Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

JohnKeynes97
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la JohnKeynes97 » 07 feb 2021, 16:49

SSR je napisao/la:
07 feb 2021, 16:47
Baader je napisao/la:
07 feb 2021, 16:36
Ja sam mislio da su ovi forumski Pitari nenormalni samo prema drugim navijačima, ali nakon što sam otvorio njihovu temu i vidio šta pišu jedni drugima, nijedna uvreda prema nama me više ne iznenađuje, pa ni one ratne. Pa među njima niko s dva grama mozga.
ja svaki dan uđen da se nasmijem :lol:
Ja procitam zeljin financijski izvjestaj i umrem od smijeha. Tebi se doduse mozda place tad.
Ako znas uopce sta je financijski izvjestaj....
PSPHM

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 07 feb 2021, 16:52

Samo realno @Vanja8... Glat mozete 10.000E dat platu napadacu, i dovest finog spica, on se utali i dovede Cmiljanica, pa makar ovaj bio Ronaldo i pun pogodak, to vam je mana.

I hvala Bogu pa je tako, ako se jos tu utegnete i izbacite tragove mahale, mozete dosta. Al drago mi je pa necete :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 feb 2021, 16:54

JohnKeynes97 je napisao/la:
07 feb 2021, 16:49
SSR je napisao/la:
Baader je napisao/la:
Ja sam mislio da su ovi forumski Pitari nenormalni samo prema drugim navijačima, ali nakon što sam otvorio njihovu temu i vidio šta pišu jedni drugima, nijedna uvreda prema nama me više ne iznenađuje, pa ni one ratne. Pa među njima niko s dva grama mozga.
Ja procitam zeljin financijski izvjestaj i umrem od smijeha. Tebi se doduse mozda place tad.
Ako znas uopce sta je financijski izvjestaj....
ta ce jadan kakva mu je situacija u klubu mora biti tugy, al valjda ugrije sunce zvornicku pa ne budu smrdili po nasoj temi jer ubi njihov smrad :rol:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 07 feb 2021, 17:26

Napises nesto pozitivno za Velez nigdje nikoga, napises nesto sto i nije toliko negativno njih 5 odmah uskacu odgovaraju i vrijedjaju. Posle dezurni pitari.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 feb 2021, 17:30

feniksptica je napisao/la:
07 feb 2021, 17:26
Napises nesto pozitivno za Velez nigdje nikoga, napises nesto sto i nije toliko negativno njih 5 odmah uskacu odgovaraju i vrijedjaju. Posle dezurni pitari.
Ned'o Bog da dovedu boljeg od Radovca igraca, napravili bi VIP Elitni Golemo Forum i ne bi dali nikom drugom ni pricati hahahahahh :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 07 feb 2021, 17:31

feniksptica je napisao/la:
07 feb 2021, 17:26
Korektno od tebe, nema šta. Tu smo da vas popravljamo, ako budemo previše hvalili, opet ćete se pokvariti.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 07 feb 2021, 17:38

Sreca je sto postovi na forumu ne odrazavaju stvarne odnose izmedju navijaca FKS i FKV.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 feb 2021, 17:43

killafrommanilla je napisao/la:
07 feb 2021, 16:52
Samo realno @Vanja8... Glat mozete 10.000E dat platu napadacu, i dovest finog spica, on se utali i dovede Cmiljanica, pa makar ovaj bio Ronaldo i pun pogodak, to vam je mana.

I hvala Bogu pa je tako, ako se jos tu utegnete i izbacite tragove mahale, mozete dosta. Al drago mi je pa necete :mrgreen:
Ma zadovoljni smo i do sada...
Kad nas budu stigli ostali bar donekle,onda cemo opet dici level vise...
Salim se,ma sve je ok,vidjeces i sam...

