Kakav je taj momak ?astra1922 je napisao/la:nasi izgleda opet nisu dogovorili sa omkijem izgleda ode u gracanicu
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
www.nkbratstvogracanica.com
Dobar je al ga malo zeza kafana i cigaracesc4 je napisao/la:Kakav je taj momak ?astra1922 je napisao/la:nasi izgleda opet nisu dogovorili sa omkijem izgleda ode u gracanicu
ljudi hocel bit kakva prijateljska tekma...
Polahko,Modriča,Bosna M.,Sladna i ostale niželigaške ekipe, koje su nama redovne musterije u pripremama,nisu još krenule sa pripremama tako da još moramo sačekati.moranjak je napisao/la:ljudi hocel bit kakva prijateljska tekma...

vatreni je napisao/la:Polahko,Modriča,Bosna M.,Sladna i ostale niželigaške ekipe, koje su nama redovne musterije u pripremama,nisu još krenule sa pripremama tako da još moramo sačekati.moranjak je napisao/la:ljudi hocel bit kakva prijateljska tekma...
bas tako zalosno je to kod nas godinama.dok sve ekipe igraju sa jakim ekipama mi sa nizeligasima.
sad ce se neko javiti pa icemo u pulu na pripreme pa cemo imati adekvatne protivnike,,suplja pa eto.
uglavnom pojedini grobari su ubili ljubav prema klubu kod mnogih ljudi..o nasem klubu se nemoze nista cuti suti se muti se i gotovo.zalosno je kada pogledam kako se vecina klubova odnosi prema navijacima mene dusa zaboli.
jebote slobodu vodi ciro pa dozvolio da se posmatraju treninzi raja mu skandira a kod nas kao da smo sampioni svijeta nemoze se pogledat ekipa ni u pocetnoj fazi priprema nedaj boze napisat ce ko sta protiv zvijezde na forumu imao bi stvarno svasta pisat al dusa me boli
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Upravo tako astra, u svemu bi se slozio sa tobom..... bilo je i kod nas sve to, igrali smo i sa jacim klubovima, znali su i navijaci i ostali simpatizeri sve sta se dasava u klubu, ocigledno su neki zaboravili kakav su tretman navijaci imali, besplatne prevoze, piva i bikovi na poligonu, besplatan ulaz i sad kad nema para odma niko u Zvijzdi nevalja.... sad bi pojedinici da se za nesto pitaju a ustvari su niko i nista.........astra1922 je napisao/la:vatreni je napisao/la:Polahko,Modriča,Bosna M.,Sladna i ostale niželigaške ekipe, koje su nama redovne musterije u pripremama,nisu još krenule sa pripremama tako da još moramo sačekati.moranjak je napisao/la:ljudi hocel bit kakva prijateljska tekma...
bas tako zalosno je to kod nas godinama.dok sve ekipe igraju sa jakim ekipama mi sa nizeligasima.
sad ce se neko javiti pa icemo u pulu na pripreme pa cemo imati adekvatne protivnike,,suplja pa eto.
uglavnom pojedini grobari su ubili ljubav prema klubu kod mnogih ljudi..o nasem klubu se nemoze nista cuti suti se muti se i gotovo.zalosno je kada pogledam kako se vecina klubova odnosi prema navijacima mene dusa zaboli.
jebote slobodu vodi ciro pa dozvolio da se posmatraju treninzi raja mu skandira a kod nas kao da smo sampioni svijeta nemoze se pogledat ekipa ni u pocetnoj fazi priprema nedaj boze napisat ce ko sta protiv zvijezde na forumu imao bi stvarno svasta pisat al dusa me boli
Nasi su samo skontali da i bez igranja i bezveznog trosenja para po raznoraznim egzoticnim drzavama i placanja skupi prijateljski utakmica moze se ostat u PL sto je cilj od samog ulazka u ovo takmice, a to sto nama vecini to smeta to je nesto drugo...... ja sam davno reko i dalje cu govorit da PL nije za Gradacca i divim se ljudima koji nas tamo drze
ja govorim u svoje ime .ulaz placam i nisam propustio ni jednu zvijezdinu utakmicu kod kuce osim zvijezda posusje kada sam se zenio.neka stave ulaz 20 km ja cu doc gledati jer volim klub.
sve je uredu teska je situacija ali nije mi jasno zasto mi netrebamo biti ni blizu kluba znaci netrebamo nista znati ni kad su utakmice ni kada su treninzi .kod nas se sve radi u nekoj tajnostisvaka cast svemu al postali smo mahalski klub u kojem se nezna ni ko pije ni ko placa.
jasno je ko dan da nasim ljudima samo treba naplacena ulaznica i gotovo prosla su vremena kada je klub i grad disao kao jedno
sve je uredu teska je situacija ali nije mi jasno zasto mi netrebamo biti ni blizu kluba znaci netrebamo nista znati ni kad su utakmice ni kada su treninzi .kod nas se sve radi u nekoj tajnostisvaka cast svemu al postali smo mahalski klub u kojem se nezna ni ko pije ni ko placa.
