Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Da mi bi nać jednu što radi squatove 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Bačene neke štetne navike, i početak treniranja u kućnoj teretani.
Wish me luck

Wish me luck
Viđao sam toDex je napisao/la:Da mi bi nać jednu što radi squatove
@Adebayor
Sretno.
SretničeNeutral je napisao/la:
Viđao sam to![]()
Pa ne moraju se bavit bodybuildingom, ima jedna urođena navika koju prakticiraju pa se opet izraste 
- rob do bagro
- Kontakt:
Ja kad sam ovu ugledao zaljubio sam se istog trena.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Mogu se baviti sa fitnesom a ne trebaju im sprave za vježbanje a mogu enormno napredovati. Problem kod nas su muškarci. Djevojka uđe u teretanu i neugodno joj jer je prate svi istog trenutka tj. njeno tijelo. Nisu komad mesa da se gledaju tako, ali opet ima uvijek izuzetaka koji gledaju uvijek svoj trening.
Da, da, Andreia Brazier je odlična. Iz drugačije perspektive:
Epic.
Da, da, Andreia Brazier je odlična. Iz drugačije perspektive:
- rob do bagro
- Kontakt:
Strasna je, volim vidjeti curu koja se bavi bilo kojim sportom, nego one koje se lese alkoholom svaki vikend, to mi je fakat odvratno postalo.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro je napisao/la:Strasna je, volim vidjeti curu koja se bavi bilo kojim sportom, nego one koje se lese alkoholom svaki vikend, to mi je fakat odvratno postalo.
Isti smo
To bavljenje sportom bilo od strane muškarca, ili djevojke, je sasvim normalna stvar, međutim, u dobu kada je bilo šta normalno, ne normalno, onda ... imamo svakakvih rasuđivanja.
I moj stav je isti, kao zadnja 2.
I moj stav je isti, kao zadnja 2.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ustaneš izjutra i trčiš, a ljudi gledaju na tebe kao čudaka
Ti isti bi trebali petkom i subotom izaći van da vide ponašanje njihove dobro odgojene djece.
Odlično si to napisao
Najveća istina:

Odlično si to napisao
Najveća istina:
Sjećam se ja prije 2 godine, trčim putem, kroz selo neko, kad mi lik iz auta dobacuje da nisam normalan, a lik je ne samo karakterom, nego i izgledom krajnje zapušten, da ne kažem i retardiran
Ja i prijatelj oko 6 krenuli na kardio, veliki krug i vraćamo se kad kolona ljudi krenuli na posao (autom naravno). Lagana kišica i pogledi koji naglašavaju "Ovi nisu normalni" 
Pa sta je tu cudno? Ocekivana reakcija normalnog covjeka.Neutral je napisao/la:Ja i prijatelj oko 6 krenuli na kardio, veliki krug i vraćamo se kad kolona ljudi krenuli na posao (autom naravno). Lagana kišica i pogledi koji naglašavaju "Ovi nisu normalni"
Btw i ja se bavim sportom, al ici trcati u 6 ujutro po kisi...
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Onda zaostaješ kolega. Ipak smo mi kao narod poznat po ograničenosti gdje je normalno da se petkom i subotom opijaju djeca a nenormalno da se trenira tijelo.
Paradoksalno, nema šta. Ljudi idu na posao da zarade pare, ti ustaješ tako rano radi svog tijela gdje radiš kardio prije prvog obroka kojeg si planirao u periodu između 7 i 7:30.
Paradoksalno, nema šta. Ljudi idu na posao da zarade pare, ti ustaješ tako rano radi svog tijela gdje radiš kardio prije prvog obroka kojeg si planirao u periodu između 7 i 7:30.
Ja kreno evo treca sedmica u tereteanu. I u toku sedmice odradim 1-2 kardio. Jbt odem u teretanu da trcim na traci a nista mi ne fali po selu malo. Samo zato da nebi dosao neko i rekao vidi ovog retarda. 
Koga briga za mišljenje drugih koji vode veću brigu o tuđim, nego o svojim životima?
Nešto slično kao ovo:

Nešto slično kao ovo:

Neutral je napisao/la:@Adebayor
Sretno.
Hvala momciDex je napisao/la:Ajde, dBd se nabildo i stigo nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.