BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2016, 23:09

Radnik
Sloboda
Široki Brijeg
Zrinjski

:clap:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 19 jul 2016, 23:42

PL BiH , Buahahahah
De opet oni sto su svršavali na Kirip KUp.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 jul 2016, 23:44

Virtu4l je napisao/la:Radnik
Sloboda
Široki Brijeg
Zrinjski

Jesil bacio drkicu, Virto nas?
Sad apstiniraj do narednog jula, imat ces opet materijala.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

brig
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la brig » 20 jul 2016, 00:16

Evander je napisao/la:
dobrinja1 je napisao/la:Danas je 19. juli. Evropsko prvenstvo je zavrseno tek prije 9 dana, nacionalna prvenstva jos nisu pocela zvanicno, a mi smo ostali u ovom momentu bez ijednog predstavnika u evropi. Nijedna pobjeda nije ostvarena u 8 utakmica a dali smo 2 gola.

Sada, zakljucajte ovu temu...
I onda ce vecini ekipa cilj biti plaasirati se u Europu.
Ne znam samo sta ce tamo :D

Gladao sam sad ovu ekipu sa Malte sto je sa Zvezdom igrala, pa oni su bolji od svake nase ekipe za klasu.
Pa mi trubimo ima mjesec dana da se šprdate sa njima, da Birkirkara nije ekipa sa konobarima, kuharima itd. Ljudi napreduju, imaju odlične uvjete, ligu, državu, plaće, dovode strance, plaćaju više nego naši najbolji klubovi..Svi napreduju osim nas. Nama napredak u nogometu ugovor pišljivi sa sponzorom , vrh nam 3 prijenosa utakmica u jednom kolu, radujemo se tome, objavljujemo postavljanje stolica, hvalimo se bojanjem stepenica, čupanjem trave, uređivanjem travnjaka, pola klubova se raspada i ne zna se za neke hoće li sezonu završit, tribine prazne itd itd

O čemu mi pričamo uopće ovdje

Postat ćemo poželjni protivnici

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 jul 2016, 00:54

Beduin je napisao/la:
Sloboda
Široki Brijeg
Zrinjski

Jesil bacio drkicu, Virto nas?
Sad apstiniraj do narednog jula, imat ces opet materijala.
Naveo je 4 najbolja BH tima iz prošle sezone, ne vidim ništa loše :D

@brig postati ćemo? već jesmo samo si ne želimo priznati
Nad tobom sunce najljepše sja

