FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 15 apr 2022, 00:06

Xavi: "Ovo je nedopustivo. Ako igramo na našem stadionu, želimo podršku naših navijača. Ovakve stavi se ne smiju nikada više dogoditi. Opet ponavljam, zahvalni smo svima koji su prisustvovali, ali moramo saznati šta se tačno desilo."
"Svi smo razočarani s onim što smo vidjeli na tribinama. Očekivali smo naše navijače da nas bodre, a dobili smo suprotno od toga. Zahvalni smo sve i jednom navijaču koji je danas bodrio klub."
"Želimo znati šta se desilo na tribinama."
:oops:
Joan Laporta: "Ono što se desilo na tribinama je sramota i ne smije se ponoviti. Nismo mogli pobijediti. Svi smo tužni i ljuti zbog poraza, ali to moramo prihvatiti."
"Osjećam se posramljeno zbog toga što se dogodilo na tribinama, to je bilo ponižavajuće. Poduzeti ćemo sve mjere povodom toga."
Ma okrivi Bartomeua i za to, boli te q.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 apr 2022, 00:06

xaviesta je napisao/la:
14 apr 2022, 23:51
Jbt EL, šta ako se bude moralo bez Pedrija do kraja sezone, Gavi ne ulijeva povjerenje nikako.
Završena sezona za Pedrija

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 apr 2022, 00:11

Ma ne mora značiti za Pedrija, isto ovako je bilo skoro za Arauja, prvo 4 mjeseca pa mjesec na kraju zaigrao nakon dvije tekme.
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2022, 00:13

xaviesta je napisao/la:
15 apr 2022, 00:11
Ma ne mora značiti za Pedrija, isto ovako je bilo skoro za Arauja, prvo 4 mjeseca pa mjesec na kraju zaigrao nakon dvije tekme.
Izgleda da je out do kraja sezone, zadnja loža :hmmmmm:

Pustiti ga nek se momak odmori i oporavi kako treba.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 15 apr 2022, 00:17

Trebalo bi se čudo desiti pa da dovedu u pitanje Top 4 i plasman u LP uz ovakav raspored do kraja, sa Pedrijem ili bez njega.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Salahudin123
Kontakt:

Post Postao/la Salahudin123 » 15 apr 2022, 01:06

Velika greska je otpisivanje Alvesa iz ekipe za Europa ligu, jednostavno previse znaci ovoj ekipi zbog vise stvari makar imao i 50 godina. Gsrantujem da je igrao da se ovo ne bi desilo. Dalje, svaka cast Gaviju ali trenutno najbolje na sredini terena je Pedri, Sergio i Frenki. Pique u paru sa Araujom bi veceras puno bolje odradio posao nego sto je uradjen ovako. Mingeza, jednostavno nije to to. Napad necu komentarisati jer da je ovo stimalo i oni bi svoje isporucili, sigurno. Ali na stranu sve ovo, ja da sam prvotimac Barce i da mi se ovo desi na tribinama od strane vlastitih navijaca, da ovakvu izdaju dozivim, ne bih mogao u sebi naci ni trunke snage da se borim da pobijedim, za koga, za sta. Na stranu poraz, ovo je veca sramota i neka su izgubili, svaka im cast. Nisu se trebali boriti ni ovoliko koliko su pruzili veceras. Nema ekipe na svijetu da je ovo dozivjela nebitno koje kup takmicenje je u pitanju, nogomet se igra za navijace. Nije opravdanje ali jesu priredili lakrdiju kakva se ne pamti, fuj.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2022, 01:13

