Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Jedini koji je zalutao na spisku je ovaj iz Tutina. Ne vidim neku razliku njega zvati u tim godinama naspram igraca iz domace lige. Ostali igraci su ok.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Slazem se.forgempp je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:25Trebate nauciti postovati odluke selektora i suditi nakon utakmice o stvarima koje su vam nelogicne.
Ybt nebesa ko da je prekrizio Ramosa, a ne Hadzikadunica.
Sigurno ima dobre razloge za svaku odluku koju je donio, a poslije utakmice sudite mu je li pogrijesio ili ne.
Samo nervozu unosite u pm.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
TSC igra Europu drugu sezonu zaredom, prošle godine EL, a on je bio najbolji igrač te ekipe. Koliko se igrača iz kukuruz lige može pohvaliti takvim učinkom?Hansestadt je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:29Jedini koji je zalutao na spisku je ovaj iz Tutina. Ne vidim neku razliku njega zvati u tim godinama naspram igraca iz domace lige. Ostali igraci su ok.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne da bude priča o Barbarezu slučaj Hajduk & Perišić 2.0
Valjda Bajramovic i Hrgovic znaju sta rade. Ne vjerujem da Barbarez sve sam odlucuje.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Ni meni brate. Ali svaki yebeni trener ima neke svoje zamisli.. mislim, Mourinho je Essiena stavljao na beka, O'Shea igrao krilo kod Fergija. Čovjek jbg vidi nešto što mi ne vidimo.. vidi jer ima kvalitetnije ulazne informacije. Vidi jer ima više iskustva od nas, fudbalskog, pa kakvog god oblika ono bilo.CAGarfia je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:13Džaba buraz, mentalitet naših ljudi je zatucan. Uvijek će se kukati kako x igrač treba biti na spisku umjesto y igrača.. Uvijek će faliti nešto, pa makar situacija bila idealna. Ovo primitivno pisanje ljudi nakon 2 utakmice, 2 spiska i pazi sad, 3 selektiranja igrača za utakmice je smijeh. Prema tome pojedinci sude da Barbareza treba otjerati.![]()
Ja sam uz Barbareza 100% i treba mu dati full ugovor da ispoštuje. Zaboravljamo kakvi su pacijenti bili prije njega. Ono što je Barbarez unio u ekipu je neka nova nada, radi se maksimalno o dovođenju igrača novih u sve selekcije, ima pomaka nekog sistemskog. Znamo svi ko je i šta je Barba.
S druge strane ni meni se ne sviđa što očigledno ima ogromne simpatije prema nekim igračima koji po meni ne zaslužuju da budu ili prvotimci ili na spisku (Bičakčić, Šarić, Mujakić).. Ali to je samo moja subjektivnost. Anelu je morao pokazati zatvorena vrata za sva vremena.
Za svaki uspjeh je potrebno vrijeme. Tako da, legendu treba podržati.
Al jok, haj da hraknemo po dokazanoj legendi.. jer zaboga vide u budućnost. Ne znam samo kako tako vidoviti puše fore čitav život. Ama nije problem ni hraknuti, al de da prvo vidimo jbg - pa valjda čovjek ima nekog minulog rada, za razliku od futavaca koji žive u ubjeđenju da su donijeli spas napaćenoj naciji, time što su se odlučili da igraju za zemlju svojih roditelja. Mislim na papučara, ne na Dennisa.

Bjež, odo pivu popit, ne mogu se više nervirati. Ljubi te brat!

Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 07 sep 2024, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Gledao sam ih prosle godine protiv Freiburga, nivo razlike je bio takav kao da Freiburg igra protiv amatera. Zato kazem ne vidim logiku zvati igraca koji debituje sa 26 godina, na njegovoj poziciji gdje vec i imas neke opcije, ne vidim potencijal sa takvim pozivom. Ali opet kazem to je samo jedan sa citavog spiska.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:37TSC igra Europu drugu sezonu zaredom, prošle godine EL, a on je bio najbolji igrač te ekipe. Koliko se igrača iz kukuruz lige može pohvaliti takvim učinkom?Hansestadt je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:29Jedini koji je zalutao na spisku je ovaj iz Tutina. Ne vidim neku razliku njega zvati u tim godinama naspram igraca iz domace lige. Ostali igraci su ok.
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Evo ako neko misli da je stoperski par Ahmedhodzic-Hadzikadunic world class nek pogleda ovaj video I kakve smo golove primili.
Puno podrška selektoru I STRUCNOM ŠTABU dakle nije tu samo jedan covjek koji prave ove odluke, ima I Bajramovic covjek koji godinama radi u Karlsruhe I kao igrac igro za vrunske klubove. Ako su vidjeli da su ovi ostali bolji onda puna podrška njima. Mirko Hrgovic isto ima dobro iskustvo bio je pomocnik Bilicu - niso ovo više oni Jugosaurusi koji su nas nekad vodili. Moramo vjerovat ovim stručnom štabu ipak oni znaju najbolje!
Puno podrška selektoru I STRUCNOM ŠTABU dakle nije tu samo jedan covjek koji prave ove odluke, ima I Bajramovic covjek koji godinama radi u Karlsruhe I kao igrac igro za vrunske klubove. Ako su vidjeli da su ovi ostali bolji onda puna podrška njima. Mirko Hrgovic isto ima dobro iskustvo bio je pomocnik Bilicu - niso ovo više oni Jugosaurusi koji su nas nekad vodili. Moramo vjerovat ovim stručnom štabu ipak oni znaju najbolje!
Jeste da, ljudi koji primaju 5-6 komada od Vitorie(Katic) Dinamo Kijeva(Mujakic) i Olimpije(Radeljic) su bolji. Tacno vidis kad klubovi nasih reprezentativca izuzev Dedica i jos par njih izadju u evropu koliko su zapravo losi isti iz kojeg dolazi najveci dio reprezentativaca. Anel je barem primao 5 komada od Engleskih premierligasa, dok u cempionsipu koji je isto jaci od hnl-a svicarske i srbije vazi za ponajboljeg stopera ligeBosnianDragon2024 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 15:51Evo ako neko misli da je stoperski par Ahmedhodzic-Hadzikadunic world class nek pogleda ovaj video I kakve smo golove primili.
Mislim da je od pocetka svima jasno da Pokeras nema znanja i da je smijesno sto je dobio posao bez bilo kakvog iskustva. Ali ovoliko kmecanje radi jednog Cvajtasa koji je sto se kvaliteta tice u pet deka sa ostalim stoperima koje imamo.

