Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Blue City
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Blue City » 15 avg 2011, 19:13

Samo ću da vama navijačima drugih klubova nešto kažem da iskreno navijam od 2009. godine za City a tada sam imao 13.godina a sada 15. ;)
Iskreno navijam za svoj klub ne zbog Džeke jer nisam niti bosanac nego Hrvat već naprosto zato što mi je klub prirastao srcu i molio bih sve ove druge forumaše koji ovdje pišu da navijaju za Liverpool,United itd. da to izjavljuju na drugoj temi a ne tu da je kvarite ovu temu o Cityju ;)
Zadnja izmjena: Blue City, dana/u 15 avg 2011, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 19:20

Blue City je napisao/la:Samo ću da vama navijačima drugih klubova nešto kažem da iskreno navijam od 2009. godine za City a tada sam imao 13.godina a sada 15. ;)
Iskreno navijam za svoj klub ne zbog Džeke jer nisam niti bosanac nego Hrvat već naprosto zato što mi je klub prirastao srcu i molio bih sve ove druge forumaše koji ovdje pišu da navijaju za Liverpool,United itd. da to izjevljuju na drugoj temi a ne tu da je kvarite ovu temu o Cityju ;)
Ma boli te briga sta ostali misle,ionako je misljenje ko supak svako ga ima.Ti pisi i dalje jer i meni je City gotivan.Cak mislim da ce osvojiti titulu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 15 avg 2011, 19:27

Evo malo prije utakmice da svojim riječima najavim dvoboj između nas i Swansea da ne bi pomislili da sam samo to copy paste ;)

Manchester City:

Klub koji želi otvoriti svoju novu sezonu pobjedom na domaćem terenu.Mnogi vjeruju kao i ja da će City slaviti sa najmanje dva gola razlike i da će tako uspješno krenuti u borbu za naslov prvaka engleske čemu se imaju i pravo nadati jer imaju odličnu momčad na svim pozicijama kvalitetnih igrača te vrhunske zamjene za bilo koju poziciju na terenu...

Swansea:

Klub koji želi ostaviti utisak u premierligi te pokazati se u najboljem svjetlu.Prvi Velški klub koji nastupa u engleskoj prvoj ligi te se nadaju da će danas u gostima kod Cityja odigrati što bolju utakmicu i da ako im se posreći uzmu pokoji bod Cityju što bi za njih bio ogroman uspjeh....

Zaključak:

Realno gledajući na utakmicu Cityja i Swansea gotovo svi će reći da Swansea nema nikakve šanse odigrati pozitivno u svoju korist protiv Cityja koji želi ove sezone osvojiti što više trofeja...Sve osim da Swansea otiđe kući praznih ruku bila bi prava mala zenzacija ;)

Ukratko sam predstavio klubove pred početak ove utakmice i nadam se da sam ok napisao pošto mi je to prvi puta ;)

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 15 avg 2011, 19:36

Ako te neko provocira, najbolji način da reaguješ je ignore ;)

Nadam se da ćete dobro startati u ligi, jer i Chelsea i Scum su mi veoma mrski, pa bi volio da uzmete titulu. Swansea City je vrlo dobar i organiziran tim, ali vjerovatno će nedostatak kvalitete i kod otočana prilično izražen visok respekt "velikih zvijezda" doći do izražaja. Mislim da su najopasniji igrači u ovom timu Sinclair i Dyer, dva izuzetno brza wingera, i vrlo lako bi Rodgers mogao zaigrati s njima dvojicom po strani, a Dannyem Grahamom(pojačanje iz Watforda)u vrhu napada. Imaju takođe vrlo dobru odbranu predvođenu Ashleyem Williamsom, ali opet kažem da će se teško opirati napadima Citya. Naravno, nadam se da će Džeks igrati i zabiti, prije svega zbog forme pred Bjelorusiju.
Side before self

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 15 avg 2011, 19:43

[quote="mexy_whites"]Ako te neko provocira, najbolji način da reaguješ je ignore ;)

Nadam se da ćete dobro startati u ligi, jer i Chelsea i Scum su mi veoma mrski, pa bi volio da uzmete titulu. Swansea City je vrlo dobar i organiziran tim, ali vjerovatno će nedostatak kvalitete i kod otočana prilično izražen visok respekt "velikih zvijezda" doći do izražaja. Mislim da su najopasniji igrači u ovom timu Sinclair i Dyer, dva izuzetno brza wingera, i vrlo lako bi Rodgers mogao zaigrati s njima dvojicom po strani, a Dannyem Grahamom(pojačanje iz Watforda)u vrhu napada. Imaju takođe vrlo dobru odbranu predvođenu Ashleyem Williamsom, ali opet kažem da će se teško opirati napadima Citya. Naravno, nadam se da će Džeks igrati i zabiti, prije svega zbog forme pred Bjelorusiju.

