Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 13:10

Ko mi sekira @Bianconerca 'bem li vam trunje? :mrgreen: 8-) :D

Sad protiv Milana u srijedu, ha?

Storari

Caceres Barzagli Chiellini

Licht Pirlo Vidal Marchisio Estigarribia

Delpa Borriello

ili mjesto Gariba Ashton?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marcello
Kontakt:

Post Postao/la Marcello » 06 feb 2012, 13:15

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne zanima me, radite šta hoćete, ja sam ovdje niko i ništa, obični forumaš kao i večina vas, ionako će vam kasnije moderator isto ovo reći što sam ja rekao, smučilo mi se više čitati kukanje nakon svakog neuspjeha kako nam fali ovo, fali ono i moje ubjeđivanje u suprotno i podsjećanje kroz šta sve smo prošli. Pogotovo po 5 postova u nizu od jednog forumaša, a to može sve stati u jedan post. Bezveze se nerviram.

Amannnnnn :o

Pa bolan, sve ovo dosada urađeno je fantastično, i sada bih potpisao da na kraju sezone budemo 3. Jer smo tek u izgradnji, tako da je ovo sve pozitivni šok na koji smo možda malo previše navikli, pa apetiti naglo porasli, ali u suštini kada se emocije slegnu nakon nekog kiksa, mislim da smo svi složni u tome da sjajno stojimo kao klub, ekipa i da imamo sjajnog trenera i da je prisutna sjajna atmosfera u ekipi..
A kako nam fali ovo, kako nam fali ono..pa to su samo želje, kvalitetan pojedinac uvijek dobro dođe..
Eno Barca ruši sve pred sobom pa svake polusezone razmišljaju o nekim novim imenima..sad ni Villa više ne valja, a osvojiše sve s njim..Tako da, u globalu, mi smo prezadovoljni, bilo kakav napredak više..samo je plus više..

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 06 feb 2012, 13:25

@Bianconeri1988

Ma ajde sve je to normalno svi mi zelimo najbolje za Juventus :D :D
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 06 feb 2012, 13:29

Galliani: Samo da Ibra ne bude kažnjen za derbi protiv Juvea .vec su poceli lobirati,koji cigani
Golman Sijene: "Kijelini je najbolji napadač Juventusa" -ovo sve govori o nasim napadacima
Capello: Juve je favorit za osvajanje scudetta. Juventus ima nevjerovatan timski duh, dok Milan ima kvalitetnije pojedince. No Milan bez Ibrahimovića nije ista ekipa i smatram da je Juventus favorit", rekao je Capello.

@Bianco
vrati se ;)
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 13:52

Evo jedan interesantan podatak. Od 2006. pa na ovamo za Juve je svirano 26 penala, a protiv 25, dok je za Milan svirano vjerovali ili ne duplo više, čak 52, a protiv 18. Kako mi da osvojimo Scudetto? Ako ga osvojimo to će biti u dometu naučne fantastike. Svi su zaboravili penale nesvirane još u prvom kolu protiv Parme, Catanie, Leccea i kompanije. Ne spominje se uopšte onaj na Mezzi kad je Castelazzi pokupio Marchisia, da ne govorim o onom jučerašnjem protiv Cagliarija, a sad pišu o tome kako nije sviran penal za Cagliari, a Juve je ionako tad vodio. Najveći Juventusov protivnik u Italiji su mediji, šta god da se desi uvijek će pisati protiv nas. Eh da je barem ovaj čovjek tu pa da im se ovako direktno nasmije u lice.

slika
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 feb 2012, 14:09

paolomontero je napisao/la:Galliani: Samo da Ibra ne bude kažnjen za derbi protiv Juvea .vec su poceli lobirati,koji cigani
ja te evo i ovdje molim da mi daš tačno gdje piše da je on izjavio " Samo da ne bude Ibra kažnjen za derbi protiv Juvea "

Galliani je samo izjavio da se nada da kazna neće biti veća od 2 utakmice ;)
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 14:16

IlPrincipe je napisao/la:
paolomontero je napisao/la:Galliani: Samo da Ibra ne bude kažnjen za derbi protiv Juvea .vec su poceli lobirati,koji cigani
ja te evo i ovdje molim da mi daš tačno gdje piše da je on izjavio " Samo da ne bude Ibra kažnjen za derbi protiv Juvea "

A velike razlike u p.m. oko čega se vi ovdje rokate braćo mila...

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 feb 2012, 14:20

Pa čovjek nije glup da spominje Juventus i da nešto lobira. Samo su ga pitali šta misli o crvenom Ibre i on im odgovorio. Sad ispada da se kao Galliani boji nešto Juventusa :P a ustvari to su samo riječi vašeg nezrelog kolege. Ciao proprio
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 14:25

Nisam izjavio ali jesam poželio jelde ;)

Haj stipu debelog Ćelu, ako šta ima novo kod Dame da ovdje pišemo, a oko inih izjava moRemo na Serie A ...

