Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Re: Chat
Evo nas cika citizenu kako ste nam vi jeste se umorili 
- Citizen-X
- Kontakt:
šuti evo jedva cekam da otprljim s posla kuci i umoran nesto i nedoeban i neurozan ko pasce - butros mi napravio mrak rucak pa mi sad voda curi i dole i gore od gladi...Samo F.K.S !! je napisao/la:Evo nas cika citizenu kako ste nam vi jeste se umorili
@ovaj iznad tebe
vidis kako se razgovara sa starijim
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 06 jan 2011, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Nisam ti ja fizičar da to znamCitizen-X je napisao/la:a iz koje ti rupe izleti djeticu one druge il one prveLBJ MVP je napisao/la:Ja molim sve redom da imam net do kraja mjesecaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ja 1.5 gbmolim boga mi ostane preko gigu limita za kraj mjeseca
Evo nas pakašCitizen-X je napisao/la:đeste šupci![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bolje i to nego patuljak(raja do jaja)Citizen-X je napisao/la:al si zato kulturist do jaja![]()
![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
You are someone else I am still right here
Dobri ste vi,ja sam 2.1 GB potrosio za 5 dana(ovo danas se jos nije upisalo).

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Ma FLAT <3 mozes trosit koliko hoces, svejedno ti. 
Nije ni meni današnje odo ja večerat da uštedim malosikirica je napisao/la:Dobri ste vi,ja sam 2.1 GB potrosio za 5 dana(ovo danas se jos nije upisalo).![]()
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Treba tebi još vremena da moje rekorde oboriš.LBJ MVP je napisao/la:Nije ni meni današnje odo ja večerat da uštedim malosikirica je napisao/la:Dobri ste vi,ja sam 2.1 GB potrosio za 5 dana(ovo danas se jos nije upisalo).![]()
Inače, kod mene, večeras konekcija ADSL-a grozna.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
da se sjebes u zivot.
ONI DOLAZE
prvo one ptice, rakovi, ribe.. ovo.. idemo u ku.rac svi kolektivno 100%
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
lech je napisao/la:da se sjebes u zivot.
ONI DOLAZE![]()
![]()
![]()
prvo one ptice, rakovi, ribe.. ovo.. idemo u ku.rac svi kolektivno 100%
Šta znači levitira
:F
levitacija je lebdenje.. tj. kada svojim mozgom pomjeras stvari oko sebe, ili eto izdizes se iznad povrsine.
imas vise vrsta levitacije, ali najpoznatija je magnetska koja se postize odbijanjem polova
imas vise vrsta levitacije, ali najpoznatija je magnetska koja se postize odbijanjem polova
[youtube][/youtube]

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
lech je napisao/la:levitacija je lebdenje.. tj. kada svojim mozgom pomjeras stvari oko sebe, ili eto izdizes se iznad povrsine.
Hvala....
A kako baš da je ovaj čovjek spustio kameru u trenutku kada je dotična curica "sišla"... Mada ne znam ni ja šta bi mislio, interesuje me zbog čega ove životinje ginu
- Donnie Darko
- Kontakt:
meni je zanimljivo to sto se uvjek nadje neko sa kameronm da snimi neke cudne pizdarije, u ovom slucaju ovu curicu sto leti 
Donnie Darko je napisao/la:meni je zanimljivo to sto se uvjek nadje neko sa kameronm da snimi neke cudne pizdarije, u ovom slucaju ovu curicu sto leti
ma slučajno...
FORZA MARŠAL !!!
trazi na youtube o levitaciji, ima dosta klipova 
ma ovo sve naopako.. na Novom Zelandu koliko sam ja cuo uginulo milion riba ali samo jedna vrsta.. ostale zive. onda bacaju supljak kako su ptice od pirotehnike umrle.. pa sta je onda bilo ranijih godina
da je samo guziti, a onda sta bude - bude
ma ovo sve naopako.. na Novom Zelandu koliko sam ja cuo uginulo milion riba ali samo jedna vrsta.. ostale zive. onda bacaju supljak kako su ptice od pirotehnike umrle.. pa sta je onda bilo ranijih godina
da je samo guziti, a onda sta bude - bude
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 56 gostiju.