Ja procitam zeljin financijski izvjestaj i umrem od smijeha. Tebi se doduse mozda place tad.
Ako znas uopce sta je financijski izvjestaj....
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja procitam zeljin financijski izvjestaj i umrem od smijeha. Tebi se doduse mozda place tad.
ta ce jadan kakva mu je situacija u klubu mora biti tugy, al valjda ugrije sunce zvornicku pa ne budu smrdili po nasoj temi jer ubi njihov smradJohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:49Ja procitam zeljin financijski izvjestaj i umrem od smijeha. Tebi se doduse mozda place tad.
Ako znas uopce sta je financijski izvjestaj....
Ned'o Bog da dovedu boljeg od Radovca igraca, napravili bi VIP Elitni Golemo Forum i ne bi dali nikom drugom ni pricati hahahahahhfeniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:26Napises nesto pozitivno za Velez nigdje nikoga, napises nesto sto i nije toliko negativno njih 5 odmah uskacu odgovaraju i vrijedjaju. Posle dezurni pitari.
Korektno od tebe, nema šta. Tu smo da vas popravljamo, ako budemo previše hvalili, opet ćete se pokvariti.feniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 17:26Napises nesto pozitivno za Velez nigdje nikoga, napises nesto sto i nije toliko negativno njih 5 odmah uskacu odgovaraju i vrijedjaju. Posle dezurni pitari.
Ma zadovoljni smo i do sada...killafrommanilla je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:52Samo realno @Vanja8... Glat mozete 10.000E dat platu napadacu, i dovest finog spica, on se utali i dovede Cmiljanica, pa makar ovaj bio Ronaldo i pun pogodak, to vam je mana.
I hvala Bogu pa je tako, ako se jos tu utegnete i izbacite tragove mahale, mozete dosta. Al drago mi je pa necete![]()
Strasni savjeti od navijaca kluba koji haman 30 godina ne igra nikakvu bitnu ulogu u domacem prvenstvu, sa cak dva izleta u federalnu ligu. Jednu sezonu malo iskocite sa naznakama da bi se mogli mozda obresti u Evropi i ne moze se zivjeti od vas na forumu. Cemu tolika briga za FK Sarajevo kad vam nismo konkurenti nizasta, pa i ako lose rade u nasem klubu bolje svima vama ostalim, jer bi ste mogli imati neku korist valjda.killafrommanilla je napisao/la: ↑07 feb 2021, 16:52Samo realno @Vanja8... Glat mozete 10.000E dat platu napadacu, i dovest finog spica, on se utali i dovede Cmiljanica, pa makar ovaj bio Ronaldo i pun pogodak, to vam je mana.
I hvala Bogu pa je tako, ako se jos tu utegnete i izbacite tragove mahale, mozete dosta. Al drago mi je pa necete![]()
A ibro zvani porcelanski zubici jos uvjek u bjekstvu nakon sto je pokrenuta istraga o namjestanjima u federalnoj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.