jasno je ko dan da nasim ljudima samo treba naplacena ulaznica i gotovo prosla su vremena kada je klub i grad disao kao jedno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- 7aprildomemoj
Možel neko ko poznaje materiju napisati koji igrači su na pauzi napustili Zvijezdu a koji su došli. Hvala unaprijed.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
to ti niko nemoze reci kada su nam igraci izolovani7aprildomemoj je napisao/la:Možel neko ko poznaje materiju napisati koji igrači su na pauzi napustili Zvijezdu a koji su došli. Hvala unaprijed.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kako mi se gadi kada u pojedinim postovima pišete neke nadimke igrača : Šmigi , Treja... , budalaština čista , a ti isti Migi , Pigi , Ligi dođu u ovaj grad kao u narodnu kuhinju , najedu se , napiju se i kroz mjesec dva odoše tražiti koga dalje da izvaraju . Davno sam pisao i opet ponavljam da je kroz Zvijezdu u proteklih nekoliko godina prošlo na stotine kojekakvih nazovi fudbalera , na desetine kojekakvih trenera , a vi uprni Šmigi , Migi . Zvijezda tek od ove polusezone će početi da radi kako treba ... bar tako mislim, i jedino u domaćoj školi je budućnost kluba , i zato prestanite više sa pitanjima o kojekakvim pojačanjima ( ko je to dosad bio pojačanje ) i što će nam , Zvijezda je ostala u PL.
Druže moj vidiš li ti šta pišeš pa ti igrači koje navijači zovu po nadimcima su uveli Zvijezdu (Veco,Reka, Matke itd. da nenabrajam dalje) u premier ligu i održali je do današnjeg dana. A gdje su ta čuvena djeca iz naše škole sa njima smo se ganjali po Tojišićima, Lipnici, Puračiću, Mramoru itd. Slažem se da treba isforsirati pojedino dijete iz vlastite škole aki sada pljuvati po svim igračima koji su došli sa strane i uveli nas i držali u premier ligi nije fer.xyz111 je napisao/la:Kako mi se gadi kada u pojedinim postovima pišete neke nadimke igrača : Šmigi , Treja... , budalaština čista , a ti isti Migi , Pigi , Ligi dođu u ovaj grad kao u narodnu kuhinju , najedu se , napiju se i kroz mjesec dva odoše tražiti koga dalje da izvaraju . Davno sam pisao i opet ponavljam da je kroz Zvijezdu u proteklih nekoliko godina prošlo na stotine kojekakvih nazovi fudbalera , na desetine kojekakvih trenera , a vi uprni Šmigi , Migi . Zvijezda tek od ove polusezone će početi da radi kako treba ... bar tako mislim, i jedino u domaćoj školi je budućnost kluba , i zato prestanite više sa pitanjima o kojekakvim pojačanjima ( ko je to dosad bio pojačanje ) i što će nam , Zvijezda je ostala u PL.
Milan Nikolić, Elmir Kuduzović, Borko Novaković, Gradimir Crnogorac, Almir Šmigalović i Ahmet Trejić su igrači koji su zvanično raskinuli ugovore sa Zvijezdom dok je za sada jedina zvanična prinova koja je potpisala ugovor Edis Zulić7aprildomemoj je napisao/la:Možel neko ko poznaje materiju napisati koji igrači su na pauzi napustili Zvijezdu a koji su došli. Hvala unaprijed.
jel sigurno ovo za milana nikolica posto sam ga vidao na slikama od kadrica na treninzima do prije par danasony_91 je napisao/la:Milan Nikolić, Elmir Kuduzović, Borko Novaković, Gradimir Crnogorac, Almir Šmigalović i Ahmet Trejić su igrači koji su zvanično raskinuli ugovore sa Zvijezdom dok je za sada jedina zvanična prinova koja je potpisala ugovor Edis Zulić7aprildomemoj je napisao/la:Možel neko ko poznaje materiju napisati koji igrači su na pauzi napustili Zvijezdu a koji su došli. Hvala unaprijed.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
a belmin vila,mislim da je i on potpisoastra1922 je napisao/la:jel sigurno ovo za milana nikolica posto sam ga vidao na slikama od kadrica na treninzima do prije par danasony_91 je napisao/la:Milan Nikolić, Elmir Kuduzović, Borko Novaković, Gradimir Crnogorac, Almir Šmigalović i Ahmet Trejić su igrači koji su zvanično raskinuli ugovore sa Zvijezdom dok je za sada jedina zvanična prinova koja je potpisala ugovor Edis Zulić7aprildomemoj je napisao/la:Možel neko ko poznaje materiju napisati koji igrači su na pauzi napustili Zvijezdu a koji su došli. Hvala unaprijed.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Veco,Reka,Matke,jesu uveli Zvijezdu u PL,zato sto je u momentu kada su oni dosli klub bio u ocajnom stanju.combe je napisao/la:Druže moj vidiš li ti šta pišeš pa ti igrači koje navijači zovu po nadimcima su uveli Zvijezdu (Veco,Reka, Matke itd. da nenabrajam dalje) u premier ligu i održali je do današnjeg dana. A gdje su ta čuvena djeca iz naše škole sa njima smo se ganjali po Tojišićima, Lipnici, Puračiću, Mramoru itd. Slažem se da treba isforsirati pojedino dijete iz vlastite škole aki sada pljuvati po svim igračima koji su došli sa strane i uveli nas i držali u premier ligi nije fer.xyz111 je napisao/la:Kako mi se gadi kada u pojedinim postovima pišete neke nadimke igrača : Šmigi , Treja... , budalaština čista , a ti isti Migi , Pigi , Ligi dođu u ovaj grad kao u narodnu kuhinju , najedu se , napiju se i kroz mjesec dva odoše tražiti koga dalje da izvaraju . Davno sam pisao i opet ponavljam da je kroz Zvijezdu u proteklih nekoliko godina prošlo na stotine kojekakvih nazovi fudbalera , na desetine kojekakvih trenera , a vi uprni Šmigi , Migi . Zvijezda tek od ove polusezone će početi da radi kako treba ... bar tako mislim, i jedino u domaćoj školi je budućnost kluba , i zato prestanite više sa pitanjima o kojekakvim pojačanjima ( ko je to dosad bio pojačanje ) i što će nam , Zvijezda je ostala u PL.
