Podapisujem Sretno :ugeek:bistrikboy je napisao/la:Sretno poolu veceras,samo da ona ruska **** ne prođu...
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
I ja bi vam pozelio srecu ,al ipak draze mi je da moja Barca(koja ce proc)
igra protiv Chelsea nego protiv Liverpoola
Al ipak mislim da ste favoriti samo zbog Rafe

Al ipak mislim da ste favoriti samo zbog Rafe

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
joooooj najezio sam se kad sam cuo YNWA, nema boljih navijaca od ovih nasih, NAPRIJED LIVERPOOL
Odose ruska **** dalje 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- reds_forever
- Kontakt:
od prve minute odbrana nam je katastrofalna,prolazi svaki celzijev napad,sramota je ovako igrati na anfieldu,ne ispravljamo svoje greske,znala sam da smo slabi na prekidima,al zar ovako lose da se igra
Kojeg djavola se povlace poslije gola,koliko smo lopta prodali,kalou se steka po nasem sesnaestercu i niko da mu pridje
Ne sjecam se gore utakmice,ne sjecam se utakmice kad je svaki nas stub bio ovako los

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
nemogu da vjerujem bruka.Odbrana katastrofa posebno skrtel.
Lucas moze po meni samo dobiti ispisnicu kakav su oni talent u njemu vidjeli .

Lucas moze po meni samo dobiti ispisnicu kakav su oni talent u njemu vidjeli .

nevjerovatno losa utakmica, prolazne ocjene mogu dobiti samo carragher, reina i gerrard iako ni gerrard nije bio na visini zadatka
eee moj torres gerrard sam na vrhu sesnaesterca on suta preko citave odbrane cccc
eee moj torres gerrard sam na vrhu sesnaesterca on suta preko citave odbrane cccc
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Lucas lopte ne zna šutnut

