FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sjenjak1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la Sjenjak1919 » 13 maj 2023, 23:18

Nek dodju! :twisted:
SLOBODA ILI NIŠTA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 maj 2023, 23:23

ovisnik je napisao/la:
13 maj 2023, 20:56
Današnji rezultat Sloge S.Han je očekivan, ali ništa ne znači ako ne dobijemo Široki u ponedeljak.Nisam vjerovao da S.Han može ispasti sa igračima koje ima i Azmirom u savezu, al eto.Meni to nije jasno, niti je rezultat igračkog kvaliteta Sloge, više liči na rasprodaju i namjerno ispadanje.Dugo se priča da se Azmir vraća u Slobodu, da sadašnja uprava nema ništa protiv toga, nema više ni Imamovića koji je bio protiv toga, tako da nije nemoguće da se ta priča i ostvari, Azmir u Slobodu, a Sloga u 1 ligu FiH kao razvojna ekipa Slobode.
Sad vise nije ni tajna koliko Vico mrzi Azmira, ne moze ga organski smisliti i to oni upuceniji i blizi Savezu i sportskim radnicima itekako znaju. Zna i Azmir. Zna i Beduin, a eto i vi koji niste znali ili ste sumnjali. Njihova relacija je takva da Vico kao prvu metu za ispadanje i opci nestanak vidi SSH i Azmira generalno, ja bih se onako subjeltivmo usudio reci i zbog ljiljana i cvijeta Srebrenice na dresu, tako ja to dozivljavam znajuci koliki je Vico cetnik.

Uglavnom, opasno se spletkari na sve strane, ne samo protiv Azuke i klubcica mu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 13 maj 2023, 23:27

Beduin je napisao/la:
13 maj 2023, 23:23
ovisnik je napisao/la:
13 maj 2023, 20:56
Današnji rezultat Sloge S.Han je očekivan, ali ništa ne znači ako ne dobijemo Široki u ponedeljak.Nisam vjerovao da S.Han može ispasti sa igračima koje ima i Azmirom u savezu, al eto.Meni to nije jasno, niti je rezultat igračkog kvaliteta Sloge, više liči na rasprodaju i namjerno ispadanje.Dugo se priča da se Azmir vraća u Slobodu, da sadašnja uprava nema ništa protiv toga, nema više ni Imamovića koji je bio protiv toga, tako da nije nemoguće da se ta priča i ostvari, Azmir u Slobodu, a Sloga u 1 ligu FiH kao razvojna ekipa Slobode.
Sad vise nije ni tajna koliko Vico mrzi Azmira, ne moze ga organski smisliti i to oni upuceniji i blizi Savezu i sportskim radnicima itekako znaju. Zna i Azmir. Zna i Beduin, a eto i vi koji niste znali ili ste sumnjali. Njihova relacija je takva da Vico kao prvu metu za ispadanje i opci nestanak vidi SSH i Azmira generalno, ja bih se onako subjeltivmo usudio reci i zbog ljiljana i cvijeta Srebrenice na dresu, tako ja to dozivljavam znajuci koliki je Vico cetnik.

Uglavnom, opasno se spletkari na sve strane, ne samo protiv Azuke i klubcica mu.
E to sam znao. Ovo danas u tyebinju ne mora značiti da je bilo zbog samog tyebinja.

Idu svjesno da ga izbace. I hvala im. ssh stvarno treba ugasiti. Takvi klubovi ne trebaju postojati. Plastičnim kvazi klubovima nije mjesto u elitnom rangu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 13 maj 2023, 23:29

Samo pobjeda crveno crni
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 13 maj 2023, 23:30

HPCompaq je napisao/la:
13 maj 2023, 23:29
Samo pobjeda crveno crni
:bih:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 13 maj 2023, 23:42

