HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ero
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la ero » 01 okt 2009, 12:09

Respektiva je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Kasno sam stigao pa se nisam javljao na forum...Drama odrađeno gostovanje s obzirom da je radni dan pa nas je dosta bilo na poslu i nije moglo ići...Put do Sarajeva se odužio pa smo tek stigli u drugom poluvremenu... Policija korektna , Horde neloše iako sam iskreno očekivao ih u večem broju ali izgleda da nešto lagano bojkotuju jer sa na samom kraju utakmice za sekundu ispraznila njihova tribina...

Jedan klip sa te utakmice
http://www.youtube.com/watch?v=4Mm8FlDsmFQ

E sad lagano spremanje za nedelju i da RAZVALIMO komšije

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Cestitke na dolasku i korektnom navijanju bar koliko sam cuo..

Mi smo malo vas al et zajebancija xD, jbg i dan jos haos u gradu nije bilo struje nisu tramvaji radili ..al et dobra utakmica, mi smo se vise okrenuli ka upravi i izasli odmah sa stadiona poslije isteka 90 min..

pozz

dobra utakmica dobro navijanje sa obe strane,bilo je ugodno biti na ovoj tekmi
rezultat dobar al opasan
nadam se fer i korektnoj utakmici u mostaru,dodjite i vi jer tako se bolje navija kad imaš nekoga nasuprot...

pozdrav

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 okt 2009, 12:41

Normala okrećemo se komšijama...
Nakon što ih je Željo malo spustio na zemlju mi ćemo ih prizemljiti u nedelju...

Klip sa zadnje utakmice sa njima našeg navijanja
http://www.youtube.com/watch?v=oSt6c9zy ... re=related

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 01 okt 2009, 14:07

Zrinjski Punom Parom
Prica se. Prica se. Od Mostara do Amerike pa sve do Sidney-a. Kuloari bruje ...
Prica se. Prica se. Od Mostara do Amerike pa sve do Sidney-a.

U najmanju ruku mu treba pokloniti par recenica, jer ovakav fenomen nije cest u danasnjici. Svojim sarmom, borbom i kvalitetom HSK Zrinjski je uspio spontano zacarati srca ljudi diljem svijeta. Bez velike pompe, bez velikih sredstava, bez pomoci ili mozda bolje uz ogromnu odmoc medija, u gradu i regiji skromnog broja stanovnika koji su ignorirani kao da ne postoje, Zrinjski je uspio sagraditi svoj "Mit".

Mozda je ovakav razvoj povijesti logican ako bi smo isli po teoriji prosjeka.

Zaboravljen od mnogih, anakronizmom napravljen po naredbi mjerodavnih lezao je u zatvorskim celijama nasih srca skoro pola stoljeca. "Pokosen" je bio kao posljedica pobjednicke pravde koja je u isto vrijeme sadila svoje "cvijece". Potonji su igrali neometano uz sve uslove naravno financirane od strane drzave. Tu negdje se ironija uvlaci u ovu pricu.

Polarizacija drzavnog ustrojstva je oduzela zakonitost otvorene financijske potpore od strane vlade izdvojenim sportskim udrugama, mada ista jos uvijek postoji u oba entiteta. To je vise-manje stavilo sviju na istu razinu, a sudbina se potrudila da od te tocke, drzeci u vidu povijest, izgradi svemu prosjek. Petnaestak godina sudbine na djelu i vec se vidi "uvenulo cvijece". Posrnuli su prominentni, a onaj mali zar se razplamsao u inferno i kako izgleda, nece jenjavati za naseg vjeka.

Gdje ce mu biti krov, ako tko kaze da zna, naprosto laze. Uzlazna mu je putanja sudena, uz podrsku koju ima medu pucanstvom i pozrtvovanost koja ga krasi samo moze vise i dalje. Rezultati su tu, konstantni kao i ljubav njegovih poklonika, da ostanu, a kako grad, regija i drzava budu napredovali tako ce i jos jace Zrinjski.

Nemojte se iznenaditi ako vam neko u Becu, Berlinu, New Yorku, Atalanti, Torontu ili Sidniju kaze "ah ti si od tamo, tamo igra Zrinjski". Neka je svima na znanje da se takvi fenomeni ne nalaze svuda, zato je pod savjesno moranje da se objerucke prihvati djevicanstvo njegova djela i pomogne u sprovodenju na visi nivo, uz sto ce se unaprijed formirati obrana od vecini klubova neminovnog financijskog ropstva. Idite na utakmice, ne oklijevajte, tisuce vam dobronamjerno zavide - garantirano.

http://www.****/vijesti/spo ... #news_view
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 okt 2009, 15:21

