navalni red će riješiti sce... posjeduju brzinu, prodornost, talenat...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Upravo to, tako je bilo i do 2006. i na kraju mi ispušili foru, a evo i sad se nastavlja, bukvalno ništa se nije promjenilo, i dan danas pričaju o penalu nad Ronaldom 1998., a niko ne spominje što je u prvoj utakmici nad Inzaghijem napravljen još očigledniji penal, neko mi kaže što se svađam i nerviram, pa gdje neću kad vidim nepravdu na sve strane. Fazon je što mi nemamo nekog jakog u savezu kao što je bio pokojni Gianni kad je on umro, sve je krenulo prema dole, Andrea se bori, ali još je on mlad, polako dok sazrije, sad moramo trpiti. Marotta je konačno progovorio. A što je najgore svi mediji su redovno protiv Juventusa.JuveSissoko je napisao/la:sto jest jest, volili to neki priznat ili ne al dosta toga se radi protiv Juventusa.Nije bitan Ibra, inace lik nije dobre utakmice protiv Juventusa nikad odigrao, stvar je jednakog tretmana, Krasić za simuliranje dobije 3 utakmice, Ibra za udaranje ce dobit manje ili isto, ne razumijem kako simuliranje i udaranje igraca moze bit isto.Moze al samo kad si igrac Juventusa.Simularao je Ibra i protiv Bologne i dobio penal, nije bilo nikakve kazne, niti je ko sta spomenuo, simulirao je Boateng opet nista.Samo naivni mogu reci da je sve fer i jednak tretman prema svima.Nije ni blizu, sto je najzalosnije takve stvari kvare Serie A.Al polako dovesce sebe Italijani do dna, vec su dozvijeli pad.
Baš sam htio da te pitam za ovo, nek' si objasnio, vidi se da je tu preovladao neki veći interes.JuveSissoko je napisao/la:citam u vezi Moggieve presude, objasnjenja sa tih 500 strana presude, lik je osudjen jer je "imao namjeru" da pocini, a nije nista od tog pocinio.Eto zasto ga skloniseDakle opet se potvrdjuje da nije bilo niti jedne namjestene utakmice, nego je ustanovljena, naravno pravnim putem i njihovim licnim zakljuccima, da je postojala namjera.E jbo ti njihov sistem.Dio porodice Agnelli je takodje odgovoran, ovo se lako moglo rjesit jednom obicnom zalbom te 2006-te al ocigledno da nisu htjeli, tad su bili u svadji.
p.s.U presudi sudija navodi da nije bilo dokaza za optuzbe koje su usmjerene prema Moggiu i Juventusu u 2006-toj godini, ali da su njegovi razgovori i sastanci demonstrirali da je u bliskim odnosima sa sudijskim delegatima sto je bilo neprofesionalno.I odatle pocinje da fama da je "imao namjeru".I zvek, osudise ga
Bianconeri1988 je napisao/la:Upravo to, tako je bilo i do 2006. i na kraju mi ispušili foru, a evo i sad se nastavlja, bukvalno ništa se nije promjenilo, i dan danas pričaju o penalu nad Ronaldom 1998., a niko ne spominje što je u prvoj utakmici nad Inzaghijem napravljen još očigledniji penal, neko mi kaže što se svađam i nerviram, pa gdje neću kad vidim nepravdu na sve strane. Fazon je što mi nemamo nekog jakog u savezu kao što je bio pokojni Gianni kad je on umro, sve je krenulo prema dole, Andrea se bori, ali još je on mlad, polako dok sazrije, sad moramo trpiti. Marotta je konačno progovorio. A što je najgore svi mediji su redovno protiv Juventusa.JuveSissoko je napisao/la:sto jest jest, volili to neki priznat ili ne al dosta toga se radi protiv Juventusa.Nije bitan Ibra, inace lik nije dobre utakmice protiv Juventusa nikad odigrao, stvar je jednakog tretmana, Krasić za simuliranje dobije 3 utakmice, Ibra za udaranje ce dobit manje ili isto, ne razumijem kako simuliranje i udaranje igraca moze bit isto.Moze al samo kad si igrac Juventusa.Simularao je Ibra i protiv Bologne i dobio penal, nije bilo nikakve kazne, niti je ko sta spomenuo, simulirao je Boateng opet nista.Samo naivni mogu reci da je sve fer i jednak tretman prema svima.Nije ni blizu, sto je najzalosnije takve stvari kvare Serie A.Al polako dovesce sebe Italijani do dna, vec su dozvijeli pad.