Sky9 je napisao/la:
13 maj 2023, 22:29
samirr je napisao/la:
13 maj 2023, 22:26
Hijenama koje se vrte oko kluba cu poruciti da ce ih sve progutati Evropska Sloboda!!!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Samke legenda ovog pdf-a. :kralj:

slika
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 13 maj 2023, 23:44

samirr je napisao/la:
13 maj 2023, 23:42
Sky9 je napisao/la:
13 maj 2023, 22:29
samirr je napisao/la:
13 maj 2023, 22:26
Hijenama koje se vrte oko kluba cu poruciti da ce ih sve progutati Evropska Sloboda!!!
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Samke legenda ovog pdf-a. :kralj:

slika
Ma znam na šta si aludirao. :thumbup:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 14 maj 2023, 01:33

Ja kad god otvorim tabelu , pogledam raspored, pocnem praviti neke kalkulacije padne mi mrak na oci.
Al et nekako jednim dijelom vjerujem simonu a drugim dijelom vec sam napisao to vjerujem da je nasa Sloboda macka sa 9 zivota haha
A ovo sto se tice TC nemam nikakve informacije sta im se desava ali meni lici na povlacenje Azmira iz fudbala opcenito, sto za njih znaci kraj, propast.
Mi mozemo ispasti ali mi cemo se kad tad vratit, oni te sposobnosti bez vlasnika nemaju..
Cisto sumnjam da ce se covjek vise petljat sa klubovima bilo kojim , lik ima privatne probleme, ima zivot privatni, stari i on na kraju krajeva , mislim da odustaje od ulaganja u BH fudbal.
Nazalost zbog promjene yebenog termina necu moc priustvovat utakmici, al bodrite svi one momke u ponedjeljak, jer sve moze biti i proci ali taj klub ima samo nas, svoje navijace, simpatizere, Fukare a mi imamo samo taj klub i tu se prica zavrsava...
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 14 maj 2023, 09:47

Široki sigurno nije lagan protivnik, ali mislim da smo birali s kime bi igrali iz vrha da bolje ne bi izabrali. Najviše treba obratiti pažnju na Vukoju,Kpana i Bagarića. :salut:

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 14 maj 2023, 09:54

montolivo18 je napisao/la:
14 maj 2023, 09:47
Široki sigurno nije lagan protivnik, ali mislim da smo birali s kime bi igrali iz vrha da bolje ne bi izabrali. Najviše treba obratiti pažnju na Vukoju,Kpana i Bagarića. :salut:
Ovaj naš novi forumaš mi se svakim postom sve više sviđa :thumbup:

Vukoja ne smije ostati sam na distanci i to je možda i 80% filozofije za ovu utakmicu, Bagarića mislim da možemo uzeti bez problema, a od tamnoputih igrača iz Širokog imam traume još od 2015. kad smo bili haman najjači a neki mali nam dade 2 gola i dobiše nas 0-3, tako da o Kpanu ne bih. :rol:

Kad smo već kod tamnoputih, možda jedan svrati na ljeto na probu. :zviz:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 14 maj 2023, 10:03

simonknows je napisao/la:
14 maj 2023, 09:54

Vukoja ne smije ostati sam na distanci i to je možda i 80% filozofije za ovu utakmicu, Bagarića mislim da možemo uzeti bez problema, a od tamnoputih igrača iz Širokog imam traume još od 2015. kad smo bili haman najjači a neki mali nam dade 2 gola i dobiše nas 0-3, tako da o Kpanu ne bih. :rol:

Hvala ti puno haha. Što se tiče tamnoputih igrača, mislim da kod nas u PL baš moraš biti baksuz da promašiš(Kyeremeh,Koaudio,Kpan,Badji,Muhammed itd..) svi su oni manje više opravdali očekivanja. :thumbup:

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 14 maj 2023, 10:07

14 maj 2023, 10:03

Hvala ti puno haha. Što se tiče tamnoputih igrača, mislim da kod nas u PL bas moraš biti baksuz da promašiš(Kyeremeh,Koaudio,Kpan,Badji,Muhammed itd..) svi su oni manje više opravdali očekivanja. :thumbup:
A sjeti se nas sa Jacksonom, pa onda Marengo i Mijland, pa sad Ommar i onaj drugi... Niko probu da prođe, Jackson bio fula i u drugoj ligi. Ulimwengu je bio babuka samo ne dobi papire, tako da nas baš ne ide :kralj:

