FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta kaze Hurta "imamo dobar igracki kadar, al trebati ce nam vremena".
Pa sta si radio na pripremama idiote? Kako celik koji se neki dan okupio na istom nivou kao ti?
Za sta ti konkretno treba vremena? Da skontas koji igrac igra koju poziciju? Do nove godine mozda, pa kad strucnjak skonta gdje ide krilo a gdje desetka, onda ce preci na takticke zamisli.
Pa menedzeri te zovu da ti govore da im igraci ne igraju te pozicije ubleho!
Ako nas bude 2 milje sutra, dobro je.
Pa sta si radio na pripremama idiote? Kako celik koji se neki dan okupio na istom nivou kao ti?
Za sta ti konkretno treba vremena? Da skontas koji igrac igra koju poziciju? Do nove godine mozda, pa kad strucnjak skonta gdje ide krilo a gdje desetka, onda ce preci na takticke zamisli.
Pa menedzeri te zovu da ti govore da im igraci ne igraju te pozicije ubleho!
Ako nas bude 2 milje sutra, dobro je.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Za sve treba vremena, samo je problem sto se nenazire nista pozitivno pa makar ga pustili I 10 godina. Ti za 3 mjeseca nisi uvjezbao nijednu akciju, izlazak u kobtru, korner itd. O kojem vremenu pricamo?
UPRAVA NAPOLJE!
da nije majkl fakat avdic

Ja bih počeo sutra:
Pavlović - Kadušić - Mihojević - Balić - Bekić - Rustemović - Sarić - Crnkić - Ćetković(može i Radovac) - Duljević - Ahmetović
Da dodam, za mene Novaković nikakav igrač. I kad će Said bit spreman za poluvrijeme barem, ima li ikakvih procjena?
Pavlović - Kadušić - Mihojević - Balić - Bekić - Rustemović - Sarić - Crnkić - Ćetković(može i Radovac) - Duljević - Ahmetović
Da dodam, za mene Novaković nikakav igrač. I kad će Said bit spreman za poluvrijeme barem, ima li ikakvih procjena?
Samo naprijed Saraj'vo!
Sastav za sutra :Pavlovic,Hodzic,Novakovic,Balic,Bekic Al.,Saric,Rustemovic,Cetkovic,Duljevic,Crnkic i Ahmetovic
SVI NA KOSEVO
SARAJEVO TE TREBA
SVI NA KOSEVO
SARAJEVO TE TREBA
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
-
- Kontakt:
Ne znam da li je Bekic igrao od kako je dosao iz Zrinjskog spica ili je uvjek bio krilo,msm. da bi Bekic u spicu bio pun pogodak.Na ovakav nacin smo unistili Velkoskog forsirajuci ga na krilu,tu jos i Bilbija pa i Okic.
msm. da je Bekic u Zrinjskom bio u spicu i da bi ga trebalo kao takvog i pustiti tu da igra,na krlilima imamo Crnkica,Saida,Duljevica,Cetkovica,pa i Hodzica.
msm. da je Bekic u Zrinjskom bio u spicu i da bi ga trebalo kao takvog i pustiti tu da igra,na krlilima imamo Crnkica,Saida,Duljevica,Cetkovica,pa i Hodzica.
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
HURTICU ODLAZI !!!!
-
- Kontakt:
Mene zanima kad će se nastaviti radovi na kampu? Zašto se ne gradi i da li će uopšte više šta graditi? Nešto mi se to plaho razvuklo?
Očekujem sutra pobjedu, tijesnu sa jednim golom razlike. Rano vodstvo i dominaciju cijelih 90 minuta ali bez nekih velikih šansi, gosti će biti bezopasni.
Đasvi mi se sastav.
Očekujem sutra pobjedu, tijesnu sa jednim golom razlike. Rano vodstvo i dominaciju cijelih 90 minuta ali bez nekih velikih šansi, gosti će biti bezopasni.
Đasvi mi se sastav.
s kim igramoMajkl je napisao/la:Sastav za sutra :Pavlovic,Hodzic,Novakovic,Balic,Bekic Al.,Saric,Rustemovic,Cetkovic,Duljevic,Crnkic i Ahmetovic
SVI NA KOSEVO
SARAJEVO TE TREBA
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ovo je samo prijedlog ne znam sastav,kako bi ja izveo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
zaboravio si hebibovića koji je klasično desno krilo.HaRakIRi46 je napisao/la:Ne znam da li je Bekic igrao od kako je dosao iz Zrinjskog spica ili je uvjek bio krilo,msm. da bi Bekic u spicu bio pun pogodak.Na ovakav nacin smo unistili Velkoskog forsirajuci ga na krilu,tu jos i Bilbija pa i Okic.
a ovo si gore upravu - to veze sa mozgom nema da se igrači siluju na neprirodnim pozicijama.
i da, amer je cisti spic , joker koji moze uletiti u 70min da osvjezi vrh napada. a ovaj nas strucnjak ga gura na desno krilo gdje imamo najvise opcija, stvarno mi to ne ide u glavu.
a što se saida tiče mislim da on ne može više na krilo jer treba puno da se trči na toj poziciji...
daj Bože da može nešto i na poziciji 10 da ponudi koliko se meni čini ...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Još Hurtić na press. kaže da je u slučaju odsustva Ahmetovića odlična alternativa Bekić
Ja samo kažem ne daj Bože da se šta desi Ahmetoviću on nam u napadu inekako može pomoći, ovaj Bekić je solidan igrač ali brate nije za Sarajeva nikako, ipak mi želimo titulu na Koševu!!