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 07 feb 2021, 17:44

Napapijri je napisao/la:
07 feb 2021, 17:38
Sreca je sto postovi na forumu ne odrazavaju stvarne odnose izmedju navijaca FKS i FKV.
Ma to smo davno zaključili, ne treba se obazirati.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 feb 2021, 17:49

SSR je napisao/la:
Baader je napisao/la:
Ma samo pustis intervjue vaseg predsjednika...
Vece komedije nema na Balkanu...
I sta kazu ljudi,hoce li željkan njemu vracati dugove ili on željkanu... :rol: :rol:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 07 feb 2021, 17:51

killafrommanilla je napisao/la:
07 feb 2021, 16:52

Strasni savjeti od navijaca kluba koji haman 30 godina ne igra nikakvu bitnu ulogu u domacem prvenstvu, sa cak dva izleta u federalnu ligu. Jednu sezonu malo iskocite sa naznakama da bi se mogli mozda obresti u Evropi i ne moze se zivjeti od vas na forumu. Cemu tolika briga za FK Sarajevo kad vam nismo konkurenti nizasta, pa i ako lose rade u nasem klubu bolje svima vama ostalim, jer bi ste mogli imati neku korist valjda.
Ovako se blamirate bezveze, rezultati govore za FK Sarajevo zadnje 3 godine, titule su tu.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 07 feb 2021, 18:17

Premijer Liga Opcenito, jel to ne smijem komentarisati klubove Premijer lige i reci nesto sto je tacno?

Jel potrebna komparacija nekakva odmah, nemojte bit djeca

Zrinjski je osvojio 5 titula u 6 godina pa su zbog loseg pristupa ostali bez dugotrajne dominacije, a ne znam da li su se digli ko vi nesto, a eto "Federalce" u dvije tekme niste mogli dobit.

Kakve su se titule uzimale i kakve su malverzacije pratile skoro svaku titulu, govori podatak da i dalje nemamo nijednog ucesnika grupne faze bilo kojeg natjecanja. Titule uzimao ko je imao jaci utjecaj u Savezu, sem vase duple gdje ste objektivno konacno pokazali dimenziju vise u odnosu na ostale.

Samo realna prica, bez uplitanja ikakve komparacije i s kim. Samo se opusti
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 07 feb 2021, 18:36

Ali najjace su mi te vase luzerske price kako neko uzima titulu samo ako ima utjecaj u savezu ili ako kupi i sta ti ja znam, vjecito neki izgovori. Pa pogledaj ekipu Zrinjskog i po imenima kakva je izgledala i kako su igrali prethodnih godina, vama njihove tri titule zaredom stale u onaj penal u Bijeljini. Pa onda recimo Željina ekipa u periodu 2010 - 2013 pogledajte igrace koji su tada igrali i kako su igrali, nego ovde vjecito neke sumnje, niko objektivno ne prica nego svoj neuspjeh prikriva nekim teorijama.
Opet ti ponavljam nemas potrebe da razbijas svakodnevno glavu ekipom Sarajeva, nikakav vam konkurent nismo niti smo evo haman 30 godina, to sto vas ove sezone nismo pobijedili ne govori nista, pobijedili smo vas u onoj sezoni duple krune dva puta, kakve veze to ima. Imali smo takvih situacija da smo i u sezonama kada smo titule osvajali npr sa nekom ekipom negativan skor imali, ne mislim samo na proslu godinu i dva derbija sa Zeljom.

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 07 feb 2021, 18:48

Kako vam se da raspravljati sa skupljacima perja iz vrabcica ciji davno ugaseni klub u svom finansijskom izvjestaju objavi da je od prodaje sekundarnih sirovina zaradio 300km. Oni ni u prvoj federalnoj nisu bitni.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 07 feb 2021, 18:55

Tatar nogom zalupio vrata Sarajeva ali eto njeg nazad zajedno sa Nedimom Hadžićem koji je gol protiv Sarajeva proslavio bolje nego što bi Barbarez na Marakani.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 feb 2021, 18:56

Meni je samo interesantno kako uvijek podvuku da je kao premijer liga korumpirana i osvaja se stelom al federalna iz koje oni jos ne bi izasli da se Sarajevo nije povuklo iz Bosne Visoko je jedno divno natjecanje hahahahah
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 07 feb 2021, 19:02

vi pitari za titulu imate lijepu zalihu, al i da budete prvaci teško ćete do trećeg pretkola LP kojeg vi dugo sanjate

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 07 feb 2021, 19:09

Denchi je napisao/la:
07 feb 2021, 18:56
Meni je samo interesantno kako uvijek podvuku da je kao premijer liga korumpirana i osvaja se stelom al federalna iz koje oni jos ne bi izasli da se Sarajevo nije povuklo iz Bosne Visoko je jedno divno natjecanje hahahahah
A ibro zvani porcelanski zubici jos uvjek u bjekstvu nakon sto je pokrenuta istraga o namjestanjima u federalnoj

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.