NK Zvijezda Gradačac

zmaj od b.
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj od b. » 05 sep 2010, 21:18

Bosanski zmaj je napisao/la:Izgleda po ovom izvjestaju sa utakmice da smo nadigrali Borac,samo ne znam sa kakvom ekipom je igrao Borac.U svakom slucaju ovo je ohrabrujuce jer Borac je igracki sigurno najjaca ekipa u PL.
Borac je prvo poluvrijeme igrao s prvom postavo, u drugom su oba trenera mijenjala.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 sep 2010, 21:22

Žbljohar je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Izgleda po ovom izvjestaju sa utakmice da smo nadigrali Borac,samo ne znam sa kakvom ekipom je igrao Borac.U svakom slucaju ovo je ohrabrujuce jer Borac je igracki sigurno najjaca ekipa u PL.
Bravo strucnjak,Borac najjaca ekipa,ni po jednom segmentu,jel ti to zezas, :D :D :D
Borac je prosle sezone osvojio trece mjesto u prvenstvu i da nisu smjenili odlicnog trenera Stojnica sigurno bi bili prvaci i jos su osvojili kup.Pred pocetak ove sezone najbolje su se pojacali od svih ekipa doveli su Nikolica,Stajica,Muminovica,Maletica,Mikica,Avdukica,Benovica,Raspudica..., te su zadrzali kostur ekipe od prosle sezone.Ovo je igracki definitivno najjaca ekipa u PL.Stevo Nikolic je za sada prvi strijelac lige.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 sep 2010, 21:28

MokeGradačac je napisao/la:Neka nas bude sramota ljudi moji ljudski Omladinac ima svoju Stranicu.....Dajte da sakupimo pare pa danemo covjeka ko ce je odrzavati ja sam ZA....
I ja sam definitivno ZA ali pod uslovom da se stranica uradi kako treba a ne da bude uradjena samo reda radi.Kad vec ljudi iz kluba nemaju osjecaj da bi trebali imati internet stranicu onda se barem mozemo organizovati mi navijaci.Ovo je prilika da povedemo akciju.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 sep 2010, 22:03

Sjećate se nkzvijezda.com?

Bila je ok, samo što je klub prijetio zbog "neovlaštenog informisanja javnosti iz NK Zvijezda Gradačac".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 sep 2010, 22:08

MinistaR je napisao/la:Sjećate se nkzvijezda.com?

Bila je ok, samo što je klub prijetio zbog "neovlaštenog informisanja javnosti iz NK Zvijezda Gradačac".
pa ako ljudi iz kluba ocigledno nisu da se javnost informise o novostima iz kluba onda se barem moze otvoriti navijacki sajt sa nazivom red dragons i onda oni ne bi imali nikavo pravo da bilo sta kazu za uredjivanje stranice.Pa pogledajte i ostali klubovi imaju navijacke stranice zasto ne bi imali i mi.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 sep 2010, 23:13

Bosanski zmaj je napisao/la:

pa ako ljudi iz kluba ocigledno nisu da se javnost informise o novostima iz kluba onda se barem moze otvoriti navijacki sajt sa nazivom red dragons i onda oni ne bi imali nikavo pravo da bilo sta kazu za uredjivanje stranice.Pa pogledajte i ostali klubovi imaju navijacke stranice zasto ne bi imali i mi.
Dok ti to našoj gospodi objasniš, prođe vijek. Volio bih da imamo svoju stranicu, ali eto, očito, mogu je imati Omladinac, Orašje i Gošk, Zvijezdi nije potrebna.

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 06 sep 2010, 10:38

MinistaR je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:

Dok ti to našoj gospodi objasniš, prođe vijek. Volio bih da imamo svoju stranicu, ali eto, očito, mogu je imati Omladinac, Orašje i Gošk, Zvijezdi nije potrebna.
GOŠK još nema :D
Mislim da to nije veliki "bauk" što se tiče otvaranje stranice, ja sam što se tiče Omladinaca sam otvorio i uplatio stranicu (uz pomoć nekih ljudi), platio sam sve 87,12 KM jer sam uzeo .ba domenu a .com je nešto malo jeftinija, Ministar to može što se tiče design-a da odradi i to je to

Žbljohar
Kontakt:

Post Postao/la Žbljohar » 07 sep 2010, 08:21

Svi su glasni i pametni dok se pare ne pocnu skupljati,za samo 87 km,neka daju po 1 km,to je 20 od navijaca posto ih i nema vise pravih,a ostalo namirit ce gledaoci,citaoci i ljubitelji stranice.

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 07 sep 2010, 11:29

Pa trazite od Cvitkusica,on vas sigurno nece odbit.Sta je njemu 80 KM

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 07 sep 2010, 20:42

Danas u Jelahu Borac Zvijezda 2:4 (0:0)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 sep 2010, 23:10

zvijezdica je napisao/la:Danas u Jelahu Borac Zvijezda 2:4 (0:0)
Znas li mozda ko je dao golove za Zvijezdu i je li igrala prva postva ili samo rezervisti.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 08 sep 2010, 13:06

Leotar - Zvijezda 15. septembra na Policama u Trebinju, šesnaestina finala domaćeg Kupa.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 08 sep 2010, 14:43

MinistaR je napisao/la:Leotar - Zvijezda 15. septembra na Policama u Trebinju, šesnaestina finala domaćeg Kupa.
jel se igra jedna ili dvije utakmice

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 sep 2010, 14:47

seven je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Leotar - Zvijezda 15. septembra na Policama u Trebinju, šesnaestina finala domaćeg Kupa.
jel se igra jedna ili dvije utakmice
jedna
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 sep 2010, 20:16

Bajram Šerif Mubarek Olsun navijačima Zvijezde.

Jel su ono počeli radovi na postavljanju tribina na stadionu?
Dragon Town

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 09 sep 2010, 20:24

zmaj_Bosne je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun navijačima Zvijezde.

Jel su ono počeli radovi na postavljanju tribina na stadionu?
jesu ako ih snijeg ne omete u postavljanju kako su brzi

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 09 sep 2010, 22:39

http://www.zmajevi.org eto pogledajte ja sam nešto otpočeo i sve bih finacirao.. samo da nadjem nekoga da piše vijesti , ja mogu srediti izgled i sve za stranicu trebaju mi samo novinari koji bih pisali izvještaje i novosti ako ima neko zainteresovan da podrži rad financijski ili tim putem da pomogne oko uređivanja nek se ovdje javi, ili na pp ili na mail [email protected]

Hvala unaprijed.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 11 sep 2010, 16:47

evo ga izjednači Velež. 1:1
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 11 sep 2010, 16:51

Tosunović ga zabio, raduje taj gol u gostima. Ali Velež će na kraju debelo slaviti.

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 11 sep 2010, 16:54

bitno je da su i proradili u gostima .... ja i dalje vjerujem da ce Zvijezda iz kola u kolo igrati sve bolje i bolje a nadam se i ljepse ;)
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.