Steta sto ga Jagodic ne zove u mladu repku,definitivno bi trebao u njoj imati mjesta.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma ako njega i Suljica ne pozove onda stvarno ne znam sta bi ti momci trebali uraditi da obuku dres repke...Adi_Zepce je napisao/la:Uff k'o avion je![]()
Steta sto ga Jagodic ne zove u mladu repku,definitivno bi trebao u njoj imati mjesta.
Principatus je napisao/la:[youtube][/youtube]
nemoj to da pises! harisa ce slag strefit ako procitaCartman je napisao/la:Treba pozvat Tripica (i on je brz kao avion), Suljica i Cajica, a prepustit Stevanovica i Viscu A-reprezentaciji.
Abid Mujagić je mlad mislim 93 godišteZa_raju je napisao/la: Ko je Abid Mujagic i on je usao zadnjim trenutcima meca?
Mislim da ima pasos Tripic, jer je u Norveskoj bilo dozovljeno duplo drzavljanstvo za gradjane BiH jedno vrijeme. Lik je vrlo brz i ima dobru tehniku. Nije standardan u Moldeu, ali je obicno prvi koji ulazi sa klupe. Jos nije igrao za Norvesku jer je donedavno igrao u nizim ligama. Vrlo moguce da ce dobit poziv sljedeci put, ali prednost za nas je to sto selektor njihove U21 repke ne voli te tehnicare i fizicki slabije igrace, pa mozda i ne dobije poziv.nihco je napisao/la:presmijesno je da cajic i scuk nemaju mjesta u u21, ddecki su nosioci igre dva natprosjecna ceska tima.....sto se tripica tice, imamo priliku da ga dobijemo, mladi norvezani su jaki na krilnim p[ozicijama ali coini mi se da nema pasos....uz duzno postovanje ivici osimu ali neke stvari nisu promijenili....
ne brini, "nas" je ali dzaba mi ovo tupimo, nemaju oni namjeru pozvati cajica, pa kako ce tripica,harovica i slicne....Cartman je napisao/la:Mislim da ima pasos Tripic, jer je u Norveskoj bilo dozovljeno duplo drzavljanstvo za gradjane BiH jedno vrijeme. Lik je vrlo brz i ima dobru tehniku. Nije standardan u Moldeu, ali je obicno prvi koji ulazi sa klupe. Jos nije igrao za Norvesku jer je donedavno igrao u nizim ligama. Vrlo moguce da ce dobit poziv sljedeci put, ali prednost za nas je to sto selektor njihove U21 repke ne voli te tehnicare i fizicki slabije igrace, pa mozda i ne dobije poziv.nihco je napisao/la:presmijesno je da cajic i scuk nemaju mjesta u u21, ddecki su nosioci igre dva natprosjecna ceska tima.....sto se tripica tice, imamo priliku da ga dobijemo, mladi norvezani su jaki na krilnim p[ozicijama ali coini mi se da nema pasos....uz duzno postovanje ivici osimu ali neke stvari nisu promijenili....
Je li ovaj Jasmin Scuk Bosnjak ili Hrvat? Znam da je ruzno pitanje, ali svi znamo da je vazno u ovom kontekstu.
U Wolfsburgu bio na probi i .....nista.A onakvi klocevi protutnjali Vucjim gradom cak i ugovore potpisali.Jedan Mandzukic placen 7 miliona a Pandza ga ne mali broj stavljao u padje na derbijima u HNL.Principatus je napisao/la:Covjece, pogledajte ovo. Ovo su nasi stavili na TM. Igra Teplice i tu mozete vidjeti kako je brz ovaj Cajic!
Odmah na pocetku.![]()
[youtube][/youtube]
Sistematski se zaobilaze nasi igraci iz Ceskenihco je napisao/la:presmijesno je da cajic i scuk nemaju mjesta u u21, ddecki su nosioci igre dva natprosjecna ceska tima.....sto se tripica tice, imamo priliku da ga dobijemo, mladi norvezani su jaki na krilnim p[ozicijama ali coini mi se da nema pasos....uz duzno postovanje ivici osimu ali neke stvari nisu promijenili....
pa dobro ali svakako moze, ili bi trebao, uticati na lose trendove u reprezentativnoj politici. trebao bi biti obavijesten da je jedan od najboljih mladih igraca ceske lige bosanac i pitati zasto nije u reprezentaciji !?Za_raju je napisao/la:Sistematski se zaobilaze nasi igraci iz Ceskenihco je napisao/la:presmijesno je da cajic i scuk nemaju mjesta u u21, ddecki su nosioci igre dva natprosjecna ceska tima.....sto se tripica tice, imamo priliku da ga dobijemo, mladi norvezani su jaki na krilnim p[ozicijama ali coini mi se da nema pasos....uz duzno postovanje ivici osimu ali neke stvari nisu promijenili....![]()
A da malo pojasnimo i zasto.
