Interesantno.Virtu4l je napisao/la:Ako smo i sa jednim igračem bili strpiljivi, onda je to Miralem Pjanić.Juventinisimo je napisao/la:Pjana,da nesto pokaze,treba mu SLOBODA,a toga nece imati dok je Miske u prvih 11..budite strpljivi
Od njega konkretno očekujem da bude naš najboji igrač na SP, sve ispod toga je neprihvatljivo.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
imamo mi dosta igrača da budu najbolji, nećemo se buniti da bilo ko od njih bude najbolji.Virtu4l je napisao/la:Ako smo i sa jednim igračem bili strpiljivi, onda je to Miralem Pjanić.Juventinisimo je napisao/la:Pjana,da nesto pokaze,treba mu SLOBODA,a toga nece imati dok je Miske u prvih 11..budite strpljivi
Od njega konkretno očekujem da bude naš najboji igrač na SP, sve ispod toga je neprihvatljivo.
A u ovoj formaciji Miske ne guši Pjanića nego nam je faktički deficitarna pozicija AMF-a sad.
Ako prebacimo Pjanića na AMF možda neće biti ovako dobar kao u ove dvije prijateljske gdje može kontrolisat čitavu igru i naravno raditi to majstorski.
I ne znam stvarno kakvo je to nestrpljenje sa Pjanićem

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Bravo, sloboda kretanja, pogotovo u igri naprijed. Svaka cast! Jedna rijec, koja opisuje dosta toga.Juventinisimo je napisao/la:
Pjana,da nesto pokaze,treba mu SLOBODA,a toga nece imati dok je Miske u prvih 11..budite strpljivi
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- 1988risha
- Kontakt:
Boli Miralema cuna sta skretničar i ostali ocekuju od njega... i uz sve to ovo je Bešićeva tema,pa se lagano prebacite na temu M.Pjanić... 

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Miran mandra, k'nozi!mandraX je napisao/la:Au grob te yebo.gringobih je napisao/la: Sta tetke i tece pricaju nikad me nije interesovalo, ja sam ateista i ne obozavm nikog, tako da ti kod mene prolaze samo cinjenice...
Ako nekom Ime Miralem Pjanic znaci nesto burum neka mastribuira na njega, mene iteresuje igra tj ono sto je bitno...A tu Mire u repci nema sta traziti...
Bacili smo 5 godina cekajuci da nesto napravi i nikad nista....
Tako da ako imas kakvu cinjenicu kojom me mozes demantovati, izvoli pucaj.....Ostalo ti je sve u rangu gospe u medjugorju....
Ono lazu ili ne lazu......![]()
Ovako je ok kada napises, priznaj nije pokazao nista, ali ne znaci da nece nekad...Juventinisimo je napisao/la:Pjana,da nesto pokaze,treba mu SLOBODA,a toga nece imati dok je Miske u prvih 11..budite strpljivigringobih je napisao/la: Sta tetke i tece pricaju nikad me nije interesovalo, ja sam ateista i ne obozavm nikog, tako da ti kod mene prolaze samo cinjenice...
Ako nekom Ime Miralem Pjanic znaci nesto burum neka mastribuira na njega, mene iteresuje igra tj ono sto je bitno...A tu Mire u repci nema sta traziti...
Bacili smo 5 godina cekajuci da nesto napravi i nikad nista....
Tako da ako imas kakvu cinjenicu kojom me mozes demantovati, izvoli pucaj.....Ostalo ti je sve u rangu gospe u medjugorju....
Ono lazu ili ne lazu......
A sad fantazirati o necemu cega nije bilo je u najmanju ruku bolesno...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Ma ti nisi normalan sekunde. Boze sacuvaj, svakojakih budala na ovom svijetu - i jos sebi uzme da pravo da nesto komentarise... idi, bolan, trazi lijeka kakvog, neka ti neko pomogne.gringobih je napisao/la:Ovako je ok kada napises, priznaj nije pokazao nista, ali ne znaci da nece nekad...
A sad fantazirati o necemu cega nije bilo je u najmanju ruku bolesno...
-
- Kontakt:
Miralem Pjanić je Andrea Pirlo naše reprezentacije, a ne Mesut Ozil. Grob ga yebo vise 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
- Kontakt:
Miralem Pjanić je Miralem Pjanić
Mire je prošao tu fazu ga porede sa drugim igračima , sad je on taj na kojeg se ugledaju i s kim druge porede .

-
- Kontakt:
Nisi shvatio.bavarian_bk je napisao/la:Miralem Pjanić je Miralem PjanićMire je prošao tu fazu ga porede sa drugim igračima , sad je on taj na kojeg se ugledaju i s kim druge porede .
To nije bilo poređenje njega sa nekim drugim igračima, nego pojašnjenje njegove uloge u našoj reprezentaciji.
Vidiš da ih ima nekolicina koji od njega očekuju samo golove i asistencije, a njegova uloga u reprezentaciji nije primarno ta, nego da distribuira loptu iz odbrane prema naprijed što on radi fantastično, ali to sam već objašnjavao pa da se ne ponavljam.
Ronaldo - Isco - Bale
general

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ubica dječijeg lica 

Samo je jedan generalKaunas je napisao/la:general![]()
mora on krv propisati da bi ga generalom zvaliKaunas je napisao/la:general![]()

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
@gringobih
...liječi se ubleho, dok još nije kasno.
...liječi se ubleho, dok još nije kasno.
A tko vam je sad ovaj Besic, ovaj je totalno anoniman
? Jedan Vukojevic je masina za njega. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Jesu li ti opet prikljucili internet u ludnici Jacky?Jurica je napisao/la:A tko vam je sad ovaj Besic, ovaj je totalno anoniman? Jedan Vukojevic je masina za njega.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo zaobici, nije mu zanimljivo ako mu niko ne odgovara, samo zaobici postove
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.