Sloboda
Široki Brijeg
Zrinjski

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jesil bacio drkicu, Virto nas?Virtu4l je napisao/la:Radnik
Sloboda
Široki Brijeg
Zrinjski
Pa mi trubimo ima mjesec dana da se šprdate sa njima, da Birkirkara nije ekipa sa konobarima, kuharima itd. Ljudi napreduju, imaju odlične uvjete, ligu, državu, plaće, dovode strance, plaćaju više nego naši najbolji klubovi..Svi napreduju osim nas. Nama napredak u nogometu ugovor pišljivi sa sponzorom , vrh nam 3 prijenosa utakmica u jednom kolu, radujemo se tome, objavljujemo postavljanje stolica, hvalimo se bojanjem stepenica, čupanjem trave, uređivanjem travnjaka, pola klubova se raspada i ne zna se za neke hoće li sezonu završit, tribine prazne itd itdEvander je napisao/la:I onda ce vecini ekipa cilj biti plaasirati se u Europu.dobrinja1 je napisao/la:Danas je 19. juli. Evropsko prvenstvo je zavrseno tek prije 9 dana, nacionalna prvenstva jos nisu pocela zvanicno, a mi smo ostali u ovom momentu bez ijednog predstavnika u evropi. Nijedna pobjeda nije ostvarena u 8 utakmica a dali smo 2 gola.
Sada, zakljucajte ovu temu...
Ne znam samo sta ce tamo
Gladao sam sad ovu ekipu sa Malte sto je sa Zvezdom igrala, pa oni su bolji od svake nase ekipe za klasu.
Naveo je 4 najbolja BH tima iz prošle sezone, ne vidim ništa lošeBeduin je napisao/la:Jesil bacio drkicu, Virto nas?Virtu4l je napisao/la:Radnik
Sloboda
Široki Brijeg
Zrinjski
Sad apstiniraj do narednog jula, imat ces opet materijala.
Jeste se uhvatili Kirin Kupa, boze sacuvaj. Jel to iz neke ekipe igralo 6 igraca na Kirin Kupu, pa je ta ekipa ispala? U nasoj ligi moze biti igraca za reprezentaciju, to je sigurno. Pa nije u jednog ekipi bio i Stevanovic i Kozulj i Duljevic, Kosoric, Bekic, Memisevic, pa da su ispali, ajde okej onda bi i ja rekao. Lupate previse. Imamo mi i drugih problema, prije svega u klubovima organizacijskih, pa onda infrastruktura. Kada bi liga se smanjila na 10 klubova i svi oni imali okej terene, kada bi klubovi postali jaci, da ne prave totalni remont nakon svake sezone, onda bi se vidjeli i veci rezultati. Pa Zrinjski je u obje utakmice odlicno igrao, jer malo su mijenjali, i vidi se odmah, imaju finu ekipu. Sloboda i Radnik nisu nadigrani, jedino se Siroki obrukao, iako Maltezani nisu sala, ali morali su se proci. Dzaba, kad su im otisla 3-4 top igraca pred europu, tu lezi sav problem...Lupate previse, jedva docekate kiks, drazi vam on nego da su svi nasi klubovi prosli. Fuj.Scholl je napisao/la:PL BiH , Buahahahah
De opet oni sto su svršavali na Kirip KUp.
Jaca od HNL-a i od Srpske ligeScholl je napisao/la:PL BiH , Buahahahah
De opet oni sto su svršavali na Kirip KUp.
Hoće liga 10 uskoro, kako neće. Ovima iz manjeg bh entiteta neće "pasti na pamet" više da prihvate neko smanjenje lige nakon prošlosezonskog ispadanja četiri ekipe iz manjeg bh entiteta.Omar500 je napisao/la:Jos nesto, sad ce Liga 12, nadam se uskoro da ce se liga smanjiti i na 10 klubova. Nadam se da ce savez biti ostriji sa zahtjevima, i da ce traziti adekvatne terene, a ne da lopta odskace jbt. Da zanemare glupe, striktne zahtjeve za tribinom od 3500 sjedecih mjesta, kada je prioritetniji teren. Udje neki klub iz gradica u najboljem slucaju sa 5000 stanovnika i on mu trazi kapacitet od 3500. Van svake pameti. Bolji tereni su mnogo prioritetniji. Uredjenje nizih liga nazalost nije moguce zbog politike, ali kada bi se na ovome uspjelo poraditi, pa da za par godina imamo napokon dobre terene, pa i reflektore, uz Ligu 10, mislim da bi samim tim i dosli malo bolji rezultati u europi.
Mene su takodje Maltezani bas prijatno iznenadili! Jeste da Zvezda nije ni blizu neke uigranosti i vrhunske forme, ali bez obzira, ovi su daleko vise pokazali od obicnih konobara i amatera, cak naprotiv, sasvim solidna ekipa koja bi i u Superligi bila medju 6-7 najboljih...brig je napisao/la:Pa mi trubimo ima mjesec dana da se šprdate sa njima, da Birkirkara nije ekipa sa konobarima, kuharima itd. Ljudi napreduju, imaju odlične uvjete, ligu, državu, plaće, dovode strance, plaćaju više nego naši najbolji klubovi..Svi napreduju osim nas. Nama napredak u nogometu ugovor pišljivi sa sponzorom , vrh nam 3 prijenosa utakmica u jednom kolu, radujemo se tome, objavljujemo postavljanje stolica, hvalimo se bojanjem stepenica, čupanjem trave, uređivanjem travnjaka, pola klubova se raspada i ne zna se za neke hoće li sezonu završit, tribine prazne itd itdEvander je napisao/la: Gladao sam sad ovu ekipu sa Malte sto je sa Zvezdom igrala, pa oni su bolji od svake nase ekipe za klasu.
O čemu mi pričamo uopće ovdje
Postat ćemo poželjni protivnici
Kada je to bilo? Ja pricam o novom formatu, gdje i kada ispadnes u 3. pretkolu LŠ, ides u 4. LE...FCS je napisao/la:Željeznicar i sarajevo 2 puta imali koefcijent za nosioca i nisu se plasirali u LP. Kontinuitet 3-4 ekipe fali za koefcijent
Onda bi liga bila skroz losa.FCS je napisao/la:Problem i nase proklestvo sto nemao jednu ili dvije ekipe koje imaju totalnu dominaciju tipa maribor dianamo. Pogledajte maribor nakon sto je imao dobar koefcijent staln isao daleko. Prve godine kada je olimpija prvak odmah zapela na prvoj stepenici
željoVirtu4l je napisao/la:Radnik
Sloboda
Široki Brijeg
Zrinjski
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.