BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

domineysn
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la domineysn » 12 maj 2011, 17:27

Skinut kapu Komitetu za normalizaciju i prije svega gospodinu Ivici Osimu. Istinska legenda naše zemlje je još jednom dokazao koliki je patriota i čovjek i čini sve za bolje sutra Reprezentacije BiH. Kapa dolje, Švabo, živio ti nama još dugo !
Still learning...

dino_10
Kontakt:

Post Postao/la dino_10 » 12 maj 2011, 17:30

Hvala Bogu pa ćemo nastaviti kvalifikacije!! 8-)
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 maj 2011, 17:32

Konacno se mozemo posvetit ovoj temi.

Je li Salihovic zdrav? Nadam se da cemo opet igrat napadacki kao u Zenici, kad Susic postavi opreznu igru kao protiv Albanije i Francuske, igra nam je totalna nula. Treba i tamo igrat svoju igru, a ne cekat neke kontre koje nikad necemo iskoristit jer jednosavno nemamo igrace za to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 maj 2011, 17:33

Raštelovat ćemo Rumune na foru...

Jel se na Ghencei igra tekma?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 maj 2011, 17:34

a rumuni se ko nadali da ce nas izbaciti pa da oni idu hehehehehhe ,sad im jednu tricu uvaliti i nek masu usima platiniu i kompaniji :lol: :lol: :lol:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 maj 2011, 17:34

A kako se ukinula suspenzija, a nije još bio sastanak????? Jel opet isti savez????? Meni ovo ništa nije jasno.....

dino_10
Kontakt:

Post Postao/la dino_10 » 12 maj 2011, 17:36

Pročitaj na sportsport.ba i biti će ti jasnije. ;)
BOSNA ♥

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 maj 2011, 17:37

Unica_Liverpool_ je napisao/la:A kako se ukinula suspenzija, a nije još bio sastanak????? Jel opet isti savez????? Meni ovo ništa nije jasno.....
Nije jos ukinuta, ali sve su prilike da ce svi prihvatit novi statut sad.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 17:44

Ona tekma na Bilinom je bila jedna od boljih u mom životu. Joj kako sam tad skako... Da se hoće i protiv Albanije i Bjelorusije igrat na Bilinom, Koševu eto Luksemburg :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 12 maj 2011, 17:45

Nimla_RZ je napisao/la:Ona tekma na Bilinom je bila jedna od boljih u mom životu. Joj kako sam tad skako... Da se hoće i protiv Albanije i Bjelorusije igrat na Bilinom, Koševu eto Luksemburg :mrgreen:
8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 maj 2011, 17:47

Nimla_RZ je napisao/la:Ona tekma na Bilinom je bila jedna od boljih u mom životu. Joj kako sam tad skako... Da se hoće i protiv Albanije i Bjelorusije igrat na Bilinom, Koševu eto Luksemburg :mrgreen:
Ja sam iz Sarajeva, ali ne treba se ni jedna igrati u Sarajevu, ipak je veća avantura ići u Ze na tekmu. Ma samo da mi hoćemo pobjeđivat.....

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 17:53

hilmo je napisao/la:
Ja sam iz Sarajeva, ali ne treba se ni jedna igrati u Sarajevu, ipak je veća avantura ići u Ze na tekmu. Ma samo da mi hoćemo pobjeđivat.....
Jest avantura. :mrgreen: Al' kako smo tad navijali, pa čitav stadion. Merak da nema većeg. Samo kad sam gled'o sutradan reprizu, ništa se ne čuje. Čuje se malo, al slabo baš... Ne kontam to...
Čelik Zenica 1945

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 12 maj 2011, 17:55

protiv albanije i bjelor. ce se 99,999% igrati na bilinom, jer je tu bolja atmosfera, pun stadion..jednostavno je bolje...a sto se tice luxa, protiv njih mozemo igrati recimo na grbavici, tusnju ili kosevu
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 18:14