Ja samo kažem ne daj Bože da se šta desi Ahmetoviću on nam u napadu inekako može pomoći, ovaj Bekić je solidan igrač ali brate nije za Sarajeva nikako, ipak mi želimo titulu na Koševu!!
Bordo bijeli za život cijeli!!
Čim ti Hodžića na beka guraš, vidi se da si o nogometu edukovao u Burkini Faso.Majkl je napisao/la:Ovo je samo prijedlog ne znam sastav,kako bi ja izveo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
ovo je moja zelja za sutra: pavlovic,novakovic,balic,kadusic,al. bekic,rustemovic,saric,duljevic,hodzic,cetkovic i ahmetovic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
ZeroStyle je napisao/la:Lazes, on nikako nije mogao od januara imati manju placu jer nije potpisao novi ugovor.streetstyle je napisao/la:Bravo Zagorski
U januaru ove god i to 01 januara , Benko je dobio zadnju platu iz kardifa. Poslije toga dobio je "ono" sto mu moze klub placati. Nije htio da cuje ali od straha da ne ode na suspenziju , pristao je na sve ali je odmah rekao da ce u Junu otici. Fol je u tome sto ga ni jedan klub nije htio. Ni dati mu platu koju on trazi (20 000 euraa) niti platiti obestecenje klubu od 100 000 eura. A sve obzirom na njegove pozne fudb godine. Takvim igracima se ne daju takve cifre niti placaju obestecenje. Hurtic mu je izlazio u susret i pustao ga na svaku molbu njegovu i njegovog menadjera (na 2-3 dana). kako nije bilo interesovnja za njega , iz Slovenije je samo jednom pusten do Njemacke na 2 dana ali se vratio bez ikakovog rezultata...nije se prodao. Kada je vidio da mu ne ide onda je poceo praviti probleme (u situciji kada svi pljuju Upravu to je bas bilo podlo jer su mu ovi iz Uprave bas valjali). Bio sam na vise treninga i vidjelo se da ga suigraci ne vole , al bas. Brat mi je u prvih 18 i pricam zivu istinu. Koristeci netrpeljivost navijaca prema upravi pokusavo je isposlovati da ga otjeraju sa cistim papirima. Nije mu uspjelo. Onda je krenulo sa pivama pred Zrinjski. Licno ih je on donio u sobu kod Pavlovica i Hodzica. Tada im je bahno u sobu Hurta i ostalo se zna. Tu mu **** licno ja od danas do 234 koljena jer nas je IZDAO pred pravo jaku tekmu , da ne kazem znacajnu. Vi ga uzdizite u idola i dalje a noz nam je zabio kad se niko nije nadao. Vidjevsi sta se radi i da ne zeli vise igrati , Uprava je odlucila da mu ponudi da uplati cifru (ne znam kolika je) i da mu se daju cisti papiri. On je pristao i otisao. Koliko cujem papire jos nije dobio jer jos nije uplatio ono sto je dogovorio sa Upravom...tako da je jos uvijek blokiran sa te strane.
Ps , trazio je Benko i u januaru da se proda , pa nista nije naso. I tada je imao odobrenje od Uprave da trazi novi klub uz obestecenje od 100 000 eura
Lazes, ti veze nemas. On je trebo nastaviti do juna kod nas jer je morao zbog onih 5 mjeseci koje ga je Kardif placo a nije igro. I ne kaki previse

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hurtic bice tesko protiv Krupe , **** ti pizdu od trenera kad on vec alibi trazi , i mozel Sarajevo kupit koga , na 0 smo roj , dobili smo para od transfera , Hnl se pokazo miljama ispred nas. Sto ne kupimo jednu 10 fino . i jednog napadaca , Hajduk duzan svima pa ima Tina ima Ohandzu , ima inog Ukrajinca. Ne moze se ba sa slobodnim igracima samo nista . Plud Hutic vex sad znam da ce dobit otkaz u 12 kolu i omda cemo panicarit . Ova uprava bit ima muda nit spotskog nit bilo kakog drugog da isplivamo i postanemp sila . To ljudi kao Mamic imaju , on da je na nuli , kupio ni sve sto valja u BiH Drbiji i Hrvatskoj , i vratio te pate kroz ulaznice , kroz transfere i Evropu ,
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 09 avg 2016, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Gledam i ne vjerujem kakve komentare ljudi ostavljaju na račun malog Kadušića, Bože sačuvaj. Momak ima 18 godina, a pojedinci pišu teška krampa, propalitet... Nikad neću shvatiti ovaj mentalni sklop.
nas mentalitet je toliko nekad pogan da je za nepovjerovati.mali se trudi i bori.ima kikseva kao sto ima i odlicnih tekmi.
Svi u napad,jedan je HASE
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, plisek, Proximic i 7 gostiju.