U Omišu ne gori uopće, gori u mjestima iza Omiša i uopće nije tako strašno kako mediji prenose...Lillard je napisao/la:Kakav užaš u Dalmaciji, a posebno Omišu i Splitu, dan te yebo...
Vidio svojim očima...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
U Omišu ne gori uopće, gori u mjestima iza Omiša i uopće nije tako strašno kako mediji prenose...Lillard je napisao/la:Kakav užaš u Dalmaciji, a posebno Omišu i Splitu, dan te yebo...
Kad ne možemo kod nas može kod Kroata i CrnogoracaEvolution87 je napisao/la: Ma gdje nije brate, na ovoj ultri se bas moras potruditi da ga ne zabijes. Stigao u Split u cetvrtak, sutra picim nazad za Sa, pa cemo ma Hvar tamo pocetkom augusta
legenda reala je napisao/la:
Belmin je iz Doboja
I CG gori.. HN, Budva, Tivat...Lillard je napisao/la:Kakav užaš u Dalmaciji, a posebno Omišu i Splitu, dan te yebo...
Gori sve,a onoj kuji treba cijeli dan da posalje vojsku **** je u usta orjunaška.Lillard je napisao/la:Kakav užaš u Dalmaciji, a posebno Omišu i Splitu, dan te yebo...
Na dobrom si tragu.SlevinKelevra je napisao/la:Da li smo spremni da zbog kratkorocne zarade, od Arapa napravimo legitimnu manjinu u ovoj zemlji? Ispadam sovinista, al ne mogu si pomoci: najnekulturniji i najuobrazeniji ljudi koje sam imao priliku susresti. Nekad sam se bavio jednom granom usluzne djelatnosti i moram reci da sto se Arapa tice nosim samo negativne impresije. Naravno, ovo se ne odnosi bas na svakog pojedinca, ali nije ni svaki Njemac odgovoran i marljiv, al ipak...
Pitao bi te ja da živiš gore u tim selima. De bogati, ljudima auta izgorila, kuće u opasnosti..Zed98 je napisao/la:U Omišu ne gori uopće, gori u mjestima iza Omiša i uopće nije tako strašno kako mediji prenose...Lillard je napisao/la:Kakav užaš u Dalmaciji, a posebno Omišu i Splitu, dan te yebo...
Vidio svojim očima...
SlevinKelevra je napisao/la:Da li smo spremni da zbog kratkorocne zarade, od Arapa napravimo legitimnu manjinu u ovoj zemlji? Ispadam sovinista, al ne mogu si pomoci: najnekulturniji i najuobrazeniji ljudi koje sam imao priliku susresti. Nekad sam se bavio jednom granom usluzne djelatnosti i moram reci da sto se Arapa tice nosim samo negativne impresije. Naravno, ovo se ne odnosi bas na svakog pojedinca, ali nije ni svaki Njemac odgovoran i marljiv, al ipak...
Šta je mala, ne voliš marame?Aerials je napisao/la:Sve dok pokušavaju svoj stil života nametnuti nama, meni nisu dobrodošli.
Oklen ti ono bi? Koje prigradsko selo?Besic je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:Da li smo spremni da zbog kratkorocne zarade, od Arapa napravimo legitimnu manjinu u ovoj zemlji? Ispadam sovinista, al ne mogu si pomoci: najnekulturniji i najuobrazeniji ljudi koje sam imao priliku susresti. Nekad sam se bavio jednom granom usluzne djelatnosti i moram reci da sto se Arapa tice nosim samo negativne impresije. Naravno, ovo se ne odnosi bas na svakog pojedinca, ali nije ni svaki Njemac odgovoran i marljiv, al ipak...
Mada ovo i nije loša idejaako će se naselit u istočnoj Hercegovini, Čajniču i sličnim pećinskim krajevima.
Sve ima svoje granice.DANTES je napisao/la:Šta je mala, ne voliš marame?Aerials je napisao/la:Sve dok pokušavaju svoj stil života nametnuti nama, meni nisu dobrodošli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.