepo jednu **** recenicu. :oops:

Stoka je stoka,svi su stoka,ne znam koji moj i murija glumi pa ostavlja sve kako je i bilo.Celu dvoranu teras napolje i cao.Ali jok oni su one sto su uleteli na teren pustili,zagubice se u masi i do sledeceg nereda nikome nista,sledeci nered opet isto i niko nece krivicno odgovoarati. :oops:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 22:54

Devile Grobari stoko?oni uleteli?oni slali coveka na tribinu Delija da se pokusa ogrebati o trofej?
Jel toliko reci ''jbg-a jeli smo ****''?
A da vi ste bezgresni...ako imas brata na tribini kao sto ja imam 10 drugara onda budi realan i prenesi sta je bilo,a ne satro kolektivna krivica.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 feb 2013, 22:55

sasagmp je napisao/la:cuj palili baklje pa cigani revoltirani plamenima krenuli da gase radi sportske atmosfere.
Ko je to rekao?

Ako mondo, mozzart i drugi koji imaju svoje izvještače u dvorani istovremeno prenesu istu informaciju onda logično da je tačna. Zar ne?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 22:56

Imas konkretna pitanja konkretno odgovori.Nista vise od toga-postedi me demagogije ala Gebels,ozbiljni smo ljudi.Ima i medju nama stoke,krimosa i ostalih,ali ovde se pecat Reakcije prepoznaje.Vec vidjeno

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 22:59

sasagmp je napisao/la:Devile Grobari stoko?oni uleteli?oni slali coveka na tribinu Delija da se pokusa ogrebati o trofej?
Jel toliko reci ''jbg-a jeli smo ****''?
A da vi ste bezgresni...ako imas brata na tribini kao sto ja imam 10 drugara onda budi realan i prenesi sta je bilo,a ne satro kolektivna krivica.
Ma cekaj,sada cemo zbog ove tuce da zaboravimo sve od ranije.Jesu li i Grobari bacali petarde ? Jesu. Jesu li Grobari palili baklje ? Jesu. Jesu li ubacivali upaljace ? Jesu. Jesu li Delije bacali petarde ? Jesu. Je li retard krenuo da uzima zastavu ? Jeste. Jesu li ga premlatili ? Jesu. Ne moze ovde jedna strana biti nevina nikako.
Svi su stoka do jednog,ko god je bacio jednu **** petardu u dvoranu,alo bre nije ti ovo stadion da bacas petardu i palis baklju. :roll: :oops:
Ko god pokusa da se opere,opravdanja nema.Podneo bih ovo malo lakse da se dogadja na nekoj drugoj utakmici,ali na utakmici posvecenoj Zucku,e to ne mogu da podnesem.
Oprosti im Zucko,ne znaju sta rade. :oops:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 10 feb 2013, 22:59

Hvala na odgovoru bray...
Formiras misljenje kreirano gledajuci kutiju u boji

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.