Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

svrakino1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la svrakino1921 » 07 feb 2021, 15:52

Kako nam se otvara da uzmemo titulu
Samo polako i stalozeno

:opaopa: :opaopa:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 feb 2021, 15:55

svrakino1921 je napisao/la:
07 feb 2021, 15:52
Kako nam se otvara da uzmemo titulu
Samo polako i stalozeno

:opaopa: :opaopa:
Pichke ste ako je ne uzmete :D
Jos 100 godina klube e
:rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 feb 2021, 15:58

Radovac je mogao puno više. On je bio veliki projekat pitara, al' zayebo ih komandant Hase Tirić. Nije Radovac otišao zbog nekvalitete već zbog ponašanja van terena. Napunio mu glavu glupostima, dozvolio mu da prijeti navijačima s utokom po facebooku. Obmanio ga telefonima i posuđenim autima. Umjesto da ode u Zenit, on završi u Olimpiku. Doduše, do kraja ugovora je cijedio utrpanog.

A dobar igrač. Odličan.
Željezničar za život cijeli!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 07 feb 2021, 16:00

Denchi je napisao/la:
07 feb 2021, 15:32
nekoIzMostara je napisao/la:
07 feb 2021, 15:28
Al malo price da je otisao od vas zbog nekvaliteta a ne drugih razloga ne piju vode, na to sam reagovao, nista drugo
Pa naravno da je otisao zbog nekvaliteta naspram ostalih veznjaka u ekipi tada

Isto ko sto ni danas ne bi mogao biti nista vise od cuvara dekice na tribini
Nadaj se da ti vjerujem.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 07 feb 2021, 16:07

Denchi je napisao/la:
Al malo price da je otisao od vas zbog nekvaliteta a ne drugih razloga ne piju vode, na to sam reagovao, nista drugo

Kao da tvoj klub igra Ligu šampiona pa hvališ toliko klub. Kakva je liga najbolje pokazuje to gdje se najbolji igrači iste prodaju.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 feb 2021, 16:09

SudoHusika je napisao/la:
07 feb 2021, 15:58
Radovac je mogao puno više. On je bio veliki projekat pitara, al' zayebo ih komandant Hase Tirić. Nije Radovac otišao zbog nekvalitete već zbog ponašanja van terena. Napunio mu glavu glupostima, dozvolio mu da prijeti navijačima s utokom po facebooku. Obmanio ga telefonima i posuđenim autima. Umjesto da ode u Zenit, on završi u Olimpiku. Doduše, do kraja ugovora je cijedio utrpanog.

A dobar igrač. Odličan.
Dvije godine je bio u klubu nakon "prijetnje"

Iskljucivo zbog nekvalitete naspram ostalih igraca, a onda nije mogao ni pratiti fizicku spremu i rad ostalih sad da li nije htio ili nije mogao moze se diskutovati ali nema niko bezbroj prilika....

Nikakvog napretka nije bilo dostigao svoj vrhunac i ende, bilo nedovoljno sa Sarajevo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 07 feb 2021, 16:10

Mancini je napisao/la:
07 feb 2021, 16:07
Denchi je napisao/la:

Kao da tvoj klub igra Ligu šampiona pa hvališ toliko klub. Kakva je liga najbolje pokazuje to gdje se najbolji igrači iste prodaju.
Pa igra kvalifikacije za LS :D
Kakva god da je mi smo vrh :D

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 07 feb 2021, 16:18

Jbt lige, najbolji igrač ode u neki levatski klub u Saudiju a ponajbolji golman u Latviju.Definitivno se mi još za dugo nemamo čemu nadati u Evropskim takmičenjima.Infrastruktura u kurcu (prvenstveno tereni) a i sudijska organizacija.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 07 feb 2021, 16:21

SudoHusika je napisao/la:
07 feb 2021, 15:58

A dobar igrač. Odličan.
Radovac je vise projekat Skalje bio.Pocevsi od njega,Ade Osmanovica,Sadikua,Al. Bekica(jedno vrijeme mu nabio milion cijenu kad je igrao onaj kup s repkom😂😂)Demirela Veladzica,Nedima Hadzica pa do ovog malog sto ga menadzer nudi sirom svijeta a nece ga niko Djokanovica itd da ne nabrajam dalje.
Amir s 17 godina bio Pirlo za njega i ostao a godinu mladji,Amir 97 a Samir 96'.
Samir solidan igrac za nase livade, nista posebno a kostao ih je jako puno.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 07 feb 2021, 16:25

Normalno da je Amir za njega Pirlo, ali, meni je Radovac dobar igrač. Zna u oba smjera što je danas rijetkost.
Željezničar za život cijeli!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 07 feb 2021, 16:28

Jedino sto Sarajevo dijeli od toga da postanu dominantni godinama u ligi je novi SD i par ljudi u Upravi da se rijese. Sposoban SD, uz plateznu moc Sarajeva, koja je iznad drugih klubova, s dobrim skautingom bi dosad doveo pojacanja na deficitarne pozicije, i to strance koji bi jeli loptu, a ne da im najbolji igraci ekipe budu domaci.

Ali, obzirom da je Emir nesposoban pogledati dalje od svog tala, oni ce biti prvi ali iskorak u odnosu na ostale nece napravit.