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 jul 2016, 01:35

Scholl je napisao/la:PL BiH , Buahahahah
Jeste se uhvatili Kirin Kupa, boze sacuvaj. Jel to iz neke ekipe igralo 6 igraca na Kirin Kupu, pa je ta ekipa ispala? U nasoj ligi moze biti igraca za reprezentaciju, to je sigurno. Pa nije u jednog ekipi bio i Stevanovic i Kozulj i Duljevic, Kosoric, Bekic, Memisevic, pa da su ispali, ajde okej onda bi i ja rekao. Lupate previse. Imamo mi i drugih problema, prije svega u klubovima organizacijskih, pa onda infrastruktura. Kada bi liga se smanjila na 10 klubova i svi oni imali okej terene, kada bi klubovi postali jaci, da ne prave totalni remont nakon svake sezone, onda bi se vidjeli i veci rezultati. Pa Zrinjski je u obje utakmice odlicno igrao, jer malo su mijenjali, i vidi se odmah, imaju finu ekipu. Sloboda i Radnik nisu nadigrani, jedino se Siroki obrukao, iako Maltezani nisu sala, ali morali su se proci. Dzaba, kad su im otisla 3-4 top igraca pred europu, tu lezi sav problem...Lupate previse, jedva docekate kiks, drazi vam on nego da su svi nasi klubovi prosli. Fuj.
Morate shvatiti da su ovih godina svi napredovali, a mi stagnirali. Takodjer se osjetilo neigranje Sarajeva i Zeljeznicara, koji, iako su ponekad imali kiks u europi, ipak su najuspjesniji BH klubovi u euro natjecanjima. Kao da se ne bi osjetilo za hrvatske klubove da Rijeka i Dinamo uopste ne igraju europu, ne bi bas Hajduk, Sl Belupo, Lokomotiva i ko li vec puno dogurali, ili da europu ne igraju Partizan i Zvezda. Eh, tu dolazi do onoga sto sam rekao - organizacija u klubovima. Sami su krivi i Zeljeznicar i Sarajevo sto se ne dignu na jedan veci level i budu konstantni. Zeljeznicar je bio to, cak i digao koeficijent za nositelja i sve sjebo neodlaskom ove sezone u europu. Bili bi nosioci u drugom pretkolu LP sljedece sezone, u slucaju da osvojimo titulu, ovako nista. Sarajevo je krenulo da napravi taj iskorak, ali Dinokio, Jesic, Ibrakovic, usrase sve to.
Meni je zalosnije sto su prosle ekipe koje uopste nisu bolje od ovih nasih klubova. Legia da je nesto nadigrala i ubila Zrinjski, ja nisam vidio. Sudija im pokloni gol ko ista...
Bugari isto, ali jbg, Radniku otislo dosta igraca, nije imao ko dati gol i jbg. To je ta organizacija, novac. Garantujem da bi Radnik prosao Bugare da im nije otislo ovih par kljucnih igraca. I Sloboda bi vjerovatno ****, i ovako su se dobro tukli s njima. Zrinjski, odlicno odigrali protiv favorizirane Legie, mnogi im predvidjali mrezu natrpanu do kraja, a borili se momci pravo.
Jbg, mnogo je razloga tu, gledajte nam drzave, omladinske selekcije nam nemaju nikakvih rezultata, reprezentaciji trebalo puno vremena da izbori euro natjecanje i uspjelo im sa SP, a kakvi su tu igraci sve. Ima tu milion nekih faktora, vjerujte mi. Pa da, i mentalitet malo, prepadnemo se Bugara, Poljaka, Izraelaca, kao da su Barcelona jbt. Raspisao sam se bas, uglavnom, sezona za zaborav, slazem se, ali nije bas da bih se ovdje nasladjivao, nije mi uopste do toga.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 jul 2016, 01:39

Jos nesto, sad ce Liga 12, nadam se uskoro da ce se liga smanjiti i na 10 klubova. Nadam se da ce savez biti ostriji sa zahtjevima, i da ce traziti adekvatne terene, a ne da lopta odskace jbt. Da zanemare glupe, striktne zahtjeve za tribinom od 3500 sjedecih mjesta, kada je prioritetniji teren. Udje neki klub iz gradica u najboljem slucaju sa 5000 stanovnika i on mu trazi kapacitet od 3500. Van svake pameti. Bolji tereni su mnogo prioritetniji. Uredjenje nizih liga nazalost nije moguce zbog politike, ali kada bi se na ovome uspjelo poraditi, pa da za par godina imamo napokon dobre terene, pa i reflektore, uz Ligu 10, mislim da bi samim tim i dosli malo bolji rezultati u europi.

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 20 jul 2016, 01:40

Scholl je napisao/la:PL BiH , Buahahahah
Jaca od HNL-a i od Srpske lige
lezVe do bagro

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 20 jul 2016, 01:57

Omar500 je napisao/la:Jos nesto, sad ce Liga 12, nadam se uskoro da ce se liga smanjiti i na 10 klubova. Nadam se da ce savez biti ostriji sa zahtjevima, i da ce traziti adekvatne terene, a ne da lopta odskace jbt. Da zanemare glupe, striktne zahtjeve za tribinom od 3500 sjedecih mjesta, kada je prioritetniji teren. Udje neki klub iz gradica u najboljem slucaju sa 5000 stanovnika i on mu trazi kapacitet od 3500. Van svake pameti. Bolji tereni su mnogo prioritetniji. Uredjenje nizih liga nazalost nije moguce zbog politike, ali kada bi se na ovome uspjelo poraditi, pa da za par godina imamo napokon dobre terene, pa i reflektore, uz Ligu 10, mislim da bi samim tim i dosli malo bolji rezultati u europi.
Hoće liga 10 uskoro, kako neće. Ovima iz manjeg bh entiteta neće "pasti na pamet" više da prihvate neko smanjenje lige nakon prošlosezonskog ispadanja četiri ekipe iz manjeg bh entiteta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

marconato
Kontakt:

