Nisam siguran, mislim da je otkazana ta utakmica Maribora sa Poljacima, tako da bi trebalo da igraju samo sa nama sutra.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Iskreno, od Hadžića sam očekivao da bude član takozvanog kostura tima na duže staze.Istina da on svojim učinkom to ne zaslužuje.Ipak ako smijem primijetiti da nije kloc. I nebi trebalo ići u krajnost pogotovu što se Irfan trudi, na treneru je dokle će tolerisati njegovu nespretnost.
Nadoće Hadžić i biti onaj pravi.Ove 3 utakmice do sada su bile živa trka ,markiranje protivnika i prostora.Nisu to prvenstvene utakmice gdje se igra na rezultat.Realno je da tehnika dođe na svoje mjesto kad bude vrijeme. Tad ćemo gledati Hadžića koji daje golove ili asistira za golove.Beledija je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:07Iskreno, od Hadžića sam očekivao da bude član takozvanog kostura tima na duže staze.Istina da on svojim učinkom to ne zaslužuje.Ipak ako smijem primijetiti da nije kloc. I nebi trebalo ići u krajnost pogotovu što se Irfan trudi, na treneru je dokle će tolerisati njegovu nespretnost.
- Mislim da Sušić neće moći odgovoriti zadatku kao pozadinski igrač.Pitanje je je hoće li biti u prvom timu.
Karjaš je ipak beton za Sušića.
Nadam se da si u pravu, ipak na Hadžiću je da što prije uđe u kakvu takvu formu jer ako se preseli na klupu onda ni tribina mu neće biti daleko.Sušić je izuzetno jak na lopti, možda i najjači u ekipi, njegov veliki problem je opasna igra pred svojim golom gdje je svaka izgubljena lopta ili nedosuđen prekršaj mogu biti kažnjeni golom. Uzgred rečeno da ova ekipa može i bez klasičnog špica i bez Sušića. Veznjaka ima dovoljno a lažnu devetku koriste mnoge ekipe.tuzlac je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:04Nadoće Hadžić i biti onaj pravi.Ove 3 utakmice do sada su bile živa trka ,markiranje protivnika i prostora.Nisu to prvenstvene utakmice gdje se igra na rezultat.Realno je da tehnika dođe na svoje mjesto kad bude vrijeme. Tad ćemo gledati Hadžića koji daje golove ili asistira za golove.Beledija je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:07Iskreno, od Hadžića sam očekivao da bude član takozvanog kostura tima na duže staze.Istina da on svojim učinkom to ne zaslužuje.Ipak ako smijem primijetiti da nije kloc. I nebi trebalo ići u krajnost pogotovu što se Irfan trudi, na treneru je dokle će tolerisati njegovu nespretnost.
- Mislim da Sušić neće moći odgovoriti zadatku kao pozadinski igrač.Pitanje je je hoće li biti u prvom timu.
Moram ti reći da dijelim tvoj optimizam za utakmicu1/8 kupa u Mostaru.Predložio sam prijatelju da odemo dole u subotu 10.02.Beledija je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:09Nadam se da si u pravu, ipak na Hadžiću je da što prije uđe u kakvu takvu formu jer ako se preseli na klupu onda ni tribina mu neće biti daleko.Sušić je izuzetno jak na lopti, možda i najjači u ekipi, njegov veliki problem je opasna igra pred svojim golom gdje je svaka izgubljena lopta ili nedosuđen prekršaj mogu biti kažnjeni golom. Uzgred rečeno da ova ekipa može i bez klasičnog špica i bez Sušića. Veznjaka ima dovoljno a lažnu devetku koriste mnoge ekipe.tuzlac je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:04Nadoće Hadžić i biti onaj pravi.Ove 3 utakmice do sada su bile živa trka ,markiranje protivnika i prostora.Nisu to prvenstvene utakmice gdje se igra na rezultat.Realno je da tehnika dođe na svoje mjesto kad bude vrijeme. Tad ćemo gledati Hadžića koji daje golove ili asistira za golove.Beledija je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:07
Iskreno, od Hadžića sam očekivao da bude član takozvanog kostura tima na duže staze.Istina da on svojim učinkom to ne zaslužuje.Ipak ako smijem primijetiti da nije kloc. I nebi trebalo ići u krajnost pogotovu što se Irfan trudi, na treneru je dokle će tolerisati njegovu nespretnost.
-
- Kontakt:
09.02 Petak u 18,00 mi igramo sa Velezom.tuzlac je napisao/la: ↑01 feb 2024, 07:10Moram ti reći da dijelim tvoj optimizam za utakmicu1/8 kupa u Mostaru.Predložio sam prijatelju da odemo dole u subotu 10.02.Beledija je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:09Nadam se da si u pravu, ipak na Hadžiću je da što prije uđe u kakvu takvu formu jer ako se preseli na klupu onda ni tribina mu neće biti daleko.Sušić je izuzetno jak na lopti, možda i najjači u ekipi, njegov veliki problem je opasna igra pred svojim golom gdje je svaka izgubljena lopta ili nedosuđen prekršaj mogu biti kažnjeni golom. Uzgred rečeno da ova ekipa može i bez klasičnog špica i bez Sušića. Veznjaka ima dovoljno a lažnu devetku koriste mnoge ekipe.tuzlac je napisao/la: ↑31 jan 2024, 21:04
Nadoće Hadžić i biti onaj pravi.Ove 3 utakmice do sada su bile živa trka ,markiranje protivnika i prostora.Nisu to prvenstvene utakmice gdje se igra na rezultat.Realno je da tehnika dođe na svoje mjesto kad bude vrijeme. Tad ćemo gledati Hadžića koji daje golove ili asistira za golove.