Jos da je Borini ostao bili bi jos jaci a ja predvidjam nasu pobjedu.Za one koji imaju digitalne resivere i ne zele da se pate sa streamovima.Na satelitu Hellas bugarski kanal Nova sport prenosi veceras utakmicu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 15 avg 2011, 19:48

Nadam se da sam prolazno napisao svoje mišljenje o današnjim suparnicima ;) ako je dobro onda ću prije svake ligaške utakmice Cityja i lige prvaka staviti svoj komentar za očekivanja u toj utakmici :D

Evo još nešto malo više od sat vremena ostalo nikako da dočekam utakmicu :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 avg 2011, 20:16

City team to face Swansea: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Yaya, Silva, Dzeko, Johnson

The City subs are confirmed as: Taylor, Zabaleta, Savic, Kolarov, Milner, Balotelli, Aguero

Tevez ni na klupi? I samo Dzeko u napadu. :roll:

http://www.twitvid.com/EVF3P" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sta kazu navijaci pred utakmicu, njihove prognoze.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 15 avg 2011, 20:20

tanzla je napisao/la:City team to face Swansea: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Yaya, Silva, Dzeko, Johnson

The City subs are confirmed as: Taylor, Zabaleta, Savic, Kolarov, Milner, Balotelli, Aguero

Onaj kloc ne bi smio ni protiv Vrbanjuše krenuti ofanzivno.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 15 avg 2011, 20:21

tanzla je napisao/la:City team to face Swansea: Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Yaya, Silva, Dzeko, Johnson

Hvala na sastavima :)

Dobaro je to sastavio Mancini po mome mišljenju u fazi napada ova postava se pretvara u formaciju 4-3-3 Silva,Johnson,Džeko

U drugom poluvremenu sigurno ulaze Aguero i Balotelli ;)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 avg 2011, 20:22

Pribojava se Swansija jer su tek usli u ligu :roll: .. I mene nervira sto ne igra sa dva napadaca, sad opet patnja u spicu. Nadam se da ce Johnson poslati poneku upotrebljivu loptu.

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 15 avg 2011, 20:23

Bez brige ako će biti problema tu su Balotelli i Aguero ;)
Idemo po pobjedu :!:

Go City go City 8-)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 avg 2011, 20:25

Ma dobro, Silva i Jonhson će igrati s Džekom u vrhu po krilima. Nije ovo baš defanzivna postavka kako se to čini na papiru.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 15 avg 2011, 20:25

Balotelli nije ni na klupi kuci je mahmura :lol:
HZ87

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 avg 2011, 20:27

VanBasten je napisao/la:Ma dobro, Silva i Jonhson će igrati s Džekom u vrhu po krilima. Nije ovo baš defanzivna postavka kako se to čini na papiru.
jos da johnson zna uvrnut loptu za edina vugle, bilo bi odlicno 8-)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 avg 2011, 20:28

Samo da ne bude patnja i silovanje zivaca kako nam to inace Mancini zna prirediti. Ja bi izvuk'o heavy artillery u svakoj utakmici, al' ja nisam trener, i nikad nista tako ne bih ni osvojio.. To bi nak'o, za raju. :mrgreen:
http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... 1&t=229419" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje imate dosta linkova za stream.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 20:31

Nece mu tri napadaca ni lijepa igra donjeti bodove.Bitna je taktika.Njemu su najvaznija tri boda a kakav ce rezultat biti to je Manciniju nebitno.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 15 avg 2011, 20:32

Bosniacum Lilium je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ma dobro, Silva i Jonhson će igrati s Džekom u vrhu po krilima. Nije ovo baš defanzivna postavka kako se to čini na papiru.
jos da johnson zna uvrnut loptu za edina vugle, bilo bi odlicno 8-)
Ma zna on, nego neće :mrgreen: , u većini slučajeva tek kad predribla sam sebe traži nekog u šesnaest.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 15 avg 2011, 20:42

Megamon je napisao/la:Nece mu tri napadaca ni lijepa igra donjeti bodove.Bitna je taktika.Njemu su najvaznija tri boda a kakav ce rezultat biti to je Manciniju nebitno.
Tako je Megamone najvažnija su tri boda pa poslije sve ostalo :!: ;)

Svi koji su drukčijeg mišljenja su navijači nekog drugog kluba i ljubomorni su....

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 avg 2011, 20:49

Jedno 3:0 za City Dzeko daje GO ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 avg 2011, 20:51

Meni cudno sto je Kolarov na klupi a u igri Clichy.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.