Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
7,19,28,47,5,10 volim ove brojeve najvise na svijetu,na bingu su mi donijeli 300 km .. jos sam jednom dobio 20km,uplatio na crnu 2 km i izadje na 10 km..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
-17,5+ Deng 2 @ 1.85
18,5+ R. Allen 2 @ 1.85
-23,5+ K. Love 2 @ 1.85
-25,5+ D. Rose 2 @ 1.85
-26,5+ A. Stoudemire 2 @ 1.85
-3,5+ I. Vori 1 @ 1.85
-4,5+ Gensheimer 1 @ 1.85
-4,5+ V. Zrnic 1 @ 1.85
-5,5+ M. Vujic 1 @ 1.90
-4,5+ M. Ilic 1 @ 1.85
Svaka cast. Probacu i ja nekada te brojeve.harry_90 je napisao/la:7,19,28,47,5,10 volim ove brojeve najvise na svijetu,na bingu su mi donijeli 300 km .. jos sam jednom dobio 20km,uplatio na crnu 2 km i izadje na 10 km..

preskočio sam taj parvolimliverpool je napisao/la:
Ja ti rekao sigurniji ti je čist kec koji se obistinio,a bilo je under 51.5.![]()
![]()
I naravno da sam ti dužan sutra tiket AO kvota oko 5 ako prođem onaj listić.
Lewis 13 poena,možete ga zaokružiti slobodno,Admire i papilon.

jao Washington - Utah

u 3/4 zabili više nego u prve dvije četvrtine zajedno

u zadnjoj četvrtini ne smiju zabiti više od 50

nemoguće?

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@mandraX, bojim se da jeste. 

- legenda reala
- Kontakt:
ma ipak je njemu bilo sigurnije da ništa neigra ,malo je falilo da njemci dobijuvolimliverpool je napisao/la:Ja ti rekao sigurniji ti je čist kec koji se obistinio,a bilo je under 51.5.mandraX je napisao/la:Šta je sigurnije:
Španjolska - Njemačka 1
ili
Španjolska - Njemačka (-51.5+) z2
??![]()
![]()
I naravno da sam ti dužan sutra tiket AO kvota oko 5 ako prođem onaj listić.
Lewis 13 poena,možete ga zaokružiti slobodno,Admire i papilon.
harry_90 je napisao/la:7,19,28,47,5,10 volim ove brojeve najvise na svijetu,na bingu su mi donijeli 300 km .. jos sam jednom dobio 20km,uplatio na crnu 2 km i izadje na 10 km..
hary sutra igram ove brojeve ,jel ovo onaj isti bingo kao i u bet-live
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pa mogao si ih bar po redu napisati.harry_90 je napisao/la:7,19,28,47,5,10 volim ove brojeve najvise na svijetu,na bingu su mi donijeli 300 km .. jos sam jednom dobio 20km,uplatio na crnu 2 km i izadje na 10 km..

Odakle si ti uopšte?
I nemoj više igrat' kladu,vidiš da dobijaš nenormalno na Bingu.

@Mandrax
Znao sam da si preskočio onaj par.

Biće Bgm hebeno Washington ako je tako.

@legenda
Ja sam njemu rekao i bio sam u pravu.

You'll never walk alone.
pazi ovoOTNYS_YNWA je napisao/la:@mandraX, bojim se da jeste.
1/4 - 18 : 21
2/4 - 21 : 21
to mi daje nadu

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Znam, ali obicno se tek u trecoj cetvrtini sazna da li idu preko ili ispod.mandraX je napisao/la:pazi ovoOTNYS_YNWA je napisao/la:@mandraX, bojim se da jeste.
1/4 - 18 : 21
2/4 - 21 : 21
to mi daje nadu
Prve dvije cetvrtine su ono, prosjecne... i za ukupne brojeve koseva, i za poene kosarkasa .

@
Sta mislite za Vujina ?
Stavili su -5,5+ . Mislim da ne moze proci !?

kod mene cura stalno igra taj bingo na fakultetu kad je......i skoro svaku heftu 150 minimalnoharry_90 je napisao/la:7,19,28,47,5,10 volim ove brojeve najvise na svijetu,na bingu su mi donijeli 300 km .. jos sam jednom dobio 20km,uplatio na crnu 2 km i izadje na 10 km..
otisli mi na vlasic kad gore hop 100,-
Nema kladionice , i sporta bez fudbala bar za mene !
Igra ovu NBA New York 1,40 njih Phoenix dere jaraen ! Igram Slovake na rukomet ubise ih tamo neki Argentinci koji nisu do skoro culi za ovaj sport
Igra ovu NBA New York 1,40 njih Phoenix dere jaraen ! Igram Slovake na rukomet ubise ih tamo neki Argentinci koji nisu do skoro culi za ovaj sport

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
@volimliverpool
Iz Tuzle,ma bingo je zakon..Poredao sam ih kako sam rekao,tacno sam upamtio kako je sve islo..Prvih 6 loptica,ja vec 5 zaokruzio,majkemi vec mi se bilo pocelo vrtit u glavi,izgrizao sam olovku sa kojom sa zaokruzivao,i kad izvuce na 300 km,malo falilo da upadnem sa stolice hehe..i reko sam necu vise odigrat,al djaba,natjeralo me da uplatim crnu na 2 km,i tu dobijem jos 20 km i caoo klada.. oborise me Rumuni na kladi,mamu im hebem
Iz Tuzle,ma bingo je zakon..Poredao sam ih kako sam rekao,tacno sam upamtio kako je sve islo..Prvih 6 loptica,ja vec 5 zaokruzio,majkemi vec mi se bilo pocelo vrtit u glavi,izgrizao sam olovku sa kojom sa zaokruzivao,i kad izvuce na 300 km,malo falilo da upadnem sa stolice hehe..i reko sam necu vise odigrat,al djaba,natjeralo me da uplatim crnu na 2 km,i tu dobijem jos 20 km i caoo klada.. oborise me Rumuni na kladi,mamu im hebem

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
a i ti se glupiraš ,sve manje ,trebo si njega staviti više ako nikog drugog nisiOTNYS_YNWA je napisao/la:Sta mislite za Vujina ?
tako momak isto ko i tiharry_90 je napisao/la:@volimliverpool
prvi pet on sve ima ,i haj šesti ,i dobije sedam maraka
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
..evo jedna lagana za sve

još 4 min, 20 koševa smiju dat' 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Vjeruj mi da ne moze 3 dati .legenda reala je napisao/la:a i ti se glupiraš ,sve manje ,trebo si njega staviti više ako nikog drugog nisiOTNYS_YNWA je napisao/la:Sta mislite za Vujina ?

Takodjer, Srbija je daleko od favorita u toj utakmici.
- legenda reala
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Vjeruj mi da ne moze 3 dati .legenda reala je napisao/la:a i ti se glupiraš ,sve manje ,trebo si njega staviti više ako nikog drugog nisiOTNYS_YNWA je napisao/la:Sta mislite za Vujina ?
![]()
Takodjer, Srbija je daleko od favorita u toj utakmici.
pet golova evo dao sad će i šesti za koji trenutak,koda nikad nisi gledao Vujina
pitaj Stefana kakav je to bek
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Treba mi Rose preko jos 5 poena a sve je izvjesnije da nece dati jer previse asistira 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.