Covjek koji je odigrao vise od 400 utakmica sa FK Sarajevo ti nije legenda, koji je bio kapiten reprezentacije Jugoslavije ? Tvoje vidjenje svijeta je pogresno...rumbalija je napisao/la:Meni jest legendaMegamon je napisao/la:Meni Mirso Fazlagic nije legenda
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tvja prica se i svodi na to kad ti neko nesto kaze ,da nije upucen u stanje u klubu ili da je strumf,neki ubaceni element itd...uopste ovde nisam da se prepucavam i ne pisem na vasoj temi i nisi mogao vidjeti provokaciju bilo kog tipa,ali na ovo sam morao reagovati...odgovoricu ti na pitanje i vec sam ti maloprije rekao,da mozes da ne volis tog covjeka,kao sto ni ja ne bi volio ove koje si nabrojao da znam da oni unistavaju klub...ali druze,ne bi isao tako na legendu kluba,jer jednostavno ne mozes,nemas prava da to kazes...ne mogu da shvatim da ti ne smatras za legendu nekoga po broju utakmica,po onom imenu koje je postao u Sarajevu,nego po tome sta je uradio za klub...pa si pitao sta je to Mirso uradio...ja cu tebe pitati sta je to Pape Susic uradio za klub?...znaci nije legenda ?...nemoj samo da mi kazes sada kako Pape nije ni unistio klub molim te,jer bi to bilo fakat smijesno...evo iskreno sam ti odgovorio...to ko je kako upucen,nije toliko ni bitno,covjece urazumi se,i ispostuj legende kluba kojeg tako volis,on ti je napravio ime...a da li ga unistava,on ,Blekic,peti deseti,to je stvar unutrasnjeg rusenja i to sistemskog sa hiljadu strana,i nadam se da cete to brzo rijesiti...i naci krivce,pa onda neka drotovi i sud kazne krivca...bio to cak nazalost i legenda kluba Mirso FazlagicMegamon je napisao/la:Hajde budi iskren prema sebi i sta bi rekao da je Bazdarevic,Osim,Nikic pokrali Zelju,prali novac preko njega.Gurali svoju porodicu u klub i da im citave familije zive na racun Zelje?Samo iskreno
Ako ne mozes pomoci nemoj onda ni odmagati,zanimljivo sto o ostalim(Papetu,Musemicu) ne pricam o negativnom kontekstu.
Vjeruj mi da nisi dobro upucen sta se desava u Sarajevu,ili pak jesi
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Reketasado-hz je napisao/la:Jedan od kandidata za Predsjednika Sarajeva je Damir Hadzic nacelnik opstine Novi Grad.....provjerena info.
Ima jos opcija jedna je da bog sacuva nesmijem ni napisat...
@Megamon
Sto ce ti elvis j. kurtovic na avataru vrati ziju
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ma jašta nego je legenda ne samo Sarajeva nego i BH i bivše Juge,ali je i lopov gori opd onih na Siciliji koza nostra je mala maca za njega i njegove jatake.On je i velika legenda ali največe zlo ovog kluba zajedno sa Baljkom and co on je čovjek iz sjene.rumbalija je napisao/la:Meni jest legendaMegamon je napisao/la:Meni Mirso Fazlagic nije legenda
Sarajevo ljubavi moja!
[quote="ado-hz"]Jedan od kandidata za Predsjednika Sarajeva je Damir Hadzic nacelnik opstine
...ako vam on dodje postat cete politicki "podobni"...sto u ovakvoj ligi i nije lose....
...ako vam on dodje postat cete politicki "podobni"...sto u ovakvoj ligi i nije lose....