Elvir Baljic
Hvala za informaciju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 feb 2024, 07:2009.02 Petak u 18,00 mi igramo sa Velezom.tuzlac je napisao/la: ↑01 feb 2024, 07:10Moram ti reći da dijelim tvoj optimizam za utakmicu1/8 kupa u Mostaru.Predložio sam prijatelju da odemo dole u subotu 10.02.Beledija je napisao/la: ↑31 jan 2024, 22:09
Nadam se da si u pravu, ipak na Hadžiću je da što prije uđe u kakvu takvu formu jer ako se preseli na klupu onda ni tribina mu neće biti daleko.Sušić je izuzetno jak na lopti, možda i najjači u ekipi, njegov veliki problem je opasna igra pred svojim golom gdje je svaka izgubljena lopta ili nedosuđen prekršaj mogu biti kažnjeni golom. Uzgred rečeno da ova ekipa može i bez klasičnog špica i bez Sušića. Veznjaka ima dovoljno a lažnu devetku koriste mnoge ekipe.
Još nema najeve za Maribor.
Da nisam ja što pobrkao sa terminom 01.02.
Da nisam ja što pobrkao sa terminom 01.02.
-
- Kontakt:
Mi ,po tradiciji protiv Maribora igramo dobro.Očekujem startnu postavu za Mostar.
Ako je Petrović formirao svoje mišljenje oko sastava sasvim je moguće da izvede tim za Velež. Ipak mislim da će to ostaviti do same utakmice.
Bilo je nekoliko upita o statusu Fejzića. Ili sam propustio ili ...
-
- Kontakt:
Fejza je tu, trenira. Mali problemi sa ledjima, ali nista strasno. Ne bih se petljao u sastav, ali Lolic se mora forsirati, pa i istrpiti poneka greska jer mlada je momak, ima potencijala, onako na prvi pohled jedini gdje se mozemo nadati nekim parama- transferu.
Elvir Baljic
https://youtube.com/live/8GV6JLBiIiM?feature=share
Ipak obrnuto.Lolić,Osmić,Ćosić,Šukilović,Nikić,Delimeđac,Ordagić,Kobiljar Mehanović,Pantelić,Hadžić.
Ipak obrnuto.Lolić,Osmić,Ćosić,Šukilović,Nikić,Delimeđac,Ordagić,Kobiljar Mehanović,Pantelić,Hadžić.
Ocjena 3-4.Nemamo realizaciju.Neke momke Slavko je sačuvao za Mostar.Dobro je .Sretan povratak kući.
Ne znam kako ste vi ovo vidjeli, s moje strane TC izgleda dobro, na momente čak i odlično izuzev zadnjih 15-ak minuta koje poletarci nisu mogli iznijeti na odgovarajući način. Ako je ovo bio prvi tim Maribora onda će proljeće biti berićetno.
-
- Kontakt:
Nije bio prvi tim, vec kombinovani. Onako, niti smrdi niti mirise, nekako prelahko loptu gubimo. Kobiljar odlican, ali uvesti malog, praviti budalom i njega i sebe, stvarno me je bilo sramota. Da je moj sin, nebi mu priredio ovakvu sramotu.
Nema zadnjeg pasa, nema centarsuta, malo realizacija šteka.
Elvir Baljic
Sta je to bilo sa malog Husica??TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 feb 2024, 19:07Nije bio prvi tim, vec kombinovani. Onako, niti smrdi niti mirise, nekako prelahko loptu gubimo. Kobiljar odlican, ali uvesti malog, praviti budalom i njega i sebe, stvarno me je bilo sramota. Da je moj sin, nebi mu priredio ovakvu sramotu.
-
- Kontakt:
Ma djete ne zna gdje se nalazi.Hazre je napisao/la: ↑01 feb 2024, 20:22Sta je to bilo sa malog Husica??TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 feb 2024, 19:07Nije bio prvi tim, vec kombinovani. Onako, niti smrdi niti mirise, nekako prelahko loptu gubimo. Kobiljar odlican, ali uvesti malog, praviti budalom i njega i sebe, stvarno me je bilo sramota. Da je moj sin, nebi mu priredio ovakvu sramotu.
Elvir Baljic
Neznam sto je Almiru ovo trebalo...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 feb 2024, 20:32Ma djete ne zna gdje se nalazi.Hazre je napisao/la: ↑01 feb 2024, 20:22Sta je to bilo sa malog Husica??TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑01 feb 2024, 19:07
Nije bio prvi tim, vec kombinovani. Onako, niti smrdi niti mirise, nekako prelahko loptu gubimo. Kobiljar odlican, ali uvesti malog, praviti budalom i njega i sebe, stvarno me je bilo sramota. Da je moj sin, nebi mu priredio ovakvu sramotu.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.