Salahudin123 je napisao/la:
15 apr 2022, 01:06
Na stranu poraz, ovo je veca sramota i neka su izgubili, svaka im cast. Nisu se trebali boriti ni ovoliko koliko su pruzili veceras. Nema ekipe na svijetu da je ovo dozivjela nebitno koje kup takmicenje je u pitanju, nogomet se igra za navijace. Nije opravdanje ali jesu priredili lakrdiju kakva se ne pamti, fuj.
Stvarno, taj dio sa tribinama je bila velika bruka.
Na svaki dodir sa loptom nekog igrača Barce, večeras je bila salva zvižduka :shock: i sve to dok se utakmica igra na Campu, ne u Frankfurtu :oops: to je šamarčina teža nego i sam poraz.
Na stranu loša igra i ispadanje, to je jedna strana priče....ali navijači su izdali ekipu, okrenuli im leđa.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 apr 2022, 01:16

let3 je napisao/la:
15 apr 2022, 00:06
Joan Laporta: "Ono što se desilo na tribinama je sramota i ne smije se ponoviti. Nismo mogli pobijediti. Svi smo tužni i ljuti zbog poraza, ali to moramo prihvatiti."
"Osjećam se posramljeno zbog toga što se dogodilo na tribinama, to je bilo ponižavajuće. Poduzeti ćemo sve mjere povodom toga."
Ko da je s Marsa pao.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 apr 2022, 01:23

Dakle, navijači su glavni krivci, a stručni štab i igrači skoro nikako. :o :?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Salahudin123
Kontakt:

Post Postao/la Salahudin123 » 15 apr 2022, 01:28

let3 je napisao/la:
15 apr 2022, 01:13
Na stranu poraz, ovo je veca sramota i neka su izgubili, svaka im cast. Nisu se trebali boriti ni ovoliko koliko su pruzili veceras. Nema ekipe na svijetu da je ovo dozivjela nebitno koje kup takmicenje je u pitanju, nogomet se igra za navijace. Nije opravdanje ali jesu priredili lakrdiju kakva se ne pamti, fuj.
Stvarno, taj dio sa tribinama je bila velika bruka.
Na svaki dodir sa loptom nekog igrača Barce, večeras je bila salva zvižduka :shock: i sve to dok se utakmica igra na Campu, ne u Frankfurtu :oops: to je šamarčina teža nego i sam poraz.
Na stranu loša igra i ispadanje, to je jedna strana priče....ali navijači su izdali ekipu, okrenuli im leđa.
Definitivno, poraz kao poraz mi nije ni na kraj pameti. Za Barcu navijam od 1997. godine i nikakav poraz u tom periodu me nije dotukao kao ovo. Pozelio sam da sam fan Seville, Atletika, Dortmunda, itd. i svih tih ekipa sa nevjerovatnim navijacima ali ne mogu se tek tako presaltati na drugu ekipu, ne mozes protiv srca i gotovo. Ali da mi je puna kapa turista, jeste, i ovo je kap koja je prelila casu. Nek su izgubili, i ja bih da sam igrao 3 autogola zabio taman nikad vise ne zaigrao. I *ebo i titule vise, ono " Mes que un club" se negdje u medjuvremenu izgubilo i cekam da se ponovo vrati, samo to cekam.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 apr 2022, 03:03

let3 je napisao/la:
14 apr 2022, 23:49
messilla je napisao/la:
14 apr 2022, 23:45
Cuj kao istrazuje se kako je bilo toliko puno frankfurtovih navijaca. Sta imas istrazivati to se znalo kad su parovi izvuceni. :rol:
I šta ce kad istraže ? nekoga tužiti, što ih je došlo bruka :crazy: pa dobro su to skontali :lol:
Vjerovatno žele da saznaju kako su mogli doći do ulaznica za sektore u kojima su se nalazili?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 15 apr 2022, 09:28

Zar nisu ovi sa sezonskim kartama prodali svoje karte navijacima eintrachta, tako sam juce negdje procitao. Kako god sramota, zamisli na domacem terenu nemas podrsku svojih navijaca nego zvizdanje gostiju, mislim da ne postoji veci klub sa gorim navijacima.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 15 apr 2022, 09:32

To nije nikakva tajna i to se radi tokom cijele sezone.
Inače na sezonsku kartu Barselone je dug red čekanja.
Tako da je bingo ko je ima.
Koševo Zapad

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 15 apr 2022, 09:39

let3 je napisao/la:
Možda mu navijači šalju sa ovim poruku. Sve manje Katalonaca i navijača koji su najbliži klubu dolazi na utakmice. Evo sad i prodaju svoje ulaznice gostima.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 apr 2022, 09:47

