Reprezentacija Spanije - La Roja
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Reprezentacija Spanije - La Roja
Kako Isco nije igrao 
idemo David

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- Consigliere
- Kontakt:
Costa gubi 80% napadackih sposobnosti kad obuce dres Spanije... Sta je veceras sve fulio 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jest fulio,svako moze imati losu noc,ali koliko ja vidim ne odgovara njemu ovaj Spanski stil igre...Consigliere je napisao/la:Costa gubi 80% napadackih sposobnosti kad obuce dres Spanije... Sta je veceras sve fulio
- alan_kardec
- Kontakt:
MElloo je napisao/la:Kako Isco nije igrao
Pa Isco je sa mladom repkom, igra baraž protiv Srbije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Muniain,Munir,Sergio,Isco,Deulofeu,Muniesa,Manquillo etc etc su doživjeli jednu od najvećih blamaža u historiji Španskog fudbala.
Prizemljenje nakon visokih letova vazda bude bolno!
A.F.C. Bournemouth!
malo je reci blamaža.... Srbi išamarali nafurane zvijezdice i bolno ih spustili na zemljurambo16 je napisao/la:Muniain,Munir,Sergio,Isco,Deulofeu,Muniesa,Manquillo etc etc su doživjeli jednu od najvećih blamaža u historiji Španskog fudbala.
Celadesu klocino, sam se objesi
Mislim da je ovaj post prije pola godine bio ismijan jer u sastavu nema Pedra, Piquea, Albe i Inieste, ali dodje sve na svojeL_blancos je napisao/la:DeGea
Carvajal-Ramos-Inigo-Moreno
Koke-Busquets/Ituraspe-Thiago
Isco---------Muniain/Jese
Diego Costa
U rotaciji jos Ander, Silva, Paco, Rodrigo, Cesc, Mata...
Nastavak dominacije
Rekoh ja da sa starom postavom Spanija nema tu sta trazit
I sad ga treba ismijat
Jer je reprezentacija Spanije nezamisliva bez ubertalentovanog Pedra, Shakirinog hamala i Inieste koji ulazi u godine i koji je grohnuo?

Bas tako. Kad za reprezentaciju budu lose igrali mozemo diskutovat o tome da li zasluzuju klupu ili neL_blancos je napisao/la:Jer je reprezentacija Spanije nezamisliva bez ubertalentovanog Pedra, Shakirinog hamala i Inieste koji ulazi u godine i koji je grohnuo?
L_blancos je napisao/la:Mislim da je ovaj post prije pola godine bio ismijan jer u sastavu nema Pedra, Piquea, Albe i Inieste, ali dodje sve na svojeL_blancos je napisao/la:DeGea
Carvajal-Ramos-Inigo-Moreno
Koke-Busquets/Ituraspe-Thiago
Isco---------Muniain/Jese
Diego Costa
U rotaciji jos Ander, Silva, Paco, Rodrigo, Cesc, Mata...
Nastavak dominacije
Rekoh ja da sa starom postavom Spanija nema tu sta trazit
Inace Spanija trenutno briljira, osvojili su SP u Brazilu na krilima tih igraca. U prvoj utakmici nakon SP gdje je Brko sastavio Iniestu, Piquea i Albu u prvoj postavi, zijanili su protiv Slovacke.
pa jasno...bice da su izgubili zbog te trojice, a nikako zbog Ikerovih bravura na goluL_blancos je napisao/la:Inace Spanija trenutno briljira, osvojili su SP u Brazilu na krilima tih igraca. U prvoj utakmici nakon SP gdje je Brko sastavio Iniestu, Piquea i Albu u prvoj postavi, zijanili su protiv Slovacke.
[youtube][/youtube]
A inace si gledao utakmicu pa znas sta je sve prije toga skidao.
Tim igracima je, manje-vise, istekao rok i vrijeme je za neka nova imena.
Tim igracima je, manje-vise, istekao rok i vrijeme je za neka nova imena.
samo u nekom imaginarnom šizoidnom svijetu je tim igracima istekao rok
sreca po Španiju - pa im je Brko selektor, a ne forumaši sa SS.ba
sreca po Španiju - pa im je Brko selektor, a ne forumaši sa SS.ba
[youtube][/youtube]
Imaginarni šizoidni svijet
Imaginarni šizoidni svijet
Neće Španija opet dominirati ni sa, ni bez Inieste, Piquea i co. Bilo je i prije ove dominacije igrača poput Iniga, Coste, Muniaina, Martineza i sličnih.
Zadnja izmjena: xaviesta, dana/u 06 jan 2015, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
Don't hate what you don't understand.
Imaju sansu stvoriti kompaktnu sredinu sa Iscom, Koketom, Thiagom i Busquetsom. Problem je Thiago koji je previse sklon povredama i Busquets, koji opet nije igrac da se moze isticati u stanju kakvo je trenutno u Barci. Era od 2008-2012 je neponovljiva i nema smisla pokusavati oziviti te igrace i taj sistem.
Cim neko bude pruzao bolje partije od Inieste u reprezentaciji neka ga momentalno posadi na klupu. I zadnju tekmu il predzadnju, nisam bas siguran, jedini je Andres igrao lopte, ostalo sve mrtvoL_blancos je napisao/la:Imaju sansu stvoriti kompaktnu sredinu sa Iscom, Koketom, Thiagom i Busquetsom. Problem je Thiago koji je previse sklon povredama i Busquets, koji opet nije igrac da se moze isticati u stanju kakvo je trenutno u Barci. Era od 2008-2012 je neponovljiva i nema smisla pokusavati oziviti te igrace i taj sistem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.