Jao vica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tema se zove zrinjski a ne vicoteka :D :D 8-)

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 01 okt 2009, 15:25

r0djeni je napisao/la:Jao vica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
taman sam to mislio napisati ...zaboravili su napisati da se i u Luxemburgu prica o Zrinjskom kao jedinom kojeg je njihov predstavnik ikada pobjedio :D :D :D :D :D

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 01 okt 2009, 15:29

bmw je napisao/la:
taman sam to mislio napisati ...zaboravili su napisati da se i u Luxemburgu prica o Zrinjskom kao jedinom kojeg je njihov predstavnik ikada pobjedio :D :D :D :D :D
neki si se ti rodjeni primio to i jeste bit svega ovoga da tebi bode oči :mrgreen:

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 01 okt 2009, 15:50

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Normala okrećemo se komšijama...
Nakon što ih je Željo malo spustio na zemlju mi ćemo ih prizemljiti u nedelju...

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Ja navijanja...nemoze niko sa vama, u isto vrijeme pjevate vise pjesama :oops: bravo svinjevci!
Crvena armija dolazi...bjeli brijeg ce slusati...sta mu pje-va-ju rodjeni... ;)
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 01 okt 2009, 16:01

U nedjelju se na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru odigrava najstariji nogometni gradski derbi u Bosni i Hercegovini. Zrinjski i Velež gradski derbi odigravaju još od davne 1922. godine, a utakmica je uvijek donosila dodatne naboje ne samo na terenu nego i na tribinama. Osim ...

... nacionalnog naboja koji ovaj derbi donosi na obje strane uveliko je prisutan i sportski naboj koji ce pokazati koji je trenutno klub u boljoj formi.

Osim nogometaša ovaj derbi na svoj nacin ''igraju'' i navijacke grupe. Dosta cesto su prije i poslije odigravanja gradskog derbija novinski stupci, tocnije crne kronike pune, crne strane nogometa, tj. huliganskog ponašanja pojedinaca ili grupa. Nadamo se da ce ovaj derbi proteci bez toga i da ce ljudi zaduženi za organizaciju utakmice i zaštitu ljudi i imovine uciniti sve da do ružnih scena ne dodje.

Vratimo se mi na povijest utakmica gradskog derbija.

Prva utakmica kao što smo na pocetku teksta napisali izmedju ova dva kluba odigrana je davne 1922. godine, tocnije pocetkom rujna 1922. godine.

Prvu pobjedu u gradskom derbiju slavila je momcad Veleža koja je svoje protivnike iznenadila igrom i zalaganjem na terenu. Momcad Veleža slavila je 2:1.

Drugi susret odigran je nekoliko dana nakon odigranog prvog gradskog derbija. Opet je momcad Veleža slavila, minimalnim rezultatom 1:0. Ova utakmica odigrala se 8. rujna 1922. godine.

Momcad Zrinjskog je tek nakon sedam mjeseci, posllije drugog poraza Rodjenih, uspijela savladati svoje gradske rivale. Tocnije, 14. travnja 1923. godine, momcad Zrinjskog je slavila pobjedu nad Veležom od 2:0.

Ipak vratimo se mi trenutnom stanju na ljestvici koji ukazuje da bi ovaj gradski derbi od svih dosadašnjih trebao biti najzanimljiviji.

Momcad Veleža se trenutno nalazi na drugom mjestu Premier lige Bosne i Hercegovine, dok je Zrinjski trenutno cetvrtoplasirana momcad lige. Osim što nosi epitet gradskog derbija, nedjeljni derbi nosi epitet i derbija kola. Od kada se igra Premier liga Bosne i Hercegovine obje momcadi nisu bile barem kako tabela pokazuje tako blizu jedna drugoj. U nedjelju cemo ipak vidjeti tko ce narednih pola godine biti ''šef'' u gradu. U zadnje vrijeme to su bili nogometaši i navijaci Zrinjskog.

Svi do sada odigrani gradski derbiji:

xx.09.1922. Mostar: Velež – Zrinjski 2:1
08.09.1922. Mostar: Velež – Zrinjski 1:0
13.04.1923. Mostar: Zrinjski – Velež 2:0
29.04.1923. Mostar: Velež – Zrinjski 2:0
01.05.1923. Mostar: Velež – Zrinjski 2:2
15.07.1923. Mostar: Zrinjski – Velež 3:0
25.xx.1923. Mostar: Zrinjski – Velež 4:0
12.11.1923. Mostar: Zrinjski – Velež 3:0
31.08.1924. Mostar: Zrinjski – Velež 1:0
25.07.1928. Sarajevo: Zrinjski – Velež 4:0
26.07.1931. Mostar: Zrinjski – Velež 5:1
xx.12.1934. Mostar: Velež – Zrinjski 2:1
14.04.1935. Mostar: Zrinjski – Velež 3:1
06.03.1938. Mostar: Velež – Zrinjski 4:2
xx.xx.1938. Mostar: Zrinjski – Velež 1:0
01.03.2000. Sarajevo: Velež – Zrinjski 2:2
13.08.2000. Mostar: Zrinjski – Velež 2:0
24.02.2001. Vrapcici: Velež – Zrinjski 2:0
25.11.2001. Mostar: Zrinjski – Velež 1:0
25.05.2002. Vrapcici: Velež – Zrinjski 2:0
24.11.2002. Mostar: Zrinjski – Velež 1:0
24.05.2003. Vrapcici: Velež – Zrinjski 4:1
28.10.2006. Vrapcici: Velež – Zrinjski 2:1
05.05.2007. Mostar: Zrinjski - Velež 2:1
11.11.2007. Mostar: Zrinjski - Velež 2:0
17.05 2008. Vrapcici: Velež - Zrinjski 1:0
13.09 2008. Vrapcici: Velež - Zrinjski 0:2
08.04.2009. Mostar: Zrinjski - Velež 2:1

Kao što možete vidjeti do sada je odigrana 28 gradski derbija. Prije II. Svjetskog rata odigrano je 15 gradskih derbija, dok je nakon Dejtonskog sporazuma odigrano još 13 gradskih derbija.

U dosadašnji derbijima ekipa Zrinjskog slavila je 16 puta. Nogometaši Veleža pobjedili su u 10 utakmica, dok su 2 utakmice završile bez pobjednika.

Obje ekipe do sada su postigle 78 golova. Zrinjski je u 28 odigranih utakmica postigao 48 golova, dok je Velež postigao 30.

Sve ovo govori da ce u nedjelju u 15:30 sati poceti 29 gradski derbi koji bi trebao biti zanimljivi i kvaliteniji od mnogih do sada odigranih. Na našem portalu bihsport.info svakodnevno cemo vas informirati o predstojecem gradskom derbiju.

Povijest utakmica prenesena je iz knjige ''Stoljece sporta u Mostaru''.

ekom
Kontakt:

Post Postao/la ekom » 01 okt 2009, 16:05

JoinUnion je napisao/la:Sretno sutra!
Heheh svaka cast! Donosim vam srecu izgleda, sretno i protiv komsija!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 01 okt 2009, 16:22

bmw je napisao/la:
Ćao šaljivdžije kako je tamo? Da li su vam iz uprave rekli zašto su inzistirali da na derbije ide samo po 300 gostujućih? Strah od blamaže brato i to na domaćem terenu je golema stvar.

Tražite od grada da vam prevoz osigura a pošto ste vi poznati kao sendvić-sokić army
Potrebno je još da Luca osigura dovoljan broj sendviča, te slovenski Frutek dovoljan broj sokova.

Mogu i kašice ako nema sokova.
Zadnja izmjena: HŠKZ MOSTAR, dana/u 01 okt 2009, 16:33, ukupno mijenjano 2 puta.

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 okt 2009, 16:28

bmw je napisao/la:
Kao prvo imate svoju temi i bjažite na nju,a drugo kralju ja sam bio tu utakmicu u Luksemburgu i mogu ti reći da smo se MI ULTRASI DRAMA proveli i usput dobili 1:0...Meni je milina sjetiti se GOSTOVANJA ,Dudelangea i samo dva policajca oko nas...To su meni lijepe uspomene...Prije utakmice iz svake sporedne ulice prema stadionu momci izlaze u dresovima ZRINJSKOG...Neopisivo...To je moje gledište neigram ja kralju na terenu...

Pozdrav i pripremajte se za utakmicu sa PRVACIMA BiH...

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 okt 2009, 16:31

Ada je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Normala okrećemo se komšijama...

IDEMO PO NOVE POBJEDE
Ja navijanja...nemoze niko sa vama, u isto vrijeme pjevate vise pjesama :oops: bravo svinjevci!
Crvena armija dolazi...bjeli brijeg ce slusati...sta mu pje-va-ju rodjeni... ;)
Kao prvo vidi se koliko si primitivan,a kao drugo dođite da vas vidimo...

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 01 okt 2009, 16:35

A jeste se napalili :mrgreen: :mrgreen:

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 okt 2009, 16:43

r0djeni je napisao/la:A jeste se napalili :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol:

Kralju svaki normalan post je dobrodošao...

