Neka te jos Ribery

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
ostaje on u minkenu don't se sikiratiFC BAYERN je napisao/la:Ribery u Real za 70 mil eura ?
Neka te jos Ribery
bavarac je napisao/la:Evo sad citam na DSF txt Ribery u Real ,a u Bayern Robben i Snajder uz nekih 5-6 miliona eura...nebi to bilo loso,a i onaj momak iz AZ-a dolazi ,potpisan ugovor na 4 godine.
Pa ne znam da je bas dobra ideja ta razmjena igraca, ali valjda ce ostati Ribery iskreno se nadam, a koji je iz AZ potpisao ugovor, jel znas ime
Edson Bradfaaid tako nekako ,nije iz AZ-a nego iz Twentea malo se ja šuknoomerbavarac je napisao/la:bavarac je napisao/la:Evo sad citam na DSF txt Ribery u Real ,a u Bayern Robben i Snajder uz nekih 5-6 miliona eura...nebi to bilo loso,a i onaj momak iz AZ-a dolazi ,potpisan ugovor na 4 godine.Pa ne znam da je bas dobra ideja ta razmjena igraca, ali valjda ce ostati Ribery iskreno se nadam, a koji je iz AZ potpisao ugovor, jel znas ime
I ja bih volio da ostane, ali tesko brate. Mislim isto da nece biti u pitanju kesh, nego razmjena igraca.FC BAYERN je napisao/la:Ribery u Real za 70 mil eura ?
Neka te jos Ribery
Po meni nevalja tako,evo moje vizijegeronimo je napisao/la:I ja bih volio da ostane, ali tesko brate. Mislim isto da nece biti u pitanju kesh, nego razmjena igraca.FC BAYERN je napisao/la:Ribery u Real za 70 mil eura ?
Neka te jos Ribery
Real ce imati taj visak, a novi nam trener ima bas u tom visku ljubimce.![]()
Svaki dan se ocekuje kada ce licno Peraz doci kod "troglave azdahe" da pregovaraju.
Novi sastav bi po svemu sudeci trbao igrati u formaciji 4-3-3, a mogao bi ovako izgledati:
Pranjic-----------Gomez-----------Robben
---------Sneijder-------van Bommel-------
--------------Timoschtschuk----------------
Lahm-------Micho-----Lucio-------Mister X
--------------------Mister X------------------
LvG ce "obojiti" bavarce u narandzasto, u njegovom sistemu bi MvB trebao imati mjesta, dok se ne pominje njegov odlazak, ne vjerujem da ce kapitena degradirati i poslati ga na klupu.
Sta je tu je, mora se priznati da bi ovo moglo liciti na nesto, s tim da jos dodje dobar golman i desni bek.
bavarac je napisao/la:Po meni nevalja tako,evo moje vizijegeronimo je napisao/la:I ja bih volio da ostane, ali tesko brate. Mislim isto da nece biti u pitanju kesh, nego razmjena igraca.FC BAYERN je napisao/la:Ribery u Real za 70 mil eura ?
Neka te jos Ribery
Real ce imati taj visak, a novi nam trener ima bas u tom visku ljubimce.![]()
Svaki dan se ocekuje kada ce licno Peraz doci kod "troglave azdahe" da pregovaraju.
Novi sastav bi po svemu sudeci trbao igrati u formaciji 4-3-3, a mogao bi ovako izgledati:
Pranjic-----------Gomez-----------Robben
---------Sneijder-------van Bommel-------
--------------Timoschtschuk----------------
Lahm-------Micho-----Lucio-------Mister X
--------------------Mister X------------------
LvG ce "obojiti" bavarce u narandzasto, u njegovom sistemu bi MvB trebao imati mjesta, dok se ne pominje njegov odlazak, ne vjerujem da ce kapitena degradirati i poslati ga na klupu.
Sta je tu je, mora se priznati da bi ovo moglo liciti na nesto, s tim da jos dodje dobar golman i desni bek.
--------------KLOSE------GOMEZ----------
------PRANJIC------------------ROBBEN---
-----------------SNEIDER-------------------
-----------TIMOSCHTCHUK----------------
-LAHM-----LUCIO---DEMICHELIS----X----
-------------------XXX----------------------
Cekajte ba ljudi, nemojte Riberya slati u Madrid, kakav Robben i Sneijder, Robben sa staklenim nogama. Real ima prevelikih problema, jer mora dovesti Ronalda, ukoliko ga ne dovedu do kraja mjeseca mora ce uplatiti 30 mil na racun Ronalda, a ako ga budu dovodili moraju ga platiti 90 mil. Tako da mozda nece ni dovesti Riberya, jer ce imati igrace za tu njegovu poziciju, a jos hoce i Vidica, pa se ne smiju puno rasipati. Jos jednom kazem nadam se ostanku Riberya na Allianzu
koji ba iz AZ jel neki dobarBrneeH je napisao/la:bilo je rijec o Sneijderu i Van der Vaartu, ali mislim da ce od svih nabrojanih nizozemaca samo VDV zavrsiti u Bayernubavarac je napisao/la:Evo sad citam na DSF txt Ribery u Real ,a u Bayern Robben i Snajder uz nekih 5-6 miliona eura...nebi to bilo loso,a i onaj momak iz AZ-a dolazi ,potpisan ugovor na 4 godine.
za sve ostalo tu je mastercard(PEREZ)omerbavarac je napisao/la:Dzeko 30 mil
Kaka 60 mil
Ribery neprocjenjivo, neke se stvari ne mogu kupiti novcem.
Jedno je misliti, drugo je znati...insideruBrneeH je napisao/la: bilo je rijec o Sneijderu i Van der Vaartu, ali mislim da ce od svih nabrojanih nizozemaca samo VDV zavrsiti u Bayernu
Ah, ja jbte vratio se Perez-pinezinjo, pa mlati sa parama k'o onomad, pozelimo mu uspjesniju eru "galakticosa".JameS je napisao/la: za sve ostalo tu je mastercard(PEREZ)![]()
![]()
![]()
![]()
JameS je napisao/la:za sve ostalo tu je mastercard(PEREZ)omerbavarac je napisao/la:Dzeko 30 mil
Kaka 60 mil
Ribery neprocjenjivo, neke se stvari ne mogu kupiti novcem.![]()
![]()
![]()
![]()
Ajest doduse, sad imaju. Ma imali su oni i prije ali nisu znali kupovati.
Neka ga. Svaki igrač vrlo lako može zaraditi povredu, pa tako i Pranjić, neka rezervi. Ovom momku se može davati prilika u slabijim utakmicama i kada Bayern bude imao rezultatsku prednost.davud87 je napisao/la:Ja ne znam koji će klinac Braafheid u Bayernu pored Pranjića, hoćel se pojačat ta desna strana ???
el-fighter je napisao/la:Neka ga. Svaki igrač vrlo lako može zaraditi povredu, pa tako i Pranjić, neka rezervi. Ovom momku se može davati prilika u slabijim utakmicama i kada Bayern bude imao rezultatsku prednost.davud87 je napisao/la:Ja ne znam koji će klinac Braafheid u Bayernu pored Pranjića, hoćel se pojačat ta desna strana ???
Pa Bayern ga zeli bas kao zamjenu za Lahma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.