Godinama prije njih mozda necu biti precizan(od 1999-2005) klub je bio kao napusteno dijete,bez pravog kadra,bez finansijske podrske,bez navijaca,bez simpatizera.
Zvijezda izmedju 2005-2010 (opet me nemojte drzat za ovaj period) postaje od napustenog djeteta respektabilan klub sa uredjenim organizacijskim elementima,sa finansijama,sa navijacima,sa simpatizerima.
Mene sada muci period od 2009-10 sezone pa na ovamo.
Zasto u ovome periodu kada je sve ovo podignuto na zavidan organizacijski nivo,Zvijezda nije nastavila svoj rast,
zasto nije pocela proizvoditi svoje igrace,zasto je kroz klub proslo tesko je i izracunat koliko igraca,zasto igraci dolaze na samo polusezonu,zasto je se gradila tribina bez pokrica pa se sada duguju ogromne pare "Dzeni"(to ovih dana dozivljava svoju kulminaciju na sudu) I puno je tih zasto vjerujte mi....
Jesu li sve ove godine "uspjeha" pojedini ljudi gradili preko tudjih ledja,preko tudjih finansijskih sredstava,
jesu li se neki kitili tudjim perjem,pred nama je,ostaje da se vidi.
Moje vidjenje:"NK Zvijezda je u ovih 10-tak godina prosla put od napustenog djeteta do kurve za elitno drustvo."
@astra1922 - Nikolić jučer raskinuo ugovor i ide u inostranstvo
@crvenobijeli - Vila još uvijek nije registrovan za Zvijezdu
@crvenobijeli - Vila još uvijek nije registrovan za Zvijezdu
U subotu protiv Modrice ...
Modriča,Mionica,Tojšić......to su nasi rivali u pripremnim.Ako odu na primorje mozda i bude koji jači protivnik.Hm....veliku pozornost privlači utakmica Sloboda-C.Zvezda uz direktan prijenos na arena sportu 5.2.2014.Kada će mo mi imat jaču provjerumoranjak je napisao/la:U subotu protiv Modrice ...

-
- Kontakt:
Polako vatreni, de vidi s kim je Željo odigrao prve dvije utakmice..vatreni je napisao/la:Modriča,Mionica,Tojšić......to su nasi rivali u pripremnim.Ako odu na primorje mozda i bude koji jači protivnik.Hm....veliku pozornost privlači utakmica Sloboda-C.Zvezda uz direktan prijenos na arena sportu 5.2.2014.Kada će mo mi imat jaču provjerumoranjak je napisao/la:U subotu protiv Modrice ...![]()
Pa valjda imaju program rada po kojem se trebaju razlikovati od prethodnih sezona i biti sličan onom u Zelji,Sarajevu,Olimpiku.....Igramo u istom rangu i valjda pripreme,pa i prijateljske tekme, moraju biti slične kao u nabrojanih ekipa.Zeljo je u Međugorju krenuo sa laksim protivnicima i u Istri slijede teži protivnici.zvijezdacom je napisao/la:Polako vatreni, de vidi s kim je Željo odigrao prve dvije utakmice..vatreni je napisao/la:Modriča,Mionica,Tojšić......to su nasi rivali u pripremnim.Ako odu na primorje mozda i bude koji jači protivnik.Hm....veliku pozornost privlači utakmica Sloboda-C.Zvezda uz direktan prijenos na arena sportu 5.2.2014.Kada će mo mi imat jaču provjerumoranjak je napisao/la:U subotu protiv Modrice ...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.