NisamInSajder je napisao/la:
15 apr 2022, 09:39
let3 je napisao/la:
Možda mu navijači šalju sa ovim poruku. Sve manje Katalonaca i navijača koji su najbliži klubu dolazi na utakmice. Evo sad i prodaju svoje ulaznice gostima.
Pa taj isti Laporta je i zabranio pravim navijačima, tifozima Boixos Nois pristup Nou Campu, zar ne ? a sad kuka gdje su navijači, gdje je podrška, sad je on nešto ljut što je Barca sinoć totalno ponižena na tribinama :rol: kakav dvoličnjak yebo sebe :crazy:

FCBLAUGRANA1987
Kontakt:

Post Postao/la FCBLAUGRANA1987 » 15 apr 2022, 10:34

Jeb ga…
Eintracht deveti Villareal sedmi… isto se sranje desilo Barceloni i Bayernu…

Ova nasa ekipa da je imalo kvalitetna ne bi ni igrala EL, ispali bi makar od neke jace ekipe u LP…

Xavi trenutno izvlaci maksimum od njih i to treba shvatiti… samo velika greaka xavia sinoc sto je poceo sa Gaviem umjesto De Jongom

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 15 apr 2022, 10:41

Velika greska je otpisivanje Alvesa iz ekipe za Europa ligu, jednostavno previse znaci ovoj ekipi zbog vise stvari makar imao i 50 godina. Gsrantujem da je igrao da se ovo ne bi desilo. Dalje, svaka cast Gaviju ali trenutno najbolje na sredini terena je Pedri, Sergio i Frenki. Pique u paru sa Araujom bi veceras puno bolje odradio posao nego sto je uradjen ovako. Mingeza, jednostavno nije to to. Napad necu komentarisati jer da je ovo stimalo i oni bi svoje isporucili, sigurno. Ali na stranu sve ovo, ja da sam prvotimac Barce i da mi se ovo desi na tribinama od strane vlastitih navijaca, da ovakvu izdaju dozivim, ne bih mogao u sebi naci ni trunke snage da se borim da pobijedim, za koga, za sta. Na stranu poraz, ovo je veca sramota i neka su izgubili, svaka im cast. Nisu se trebali boriti ni ovoliko koliko su pruzili veceras. Nema ekipe na svijetu da je ovo dozivjela nebitno koje kup takmicenje je u pitanju, nogomet se igra za navijace. Nije opravdanje ali jesu priredili lakrdiju kakva se ne pamti, fuj.
Kakav Alves, on ne može pratiti tempo u La Ligi, kamoli da prati ove Švabe, optrčavali bi ga kako stignu.

Usput, prijavite Goretzku, da ga se riješimo već jednom.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 15 apr 2022, 11:14

Nista čudno za navijače i prodaju karata, svakako su oni glavni krivci sto nikad za vladavine Bartomeua nisu istakli bijele maramice. Glavni krivci za sunovrat kluba... i rulja koja nije zaslužila da ima Messija, Iniestu, Puyola i druge momke.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 15 apr 2022, 12:23

Sport javlja da Luuk neće ostati u klubu i naredne sezone. Vraća se u Sevillu na ljeto.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Puri83
Kontakt:

Post Postao/la Puri83 » 15 apr 2022, 12:44

JoeBleck je napisao/la:
14 apr 2022, 23:38
BoixosNois1899 je napisao/la:
14 apr 2022, 23:34
Ma ne pretjeruje sad. Čuj veća bruka ovo nego prokockati 3-0 iz prve utakmice i to još u Ligi prvaka. Još si tad bio daleko bolji što se igračkog kadra tiče. Baš nigdje veze.
Liverpol tadasnji top 2 Evrope.

Frankurt sadasnji jedva top 10 Njemacke.

Sta ti imam vise pisati.

Barem te na Einfildu iznabijala krema Svijeta ,sad te nabila neka kljukusa baustelska ekipa na tvom pasnjaku.
Ta ista kljukusa je sasvim zasluzeno naguzila barsu tako da....

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.