FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
VAM tebi je bas zanimljivo ovdje dopisivati se sam sa sobom, zavidim ti 
Oko za oko, zub za zub!
Na žalost ti si došao i nisam više sam.Aj razguli kvariš mi prosjeksamir825 je napisao/la:VAM tebi je bas zanimljivo ovdje dopisivati se sam sa sobom, zavidim ti
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Veoma bitna pobjeda nakon čega je evropa puno bliže, a još na ruku nam idu porazi Širokog i Zrinjskog, moglo bi se i do 2. mjesta na kraju!
Po izvještaju ovom dobra utakmica u kojoj je Borac bio nešto bolji i na kraju zasluženo slavio, Olimpic dobra ekipa.
Sada derbi protiv Željezničara, bilo bi sjajno prekinuti njihov niz ne pobjedivosti, ali biće teško, oni su favoriti, nama i remi ne bi bio loš!
Po izvještaju ovom dobra utakmica u kojoj je Borac bio nešto bolji i na kraju zasluženo slavio, Olimpic dobra ekipa.
Sada derbi protiv Željezničara, bilo bi sjajno prekinuti njihov niz ne pobjedivosti, ali biće teško, oni su favoriti, nama i remi ne bi bio loš!
-
BanjaluckiVelikan
- Kontakt:
Borac je večeras savladao Olimpic na Gradskom stadionu u Banjoj Luci sa 1:0, a Slaviša Božičić i Nedim Jusufbegović složili su se da su Banjalučani zasluženo došli do pobjede.
"Presretan sam što smo na ovaj način dobili utakmicu. Igrači su se borili svih 90 minuta i samo je to bio način da pobijedimo Olimpic, za koji sam tvrdio i prije utakmice da je među tri najbolje ekipe u državi. Iako smo ovom pobjedom odmakli Zrinjskom i Olimpicu, nema opuštanja. Moramo nastaviti u istom ritmu kako bi obezbijedili učešće u Evropi", rekao je Božičić.
"Borac je zasluženo pobijedio, jer su dominirali svih 90 minuta i diktirali su tempo. Ne može se reći da je Borcu trebala pobjeda, jer i mi imamo evropske ambicije. Okrećemo se narednim utakmicama i nadam se da ćemo osvojiti doboljan broj bodova kako bi se plasirali u Evropu", kazao je Jusufbegović.
"Presretan sam što smo na ovaj način dobili utakmicu. Igrači su se borili svih 90 minuta i samo je to bio način da pobijedimo Olimpic, za koji sam tvrdio i prije utakmice da je među tri najbolje ekipe u državi. Iako smo ovom pobjedom odmakli Zrinjskom i Olimpicu, nema opuštanja. Moramo nastaviti u istom ritmu kako bi obezbijedili učešće u Evropi", rekao je Božičić.
"Borac je zasluženo pobijedio, jer su dominirali svih 90 minuta i diktirali su tempo. Ne može se reći da je Borcu trebala pobjeda, jer i mi imamo evropske ambicije. Okrećemo se narednim utakmicama i nadam se da ćemo osvojiti doboljan broj bodova kako bi se plasirali u Evropu", kazao je Jusufbegović.
- Armageddon2012
- Kontakt:
A sad Zeljeznicar na Grbavici....tu je svaka pobjeda dobra.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
i kad napadate sudiju i protivnicke navijace, ne mozete nas pobjediti... pod normalnim uslovima cete stradati sa 3-4 razlike...Armageddon2012 je napisao/la:A sad Zeljeznicar na Grbavici....tu je svaka pobjeda dobra.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa zadnju prvenstvenu na grbavici smo dobili,ne vidim zasto ne bi opet...nije ovo kup gdje nam pola tima nije igralo
to je bilo prosle godine... trenutno nijedna ekipa u bih nam ne moze dati gola, a kamoli pobjediti... budi malo realanArmageddon2012 je napisao/la:pa zadnju prvenstvenu na grbavici smo dobili,ne vidim zasto ne bi opet...nije ovo kup gdje nam pola tima nije igralo
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
- Armageddon2012
- Kontakt:
Antolovic
Stupar
Zaric
Markovic
Stakic
Raspudic
Grahovac
Zizovic
Krunic
Kajkut
Bilbija
klupa Stajic,Maksimovic,Ivetic,Srdja Knezevic,Lucic.....
Taj tim ce vam istrcati u subotu,prvi put ovog proljeca,pa vi sad kontajte
....gol onom penzioneru dajemo sigurno,a ostalo cemo vidjeti...
Stupar
Zaric
Markovic
Stakic
Raspudic
Grahovac
Zizovic
Krunic
Kajkut
Bilbija
klupa Stajic,Maksimovic,Ivetic,Srdja Knezevic,Lucic.....
Taj tim ce vam istrcati u subotu,prvi put ovog proljeca,pa vi sad kontajte
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Pa vama i treba da bude primarni cilj da postignete gol, jer u 3 utakmice ove sezone niste stvorili prilike kako treba protiv nas.