ĆeMa je napisao/la:
protiv albanije i bjelor. ce se 99,999% igrati na bilinom, jer je tu bolja atmosfera, pun stadion..jednostavno je bolje...a sto se tice luxa, protiv njih mozemo igrati recimo na grbavici, tusnju ili kosevu
Ne može Tušanj da ga yebeš ;) Luksemburg je predzadnja utakmica i ona će možda biti odlučujuća za to drugo mjesto, tako da bi i u nju morali na siguricu. Bilino 8-)
Čelik Zenica 1945

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 maj 2011, 18:17

Stadion Rapida na kojem je prije samo koju godinu igralo FK Sarajevo .
Rumuni zele osvetiti se za atmosferu u Zenici , tako da su odlucili ugostiti BiH na dosta slicnom stadionu kao sto je i Bilino Polje .

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 12 maj 2011, 18:20

dr.van nostrand je napisao/la:Stadion Rapida na kojem je prije samo koju godinu igralo FK Sarajevo .
Rumuni zele osvetiti se za atmosferu u Zenici , tako da su odlucili ugostiti BiH na dosta slicnom stadionu kao sto je i Bilino Polje .

slika
Ma nema ovaj stadion ono što ima Bilino. To je neopisivo. I ovdje nisu baš tribine uz teren il se meni čini. Na Bilinom možeš igraču u facu pljunut. :mrgreen:
Čelik Zenica 1945

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 maj 2011, 18:22

Kakav Tusanj, Kosevo i ostali. :roll:
Naravno da cemo igrati na Bilinom Polju, uvaliti Luxemburgu 7 komada, da popravimo gol razliku. Neznam kakva bi bila svrha igrati sa Luxemburgom na Kosevu, kad i protiv Francuza nije bio pun stadion :roll: .

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 12 maj 2011, 18:24

Goalgetter je napisao/la:Kakav Tusanj, Kosevo i ostali. :roll:
Naravno da cemo igrati na Bilinom Polju, uvaliti Luxemburgu 7 komada, da popravimo gol razliku. Neznam kakva bi bila svrha igrati sa Luxemburgom na Kosevu, kad i protiv Francuza nije bio pun stadion :roll: .
ma nisam ni ja da se protiv luxa igra na kosevu, kad znam da ne bi bilo 5 000 ljudi jer ipak je to lux...al reko sta fali recimo na grbavici odigrat, mada bih i ja volio da se sve domace tekme igraju u zenici
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 12 maj 2011, 18:26

ĆeMa je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Kakav Tusanj, Kosevo i ostali. :roll:
ma nisam ni ja da se protiv luxa igra na kosevu, kad znam da ne bi bilo 5 000 ljudi jer ipak je to lux...al reko sta fali recimo na grbavici odigrat, mada bih i ja volio da se sve domace tekme igraju u zenici

Ma nema atmosfere nigdje kao u Zenici 8-) .....

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 12 maj 2011, 18:28

Akobogda treba igrati sirom drzave ali , ipak gdje se najbolje pokaze tu treba igrati za sad je Zenica i siguran sam da bi tako bilo i u Tuzli :) !
Za Koševo tu treebamo igrati one utakmice , koje odredi Fifa ili Uefa da se tu igraju jer tu reprezentacija igra nesto slabije ali moramo taj stadion puniti ali na takvim stadionima ne treba igrati ne bas vazne utakmice gdje se ocekuje pobjede kao stu su Lux , i ove ostale manje reprezentacije !

Sve u Svemu svi u Rumuniju molim boga od pocetka da skinu nam suspenziju i akobogda da tamo uzememo bar bod a nadati se i sva 3 jer Rumuni su izgubili sve protiv nas i sada mogu samo da se nama svete !
Nadam se da ce nasi igraci smoci snage i nakon svega ovog da zajedno slavimo jednu veliku pobjedu !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.