Imajednabrigada je napisao/la: ↑07 sep 2024, 14:17Guzzoperu kolko Mulaaaaa(c) ima asist za Hofuuuuu ?NazorUso je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:35Jel sto nije pozvao Mulalica iz Hofenhajma ?Imajednabrigada je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:13Otjerati ovu budalu na vrijeme, vazda sam ga gotivio i zelio kao selektora, ali ovaj je izgubio kompas i nema pojma sta radi ili ima nekih mentalnih problema.
Sergej odlazi!
[/quot
Bjezi tamo kokuze, kokuzluk je prelazan
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znamo razlog što ga je Barbarez poslao na tribine. Nije ni Barbarez glup da pošalje bez ikakvog razloga najboljeg, trenutno, defanzivca iz ekipe na tribine. Mora biti neka povreda ili bolest, realno nama je bitniji meč protiv Mađarske pa možda čuva Dennisa za taj meč.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ta tvoja priča bi imala logike, da Barbarez dosad na svaki način nije pokazao da mu se ne sviđa Hadžikadunić. Nijednu utakmicu u junu nije startao, što znači da Barbarez misli kako su Mujakić i Radeljić bolji igrači, što opet znači da je Barbarez tukac obični.Unofficialpage je napisao/la: ↑07 sep 2024, 16:47Ne znamo razlog što ga je Barbarez poslao na tribine. Nije ni Barbarez glup da pošalje bez ikakvog razloga najboljeg, trenutno, defanzivca iz ekipe na tribine. Mora biti neka povreda ili bolest, realno nama je bitniji meč protiv Mađarske pa možda čuva Dennisa za taj meč.
Meni se čini da su ova dvojica u odbrani skontali da su se možda "zajebali" kad su odbili Švedsku i odabrali Bosnu. Kad su u međuvremenu snimili situaciju i shvatili da sa reprezentacijom BiH neće daleko dogurati, sada non stop izmišljaju kojekakve izgovore i alibije da ne igraju. Nadam se da griješim, ali koliko se sjećam, ovaj mali Ahmedhodžić je vazda imao nekakav problem skoro sa svakim selektorom.
Nisam ni ja neki veliki fan Barbe kao selektora jer je frajer bukvalno bez trenerskog iskustva uskočio na vruću klupu posrnule reprezentacije BiH, ali sve se nadam da će nekakvim pozitivnim nabojem, energijom i patriotizmom razbiti ovu depresiju i letargiju koja se uvukla u našu svlačionicu.
Nisam ni ja neki veliki fan Barbe kao selektora jer je frajer bukvalno bez trenerskog iskustva uskočio na vruću klupu posrnule reprezentacije BiH, ali sve se nadam da će nekakvim pozitivnim nabojem, energijom i patriotizmom razbiti ovu depresiju i letargiju koja se uvukla u našu svlačionicu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jeste, sigurno se Hadzikadunic koji je plakao ko malo dijete poslije ispadanja u baražu i koji je većinu utakmica odigrao korektno kaje jer nije izabrao Švedsku u kojoj svakako ne bi imao mjestagalia95 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:35Meni se čini da su ova dvojica u odbrani skontali da su se možda "zajebali" kad su odbili Švedsku i odabrali Bosnu. Kad su u međuvremenu snimili situaciju i shvatili da sa reprezentacijom BiH neće daleko dogurati, sada non stop izmišljaju kojekakve izgovore i alibije da ne igraju. Nadam se da griješim, ali koliko se sjećam, ovaj mali Ahmedhodžić je vazda imao nekakav problem skoro sa svakim selektorom.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
p.s Njegovo dr.kanje na panja kakav je Mujakić prelazi u bezobrazluk.
Eto možda nije Hadžikadunić, ali Ahmedhodžić jeste 100%. Na kraju krajeva, bilo bi korektno da Sergej večeras ili sutra objasni svoju odluku u vezi sa Hadžikadunićem, da znamo na čemu smo i šta se tamo ustvari događa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:38Jeste, sigurno se Hadzikadunic koji je plakao ko malo dijete poslije ispadanja u baražu i koji je većinu utakmica odigrao korektno kaje jer nije izabrao Švedsku u kojoj svakako ne bi imao mjestagalia95 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:35Meni se čini da su ova dvojica u odbrani skontali da su se možda "zajebali" kad su odbili Švedsku i odabrali Bosnu. Kad su u međuvremenu snimili situaciju i shvatili da sa reprezentacijom BiH neće daleko dogurati, sada non stop izmišljaju kojekakve izgovore i alibije da ne igraju. Nadam se da griješim, ali koliko se sjećam, ovaj mali Ahmedhodžić je vazda imao nekakav problem skoro sa svakim selektorom.![]()
-
- Kontakt:
Vrati se Faruče Hadzibegicu ,sve ti je oprošteno.
Tjeraj ove tokmake
Tjeraj ove tokmake
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Tahirovic i Mujakic
Na nos ce nam izaci koliko se nodija ovdje zajebavalo.
Sretno momci pa cemo poslije suditi

Na nos ce nam izaci koliko se nodija ovdje zajebavalo.
Sretno momci pa cemo poslije suditi

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Hadzikadunic do sada nije imao takve afere tako da ga nemoj svrstari u isti koš sa Mirsinim malim.galia95 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 19:35Meni se čini da su ova dvojica u odbrani skontali da su se možda "zajebali" kad su odbili Švedsku i odabrali Bosnu. Kad su u međuvremenu snimili situaciju i shvatili da sa reprezentacijom BiH neće daleko dogurati, sada non stop izmišljaju kojekakve izgovore i alibije da ne igraju. Nadam se da griješim, ali koliko se sjećam, ovaj mali Ahmedhodžić je vazda imao nekakav problem skoro sa svakim selektorom.