Sa Stuparom i Žarićem na bekovima sigurno primate 3 gola, ali u svakom slučaju, jedna stvar je sigurna, odigrat će se punih 90 minuta.
Ali eto drago mi je što si tako optimističan, ja opet kažem da ćete se braniti ko Žepa, isto kao u Kupu, ekipa koja krene otvoreno protiv Želje sigurno prima par golova.
Sa Stuparom i Žarićem na bekovima sigurno primate 3 gola, ali u svakom slučaju, jedna stvar je sigurna, odigrat će se punih 90 minuta.
Ali eto drago mi je što si tako optimističan, ja opet kažem da ćete se braniti ko Žepa, isto kao u Kupu, ekipa koja krene otvoreno protiv Želje sigurno prima par golova.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Armageddon2012
- Kontakt:
Bozicic je trener koji se ne zna braniti,otkad je on tu stalno igramo otvoreno,ali moguce da zavrsi 2-2,posto nam i bod nije los,imamo 5 bodova vise od olimpica i 6 od zrinjskog 
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Vidim kako igrate otvoreno, otkako vam je Božičić trener od 4 utakmice u Banja Luci dali ste čak 3 gola.
Volim te, Željo!
- Armageddon2012
- Kontakt:
nece u gol,dominiramo...al zato u gostima na 2 utakmice 3 gola
...u subotu dosta i 2...btw,i lani su bekove igrali zaric i stupar bekove na grbavici,pa ne dadoste ni jedan...a sta je stupar uradio onom sehicu kod gola,bolje da te ne podsjecam

Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 14 apr 2012, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Kad je naredno kolo?Srijeda ili subota?
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
kakav li sad bunker spremateArmageddon2012 je napisao/la:pa zadnju prvenstvenu na grbavici smo dobili,ne vidim zasto ne bi opet...nije ovo kup gdje nam pola tima nije igralo
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Lani je u Želji u napadu igrao Lazar Popović, lijevog beka igrao ograjisani Stanić, a sad je u napadu najbolji strijelac lige, a na lijevom beku najbolji bek lige Kvesić. Ovaj Željo je duplo bolji od lanjskog, u to si se mogao uvjeriti u 3 ovosezonske utakmice, dok je Borac slabiji, da ne govorim o tome da su igrači Željo duplo fizički spremniji.Armageddon2012 je napisao/la:nece u gol,dominiramo...al zato u gostima na 2 utakmice 3 gola...u subotu dosta i 2...btw,i lani su bekove igrali zaric i stupar bekove na grbavici,pa ne dadoste ni jedan...a sta je stupar uradio onom sehicu kod gola,bolje da te ne podsjecam
![]()
Siguran sam da Šipovac već ima spremljen alibi za eventualni poraz, samo se nadam da ovaj put sa žalbom neće kasniti mjesec dana.
Volim te, Željo!
- Armageddon2012
- Kontakt:
vi ste nas jedino nadigrali na grbavici,svaka cast...obe utakmice u banjaluci smo bili u najmanju ruku ravnopravni,a ovu zadnju smo igrali bez 6 igraca...uostalom,sacekaj subotu da vidis pravi borac...zeljo jeste jaci nego lani,zasluzeno je prvi,ali vidjeces da su to potpuno ravnopravne ekipe...ja bih volio da i vasi igraci razmisljaju kao ti,pa da opet dobijete po usima

-
Rade Paprica 9
- Kontakt:
Borac je neugodan protivnik, pogotovo na Grbavici, i kad imamo najbolje rezultate oninas nekako često ohlade. Nadam se dobroj utakmici, volio bih da bude kvalitetna i neizvjesna tekma kao ona u finalu kupa, naravno ovaj put uz pobjedu domaćina.
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Dobijete jednu tekmu i odmah se dižete u visine. Vjerujem da na nekom od vaših foruma već pišete o pohodu na titulu.Armageddon2012 je napisao/la:vi ste nas jedino nadigrali na grbavici,svaka cast...obe utakmice u banjaluci smo bili u najmanju ruku ravnopravni,a ovu zadnju smo igrali bez 6 igraca...uostalom,sacekaj subotu da vidis pravi borac...zeljo jeste jaci nego lani,zasluzeno je prvi,ali vidjeces da su to potpuno ravnopravne ekipe...ja bih volio da i vasi igraci razmisljaju kao ti,pa da opet dobijete po usima![]()
Ukoliko se dvije ekipe sretnu 3 puta u jednoj sezoni i u sve 3 utakmice pobjedi ista ekipa, onda te ekipe ne mogu nikako biti ravnopravne.
Najavljivali ste vi istu igru i prije mjesec dana, a igrali ste u formaciji 8-1-0. Ko visoko leti nisko pada, uvijek bilo i ostalo.
Volim te, Željo!
- Armageddon2012
- Kontakt:
nesto mi govori da ce ovo biti najbolja utakmica polusezone,i da se nece pokajati niko ko ostane uz tv u subotu navece...nijednoj ekipi ne gori pod nogama za bodove i prstace na sve strane...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.