I nadam se da ce to uvidjeti tek za par godina, neka Emira i bice konkurentnosti kakve takve, necete daleko odmaknut, a nadam se takodjer da ce vas na promjenu SDa i ovog mahalskog pristupa i taljenja sa menadzerima ala Gluscevic okrenuti tek kad neko drugi pocne placat ko i vi, a radit ispravno i bez taljenja, a to bi moglo biti uskoro :D

Za ove gluposti oko Radovca se ne treba s Denchiiem raspravljat, mozda mu treba jos par utakmica protiv nas da vidi kako Samke plodi Pejovica kojem je vrh karijere Sarajevo, a ovaj decko bio kapiten s 18god. I naravno da bi ovakav Radovac igrao ispred pjevaca u prvoj :kafa:
neka vama emira, ubrzo idu neki terencici, restorancici, hotelcici pa mozda naucite kako se radi kad se dodje do para, mozda bude zimske pripreme Mostar a ne Umag :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 feb 2021, 16:29

mujoisuljo je napisao/la:
07 feb 2021, 16:18
Jbt lige, najbolji igrač ode u neki levatski klub u Saudiju a ponajbolji golman u Latviju.Definitivno se mi još za dugo nemamo čemu nadati u Evropskim takmičenjima.Infrastruktura u kurcu (prvenstveno tereni) a i sudijska organizacija.
Ma ja ba, samo malo sabura, uskoro cemo imati igrace iz jednog kluba koji ce osvajati Zlatnu loptu...
Pusti ba pitare i Zrinju...Samo sabura...
Cim Ball d Orr zavrsi u BiH svi ce prodavati igrace u ligu petice...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 07 feb 2021, 16:31

killafrommanilla je napisao/la:
07 feb 2021, 16:28
Jedino sto Sarajevo dijeli od toga da postanu dominantni godinama u ligi je novi SD i par ljudi u Upravi da se rijese. Sposoban SD, uz plateznu moc Sarajeva, koja je iznad drugih klubova, s dobrim skautingom bi dosad doveo pojacanja na deficitarne pozicije, i to strance koji bi jeli loptu, a ne da im najbolji igraci ekipe budu domaci.

Ali, obzirom da je Emir nesposoban pogledati dalje od svog tala, oni ce biti prvi ali iskorak u odnosu na ostale nece napravit.

I nadam se da ce to uvidjeti tek za par godina, neka Emira i bice konkurentnosti kakve takve, necete daleko odmaknut, a nadam se takodjer da ce vas na promjenu SDa i ovog mahalskog pristupa i taljenja sa menadzerima ala Gluscevic okrenuti tek kad neko drugi pocne placat ko i vi, a radit ispravno i bez taljenja, a to bi moglo biti uskoro :D

Za ove gluposti oko Radovca se ne treba s Denchiiem raspravljat, mozda mu treba jos par utakmica protiv nas da vidi kako Samke plodi Pejovica kojem je vrh karijere Sarajevo, a ovaj decko bio kapiten s 18god. I naravno da bi ovakav Radovac igrao ispred pjevaca u prvoj :kafa:
neka vama emira, ubrzo idu neki terencici, restorancici, hotelcici pa mozda naucite kako se radi kad se dodje do para, mozda bude zimske pripreme Mostar a ne Umag :mrgreen:
Jes vam Emir nabio komplekse za nepovjerovati...
:rol: :rol: :rol:
Ljudi prste izlomise da sto vise nakucaju tekstova o Emiru, Sarajevu... :urnebes: :urnebes:

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 07 feb 2021, 16:36

Ja sam mislio da su ovi forumski Pitari nenormalni samo prema drugim navijačima, ali nakon što sam otvorio njihovu temu i vidio šta pišu jedni drugima, nijedna uvreda prema nama me više ne iznenađuje, pa ni one ratne. Pa među njima niko s dva grama mozga.

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 07 feb 2021, 16:39

Baader je napisao/la:
07 feb 2021, 16:36
Ja sam mislio da su ovi forumski Pitari nenormalni samo prema drugim navijačima, ali nakon što sam otvorio njihovu temu i vidio šta pišu jedni drugima, nijedna uvreda prema nama me više ne iznenađuje, pa ni one ratne. Pa među njima niko s dva grama mozga.
I ja kazem. Zato svako jutro kad se ustanem, i svaku noc prije nego sto zaspem, zahvaljujem Bogu na vama.
PSPHM

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 07 feb 2021, 16:43

Sta znaci Europski sradion

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 07 feb 2021, 16:45

Baader je napisao/la:
jos ste vi mali jaro da vas neko uzima u usta a kamol' vrijedja, opusteno :kafa:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 07 feb 2021, 16:45

Aduka87 je napisao/la:
07 feb 2021, 16:45
Baader je napisao/la:
jos ste vi mali jaro da vas neko uzima u usta a kamol' vrijeda, opusteno :kafa:
Ne diraj mi bolu. Ne budi bezobrazan.
PSPHM

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 07 feb 2021, 16:46

Aduka87 je napisao/la:
07 feb 2021, 16:45
Baader je napisao/la:
jos ste vi mali jaro da vas neko uzima u usta a kamol' vrijedja, opusteno :kafa:
Malo si ko s Marsa pao ovdje, ali ok. Kako rekoh, ne čudi me ništa od vas.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 07 feb 2021, 16:47

Baader je napisao/la:
ja svaki dan uđen da se nasmijem :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.