Snooker
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Snooker
Ko prenosi Selbya protiv Sullivana...vidim na es skijanje i biciklizam??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- BluesForever
- Kontakt:
Ding napravio maksimalan brejk. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
.ebem ti eurosport kad oni ne prenose mec dva najbolja snooker igrace,vec debilni biciklizam i nordijsko skijanje.. 

Mogao bi ovo Selby uzeti 

Yeba ga onaj promasaj na crnu kod 1-1
remA1 je napisao/la:Mogao bi ovo Selby uzeti

bi, bi

pišanje po sirotinji se nastavlja

svaka čast za Dinga, njemu izgleda nije mala nagrada

ako je neko propustio :
[youtube][/youtube]
FORZA MARŠAL !!!
a dobro, realno, kako sonnie igra čitav turnir, znalo se šta će biti... i ovaj jedan frejm što je uzeo, više nego dosta..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- BluesForever
- Kontakt:
Finale će biti Rooni vs Robertson.
Ocekujem da O'Sullivan sutra rutinski rijesi Perrya..ocekujem dobar mec izmedju Allena i Robertsona..Ako Robertson uzme prvidva frejma prolazi..mada ne sumnjam u dobar otpor Allena.
Najgore je kad igraš dobro i izgubiš poprilično rutinski. Mislim da Perry sada o tome razmišlja 
Na njegovu nesreću,preko ovoga se nije moglo. Protiv Judda 'dobra' igra može proć,ali protiv Ronniea moraš igrat bolje od 'dobro'
U drugom semi-u,Mark Allen poklonio Robertsonu pobjednički frejm onim promašajem crvene. Da se otišlo u decider, bilo bi svega
Ovako,Neil ide po svoju treću titulu ove sezone. Šanse su 40-60 u korist Ronniea jer igra strašan turnir i vjerovatno je Robertson jedini koji ga može dobit. Bilo ko drugi da je došao u finale,ne bi imao ni promil šane protiv ovakvog Ronnie-a

Na njegovu nesreću,preko ovoga se nije moglo. Protiv Judda 'dobra' igra može proć,ali protiv Ronniea moraš igrat bolje od 'dobro'
U drugom semi-u,Mark Allen poklonio Robertsonu pobjednički frejm onim promašajem crvene. Da se otišlo u decider, bilo bi svega
Ovako,Neil ide po svoju treću titulu ove sezone. Šanse su 40-60 u korist Ronniea jer igra strašan turnir i vjerovatno je Robertson jedini koji ga može dobit. Bilo ko drugi da je došao u finale,ne bi imao ni promil šane protiv ovakvog Ronnie-a
A.F.C. Bournemouth!
- BluesForever
- Kontakt:
Finale je kao što sam i pretpostavio da će biti, ali i bolje da je tako,jer kao što Rambo kaže opet Robertson može koliko toliko pružiti otpor Rooniu,u smislu da možemo gledati zanimljivije finale, jer da je došao neko slabiji ništa to ne bi bilo interesantno Rooni bi ga samo pomeo.
Re: RE: Re: Snooker
rambo16 je napisao/la:Šanse su 40-60 u korist Ronniea jer igra strašan turnir i vjerovatno je Robertson jedini koji ga može dobit. Bilo ko drugi da je došao u finale,ne bi imao ni promil šane protiv ovakvog Ronnie-a
S obzirom da Robertson takodjer voli brzu igru i ako bude mogao pratiti ritam, bice jedno 7-8 trocifrenih brejkova sutra

Naravno, ne trebam govoriti ko mi je favorit, ali eto olaksavajuca okolnost je ta sto mi je i drugi najdrazi igrac u finalu tako da bih mogao podnijeti Ronijev poraz

FORZA MARŠAL !!!
Robertson sigurno nije ljubitelj brze igre, pogotovo ako imalo sumnja u svoju formu. Cak ne bih uopce rekao da je brzi igrac od Selbyja, npr.hodža je napisao/la:rambo16 je napisao/la:Šanse su 40-60 u korist Ronniea jer igra strašan turnir i vjerovatno je Robertson jedini koji ga može dobit. Bilo ko drugi da je došao u finale,ne bi imao ni promil šane protiv ovakvog Ronnie-a
S obzirom da Robertson takodjer voli brzu igru i ako bude mogao pratiti ritam, bice jedno 7-8 trocifrenih brejkova sutraDefanzivni udarci ce se moci prebrojati na prste
Naravno, ne trebam govoriti ko mi je favorit, ali eto olaksavajuca okolnost je ta sto mi je i drugi najdrazi igrac u finalu tako da bih mogao podnijeti Ronijev poraz
Ljudi ga samo poistovjecuju sa brzom igrom jer pravi mnogo brejkova i nerijetko ubaci fantasticnu daleku kuglu.
Sto se tice finala, nesto ne vjerujem da cemo vidjeti neizvjestan mec. I jedan i drugi su sposobni da pometu jedan drugoga. Dosta zavisi od toga ko je sposobniji da ubaci daleke kugle i to je jedan od rijetkih segmenata gdje O'Sullivan nema prednost danas. Nadam se odlicnom mecu.

Someone's mouth said paint them all red.
Pod brzom igrom smatram kratko trajanje frejmova sto je uslovljeno pravljenjem velikih brejkova 

FORZA MARŠAL !!!
Pa dobro, onda su vjerovatno svi profesionalci ljubitelji brze igre jer bi svi voljeli zavrsavati frejmove u jednoj posjeti.
Kada si spomenuo brzu igru, mislio sam da pricas o stilu igre. Robertson je poznat po svojoj strpljivosti (nekada pretjeranoj). Njegovi brejkovi cesto traju dugo, pogotovo ako ga ne ide tokom meca. S te strane je slican Selbyju, Dottu i Carteru, npr. S druge strane spektra su oni koji uvijek pristupaju igri i brejkovima na brz i energican nacin - Trump, O'Sullivan, Maguire, Bingham i ostali.
Kada si spomenuo brzu igru, mislio sam da pricas o stilu igre. Robertson je poznat po svojoj strpljivosti (nekada pretjeranoj). Njegovi brejkovi cesto traju dugo, pogotovo ako ga ne ide tokom meca. S te strane je slican Selbyju, Dottu i Carteru, npr. S druge strane spektra su oni koji uvijek pristupaju igri i brejkovima na brz i energican nacin - Trump, O'Sullivan, Maguire, Bingham i ostali.
Someone's mouth said paint them all red.
tarikz je napisao/la:Pa dobro, onda su vjerovatno svi profesionalci ljubitelji brze igre jer bi svi voljeli zavrsavati frejmove u jednoj posjeti.
Voljeli bi, al ne znaju i ne mogu svi

FORZA MARŠAL !!!
Na eurosportu ide snimak bajerna, a ne prenos finala? 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Malo toga Ronnieu polazi za rukom do sada. Od sreće do svega drugog.
A.F.C. Bournemouth!
ma debili mrtvi..tek će večeras od 8 prenositi
finale onako
Robo koristi sve prilike, osim jedne kada je mogao ukrasti frejm za 3-0, ali ni ovo nije loše po njega za sad. Čekamo da se Roni probudi...
finale onako

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.