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 14 maj 2023, 10:10

14 maj 2023, 10:07

Hvala ti puno haha. Što se tiče tamnoputih igrača, mislim da kod nas u PL bas moraš biti baksuz da promašiš(Kyeremeh,Koaudio,Kpan,Badji,Muhammed itd..) svi su oni manje više opravdali očekivanja. :thumbup:
A sjeti se nas sa Jacksonom, pa onda Marengo i Mijland, pa sad Ommar i onaj drugi... Niko probu da prođe, Jackson bio fula i u drugoj ligi. Ulimwengu je bio babuka samo ne dobi papire, tako da nas baš ne ide :kralj:
Sjećaš li se onih igrača na probi kad nas je testirala Sloga Simin Han? :urnebes: :urnebes:

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 14 maj 2023, 10:13

14 maj 2023, 10:10

Sjećaš li se onih igrača na probi kad nas je testirala Sloga Simin Han? :urnebes: :urnebes:
Jesu nas i testirali, ubili nas :rol: 10 0 bi? :rol: :rol: :rol:

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 14 maj 2023, 10:15

14 maj 2023, 10:13
14 maj 2023, 10:10

Jesu nas i testirali, ubili nas :rol: 10 0 bi? :rol: :rol: :rol:
ubili nas realno :guz:

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 14 maj 2023, 10:15

Nema nikakvog filozofiranja, Široki mora past!
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 14 maj 2023, 10:20

Pashoni je napisao/la:
14 maj 2023, 10:15
:tokralju: :bih: Hajde ljudi nije PSG ni Barca :)
1-0 i :salut:

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 14 maj 2023, 10:31

14 maj 2023, 10:20
Pashoni je napisao/la:
14 maj 2023, 10:15
:tokralju: :bih: Hajde ljudi nije PSG ni Barca :)
1-0 i :salut:
Ybm ti 1-0 i onda strijepnju do zadnjeg zvižduka, svaki put ja mislim izgubim 5 godina života kad vodimo 1-0..

NAPRIJED CRVENI :opaopa: :bih:
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 14 maj 2023, 11:20

Ovo sranje sa TC i Azmirom moze imati milion znacenja ali nadam se da ce nama ici na ruku sta god da je u pozadini. Idemo crveniii uzeti to sutra. :bih:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 14 maj 2023, 15:35

Ljudi koji poznaju Azmira kazu da je odustao od svog kluba sto se tice PL, koji su mu planovi za dalje vidjecemo uskoro, ovo sto se desava je cista gluma aktera dogadjaja iz Simin Hana sa kojom nisu upoznati vjerovatno svi iz Hana. Ne vjerujem da bi se on sklanjao nekom a pogotovo Vici da nije odlucio da napusti Slogu.Iskreno ja vidim jedinu opciju da Sloboda ostane u PL, a to je da Trebinje i Simin Han ispadnu, ostalo su price za malu djecu.To sto ga neciji rektalni alpinisti i glasnogovornici ovdje mrze samo je znak da im je covjek postavio standarde koji oni mogu samo sanjati i mlatiti gloginje sa tudjim qrcem tj. sa tudjim parama. Izgleda tim nesposobnim likovima u Slobodi ne odgovora neko poput Azmira, da se razumijemo, ne opravdavam neke njegove postupke, ali treba priznati da je covjek najvise uradio za Slobodu od rata pa do danasnjeg dana kada strepimo hoce li neko smilovati da Sloboda ostane u ligi, jer ocito da ovi sto vode klub su obicni pozeri koje vidjamo sa sumnjivim likovima u lozma ....uostalom vidjecemo uskoro sta ce biti.....Pa macak Tom koga smo ovdje omalozavalli je Berluskoni i Marota zajedno za ove pozere iz loze.
🔴⚫️

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.