Re: RE: Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la marconato » 20 jul 2016, 07:53

brig je napisao/la:
Evander je napisao/la: Gladao sam sad ovu ekipu sa Malte sto je sa Zvezdom igrala, pa oni su bolji od svake nase ekipe za klasu.
Pa mi trubimo ima mjesec dana da se šprdate sa njima, da Birkirkara nije ekipa sa konobarima, kuharima itd. Ljudi napreduju, imaju odlične uvjete, ligu, državu, plaće, dovode strance, plaćaju više nego naši najbolji klubovi..Svi napreduju osim nas. Nama napredak u nogometu ugovor pišljivi sa sponzorom , vrh nam 3 prijenosa utakmica u jednom kolu, radujemo se tome, objavljujemo postavljanje stolica, hvalimo se bojanjem stepenica, čupanjem trave, uređivanjem travnjaka, pola klubova se raspada i ne zna se za neke hoće li sezonu završit, tribine prazne itd itd

O čemu mi pričamo uopće ovdje

Postat ćemo poželjni protivnici
Mene su takodje Maltezani bas prijatno iznenadili! Jeste da Zvezda nije ni blizu neke uigranosti i vrhunske forme, ali bez obzira, ovi su daleko vise pokazali od obicnih konobara i amatera, cak naprotiv, sasvim solidna ekipa koja bi i u Superligi bila medju 6-7 najboljih... ;)
Imaju par veoma dobrih igraca.

P.S. BiH ekipe (prvaka) zeza i to sto odmah na startu budu nepovlasceni, pa dobijaju jace protivnike. Mada, sami trebaju taj neki iskorak napraviti da bi se dobio status povlascenog i tako lakse dolazilo makar do play off LE...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 20 jul 2016, 08:27

Željeznicar i sarajevo 2 puta imali koefcijent za nosioca i nisu se plasirali u LP. Kontinuitet 3-4 ekipe fali za koefcijent

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2016, 08:30

FCS je napisao/la:Željeznicar i sarajevo 2 puta imali koefcijent za nosioca i nisu se plasirali u LP. Kontinuitet 3-4 ekipe fali za koefcijent
Kada je to bilo? Ja pricam o novom formatu, gdje i kada ispadnes u 3. pretkolu LŠ, ides u 4. LE...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 20 jul 2016, 08:37

Nisu bili prvaci BiH tih godina

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jul 2016, 08:49

To je nesto drugo..

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 20 jul 2016, 08:54

Problem i nase proklestvo sto nemao jednu ili dvije ekipe koje imaju totalnu dominaciju tipa maribor dianamo. Pogledajte maribor nakon sto je imao dobar koefcijent staln isao daleko. Prve godine kada je olimpija prvak odmah zapela na prvoj stepenici

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 jul 2016, 09:01

FCS je napisao/la:Problem i nase proklestvo sto nemao jednu ili dvije ekipe koje imaju totalnu dominaciju tipa maribor dianamo. Pogledajte maribor nakon sto je imao dobar koefcijent staln isao daleko. Prve godine kada je olimpija prvak odmah zapela na prvoj stepenici
Onda bi liga bila skroz losa.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 20 jul 2016, 09:04

S te strane da

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 20 jul 2016, 09:31

Sloboda
Široki Brijeg
Zrinjski

željo
sarajevo
:zviz:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

virtuoz
Kontakt:

Post Postao/la virtuoz » 20 jul 2016, 09:41

Ako je vjerovati onoj stranici sto prati koeficijente, od 54 drzave samo 4 vise nemaju predstavnika u Europi: BiH, Farski Otoci, Andora i San Marino.

BiH u odabranom drustvu :lol:
:rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 20 jul 2016, 09:45

Nekad nesvrstani, danas odabrani.
Uglavnom uvijek posebni :bih:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.