Emir_ZENICA je napisao/la:Svim prijateljima pravoslavne vjeroispovjesti sretno Badnje vece i Bozic!
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
FORZA MARŠAL !!!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:Svim prijateljima pravoslavne vjeroispovjesti sretno Badnje vece i Bozic!
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svim forumasima pravoslavne vjeroispovijesti dobro veče..
Šalim se, sretan Božić.
Blagdani su radost za sve ljude dobrih namjera, nadahnuće za izgradnju mira i svakog napretka u odnosima među ljudima, te podsjećanje na potrebu uvažavanja i poštivanja različitosti.
Šalim se, sretan Božić.
Blagdani su radost za sve ljude dobrih namjera, nadahnuće za izgradnju mira i svakog napretka u odnosima među ljudima, te podsjećanje na potrebu uvažavanja i poštivanja različitosti.
hodža je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Svim prijateljima pravoslavne vjeroispovjesti sretno Badnje vece i Bozic!
Svim pripadnicima pravoslavne veroispovesti Sretan Bozic uz pozdrav Mir Bozi Hristos se Rodi!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
sretan božić svima koji slave i sve najbolje...
sto se tice ove curice ja mislim da je fotomontaza il mačla zeli biti novi david blaine pa vjezba malo u obliznjem šumarku
sto se tice ove curice ja mislim da je fotomontaza il mačla zeli biti novi david blaine pa vjezba malo u obliznjem šumarku
You are someone else I am still right here
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Dino_TM je napisao/la:hodža je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Svim prijateljima pravoslavne vjeroispovjesti sretno Badnje vece i Bozic!
Devil je napisao/la:Svim pripadnicima pravoslavne veroispovesti Sretan Bozic uz pozdrav Mir Bozi Hristos se Rodi!
Bosco je napisao/la:Devil je napisao/la:Svim pripadnicima pravoslavne veroispovesti Sretan Bozic uz pozdrav Mir Bozi Hristos se Rodi!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dino_TM je napisao/la:hodža je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:Svim prijateljima pravoslavne vjeroispovjesti sretno Badnje vece i Bozic!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Johnyx95 je napisao/la:Bosco je napisao/la:Devil je napisao/la:Svim pripadnicima pravoslavne veroispovesti Sretan Bozic uz pozdrav Mir Bozi Hristos se Rodi!
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ehhh ko je sad bio na fbb na chat grupi dobro se proveo, bilo zanimljivo, nije ovako bilo odavno.....@Bosco

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Devil je napisao/la:Svim pripadnicima pravoslavne veroispovesti Sretan Bozic uz pozdrav Mir Bozi Hristos se Rodi!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Rizo je večeras ispo kralj, a ja sam postavio bruku pitanja i stvarno nam je mnogo toga razjasnio i još dodatno objasnio. Svaka mu čast.adis.p je napisao/la:Ehhh ko je sad bio na fbb na chat grupi dobro se proveo, bilo zanimljivo, nije ovako bilo odavno.....@Bosco
![]()
Cime se ona mala fiksa da i meni da. **** Turabija sta ova radi
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Covjek car....i jos ima strpljenja sa svima, pad puta svi postave pitanje istovremeno o nije covjek reko ni aa......Bosco je napisao/la:Rizo je večeras ispo kralj, a ja sam postavio bruku pitanja i stvarno nam je mnogo toga razjasnio i još dodatno objasnio. Svaka mu čast.adis.p je napisao/la:Ehhh ko je sad bio na fbb na chat grupi dobro se proveo, bilo zanimljivo, nije ovako bilo odavno.....@Bosco
![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
Nek da neko link te grupe da udjem i ja 
Jos i one moje zajebancije, a nije rek´oadis.p je napisao/la:Covjek car....i jos ima strpljenja sa svima, pad puta svi postave pitanje istovremeno o nije covjek reko ni aa......Bosco je napisao/la:Rizo je večeras ispo kralj, a ja sam postavio bruku pitanja i stvarno nam je mnogo toga razjasnio i još dodatno objasnio. Svaka mu čast.adis.p je napisao/la:Ehhh ko je sad bio na fbb na chat grupi dobro se proveo, bilo zanimljivo, nije ovako bilo odavno.....@Bosco
![]()
![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lahka i duga noc prijatelji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.