FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

blue36
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la blue36 » 15 jul 2015, 19:41

zeljeznicar1 je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Da li neko zna da li ce fan shop i clanske raditi u sobotu na drugi dan bajrama.
Dolazi neka rodbina pa bi se ucalnili i tako to? :)
Nazalost nemas sta uzeti u fan shopu , bas je oskudna ponuda.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 15 jul 2015, 19:46

Znaci nema onih novih majica u shopu,molim nekog da kaze al iz prve ruke posto zivom vani a preko prijatelja hocu da uzmem.
Zeljeznicar! 1921 !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jul 2015, 19:48

Format je napisao/la:Znaci nema onih novih majica u shopu,molim nekog da kaze al iz prve ruke posto zivom vani a preko prijatelja hocu da uzmem.
Nema novih majica bar ih nije bilo prekjucer.
@zeljeznuicar1
nek ti ostave pare pa ih ti uclani :thumbup:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 jul 2015, 19:50

amko27 je napisao/la:Citajuci temu zadnjih 20 stranica mozda bih naslutio da sutra igramo u Međugorju protiv lokalnog tima prijateljsku tekmu.
Moje misljenje je da je sutra kompletan sistem rada posljednje dvije-tri godine na ispitu. Dobar rezultat (remi ili pobjeda) ce reci da smo na pravom putu. Sve drugo, pogotovo poraz od dva gola razlike i jos jedan u nizu neuspjeha u evropi govore da smo zalutali i ovim nacinom.
Pa nista onda nam ti nabavi 4-5 miliona eura da probamo novi nacin. Ovaj trenutni je nacin koliko para toliko muzike. ;) ;)

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 15 jul 2015, 19:54

Kad krecu nasi za Budimpeštu..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 15 jul 2015, 19:59

bistrikboy je napisao/la:
Format je napisao/la:Znaci nema onih novih majica u shopu,molim nekog da kaze al iz prve ruke posto zivom vani a preko prijatelja hocu da uzmem.
Nema novih majica bar ih nije bilo prekjucer.
@zeljeznuicar1
nek ti ostave pare pa ih ti uclani :thumbup:
Ako mislis one 1921 te se ne prodaju u shopu
Jači od ratova, režima i partija. 1921

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jul 2015, 20:01

amko27 je napisao/la:Citajuci temu zadnjih 20 stranica mozda bih naslutio da sutra igramo u Međugorju protiv lokalnog tima prijateljsku tekmu.
Moje misljenje je da je sutra kompletan sistem rada posljednje dvije-tri godine na ispitu. Dobar rezultat (remi ili pobjeda) ce reci da smo na pravom putu. Sve drugo, pogotovo poraz od dva gola razlike i jos jedan u nizu neuspjeha u evropi govore da smo zalutali i ovim nacinom.
realno, posljednje dvije-tri godine su u kontinuitetu krpljenje, a ne bilo kakav sistem, pa ni pogrešan. mi smo tek u fazi pokušaja da se sistem uspostavi. a upravo zato što se prepoznalo da ga nema.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 15 jul 2015, 20:06

corleone87 je napisao/la:Kad krecu nasi za Budimpeštu..?
Veceras :) sretan put braci koja idu.. Nazalost preskacem ovo gostovanje zbog privatnih problema, usput hvala drugu @tm8782 sto je bio uz mene zadnjih par dana :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 15 jul 2015, 20:11

arelinho je napisao/la:
Pa nista onda nam ti nabavi 4-5 miliona eura da probamo novi nacin. Ovaj trenutni je nacin koliko para toliko muzike. ;) ;)
Prijatelju umjesto polovnjaka koje smo dovodili iz nase lige i prosjecnih timova Srbije, itd imamo u prvoj postavi sutra 5 djecaka. Ja mislim da je to sistem i da je to drugacije nego sto je bilo ranijih godina; To sto je on napravljen silom prilika to nije bitno. Mislio sam reci da su nasa djeca koja ce sutra istrcati na ovaj prekrasni stadion na isput jesu ili nisu, jeli nasa skola to sto mislimo da jeste ili nije. Sutra ce poceti Bajic, Sadikovic, Memija, Beganovic, Hadziahmetovic. Ako ne svih 5 onda vjerovatno 4-ca. Moze Baja dati dva gola i Amir odigrati kao na derbiju i onda mozemo govoriti o uspjehu. Ako ce odigrati kao igraci Sarajeva jucer, ne vidim izlaz i nadu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jul 2015, 20:14

ako momci od 18, 19 i 20 godina i podbace to ti neće reći ništa posebno, jer su realno gurnuti iznad glave. al' ako se pokažu dobro, to će reći jako puno.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 15 jul 2015, 20:15