Vecina tih nasih igraca u Cesku ligu su odvedeni sa nekih 17-18 god pa i mladji i imaju Ceske MENADJERE a zna se kao se u nas dobijaju pozivi od selektoraosim u slucajevima izvanrednih igraca kad javnost pritisne selektora u vezi tog igraca...
A to sto kazes da se nije nije promijenilo sa Osimom nije istina jer selektor je taj koji treba dati zeleno svjetlo administraciji NSBIH u vezi nekog igraca...Nece valjda djeliti Osim drzavljanstva svakom igracu (naseg porijekla) po svijetu samo zato sto se zove Huso ili Haso...
E to dobro kazes , Osimov najveci problem je to sto je covjek od obraza i nema tu potrebnu zestinu da u brk kaze selektoru kako ne radi dobar posao...Nece on pompe po novinama i mahalanja...nihco je napisao/la:pa dobro ali svakako moze, ili bi trebao, uticati na lose trendove u reprezentativnoj politici. trebao bi biti obavijesten da je jedan od najboljih mladih igraca ceske lige bosanac i pitati zasto nije u reprezentaciji !?Za_raju je napisao/la:Sistematski se zaobilaze nasi igraci iz Ceskenihco je napisao/la:presmijesno je da cajic i scuk nemaju mjesta u u21, ddecki su nosioci igre dva natprosjecna ceska tima.....sto se tripica tice, imamo priliku da ga dobijemo, mladi norvezani su jaki na krilnim p[ozicijama ali coini mi se da nema pasos....uz duzno postovanje ivici osimu ali neke stvari nisu promijenili....![]()
A da malo pojasnimo i zasto.
Vecina tih nasih igraca u Cesku ligu su odvedeni sa nekih 17-18 god pa i mladji i imaju Ceske MENADJERE a zna se kao se u nas dobijaju pozivi od selektoraosim u slucajevima izvanrednih igraca kad javnost pritisne selektora u vezi tog igraca...
A to sto kazes da se nije nije promijenilo sa Osimom nije istina jer selektor je taj koji treba dati zeleno svjetlo administraciji NSBIH u vezi nekog igraca...Nece valjda djeliti Osim drzavljanstva svakom igracu (naseg porijekla) po svijetu samo zato sto se zove Huso ili Haso...
trebao bi pitati susica sto pravi budalastine i sl, ipak je on predsjednik....sta nam vrijedi ako selektori i dalje vode svoju politiku pozivanja po menadzerskoj liniji....
i gdje to ide? svabo ce uvijek stititi trenersku autonomiju , nece pompu i mahalanje , ne dozvoljava novinarima i navijacima da vode politiku .....sve je to super ali sta kada ima trenera koji je izgubljen , sta sa praksom placanja nastupa u reprezentaciji...?Za_raju je napisao/la:
E to dobro kazes , Osimov najveci problem je to sto je covjek od obraza i nema tu potrebnu zestinu da u brk kaze selektoru kako ne radi dobar posao...Nece on pompe po novinama i mahalanja...
A najbolji primjer kakav je to covjek desio se poslije tragedije u Rumuniji kad su nam polu-amateri odrzali cas fudbala...
On je samo lagano u jednom intervju rekao kako smo prespori i to je sve ...A da je selektor barem sa SSS skontao bi sta mu je rekao ali ne moze on to kad je osnovac...
Pa nije ga on ni doveo na klupu repke...nihco je napisao/la:i gdje to ide? svabo ce uvijek stititi trenersku autonomiju , nece pompu i mahalanje , ne dozvoljava novinarima i navijacima da vode politiku .....sve je to super ali sta kada ima trenera koji je izgubljen , sta sa praksom placanja nastupa u reprezentaciji...?Za_raju je napisao/la:
E to dobro kazes , Osimov najveci problem je to sto je covjek od obraza i nema tu potrebnu zestinu da u brk kaze selektoru kako ne radi dobar posao...Nece on pompe po novinama i mahalanja...
A najbolji primjer kakav je to covjek desio se poslije tragedije u Rumuniji kad su nam polu-amateri odrzali cas fudbala...
On je samo lagano u jednom intervju rekao kako smo prespori i to je sve ...A da je selektor barem sa SSS skontao bi sta mu je rekao ali ne moze on to kad je osnovac...