UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Zamisli da smo mi igrali dva put produzetke kao Hrvati na SP... u 70. minuti vec hodaju na sve 4
Bajevic će brzo nogu dobiti, živi bili pa vidjeli.
-
- Kontakt:
Očekujete od prosječne reprezentacije da bude na nivou Belgije
Ja sam zadovoljan prikazanim od igrača koji su bili na terenu. Kompaktnije to djeluje sa Džekom, Pjanićem, Šunjićem, Cimijem, Kolašincem

E moj Visca ovo bi i Vrsajevic dao
Odlican rezultat kakva je bila igra...

Trebamo kupit desnog beka
NEMA NAZAD
Zeljina skola fudbala...
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Od ovih 11 što su počeli će nam ravno 3-4 igrača početi od početka u baražu, a vi se žalite.
Niti su neki kvalitet, a niti su ikada igrali zajedno.
Niti su neki kvalitet, a niti su ikada igrali zajedno.
Fali stari dobri "Bosna je šampion" hulk s tribina.
Ne kontam iznenađenje ljudi, ja godinama posmatram utakmice bez srkleta još nakon Ćirine repke koju je lično stvorio, a onda Safet iskoristio i na kraju uništio.
Ovdje imamo 2 wc igrača koji su blizu kraju, a ekipa će se vratiti u dimenziju u kojoj je uvijek i bila. Nemamo igrače, ono malo dijaspore isčezava, a i ovi treneri "kucamo na vrata zaboravljenih asova" su smiješni, ok, nekad su nešto bili, ali ovo je novo doba.
Ne kontam iznenađenje ljudi, ja godinama posmatram utakmice bez srkleta još nakon Ćirine repke koju je lično stvorio, a onda Safet iskoristio i na kraju uništio.
Ovdje imamo 2 wc igrača koji su blizu kraju, a ekipa će se vratiti u dimenziju u kojoj je uvijek i bila. Nemamo igrače, ono malo dijaspore isčezava, a i ovi treneri "kucamo na vrata zaboravljenih asova" su smiješni, ok, nekad su nešto bili, ali ovo je novo doba.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 sep 2020, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Ozymandias
- Kontakt:
Prosli selektori su pusili od losijih repki sa dosta boljom postavom tako da Bajevic ima jos puno kredita. Makar se zna sad koji su igraci bas kriticni i ne treba racunat posebno na njih.
Jos da je uveo refikovog malog, rastrgali bi ove poljake. 

Pa dobro, ne treba pretjerivati oko Bajevica, ovo je sastav ranga B lige nacija ako ne i slabije. Sredina i bekovi su tipa Gruzije i Moldavije.
Nismo se osramotili ni veceras.
Igraci mogu uzdignute glave hodati.
Svaka cast za borbu u ove dvije tekme.
Igraci mogu uzdignute glave hodati.
Svaka cast za borbu u ove dvije tekme.
- Kockoglavi
- Kontakt:
Vršajević je doktor nauka za Višću.
**** ga njegova titula u retardiranoj TL.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- LegendKiller
- Kontakt:
Gledajte to ovako, Bajevic dao šansu mnogim igračima koji se vrte oko repke, i za koje mnogi ovdje kažu da im treba dati šansu. Momci nisu nešto pokazali, pa ni neko zalaganje, od ovih harjadinovica, miloševića, civica, hodzica naša repka neće imati neke velike koristi. Zapravo ako na njih padne teret repke kada se oproste dzeko, Visca, pjanić, biti ćemo trećerazredna ekipa.
PS ovog Besica ne treba više zvati, lik 3 godine nije odigrao utakmice da valja.
PS ovog Besica ne treba više zvati, lik 3 godine nije odigrao utakmice da valja.
Zadnja izmjena: LegendKiller, dana/u 07 sep 2020, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Umjesto Ćivića je bolje pozvati čovjeka bez nogu i bez ruku.PeppermintSA je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:40A koga bi mogao zvati? Sve goli ****alex1991 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:39Pa on ih je pozvao, yebem i njih i njega.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:37Sta udarate odma po Bajevicu, pa ni Klopp ne bi od Kvrzica i Civica igrace napravio.
Kad budeš imao 30 igrača u ligama petice ko Hrvat i izgubiš ovako od Poljaka bez najboljeg igrača, možeš srati po selektoru.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Jest Visca davao golove,jest bio dobar u Turskoj ali nije bio najbolji.Ko je barem povremeno gledao Tursku ligu zna da su mediji pumpali pricu.
Ni meni nije jasna ona prica Baljića.
U 55 minuti da padnu igraci
kao to je objašnjenje loše igre - kondicija....ma nije brate Elvire
lošiji smo u svim segmentima od poljaka: sporiji, nemamo agresivnosti kao oni, slabiji u duelima, lošiji tehnički igraci, pa i ta kondicija.
U 55 minuti da padnu igraci