Postao/la Salahudin123 » 15 apr 2022, 01:06
Velika greska je otpisivanje Alvesa iz ekipe za Europa ligu, jednostavno previse znaci ovoj ekipi zbog vise stvari makar imao i 50 godina. Gsrantujem da je igrao da se ovo ne bi desilo. Dalje, svaka cast Gaviju ali trenutno najbolje na sredini terena je Pedri, Sergio i Frenki. Pique u paru sa Araujom bi veceras puno bolje odradio posao nego sto je uradjen ovako. Mingeza, jednostavno nije to to. Napad necu komentarisati jer da je ovo stimalo i oni bi svoje isporucili, sigurno. Ali na stranu sve ovo, ja da sam prvotimac Barce i da mi se ovo desi na tribinama od strane vlastitih navijaca, da ovakvu izdaju dozivim, ne bih mogao u sebi naci ni trunke snage da se borim da pobijedim, za koga, za sta. Na stranu poraz, ovo je veca sramota i neka su izgubili, svaka im cast. Nisu se trebali boriti ni ovoliko koliko su pruzili veceras. Nema ekipe na svijetu da je ovo dozivjela nebitno koje kup takmicenje je u pitanju, nogomet se igra za navijace. Nije opravdanje ali jesu priredili lakrdiju kakva se ne pamti, fuj.