U napadu Juve ima izgleda puno pčela koje slabo meda daju - kako bih volio Džeksona pridodati navalnom redu Juvea uhh

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 06 feb 2012, 14:28

slika

Opet Barzagli bio najbolji ;) .. Svaka cast majstore.

slika

slika

slika
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 06 feb 2012, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 06 feb 2012, 14:28

IlPrincipe je napisao/la:

Ma trebao je reci : Ibra mora biti kaznjen za derbi protiv juventusa. Tad bi bili sretni. A svi nesto serendaju za Ibru kako ga nema u derbijima, a gace im pune od straha da ne zaigra.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 14:29

Ja lično bih volio da zaigra Ibra protiv Juventus! I šta sad?

Vrlo važno ko je u napadu kad ispred sebe ima Chiella i Barzu ;)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 14:35

I ja bih volio da igra, onda neće imati opravdanje za poniženje koje će doživjeti za 20 dana.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 06 feb 2012, 14:36

Ima tu Chiellini koji vecinom uvijek dobro odigra protiv Ibre i nadam se da ce i ovaj put ako se budu susretli. Ma ja bi volio licno da Milan ima sve igrace spremni protiv nas i da onda dobijem u sred San Sira ko prosle godine. ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 14:39

Neka to bude kao ona epska bitka 2005 kad su oba tima nastupila jaka kao beton :o

nikada prije ni kasnije nisam gledao tako nabrijanu utakmicu, takav taktički okršaj dva trenera, borbu za svaki cm prostora terena, požrtvovanost i zalaganje...
neka bude kao tada i igrom i rezultatom :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 14:41

Nismo mi nastupili jaki kao beton, tu utakmicu nam nije igrao Ibrahimović jer je 3 kola ranije udario Cordobu kao jučer Aronicu i nije igrao, nisu nam uvažili žalbe niti ništa pa smo ih opet dobili, prošle sezone je bila ista situacija sa Krasiće, za simuliranje se dobije 3 tekme kazne, a dok se za udaranje protivničkog igrača dobije 2 utakmice kazne i na kraju se priča kako imamo pomoć od sudija.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 06 feb 2012, 14:42

ramiral je napisao/la:Neka to bude kao ona epska bitka 2005 kad su oba tima nastupila jaka kao beton :o

nikada prije ni kasnije nisam gledao tako nabrijanu utakmicu, takav taktički okršaj dva trenera, borbu za svaki cm prostora terena, požrtvovanost i zalaganje...
neka bude kao tada i igrom i rezultatom :mrgreen:

Ija se te tekme sjecam, samo se gledalo ko ce prvi negdje pogrijesiti i taj ce dobiti bitku. Ona asistencija od Del Piero je bila MAGNIFICA i onda naravno ulazi nasa kobra i glavom zabija....

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 14:49

Bianconeri1988 je napisao/la:Nismo mi nastupili jaki kao beton, tu utakmicu nam nije igrao Ibrahimović jer je 3 kola ranije udario Cordobu kao jučer Aronicu i nije igrao, nisu nam uvažili žalbe niti ništa pa smo ih opet dobili, prošle sezone je bila ista situacija sa Krasiće, za simuliranje se dobije 3 tekme kazne, a dok se za udaranje protivničkog igrača dobije 2 utakmice kazne i na kraju se priča kako imamo pomoć od sudija.
Heh i da ostaje upamćena kao najbolje odigrana Stefana Appiah-a ikad :mrgreen: , dotad je bio živi kloc, ja uvijek držao kalaš uperen u tv kad ulazi on u igru, uvijek želio da ga upucam koliko mi je bio odvratan i mrzak sa svojim pepanjem i gubljenjem lopte :twisted:
Nedved i Camoranesi odigrali zvjerski kao i Emerson.
Thuram i Cannavaro armirani beton
Imao je i protivnik problema zbog ozljede Crespa ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 06 feb 2012, 15:09

Šta kaže onaj Pegolo da je Chiellini najbolji napadač Juventusa... ccccc ''ono'' odbrani dvije-tri lopte i nešto se pohasi :mrgreen:
Ništa od sutra treba uigravati ovaj tim :

Vučinić

Pepe Vidal Marchisio Pirlo

Barzagli Krasić Elia Garib Bonucci

Chiellini Grosso

:mrgreen: Conte poslušaj čoj'ka :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 feb 2012, 15:12

Nemoj mi Pepea matere ti :mrgreen:

Od realnih želja, najviše želim da Pepe ode, a da nam dođe Jovetić, tražit će Viola za njega 25 miliona, ali vrijedi toliko, on je jedini i pravi nasljednjik našeg Alexa, a kojeg možemo dovesti s lakoćom.
Ž '21!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.