Nema vise :P
u to sekac,necu da ulazim,uopste ne volim da komentarisem ko je kod vas najveci lopov,jer i mi imamo svoje,i nikome nije predobra situacija...mozda je najveci lopov,ali je definitivno legenda kluba...to sam ja pisaoovom vasem hairliji,jer nema smisla stvarno...najtuznije je sto ja na to reagujem kao navijac zelje,a evo ti si se jedini javio da odbranis stav o legendama kluba...zna se ko je Fazlagic u sportskom smislu...za sve druge varijante necu da komentarisem,jer se ne radi o mom klubusekac je napisao/la:ma jašta nego je legenda ne samo Sarajeva nego i BH i bivše Juge,ali je i lopov gori opd onih na Siciliji koza nostra je mala maca za njega i njegove jatake.On je i velika legenda ali največe zlo ovog kluba zajedno sa Baljkom and co on je čovjek iz sjene.rumbalija je napisao/la:Meni jest legendaMegamon je napisao/la:Meni Mirso Fazlagic nije legenda
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Megamon
- Kontakt:
Jedini covjek koji ima para u ovoj nasoj zemlji je Nijaz Hastor,samo nisam siguran dal' bi on krenuo u ove vode 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hahahaha ludilo bolan, to je nastavak velikog blekaMegamon je napisao/la:Jedini covjek koji ima para u ovoj nasoj zemlji je Nijaz Hastor,samo nisam siguran dal' bi on krenuo u ove vode
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
za "boccacio" Vidi on je bio i kapiten reprezantacije svijeta sve ja to znam ali brate mili ne treba njemu ovaj kriminal .Uvijek je bio kvaran i kao trener dok me trenirao u pionirima bio je fujjj!Znači da apsolviramo igrač -legenda nema dalje,čovjek -nula največi kriminalac u istoriji kluba a već kad pričaju o mjestu rođenja on je iz ČAPLJINE i brata mu zovu magare što li pa ga i ja nekad zovem magare eto toliko o nekom ko nije vjeruj vrijedan pažnje da se ovoliko prepiru.A i ostali zar nisu dovoljno zaradili kad su legende pa traže ko braco gumena glava đaba da ulaze.Treba se njima ukazati počast ali su i oni ko legende mogli kupiti svaki po 10 godišnjih pa podijeliti po školama što bi bila dobra reklama i za njih i za klub.Ne može biti da nemaju para pa zašata su igrali jesu li i njih varali,Biogradlić,Prljača,Muzurović,Hadžibegić,Sušić,Pašić nemaju para ma daj da se ne zezamo daleko je to od legendi mislim da bi fakat bio legenda moraš biti kompletan kao recimo IVICA OSIM nikad onaj ćin iz Beograda neču zaboraviti ili kao naš Hase e da je on živ.Pa recimo od ovih novijih onaj Meša Baždarević pa on je legenda pomaže svom Želji a ne kao Paja kod nas pobjegene ostavi navijače u Posušju da ih pobiju , ma mogao bia ja do ujutro ali da ne gnjavim dobro si ti skonto šta te briga šta je u našoj avliji vi imate svoju. 
Sarajevo ljubavi moja!
- Megamon
- Kontakt:
Meni je vece legenda Damir Hadjic nego mirzin punac(ebo ga on u dupe)
Sta sad ako je odigrao 400 utakmica mi trebamo da ga pustimo da krade i da mu niko nista ne prigovara zbog tih malverzacija samo zbog toga sto je on odigrao veliki broj utakmcia u bordo dresu?
Sta sad ako je odigrao 400 utakmica mi trebamo da ga pustimo da krade i da mu niko nista ne prigovara zbog tih malverzacija samo zbog toga sto je on odigrao veliki broj utakmcia u bordo dresu?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ocigledno si ti ovdje najveca glupost ...eki ultra manijak !!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
nagadjanja,nagadjanja i samo nagadjanja...kako svi sve znaju,da vas nije bilo bi dosadno...
@megamon...smijem li sad pisati,vec je treci dan bajrama posto ste mi rekli da ne smaram za bajram

@megamon...smijem li sad pisati,vec je treci dan bajrama posto ste mi rekli da ne smaram za bajram
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
nema potrebe za provociranjem ,iznesi misljenje i to je to.padobranac1978 je napisao/la:nagadjanja,nagadjanja i samo nagadjanja...kako svi sve znaju,da vas nije bilo bi dosadno...
@megamon...smijem li sad pisati,vec je treci dan bajrama posto ste mi rekli da ne smaram za bajram![]()
![]()
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kako li vaginice prezivise (tj kojim kriminalom) onih susnih 6-7 god. Ni evrope a na domacim tekmama u kontejneru 321 gledalac. Misaona imenica i tada i sada im je generalni sponzor iako sada tvrde po svojim forumima da ce potpisati za mepas-om sponzorski ugovor...samo jos sa izraelskim MOSADOM da potpisu i nema dalje..
Nego fakat kako li prezivjese to ni Torabi ne konta....haj i oni (imaju tradiciju ) ali kako se zivi u klubovima tipa drina. Znaci moze se prezivjeti i izbjeci stecaj jer kad su vaginice plave mogle , vala mozemo i mi .
Ima nekih najava a i neki se TVORZA spominje jer je dosta toga zadokumentovano za zvaljka i jos njih 3-4 ....Samo sto prije skupstina a mora je zakazati trenutni predsjednik (tako je po statutu i blage veze nema ako je u ostavci)
Nego fakat kako li prezivjese to ni Torabi ne konta....haj i oni (imaju tradiciju ) ali kako se zivi u klubovima tipa drina. Znaci moze se prezivjeti i izbjeci stecaj jer kad su vaginice plave mogle , vala mozemo i mi .
