HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

KpbKaka22
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la KpbKaka22 » 12 jul 2016, 19:21

dobro stoje,nek ovako budu i drugo poluvrijeme ,samo da ove kontre bolje koriste ,odbrana dobra izuzev tamo Pere probija ga onaj crnjo non stop,Tomic Dobar,Peko najbolji

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 jul 2016, 19:22

On je povrijedjen koliko ja znam, a inace zrinja odlican :D
Odakle je Peko dosao?

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 12 jul 2016, 19:41

:plac:
FoSte95 je napisao/la:On je povrijedjen koliko ja znam, a inace zrinja odlican :D
Odakle je Peko dosao?
Vratio se kući,dijete Zrinjskog

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 12 jul 2016, 19:42

kako smjesan gol dan te yebo

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 jul 2016, 19:44

Nista, to je to pakuj kofere

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 jul 2016, 19:49

Ugrizoh se za jezik bogu hvala :D

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 12 jul 2016, 20:39

Solidna tekma.Mogli smo i bolje ali i gore proc.Mozda ce netko reci da sam lud ali nije ovo gotovo.Razliku je pravio samo onaj mali crni Guilierme.Ovo ostalo me nije impresioniralo.Kod nas Peko i Tomic odlicni ali i ostali dali sto su mogli.Baric i Jakovljevic ce biti pojacanja.Vidi se da se Todor ozenio,doduse i Tomic je ali on izgleda bolje kontrolira svoju gospodju :D
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 12 jul 2016, 20:51

Jesu li za Legiu igrali i ona petorica poljaka iz repke?

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 12 jul 2016, 21:11

Je li bilo nereda??

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jul 2016, 21:16

FoSte95 je napisao/la:Jesu li za Legiu igrali i ona petorica poljaka iz repke?
Od igraca koji su igrali EP ja sam upratio da je igrao Nikolic (Madjarska), Duda (Slovacka) i Jodlowiec (Poljska). Nije im igrao Pazdan.

Duff

Post Postao/la Duff » 12 jul 2016, 22:18

firefirefirely je napisao/la:Je li bilo nereda??
Ne.Sve ok u odličnoj atmosferi proteklo
HankMoody je napisao/la:Momci, zašto Graovac ne igra? Ne pratim, pa se izvinjavam što sam neupućen.
Ozljeda,poceo se lagano ukljucivati u trening
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 12 jul 2016, 23:37

ALOBOLA je napisao/la:Solidna tekma.Mogli smo i bolje ali i gore proc.Mozda ce netko reci da sam lud ali nije ovo gotovo.Razliku je pravio samo onaj mali crni Guilierme.Ovo ostalo me nije impresioniralo.Kod nas Peko i Tomic odlicni ali i ostali dali sto su mogli.Baric i Jakovljevic ce biti pojacanja.Vidi se da se Todor ozenio,doduse i Tomic je ali on izgleda bolje kontrolira svoju gospodju :D
Razliku nije niko pravio. Da je Zrinjski ušao u igru bez respekta prema Legiji, kao o nekom svemirskom klubu, pobjeda ne bi bila upitna. Inače nam je samopouzdanje ravno nuli, ma mi bi respektovali i klub iz tunguzije da nam dođe. Momci nisu ni sekunde lošiji, nego naprotiv. Trebaju biti malo bliže protivničkim igračima na terenu, ne dozvoliti im lagan prijem lopte i organizaciju napada. Vidjelo se u par navrata da kada tako urade, Legija mora pogriješiti. Oni će kući igrati puno bolje nego danas, puno agresivnije, zato Zrinjski treba odigrati sličnu utakmicu kao danas i iz kontre im lagano zabiti go :beba: :beba: :beba: . Ne igra se svake godine protiv Legije, zato ih treba sada spržiti, ko će ćekati narednu priliku.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 13 jul 2016, 00:41

FKMLADOSTDK je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Solidna tekma.Mogli smo i bolje ali i gore proc.Mozda ce netko reci da sam lud ali nije ovo gotovo.Razliku je pravio samo onaj mali crni Guilierme.Ovo ostalo me nije impresioniralo.Kod nas Peko i Tomic odlicni ali i ostali dali sto su mogli.Baric i Jakovljevic ce biti pojacanja.Vidi se da se Todor ozenio,doduse i Tomic je ali on izgleda bolje kontrolira svoju gospodju :D
Razliku nije niko pravio. Da je Zrinjski ušao u igru bez respekta prema Legiji, kao o nekom svemirskom klubu, pobjeda ne bi bila upitna. Inače nam je samopouzdanje ravno nuli, ma mi bi respektovali i klub iz tunguzije da nam dođe. Momci nisu ni sekunde lošiji, nego naprotiv. Trebaju biti malo bliže protivničkim igračima na terenu, ne dozvoliti im lagan prijem lopte i organizaciju napada. Vidjelo se u par navrata da kada tako urade, Legija mora pogriješiti. Oni će kući igrati puno bolje nego danas, puno agresivnije, zato Zrinjski treba odigrati sličnu utakmicu kao danas i iz kontre im lagano zabiti go :beba: :beba: :beba: . Ne igra se svake godine protiv Legije, zato ih treba sada spržiti, ko će ćekati narednu priliku.