- reds_forever
- Kontakt:
BOZE MOLIM TE POSALJI VANZEMALJCE NEK OTMU DOSSENU I LUCASA SA LICA ZEMLJE ,OVO JE LJUDI KATASTROFA,JA NE ZNAM KAKO SMO OVO MOGLI DOZVOLITI,NIJE SRAMOTA STO SMO PUSTILI DA CHELSEA DOBRO IGRA,SRAMOTA JE STO SMO MI LOSE IGRALI,SKRTEL KO RETARDIRAN,KOJI MU JE DJAVO DANAS BIO,NAJBOLJI NAM JE IGRAC BIO PEPE REINA OSTALO JE SVE BILO LOSE,OVO NAM JE NAJGORA UTAKMICA U ZADNJIH PAR GODINA ZIVACA NEMAM,NE ZNAM KAKO CU PROCI OVU NOC I SUTRASNJI DAN,SUZE MI NA OCI,KRIVO MI JE,PROKLETO MI JE KRIVO ZBOG OVOGA 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
svaka cast celziju na sasvim zasluzenoj pobjedi, bili su bolji na terenu
samo se nadam da ovo nece imati prevelik uticaj na premier ligu
tek sam sad shvatio koliko masch znaci
sta reci za navijace, pokazuju po ko zna koji put kako se bodri svoj klub
samo se nadam da ovo nece imati prevelik uticaj na premier ligu
tek sam sad shvatio koliko masch znaci
sta reci za navijace, pokazuju po ko zna koji put kako se bodri svoj klub
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
kriva je cijela ekipa, ne samo dosena koji je usao u drugom poluvremenu umjesto aurelia koji je dotad bio katastrofa, lukas kakav god bio u ovom trenutku je bio jedini izborreds_forever je napisao/la:BOZE MOLIM TE POSALJI VANZEMALJCE NEK OTMU DOSSENU I LUCASA SA LICA ZEMLJE ,OVO JE LJUDI KATASTROFA,JA NE ZNAM KAKO SMO OVO MOGLI DOZVOLITI,NIJE SRAMOTA STO SMO PUSTILI DA CHELSEA DOBRO IGRA,SRAMOTA JE STO SMO MI LOSE IGRALI,SKRTEL KO RETARDIRAN,KOJI MU JE DJAVO DANAS BIO,NAJBOLJI NAM JE IGRAC BIO PEPE REINA OSTALO JE SVE BILO LOSE,OVO NAM JE NAJGORA UTAKMICA U ZADNJIH PAR GODINA ZIVACA NEMAM,NE ZNAM KAKO CU PROCI OVU NOC I SUTRASNJI DAN,SUZE MI NA OCI,KRIVO MI JE,PROKLETO MI JE KRIVO ZBOG OVOGA
Sarajevo i Liverpool
gerarrd za ovu igru ne moze nikako dobiti prolaznu ocjenu, bio je previse slab, essien ga je u potpunosti zaustavioStevie-G je napisao/la:nevjerovatno losa utakmica, prolazne ocjene mogu dobiti samo carragher, reina i gerrard iako ni gerrard nije bio na visini zadatka
Sarajevo i Liverpool
- reds_forever
- Kontakt:
YNWA je napisao/la:kriva je cijela ekipa, ne samo dosena koji je usao u drugom poluvremenu umjesto aurelia koji je dotad bio katastrofa, lukas kakav god bio u ovom trenutku je bio jedini izborreds_forever je napisao/la:BOZE MOLIM TE POSALJI VANZEMALJCE NEK OTMU DOSSENU I LUCASA SA LICA ZEMLJE ,OVO JE LJUDI KATASTROFA,JA NE ZNAM KAKO SMO OVO MOGLI DOZVOLITI,NIJE SRAMOTA STO SMO PUSTILI DA CHELSEA DOBRO IGRA,SRAMOTA JE STO SMO MI LOSE IGRALI,SKRTEL KO RETARDIRAN,KOJI MU JE DJAVO DANAS BIO,NAJBOLJI NAM JE IGRAC BIO PEPE REINA OSTALO JE SVE BILO LOSE,OVO NAM JE NAJGORA UTAKMICA U ZADNJIH PAR GODINA ZIVACA NEMAM,NE ZNAM KAKO CU PROCI OVU NOC I SUTRASNJI DAN,SUZE MI NA OCI,KRIVO MI JE,PROKLETO MI JE KRIVO ZBOG OVOGA
znam ja da su svi katastrofalno igrali,ali ono sto je dossena kao svjez igrac pokazao je van svake pameti,svaku loptu je upropastio,a mislim da ne treba govorit kakav sut ima lucas leiva

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
When you walk, through the storm
Hold you head up high
And don't be afraid , Of the dark
At the end of the storm, is a golden sky
And sweet silver song of our love
Walk on, through the wind
Walk on, through the rain
Though your dreams be tossed
And walk,
Oh, walk on (walk on)
walk on (walk on)
Walk on(walk on)
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone
Alone
Šta reći... Nije bio naš dan i eto, šta je bilo bilo je. Nisam mogao da vjerujem kada smo primili treći gol, skinuo sam dres i pustio pokoju tešku suzu. Takav je život... Ne trebamo gubiti nadu, trebamo pokušati, pa šta bude neka bude... Svaka čast Redsima. To su pravi navijači, i u najtežim trenucima bodre svoj jedan jedini klub-Liverpool FC
A Lucas.... Lucas.... Lopte ne zna šutnut.
Hold you head up high
And don't be afraid , Of the dark
At the end of the storm, is a golden sky
And sweet silver song of our love
Walk on, through the wind
Walk on, through the rain
Though your dreams be tossed
And walk,
Oh, walk on (walk on)
walk on (walk on)
Walk on(walk on)
With hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone
Alone
Šta reći... Nije bio naš dan i eto, šta je bilo bilo je. Nisam mogao da vjerujem kada smo primili treći gol, skinuo sam dres i pustio pokoju tešku suzu. Takav je život... Ne trebamo gubiti nadu, trebamo pokušati, pa šta bude neka bude... Svaka čast Redsima. To su pravi navijači, i u najtežim trenucima bodre svoj jedan jedini klub-Liverpool FC
A Lucas.... Lucas.... Lopte ne zna šutnut.
- NoName
- Kontakt:
Nije Liverpool bio toliko loš koliko je Chelsea bio dobar, posebno defanzivno. Glupost su 2 gola iz kornera koja su psihički dokrajčila naše ljubimce, ostalo je sve bilo jednostavno za Chelsea.
Glavu gore! Ako je MUTD stradao sa 4-1 ko onda kaže da neće i Chelsea? Ima još 90 minuta i sve je moguće.
Meni je utjeha to što je Barca demolirala Bayern
Glavu gore! Ako je MUTD stradao sa 4-1 ko onda kaže da neće i Chelsea? Ima još 90 minuta i sve je moguće.
Meni je utjeha to što je Barca demolirala Bayern

