Sad protiv Milana u srijedu, ha?
Storari
Caceres Barzagli Chiellini
Licht Pirlo Vidal Marchisio Estigarribia
Delpa Borriello
ili mjesto Gariba Ashton?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Bianconeri1988 je napisao/la:Ne zanima me, radite šta hoćete, ja sam ovdje niko i ništa, obični forumaš kao i večina vas, ionako će vam kasnije moderator isto ovo reći što sam ja rekao, smučilo mi se više čitati kukanje nakon svakog neuspjeha kako nam fali ovo, fali ono i moje ubjeđivanje u suprotno i podsjećanje kroz šta sve smo prošli. Pogotovo po 5 postova u nizu od jednog forumaša, a to može sve stati u jedan post. Bezveze se nerviram.
ja te evo i ovdje molim da mi daš tačno gdje piše da je on izjavio " Samo da ne bude Ibra kažnjen za derbi protiv Juvea "paolomontero je napisao/la:Galliani: Samo da Ibra ne bude kažnjen za derbi protiv Juvea .vec su poceli lobirati,koji cigani
A velike razlike u p.m. oko čega se vi ovdje rokate braćo mila...IlPrincipe je napisao/la:ja te evo i ovdje molim da mi daš tačno gdje piše da je on izjavio " Samo da ne bude Ibra kažnjen za derbi protiv Juvea "paolomontero je napisao/la:Galliani: Samo da Ibra ne bude kažnjen za derbi protiv Juvea .vec su poceli lobirati,koji cigani
Galliani je samo izjavio da se nada da kazna neće biti veća od 2 utakmice
Ma trebao je reci : Ibra mora biti kaznjen za derbi protiv juventusa. Tad bi bili sretni. A svi nesto serendaju za Ibru kako ga nema u derbijima, a gace im pune od straha da ne zaigra.IlPrincipe je napisao/la:ja te evo i ovdje molim da mi daš tačno gdje piše da je on izjavio " Samo da ne bude Ibra kažnjen za derbi protiv Juvea "paolomontero je napisao/la:Galliani: Samo da Ibra ne bude kažnjen za derbi protiv Juvea .vec su poceli lobirati,koji cigani
Galliani je samo izjavio da se nada da kazna neće biti veća od 2 utakmice
ramiral je napisao/la:Neka to bude kao ona epska bitka 2005 kad su oba tima nastupila jaka kao beton![]()
nikada prije ni kasnije nisam gledao tako nabrijanu utakmicu, takav taktički okršaj dva trenera, borbu za svaki cm prostora terena, požrtvovanost i zalaganje...
neka bude kao tada i igrom i rezultatom
Heh i da ostaje upamćena kao najbolje odigrana Stefana Appiah-a ikadBianconeri1988 je napisao/la:Nismo mi nastupili jaki kao beton, tu utakmicu nam nije igrao Ibrahimović jer je 3 kola ranije udario Cordobu kao jučer Aronicu i nije igrao, nisu nam uvažili žalbe niti ništa pa smo ih opet dobili, prošle sezone je bila ista situacija sa Krasiće, za simuliranje se dobije 3 tekme kazne, a dok se za udaranje protivničkog igrača dobije 2 utakmice kazne i na kraju se priča kako imamo pomoć od sudija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.