Pa nije im 15, 16 i 17 godina. Standardni su u ekipi godinu, a dvojica-trojica dvije i tri godine.

Rios

Post Postao/la Rios » 15 jul 2015, 20:16

Neko pravilo u tim dvomecima jeste zabiti gol u gostima da bi se imao cemu nadati,mada opet Plzenu smo zabili 3 pa na kraju opet ispali :mrgreen: No ja se ipak nadam nekom nerjesenom rezultatu sutra aBd sa postignutim golom,ili poraz od jednog gola razlike tipa 2-1,3-2..Naravno,pobjeda je nesto sto bi svi najvise voljeli i sto bi bilo najbolje,ali ne znam koliko je to realno ocekivati.Uglavnom se nadam aktivnom rezultatu pred revans,da se napuni stadion prije svega,a onda i da se proba proci dalje aBd. :thumbup: Inace,bice to i najbolja provjera da vidimo gdje smo i sta smo trenutno sa ovom ekipom pred pocetak PL.
Gledao sam jucer malo i prognoze vremena za narednih 10-ak dana,najavljuju bas vrele dane naredne hefte,ukljucujuci 23.7.. :| Bice jako tesko igrati po toj vrelini..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 jul 2015, 20:17

opet, ako padnu protiv mnogo jače, bogatije i organizovanije ekipe to neće značiti ništa posebno. bar za mene. ali ako se dobro pokažu, nagrada i satisfakcija su u to veći.

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 15 jul 2015, 20:21

Po najvecem kijametu sljedeci cetvrtak igramo.Hem cemomi pregorit,a kako ce tek igracima biti.Mislim da je nasa šansa sutra,a njihova u četvrtak.Imaju dosta pregorjelih koji su navikli igrat po vrucinama,te ce im biti dosta lakse.Ponavljam sutra je nasa najveca sansa.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 jul 2015, 20:22

amko27 je napisao/la:Pa nije im 15, 16 i 17 godina. Standardni su u ekipi godinu, a dvojica-trojica dvije i tri godine.
Ne kontam šta hoceš da kažeš ? Mogu oni imati sutra svoj dan i pokazati sav svoj potencijal a mogu i odigrati loše, to je sastavni dio fudbala, ne postoji igrac na svijetu koji ce svaku utakmicu odigrati dobro..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 15 jul 2015, 20:25

Naprijed Željo sve do kraja nema predaje!
Jači od ratova, režima i partija. 1921

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 jul 2015, 20:27

južne tribine i doline što mu pjevaaa, nama je srcu draga boja plavo bijelaaaaaaaa
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 15 jul 2015, 20:29

Željooooo je napisao/la:
amko27 je napisao/la:Pa nije im 15, 16 i 17 godina. Standardni su u ekipi godinu, a dvojica-trojica dvije i tri godine.
Ne kontam šta hoceš da kažeš ? Mogu oni imati sutra svoj dan i pokazati sav svoj potencijal a mogu i odigrati loše, to je sastavni dio fudbala, ne postoji igrac na svijetu koji ce svaku utakmicu odigrati dobro..
Mislim da nekoliko utakmica u nizu neki od njih igraju lose

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 15 jul 2015, 20:30

Sretno svima koji putuju u Budimpeštu i pamet u glavu! Sretno sutra i našim igračima i nadam se pozitivnom rezultatu. In Oda we trust :salut: :bih:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 15 jul 2015, 20:33

Prolazimo Mađare, sretno momcima koji idu. :bih:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Ramirez i 125 gostiju.