Opet ga ne stigose koje kakve kletve.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Varas se, profesionalizam po pojmu ponekih je izmisljati razloge, da se ne dodje na okupljanja reprezentacije.kimbo je napisao/la:Tipicna situacija gdje je mogao eskivirati njemu sasvim neporeban mec. Al profesionaac je profesionlac !!!
Iza Džeke .senad_flamin je napisao/la:Odlicna utakmica,slazem se u potpunosti sa postom iznad,trenutno je nas najbolji veznjak,ako ne i igrac u najboljoj formi
Naravno da neće eskivirati, ipak bi volio da se proda u neku od liga petice.kimbo je napisao/la:Tipicna situacija gdje je mogao eskivirati njemu sasvim neporeban mec. Al profesionaac je profesionlac !!!
Mene podsjeca na Rivalda,ljevak i ima onaj laznjak kao Rivaldosenad_flamin je napisao/la:Odlicna utakmica,slazem se u potpunosti sa postom iznad,trenutno je nas najbolji veznjak,ako ne i igrac u najboljoj formi
Mene više na Maradonu.juznjak> je napisao/la:Mene podsjeca na Rivalda,ljevak i ima onaj laznjak kao Rivaldosenad_flamin je napisao/la:Odlicna utakmica,slazem se u potpunosti sa postom iznad,trenutno je nas najbolji veznjak,ako ne i igrac u najboljoj formi![]()
zasluzuje da igra u nekom klubu iz liga petice .
Pa dobro ljudi poslije razvaljivanja Zelje ipak igraju u Evropi tako da mu repka bas i nije neophodna da se dokaze.Virtu4l je napisao/la:Naravno da neće eskivirati, ipak bi volio da se proda u neku od liga petice.kimbo je napisao/la:Tipicna situacija gdje je mogao eskivirati njemu sasvim neporeban mec. Al profesionaac je profesionlac !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.