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
nada je svodilja smrti,opasniji ubojica nego mrznja. pritvorena je , umije da pridobije, smiruje ,uspavljuje,sapce ono sto covjek zeli, vodi pod noz........... didie
Chelsi sasvim zasluzeno i vise nego zasluzeno pobjedio jednostavno ove sezone nisam chelsi gledao u boljem izdanju ..
Sta reci za nasu igru ponadao sam se dobroj igri i dobrom rezultatu posle onog gola Toressa ali od samog pocetka se vidjelo da je chelsi krenuo ofanzivno i da nece to sve biti tako lako ...
Sta reci za nase igrace moje misljenje ovako :
Reina - pdlican ni kod jednog gola nije imao sanse nesto uraditi cak sta vise spasio nas je goreg poraza
Caragher - odigrao veoma dobru utakmicu i spasio siguran gol
Skrtel - Katastrofa onako dozvoliti da mu bjezi anonimus Ivanovic i uz to jos mnogo mnogo nesigurnosti
F.Aurelio - iako ga mnogi kritikuju mislim daje svoj zadatak odradio sasvim solidno
Arbeloa - Lose totalno lose puhalo je po njegovoj strani jednostavno nije ga nigdje bilo .
Alonso - Totalno lose uputio je dva suta jedan u prvom poluvremenu katastrofalan drugi u drugom poluvremenu koliko toliko bolji.
Lucas Leiva - Uzas previse greski u pasovima nesigurnost malo presjecenih lopti ni u snu nemoze biti zamjena Masceranu
Gerard - Nije odavno pruzio losiju utakmicu
Kuyt - Borben kao i uvijek i mislim daje veceras bio jedan od boljih pojedinaca
Toress - Dao gol pokusavao imao je dvije dobr poluprilike u kojima je igrac njegovih kvaliteta morao drugacije reagovati sve u svemu nije pokazo sta zna i moze ..
Dosenna - Veceras cisti promasaj covjek je svaku loptu koju je dotakao poklonio protivniku
Babel - Jos jednom nije imao vremena pokazati i dokazati svoje vrijednosti..
Sve u svemu jedno od losijih izdanja Liverpoola u ovoj sezoni i mislim da smo ovim porazom zavrsili sa LP i trebamo se posvetiti EP i pokusati bar tu nesto uraditi..
Sta reci za nasu igru ponadao sam se dobroj igri i dobrom rezultatu posle onog gola Toressa ali od samog pocetka se vidjelo da je chelsi krenuo ofanzivno i da nece to sve biti tako lako ...
Sta reci za nase igrace moje misljenje ovako :
Reina - pdlican ni kod jednog gola nije imao sanse nesto uraditi cak sta vise spasio nas je goreg poraza
Caragher - odigrao veoma dobru utakmicu i spasio siguran gol
Skrtel - Katastrofa onako dozvoliti da mu bjezi anonimus Ivanovic i uz to jos mnogo mnogo nesigurnosti
F.Aurelio - iako ga mnogi kritikuju mislim daje svoj zadatak odradio sasvim solidno
Arbeloa - Lose totalno lose puhalo je po njegovoj strani jednostavno nije ga nigdje bilo .
Alonso - Totalno lose uputio je dva suta jedan u prvom poluvremenu katastrofalan drugi u drugom poluvremenu koliko toliko bolji.
Lucas Leiva - Uzas previse greski u pasovima nesigurnost malo presjecenih lopti ni u snu nemoze biti zamjena Masceranu
Gerard - Nije odavno pruzio losiju utakmicu