Produzio se nas rekord sto nitko ne spominje ,neporazenost na domacm terenu,od Maribora pa cek sve do Legije samo pobjede i nerjesene ,niz se nastavlja i nakon odlicne ekipe Legije koja je ipak htjeli mi to priznati ili ne drugi svijet za nas,uredu je nadati se ali ljudi nam nisu dali loptu dok nisu postigli gol,poslije se malo opustili jer znaju da imaju rezultat za prolaz koji je neupitan,odlicno igraju presing i kombiniraju solidno,par duplih pasova ,nasi nisu to mogli pratiti ...daj nam Boze neku ludu srecu ali mucno se cak i cudu nadati jer bi nas bas trebala pos... dobra vila amalka pa da ih pobjedimo u gostima!
Kozic,Jakovljevic i Baric pokazali da su pojacanja,posebno me Jakovljevic odusevo,tako siguran i jak stoper milina ga gledati!
Pero mozda danas malo ispod prosjeka kao i Todorovic ali su se borili,treba igrati protiv onoga brazilca ,no par udaraca kad je dobio poslije bjezao od duela :rol: ,kao prava brazilska...pic.a!
Gore odigrati bunker pa sta bude,izbjeci sramotu !
Cestitke momcima na borbi i zalaganju!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

RZ88Adnan
Kontakt:

Post Postao/la RZ88Adnan » 13 jul 2016, 01:28

Nisam gledao ali sam čuo da ste bili bolji i da su Ultrasi pojeli Poljake u navijanju.Svaka čast idemo u iduče kolo aBd
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 13 jul 2016, 02:24

Nisam vas gledo nit ću vas gledat, osim kad igrate protiv Sarajeva. Čestito bih vam samo na dobrom rezultatu. Nije mala stvar. Pozz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 13 jul 2016, 09:17

Odlična predstava momaka, zalaganje i požrtvovnost na najvišem nivou ! Vidjelo se na kraju da su iscrpljeni, pola ih nije moglo skakati sa Ultrasima na kraju... :lol:
Osjetilo se stvarno da su Poljaci daleko ispred nas i da su puno kvalitetniji, pogotovo nakon nekoliko duplih paseva i probijanja one 6-ice, molio sam se da nam 3 komada ne uvaljaju... :lol:
Izdvojio bih nekoliko pojedinaca jučer, iako su svi odigrali jako dobro.Kozić i Peko su me stvarno impresionirali, te obrana koja he izgledala odlično sa 2 nova igrača.Mislim da je Vinka trebao malo ranije uvesti Arežinu čisto zbog tog njegovog zadnjeg pasa koji bi možda potopio Poljake...Također da pohvalim odličnu atmosferu na stadionu, Ultrasi odlični kao i Poljaci koji imaju od mene veliki respekt za navijanje i pristojno ponašanje za ovih par dana pred utakmicu i na njoj.Bilo je čak i nekih njihovih navijača na Zapadu u bojama svoga kluba...Ne znam jeli ono bio penal, nisam još pogledao snimku, ali još jednom čestitke momcima na odličnoj predstavi protiv puno jačeg protivnika... :salut:

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 13 jul 2016, 09:41

Sve je prošlo u najbolje redu,svaka čast igračima na zalaganju,navijačima na posjeti i navijanju,upravi,stručnom stožeru.Odličan rezultat,moglo je čak i bolje,ali nećemo sad cjepidlačiti,vjerujem da su sa ovim rezultatom zadovoljni svi.Navijački korektni,nereda nije bilo,osim one jedne baklje,ali hajde navikli smo na to.Sve u svemu svaka čast Zrinjski

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 13 jul 2016, 10:13

Prije svega, da ne zaboravim, sudiji bi spomenuo majku i sve najrođenije...Penal, čist k'o suza na kraju utakmice za Zrinjski nije svirao a svaki start nad Guilhermeom sankcioniran je žutim kartonom...5 ukupno ako se ne varam...Toliko o tomu...
Mi smo vrlo dobra momčad, kvalitetno tjelesno spremna i dobro vođena sa klupe i trebamo vjerovati u svoju snagu i svoje mogućnosti...Mislim da smo ipak sa previše respecta ušli u utakmicu ali smo se oslobodili toga, pogotovu u drugom poluvremenu kada smo zaigrali našu igru i gdje smo mogli i trebali uz dodatni napor u zadnjih 10-15 minuta, kada je većina igrača Legije bila na aparatima, zabiti još jedan gol...
(Trebam li napomenuti da smo i ove sezone glavni kandidat za titulu u PLBiH)
Kozić, Jakovljević, Barić su pokazali da su pojačanja ( istakao bih Jakovljevića, odigrao je kao da je "sto godina" u Zrinjskom )...Konačno oporavljeni Peko je pokazao zašto je jedno vrijeme bio prvotimac Dinama...
Jedino Todorović nije odigrao kako zna ali nadam se da će to ispraviti u uzvratu u Varšavi...
Lijepo je bilo jučer Pod BB, dobra atmosfera i dobro navijanje...

Imamo se čemu nadati u Varšavi, ja sam optimist...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 13 jul 2016, 10:14

Jedno pitanje momci,koliko sjedecih mjesta ima onaj donji dio vase tribine.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 jul 2016, 10:15

oko 5000

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.