Samo nije rekao za sta je zreo njegov amawIvica Osim: Moj Amar je zreo za selektora, ima sve uslove
Uslove ima, pričati zna, ima i iskustvo, zreo je

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Samo nije rekao za sta je zreo njegov amawIvica Osim: Moj Amar je zreo za selektora, ima sve uslove
Uslove ima, pričati zna, ima i iskustvo, zreo je
Najbolja je bila prošla sezona hahaFareus1921 je napisao/la:Možel mi neko reći koja je nama najbolja godina bila u Europi po plasmanu klubova.Po meni u top su bi bile sezone 2014/2015 zbog Sarajeva 2003/2004 zbog Želje a ostale su mi tanke nekako pogotvo 2016/2017 kad su svi ispali u prvom pretkolu
Kad je Leotar igrao kvalifikacije prošli prvo kolo i ispali od Slavije iz Praga 1-2 i 0-2 (igrala su se samo 3 kola u to vrijeme). Modriča zadnji prestavnik BiH koji je prošao prvo kolo tako da ovi rezultati tih klubova nisu uopšte loši. Što se tiče ove godine Sarajevo očekivano ispalo, ali mana je bar za mene što su direktno u 3 kolu, a još nisu donijeli ni bod za nacionalni koeficijent. Zrinjski dvije pobjede i remi i juče odlična igra do 60-e minute. Radnik prva pobjeda ikada u Evropi, donijeli jedan bod ali morali su ovo proći i Široki objektivno nije ni bio favorit, mada su mogli ne završiti sa dva poraza, ali vjerovatno krenuli u drugoj na sve ili ništa i na kraju dobili ništa.vest je napisao/la:2002/03 Zeljo uzeo 2x akranes, 2x lillestrom, izgubili 2x od newcastle i jedan x protiv malage.Fareus1921 je napisao/la:Možel mi neko reći koja je nama najbolja godina bila u Europi po plasmanu klubova.Po meni u top su bi bile sezone 2014/2015 zbog Sarajeva 2003/2004 zbog Želje a ostale su mi tanke nekako pogotvo 2016/2017 kad su svi ispali u prvom pretkolu
Sarajevo 1x poraz 1 pobjeda sigmu, 1x iks i 1x poraz besiktas
Siroki takodjer kao zeljo i fks bio u 1. kolu kupa uefa ispali od basela. Ovo je najaca godina bila.
2007/2008 fks uzeo 2x maltezane, 1x poraz i pobjeda genk i 2x izgubili od basela i d. Kyiv
Onda cini mi se 2009. izbili orebro, trnavu, helsingborg i ispali od cluja.
2015. uzeli haugesund, atromitos i izgubili od gladbacha.
Zeljo je takodjer imao dosta uspjeha protiv ferensvaros, serif tiraspol, neke kiprane su ubili 5-1.
Zrinjski katastrofa bio do prosle godine dudelange itd.
Leotara, orasje i modricu da ne spominjem.
Borac ono jednom ili dva put posteno odigrali.
Slažem se.. Sarajevo tehnički može biti jedini predstavnik Bosne u europi a da ne donese ni boda u nacionalni koeficijent.Trebinjac94 je napisao/la:Kad je Leotar igrao kvalifikacije prošli prvo kolo i ispali od Slavije iz Praga 1-2 i 0-2 (igrala su se samo 3 kola u to vrijeme). Modriča zadnji prestavnik BiH koji je prošao prvo kolo tako da ovi rezultati tih klubova nisu uopšte loši. Što se tiče ove godine Sarajevo očekivano ispalo, ali mana je bar za mene što su direktno u 3 kolu, a još nisu donijeli ni bod za nacionalni koeficijent. Zrinjski dvije pobjede i remi i juče odlična igra do 60-e minute. Radnik prva pobjeda ikada u Evropi, donijeli jedan bod ali morali su ovo proći i Široki objektivno nije ni bio favorit, mada su mogli ne završiti sa dva poraza, ali vjerovatno krenuli u drugoj na sve ili ništa i na kraju dobili ništa.vest je napisao/la:2002/03 Zeljo uzeo 2x akranes, 2x lillestrom, izgubili 2x od newcastle i jedan x protiv malage.Fareus1921 je napisao/la:Možel mi neko reći koja je nama najbolja godina bila u Europi po plasmanu klubova.Po meni u top su bi bile sezone 2014/2015 zbog Sarajeva 2003/2004 zbog Želje a ostale su mi tanke nekako pogotvo 2016/2017 kad su svi ispali u prvom pretkolu
Sarajevo 1x poraz 1 pobjeda sigmu, 1x iks i 1x poraz besiktas
Siroki takodjer kao zeljo i fks bio u 1. kolu kupa uefa ispali od basela. Ovo je najaca godina bila.