Pozdrav i vidimo se na derbiju

IDEMO PO NOVE POBJEDE

ZRINJSKI

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 01 okt 2009, 16:50

Sta reci za ovu utakmicu visokog rizika.
Nadam se da ce to biti prava nogometna festa, da ce biti fer i korektna igra s obje strane, da nece biti nacionalistickih i drugih primitivnih ispada i izljeva "ljubavi" jednih i drugih, da ce navijanje biti posteno i dostojansvteno, svaka grupa bodreci svoj klub, bez obzira na krajnji rezultat utakmice.
I naravno bilo bi lijepo kad ne bi bilo incidenata i izgreda po gradu, i kad bi vode navijaca obje skupine na kraju skupa otisle na piće i neku dobru mezu pa da se druzenje nastavi do duboko u noc...
Medutim, o cemu ja to pricam i pisem, to se moze dogodit samo u SF filmovima, kad znam da ce scenarij biti totalno drukciji. U nesto realnijem scenariju jedni ce drugima castiti s "ustasama i balijama", na ulicama ce biti po stotinu policajaca koji ce strasti morati smirivati suzavcem i blokadom grada u dvi odvojene zone (citaj kaveza), vlasnici razijenih ducana i izloga ce psovati mater i jednim i drugima, i tako sve u krug.. jednostavno, gdje mrznja postoji, razum nije lijek...i tako ponovno u krug, svake godine...
Iskreno se nadam da taj moj realniji scenarij nece zazivjeti prekosutra. Takoder, ne vjerujem ni u piće i mezu poslije utakmice, al dajte ljudi, da vjerujem u nesto sto se zove humanost i covjecnost jednih prema drugima i obratno. Pa dovraga, nismo zivotinje...ili mozda grijesim...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 01 okt 2009, 20:04

HŠK ZRINJSKI - FK Velež,
nedjelja 4. listopada 2009., 15.30 sati

Glavni sudac: Robert Zrilić (Banja Luka)
A1 sudac: Momir Širko (Banja Luka)
A2 sudac: Dalibor Drašković (Istočno Sarajevo)
Četvrti sudac: Mevludin Efendić (Srajevo)

Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)

ZRINJSKI

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 01 okt 2009, 20:08

ajmo susjedi zgazite rođene

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 01 okt 2009, 20:52

Kad je vama utakmica sa Sarajevom,hoce li skripari doci da uvelicaju festu?
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 01 okt 2009, 20:54

Najava TV i radio emisije Zrinjski info

Medijski projekt Zrinjski info sutra nastavlja svoje emitiranje, a imat ćete priliku pogledati 16 i poslušati 25.emisiju naših izdanja. TV magazin Zrinjski info podsjetiti će nas što se dešavalo u dosadašnjim Gradskim derbijima između HŠK Zrinjski i FK Velež. Vidjet ćete što o prošlim danima kažu neki od aktera tih utakmica koje su odigrane u našem gradu. Naši nogometaši su gostovali u Modriči i Sarajevu, pa ćete u emisiji vidjeti detalje sa tih utakmica, a moći ćete vidjeti i kako su naši juniori savladali Sarajevo na njihovom terenu. Sve to i još mnogo informacija Vas čeka sutra u našoj TV emisiji.

Radio Zrinjski info u svom 25 izdanju donosi izvješća i izjave iz Modriče i Sarajeva, bili smo i na rukometnoj utakmici HMRK Zrinjski-RK Čelik. Ovaj tjedan donosi sraz HŠK Zrinjski-FK Velež u senojorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji, pa ćete čuti kakva su očekivanja pred ove utakmice. Za radio Zrinjski info govore Dragan Jović, Dragan Perić, Krešimir Kordić, Vlado Zadro, Marin Aničić, Vernes Selimović, Igor Žuržinov, Božidar Bata Puljić, Josip Turić i Željko Anić. TV emisija je na programu u petak sa počecima u 20 sati na TV Oscar C, te u 21 sat na HTV Mostar. Od ove emisije imat ćete priliku pogledati naš magazin i na Monet info kanalu u subotu. Radio emisija je na programu u petak sa početkom u 20 sati i 15 minuta na Radio postaji Herceg Bosna, te u subotu na Radio postaji Mostar sa početkom u 10 sati. Ne propustite naša izdanja jer mi smo jedini medij koji je bio uz Plemiće i u Modriči i Sarajevu. Ono što ne stignete pogledati i poslušati možete pronaći na našem portalu, kao i u tiskanom izdanju Pincom info.

Zrinjski.info

slika

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 02 okt 2009, 08:57

antipolitikaa je napisao/la:Kad je vama utakmica sa Sarajevom,hoce li skripari doci da uvelicaju festu?
na zalost i nama je tekma u isto vrijeme
da nije ja bih sigurno došo

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.