Ima nekih najava a i neki se TVORZA spominje jer je dosta toga zadokumentovano za zvaljka i jos njih 3-4 ....Samo sto prije skupstina a mora je zakazati trenutni predsjednik (tako je po statutu i blage veze nema ako je u ostavci)
Sad ni Pasic ne valja!!! Ne mozes vjerovati,ovdje svaka cvaka moze doci i pisati sta mu padne napamet,a jos ce se 19 likova upecati na to i ko papagaji poceti da ponavljaju isto. A ako kazes nesto kontra pocnu te pljuvati da nisi upucen u zbivanja u klubu (licno,ovo mi je najdraze,cak bolje i od onoga agent ili gosp.blekic),kao da pola forumasa radi za KGB,na to mi lici ova cijela prica. Da nije smijesno,bilo bi zalosno...
-
padobranac1978
- Kontakt:
mma_hz je napisao/la:nema potrebe za provociranjem ,iznesi misljenje i to je to.padobranac1978 je napisao/la:nagadjanja,nagadjanja i samo nagadjanja...kako svi sve znaju,da vas nije bilo bi dosadno...
@megamon...smijem li sad pisati,vec je treci dan bajrama posto ste mi rekli da ne smaram za bajram![]()
![]()
ovo moze biti provokacija,a i ne mora...a upratio si sve kad se napise misljenje koje se ne slaze sa misljenjem pojedinih ispadnes strumf,ovo,ono i nakon svega dobijes prijetnje tipa "ja cu tebe isamarati,
hahaha cuj prijete hahahaha ajd dobro neka neko moze i virtualno prijetiti ahahha
FK SARAJEVO.
-
padobranac1978
- Kontakt:
i tako ti se ja malo smiriomma_hz je napisao/la:hahaha cuj prijete hahahaha ajd dobro neka neko moze i virtualno prijetiti ahahha
hahaha pametno i ja bi sta znas ahhahapadobranac1978 je napisao/la:i tako ti se ja malo smiriomma_hz je napisao/la:hahaha cuj prijete hahahaha ajd dobro neka neko moze i virtualno prijetiti ahahha![]()
![]()
FK SARAJEVO.
jesi li bio u Posušju ?Vjerovatno nisi, a ako ne razumiješ rekao sam da bi neko bio legenda mora biti kompletan i kao igrač i kao čovjek, ne izvlači riječi iz kontexta pa onda ispada krivo napisano,Zašto ne spomenu Haseta pa to je legenda ili pokojnog čika S:Vujovića koji su bili i dobri igrači i dobri ljudi a Paja je samo dobro igrao kao čovjek nula bodova.A i taj što ti je njegova stranica največi igrač u BH svih vremena tako kažu, šta je učinio za Sarajevo klub koji ga je stvorio a ako nisi upoznat bio je otpisan za fudbal.Lijepih trenutaka je on nama priuštio igrajuči, isto kao i Paja ali sad kad je trebalo klubu pomoći poslije rata nigdje ih na mapi sramota eto to sam htjeo reči.Je li ti misliš da je meni drago da blatim naše velikane a da dižem Željine asove ali istina i samo istina brate, tako je i nikako drugačije.I nemoj da se vrijeđamo ja nisam čvaka prije bi se to za tebe dalo reči jer ti je izgleda odgoj na nivou a prozivaš neke Blekičeve plačenike KGB ili ne znam ti šta .Ja bi se malo zapitao na tvom mjestu,još jedna uvreda i prijavljen si moderatoru a kod mene si ignore to je najbezbolnije bez ulaska u raspravu oko nekih bezveznih zaključaka.Šta god napišeš odgovor nečeš dobiti isto kao i kralj je mrtav,a sad adio!Denizmare je napisao/la:Sad ni Pasic ne valja!!! Ne mozes vjerovati,ovdje svaka cvaka moze doci i pisati sta mu padne napamet,a jos ce se 19 likova upecati na to i ko papagaji poceti da ponavljaju isto. A ako kazes nesto kontra pocnu te pljuvati da nisi upucen u zbivanja u klubu (licno,ovo mi je najdraze,cak bolje i od onoga agent ili gosp.blekic),kao da pola forumasa radi za KGB,na to mi lici ova cijela prica. Da nije smijesno,bilo bi zalosno...
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, nedimmmm1337, Proximic, skoJaa i 67 gostiju.