2007/2008 fks uzeo 2x maltezane, 1x poraz i pobjeda genk i 2x izgubili od basela i d. Kyiv
Onda cini mi se 2009. izbili orebro, trnavu, helsingborg i ispali od cluja.
2015. uzeli haugesund, atromitos i izgubili od gladbacha.
Zeljo je takodjer imao dosta uspjeha protiv ferensvaros, serif tiraspol, neke kiprane su ubili 5-1.
Zrinjski katastrofa bio do prosle godine dudelange itd.
Leotara, orasje i modricu da ne spominjem.
Borac ono jednom ili dva put posteno odigrali.
Široki nije donio ni boda tako da niste najgori, ali vidim raspravlja se na forumu o tom koeficijentu i koga bi mogli prestići, a ja stvarno ne vidim šta to donosi npr. 35 mjesto u odnosu na 40 mjesto. Tek najboljih 15 liga ima 5 i više predstavnika, a lupam sada možda još 10 liga ima timove koji ne kreću iz prvog kola. Tako da ne znam šta je bitno da li si 35-a ili 45-a liga kad ti to ništa ne donosi.MortemHz je napisao/la:Slažem se.. Sarajevo tehnički može biti jedini predstavnik Bosne u europi a da ne donese ni boda u nacionalni koeficijent.Trebinjac94 je napisao/la:
Kad je Leotar igrao kvalifikacije prošli prvo kolo i ispali od Slavije iz Praga 1-2 i 0-2 (igrala su se samo 3 kola u to vrijeme). Modriča zadnji prestavnik BiH koji je prošao prvo kolo tako da ovi rezultati tih klubova nisu uopšte loši. Što se tiče ove godine Sarajevo očekivano ispalo, ali mana je bar za mene što su direktno u 3 kolu, a još nisu donijeli ni bod za nacionalni koeficijent. Zrinjski dvije pobjede i remi i juče odlična igra do 60-e minute. Radnik prva pobjeda ikada u Evropi, donijeli jedan bod ali morali su ovo proći i Široki objektivno nije ni bio favorit, mada su mogli ne završiti sa dva poraza, ali vjerovatno krenuli u drugoj na sve ili ništa i na kraju dobili ništa.
Ama covjece jesi ti zensko pa izmedju redova citas?miki651 je napisao/la:Pa dobro, po mišljenu objetkivnih medija u sarajevu vi ste rasturili celtic onako igrački , samo vam je mrvica sportske fortune falila....vest je napisao/la:Sarajevo ima 24 a vi 14 pobjeda u evropi. Stizali su jednom na korak do grupe lige prvaka a dva puta na korak lige evrope. (D. Kyiv/Cluj/M Gladbach)
Vas najveci uspjeh je 3. pretkolo lige evrope.
Izbacite utrecht, malmee i jos nekog u play off i prvi cu reci da ste najuspjesniji.
Prekosutra je, mislim da je opet na arena1 .FliX je napisao/la:Prenosi li ko sutra Zrinjskog na TV?
A ima i manire, zna se obuć, pazi na higijenu.WestTrebina je napisao/la:Samo nije rekao za sta je zreo njegov amawIvica Osim: Moj Amar je zreo za selektora, ima sve uslove
Uslove ima, pričati zna, ima i iskustvo, zreo je![]()
![]()
Ja sam čuo da je 16X višeBeduin je napisao/la:Znaci Zeljo trazio 4X vise, nego Celik + dobru cifru unapred da uplate kao akontaciju u slucaju nastale stete, a ako je ne bude onda vracaju novac?
Smizle prave, nije to djaba sadaka arena, samo daj naprosi i izvaraj. Ne postoji konkurencija i rivalitet u ovakvoj situaciji, trebamo biti ponosni sto nas klubovi predstavljaju u Evropi, i to solidno ove godine.
Da moj Tusanj ispunjava uslove prvi bih digao glas da dadnu Sarajevu ili drugom nasem klubu po razumnoj cijeni.
A ja se pitam da li sam lokalnog forumskog smaraca ista pitao. Ne mora se na svaku odgovoriti.Osim13 je napisao/la:Ja sam čuo da je 16X višeBeduin je napisao/la:Znaci Zeljo trazio 4X vise, nego Celik + dobru cifru unapred da uplate kao akontaciju u slucaju nastale stete, a ako je ne bude onda vracaju novac?
Smizle prave, nije to djaba sadaka arena, samo daj naprosi i izvaraj. Ne postoji konkurencija i rivalitet u ovakvoj situaciji, trebamo biti ponosni sto nas klubovi predstavljaju u Evropi, i to solidno ove godine.
Da moj Tusanj ispunjava uslove prvi bih digao glas da dadnu Sarajevu ili drugom nasem klubu po razumnoj cijeni.
Pa ako te smaram staviš me na ignore, ostavili ljudi opcijuBeduin je napisao/la: A ja se pitam da li sam lokalnog forumskog smaraca ista pitao. Ne mora se na svaku odgovoriti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.