FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma nas je fudbal u klincu realno. Ovaj tim Sarajeva bi mogao igrati sad kup uefa, ali ligu prvaka nema sanse. Level iznad. A mi nazalost smo na nivou da ne moze igrati ni kup uefa, to je zalost ali je realno. Ali da navijam u evropi za ove fute to je za povracanja 

KHAJ PRICE
E to ja godinama govorim isto, ovo je LP nivo za nase ekipe. Mi kad smo najjaci bili nismo Mariboru nista mogli.Enemy00 je napisao/la:Brate mi kad smo igrali LP kvalifikacije oni su nama trubili hej ne mozete proci ovo ne mozete ono ali evo i oni su se uvjerili razliku igranja EL I LP
- corleone87
- Kontakt:
Nego kako janje napreduje,je li porumenilo,kapa li na zar.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
tuspas i mene iz dušegavran je napisao/la:ja sam DEBILza_zivot_cijeli je napisao/la:samo debilu moze biti drazi stranac od prvog komsije.

Ne rugam se rahmeta mi i mi cemo za pat dana vjerovatno ovako proci mozda i gore ali ova ekipa komsinica je mlohava cuna.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jel ovo to janje
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
pustite se ba komsija,svakom svoje
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Evo sa face tv su rekli da cine velike napore da osiguraju tv prijenos iz Madjarske. Ne znan zbog cega se mi bavimo vecerasnjom utakmicom kada igramo za dva dana.
koja je razlika ova LP od EP pa ne moze se porediti,imao sam osjecaj da su ovi nasi plavi sa pola snage ove odradili,nisu se ni oznojili,oni su spusteni odlicno,samo se nadam da mi prekosutra necemo istim putem,al realno nas fudbal je u banani,gledam Hiberninans sa Malte pobjedi Makabi,isti onaj koji je nas tamburao po 5 razlike ...jel moguce da svi igraju fudbal i napreduju osim nas 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nikakav ti Manijak nisi bolje ti je poklopi seakisarajevo92 je napisao/la:Manijak sam od kad znam za sebe, ali navijam da prodje svaki klub iz BiH u Europi, pa tako i Sarajevo.
- samogrbavica
- Kontakt:
Moguce jer ljudi ulazu. Dovesti u ligu Miccolija govori koliko ulazu.Dok je kod nas jos ona seljacka politika sto ce ti pojacanje kao da to znaci da ces proci..Ali dobro Boze moj. Samo trpajdelinjo je napisao/la:koja je razlika ova LP od EP pa ne moze se porediti,imao sam osjecaj da su ovi nasi plavi sa pola snage ove odradili,nisu se ni oznojili,oni su spusteni odlicno,samo se nadam da mi prekosutra necemo istim putem,al realno nas fudbal je u banani,gledam Hiberninans sa Malte pobjedi Makabi,isti onaj koji je nas tamburao po 5 razlike ...jel moguce da svi igraju fudbal i napreduju osim nas
KHAJ PRICE
para vrti gdje burgija necesamogrbavica je napisao/la:Moguce jer ljudi ulazu. Dovesti u ligu Miccolija govori koliko ulazu.Dok je kod nas jos ona seljacka politika sto ce ti pojacanje kao da to znaci da ces proci..Ali dobro Boze moj. Samo trpajdelinjo je napisao/la:koja je razlika ova LP od EP pa ne moze se porediti,imao sam osjecaj da su ovi nasi plavi sa pola snage ove odradili,nisu se ni oznojili,oni su spusteni odlicno,samo se nadam da mi prekosutra necemo istim putem,al realno nas fudbal je u banani,gledam Hiberninans sa Malte pobjedi Makabi,isti onaj koji je nas tamburao po 5 razlike ...jel moguce da svi igraju fudbal i napreduju osim nas

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Idemo ludo idemo jako, idemo u budimpestu da pravimo festu

Nadam se da su naši dobro proučili gulaše jer se protiv njih uz dobar pristup itekako može igrati samo hrabro od prve minute pa šta bude. Droba ti najavi neku janjetinu za večeras pa se ušuti 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
@samogrbavica a jesi dosadan lik Bože moj dragi, opusti se malo, nađi neku zanimaciju, nije život pisanje po cijeli dan forumu i smaranje normalnih ljudi.Gdje god pogledam ti nešto pišeš, što je previše previše je cc
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma nije sve do para toliko. Stokic je pojacanje a kvalitet je da moze igrati u Partizanu. Samo treba ciljano dovoditi igraca pa ako treba dat mu 7 milja platu nego Hodzurdi davati 2000 maraka. omark imas listu gnjavatora, odabi, sta tebe boli neka stvar. Nemam pametnija posla i pisat cu nije ti babo ostavio ovo, ni tebi ni ostalimdelinjo je napisao/la:para vrti gdje burgija necesamogrbavica je napisao/la:Moguce jer ljudi ulazu. Dovesti u ligu Miccolija govori koliko ulazu.Dok je kod nas jos ona seljacka politika sto ce ti pojacanje kao da to znaci da ces proci..Ali dobro Boze moj. Samo trpajdelinjo je napisao/la:koja je razlika ova LP od EP pa ne moze se porediti,imao sam osjecaj da su ovi nasi plavi sa pola snage ove odradili,nisu se ni oznojili,oni su spusteni odlicno,samo se nadam da mi prekosutra necemo istim putem,al realno nas fudbal je u banani,gledam Hiberninans sa Malte pobjedi Makabi,isti onaj koji je nas tamburao po 5 razlike ...jel moguce da svi igraju fudbal i napreduju osim nas
KHAJ PRICE
Droba bio na iftaru. Vidio da nema hajra od ove janjetine sto najavljuju. 

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma ja, a mi se ovdje upolovili od čekanja 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Gdje ću te stavit na listu gnjavatora, čijim ću se glupim postovima onda smijati? 

Znaci nista od svega najavljivanog ?tm8782 je napisao/la:Droba bio na iftaru. Vidio da nema hajra od ove janjetine sto najavljuju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×