Baš sam htio da te pitam za ovo, nek' si objasnio, vidi se da je tu preovladao neki veći interes.JuveSissoko je napisao/la:citam u vezi Moggieve presude, objasnjenja sa tih 500 strana presude, lik je osudjen jer je "imao namjeru" da pocini, a nije nista od tog pocinio.Eto zasto ga skloniseDakle opet se potvrdjuje da nije bilo niti jedne namjestene utakmice, nego je ustanovljena, naravno pravnim putem i njihovim licnim zakljuccima, da je postojala namjera.E jbo ti njihov sistem.Dio porodice Agnelli je takodje odgovoran, ovo se lako moglo rjesit jednom obicnom zalbom te 2006-te al ocigledno da nisu htjeli, tad su bili u svadji.
p.s.U presudi sudija navodi da nije bilo dokaza za optuzbe koje su usmjerene prema Moggiu i Juventusu u 2006-toj godini, ali da su njegovi razgovori i sastanci demonstrirali da je u bliskim odnosima sa sudijskim delegatima sto je bilo neprofesionalno.I odatle pocinje da fama da je "imao namjeru".I zvek, osudise ga
hehehehe sudbina je to.Ma gusteri Davida Icke-a salju skrivene poruke.Bianconeri1988 je napisao/la:Kažem ti, to je sve bilo unaprijed dogovoreno i isplanirano i Moggi tu ništa nije mogao i da smo se žalili 2006. misliš da tu žalbu ne bi proglasili neosnovanom!?
Tamam Krkić zabio poker jučer kad i ono istovremeno se reklamira poker.![]()
gledam ja preko toga, samo i to valjda nece uvijek bit besplatno.Al zao mi ba, znas da cesto nadjem utakmice ono HD, jbte slika bolja nego na tv-u jer ove nase kablovske nema sanse da prenose HD signal ili su tek u nekim povojima pa traze dobre pare za HD rezoluciju, a ovako sam preko stream-a imao sliku strahota.Bianconeri1988 je napisao/la:Priključi sebi BH Telecom ADSL inet i moći ćeš gledati preko ove Moje web TV rahat si, oni imaju licencu za ovo kanale tako da je sve legalno. Barem ja tako gledam.
aha, ako ce bit besplatno onda ima nade za nas.evo BH Sporocom mi konacno poveca brzinu, nakon sto sam slao mail, a opet nije ona koja treba da bude.Joj taj monopol me ubi, da nadjem nekog drugog operatera , ne zna se ko je gori, zato i zovem ove monopolistima.Toliko nam je los kvalitet neta u BIH bas kao da je monopol na snazi.Bianconeri1988 je napisao/la:I mene je najviše strah za filmove, ali vidjet ćemo, mogu se oni prebaciti na neki afrički server, kod njih se to neće nikad zabraniti. Pronaći će hakeri neki način.![]()
Bit će Moja web TV besplatna, ne sikiraj se, to mi je rekao ovaj komšija što radi u BH Telecomu, to im je sad prednosta u odnosu na ostale konkurente, jer nemaju bržu brzinu ineta, ali zato imaju TV. Šta ja znam, uglavnom bit će besplatno.
Trebao mi poslati par tih kanala u privatnoj poruci da mogu i ja gledati ubuduće.![]()
Bianconeri1988 je napisao/la:I mene je najviše strah za filmove, ali vidjet ćemo, mogu se oni prebaciti na neki afrički server, kod njih se to neće nikad zabraniti. Pronaći će hakeri neki način.![]()
Bit će Moja web TV besplatna, ne sikiraj se, to mi je rekao ovaj komšija što radi u BH Telecomu, to im je sad prednosta u odnosu na ostale konkurente, jer nemaju bržu brzinu ineta, ali zato imaju TV. Šta ja znam, uglavnom bit će besplatno.
Trebao mi poslati par tih kanala u privatnoj poruci da mogu i ja gledati ubuduće.![]()
Kazna je zavisila od Rizzolijeve izjave u zapisniku, ali s obzirom kakve je penale ovaj sudija svirao za Milan ove sezone, moramo biti zadovoljni sa ovom kaznom.BigBen je napisao/la:Snace se raja nekako, ne sekiram se zbog toga. Arene sport prenose pa cu promjeniti kablovskog operatera![]()
Citam da je Ibra kaznjen sa tri utakmice, mada je trebao dobiti vise, opet su smradovi dobro prosli...
Bianconeri1988 je napisao/la:Kazna je zavisila od Rizzolijeve izjave u zapisniku, ali s obzirom kakve je penale ovaj sudija svirao za Milan ove sezone, moramo biti zadovoljni sa ovom kaznom.BigBen je napisao/la:Snace se raja nekako, ne sekiram se zbog toga. Arene sport prenose pa cu promjeniti kablovskog operatera![]()
Citam da je Ibra kaznjen sa tri utakmice, mada je trebao dobiti vise, opet su smradovi dobro prosli...
@JuveSissoko
Ma najbolji ti je Bh Telecom jer je preko žice, ja sam imao prije wireless, svako nevrijeme konkecije nema, pogotovo zimi i kad je snijeg, a i meni nije brzina tačna, manja mi je za nekih 200 kbps.![]()
Nego šalji ti linkove za te kanale.
Ako ti je ADSL BH Telecom, možeš i sad gledati, a ako nije da bih gledao morat ćeš se prebaciti na BH Telecom. U svakom slučaju evo ti link, pa probaj.senad_flamin je napisao/la:
hoce li to biti uskoro ili ?
Potražit ću večeras baš igraju L'pool - Tottenham.JuveSissoko je napisao/la:
na koje kanale mislis? HD? imas preko rojadirecte, gledaj da su oko 1900 kb/sec i nadje se cesto HD ko mlijeko, samo ima za ove vece timove kad igraju, i gledaj da je veetle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.