Kuyt - Borben kao i uvijek i mislim daje veceras bio jedan od boljih pojedinaca
Toress - Dao gol pokusavao imao je dvije dobr poluprilike u kojima je igrac njegovih kvaliteta morao drugacije reagovati sve u svemu nije pokazo sta zna i moze ..
Dosenna - Veceras cisti promasaj covjek je svaku loptu koju je dotakao poklonio protivniku
Babel - Jos jednom nije imao vremena pokazati i dokazati svoje vrijednosti..
Sve u svemu jedno od losijih izdanja Liverpoola u ovoj sezoni i mislim da smo ovim porazom zavrsili sa LP i trebamo se posvetiti EP i pokusati bar tu nesto uraditi..
- TheScouser
- Kontakt:
Samo da kazem jednu cinjenicu ovim "povremenim" navijacima CSKA i ostalih nizerazrednih klubova u engleskoj, koji se nasladjuju nasem neuspjehu, bilo u LP ili u EPL.dzenidm je napisao/la:nada je svodilja smrti,opasniji ubojica nego mrznja. pritvorena je , umije da pridobije, smiruje ,uspavljuje,sapce ono sto covjek zeli, vodi pod noz........... didie
Sad kad bi rekli da nam se oduzimaju sve moguce titule i naslovi, sva moguca priznanja, zasluge i epiteti koji krase najtrofejniji engleski klub svih vremena, kad bi nas izbacili u konferenciju, ja bih rekao ovo -
I WILL NEVER STOP LOVING YOU LIVERPOOL, LIVERPOOL IS MY FOOTBALL CLUB - YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
jedan od lošijih nastupa liverpoola u zadnjih par sezona sto je najgore protiv onih cigana, jedino je moglo biti gore da nas je manchester ovako razbio. Hiddink POJEO Rafu doslovno, ova utakmica je izgledala kao partija šaha između mene i Kasparova... Kod nas Reina jedini moze dobiti neku prolaznu ocjenu ostalo jako lose posebno Skrtel koji me iznenadio svojom losom igrom i standardno loši talijan Dossena koji je ucinio upravo ono sto je rafa zelio a to je da budemo sretni sto nismo primili jos koji gol. a Leiva ima problema cak i da nogom udari po lopti a to je valjda nesto osnovno tj. najosnovnije u fudbalu da si u stanju dodirnuti loptu nogom.. sve u svemu ovo treba sto prije zaboravi i idemo dalje treba se okrenuti Premiershipu koji nam je ionako svima puno drazi od LP.
YNWA
YNWA
You are someone else I am still right here
- NoName
- Kontakt:
Potpis!TheScouser je napisao/la:Samo da kazem jednu cinjenicu ovim "povremenim" navijacima CSKA i ostalih nizerazrednih klubova u engleskoj, koji se nasladjuju nasem neuspjehu, bilo u LP ili u EPL.dzenidm je napisao/la:nada je svodilja smrti,opasniji ubojica nego mrznja. pritvorena je , umije da pridobije, smiruje ,uspavljuje,sapce ono sto covjek zeli, vodi pod noz........... didie
Sad kad bi rekli da nam se oduzimaju sve moguce titule i naslovi, sva moguca priznanja, zasluge i epiteti koji krase najtrofejniji engleski klub svih vremena, kad bi nas izbacili u konferenciju, ja bih rekao ovo -
I WILL NEVER STOP LOVING YOU LIVERPOOL, LIVERPOOL IS MY FOOTBALL CLUB - YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.