ima mjestapile87 je napisao/la:Ma ne ljutim se Zeljin dug oko 3 miliona sarajevo 4 miliona vec sam objasnjavao da smo mi placali 30 000 mjesecno reprogramirani dug poreznoj da bi dobili licencu a sarajevo je platilo samo jednu ratu i ubrzo zatim je i blokiran racun.Glupo je pored svojih problema raspravljati o tudjim ali cinjenica je da je Zeljo u puno povoljnijoj situaciji nego sarajevo al hajd glupa je i ovakva rasprava...sekac je napisao/la:Što se ljutiš nisam ja počeo ujedati a ima izvještaj o dugu pa nešto nisam siguran u tvoje tvrdnje ali nek ti bude.Ne može meni biti lakše ako vi imate dug, meni je vjeruj svejedno da Bog da vi nemali ni marke duga ali ja nisam od onih koji se raduju tuđoj nesreči pa si na pogrešnoj adresi na kraju krajeva mene interesuje samo FK SARAJEVO.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Bajram šerif mubarek olsun !
Sta mu ti imas biti zahvalan???ccc...ljudi pocistite svoju avliju, ne zamarajte se tudjim problemima, a da ne kazem da ste vi optereceni stanjem u FKS!!!kralj_je_mrtav je napisao/la:Sta je ba ovo, euforija. Dzemdzic vam opet suplju bacio. No, da pokusam dati dijagnozu ovim koji nisu upuceni. Dzemidzic gostuje na Alfi, vlasnik iste Fahro. Govorili vam to bilo sta. Ajde ja cu vam objasniti. Fahro i Blekic zajedno u milion poslova, Fahro i Blekic unistili Vranicu zajedno, glasnogovornik Sarajeva Vlasta, no nebitno. Bitno je da je Adi rekao sta je imao. Od svega mi je najbolje zvucalo ono zadne, nece ulica voditi klub. Za ovo respect, no nadam se da Adi nece sebi se pokakiti u usta, jer ulica je ta koja sada vodi klub. Pametnom dosta, ulica odredjuje ko valja, a ko ne i zato Adi ispostuj ovo sto si rekao i bicu ti zahvalan do kraja zivota.
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo malo da se razveselimo Pusenjem
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
evo malo da se razveselimo Pusenjem

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
1946
-
- Kontakt:
e sad, dali Dzemidzic baca suplju posto je bio sam,ako je istina ovo sto je rekao kapa dole.
ZA OVE STO PRIJETE NA PP:TO JE TAKO MALOUMNO OD VAS DA ME STRAH PRIJAVITI SE NA FORUM
PA GDJE STE MUD.ONJE BILI U ZAPADNOM MOSTARU '98 KAD SE PLAY OFF IGRAO SA LISTICOM?GDJE STE BILI KAD JE PAPA DOLAZIO U SARAJEVO,TAJ DAN MI IGRALI U TUZLI,LAFO BILO NE MOZE SE UCI U GRAD,NE MOZE IZACI,ZATO NAS PETORICA DAN PRIJE RUKSAKE NA LEDJA PA STOPIRAJ NIKO NEMA MARKE,SPAVALI NA ZELJ.STANICI U TUZLI U VAGONU,ALI TO JE LJUBAV PREMA "NASEM" SARAJEVU,A NE "VASEM" KAKO BI TI NEKI HTJELI.SMJECANIN I GOGALIC SE U MOSTARU HVATAJU ZA GLAVU KAD SU NAS VIDJELI NA TRIBINI. RASPITAJTE SE MALO KAKO SMO BILI DOCEKANI OD MOSTARACA (iSTOCNI MOSTAR) KAD SMO SE VRATILI SA STADIONA TAD STE KUCI SA RODITELJIMA GLEDALI NA TV-U TEKMU,A NAS JE 20-30 BILO DOLE KOJI SMO OTISLI SA GLAVOM U TORBI DA BI BODRILI VOLJENI KLUB I VI SAD NEKOME HOCETE DA UTUVITE SVOJE MISLJENJE.E PA NECE MOCI.KLUB JE BIO I PRIJE VAS I ZA ISTI SE NAVIJALO PRIJE VAS.ZNACI VAS NEKOLIKO IMA TAKAV ODNOS PREMA OSTALIM FORUMASIMA DA JE TO ZA NE POVJEROVATI,SAMO AKO MISLI DRUKCIJE OD VAS.ZNACI MORAMO SVI ISTO RAZMISLJATI I BICE OK PA MAKAR BILO I NAOPAKO.TOLIKO OD MENE ZA DANAS.POZZ.
"BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN" ONIMA KOJI SLAVE BAJRAM
P.S.sorry za caps lock,da bi neki bolje vidjeli
ZA OVE STO PRIJETE NA PP:TO JE TAKO MALOUMNO OD VAS DA ME STRAH PRIJAVITI SE NA FORUM

Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 16 nov 2010, 09:43, ukupno mijenjano 1 put.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Sarajevo ljubavi moja!
kad toliko volite vi stariji st ste dali ovoj gamadi da vec 15 gopdina guli klub kako stignu**** ajd da cuujem!padobranac1978 je napisao/la:e sad, dali Dzemidzic baca suplju posto je bio sam,ako je istina ovo sto je rekao kapa dole.
ZA OVE STO PRIJETE NA PP:TO JE TAKO MALOUMNO OD VAS DA ME STRAH PRIJAVITI SE NA FORUM![]()
![]()
PA GDJE STE MUD.ONJE BILI U ZAPADNOM MOSTARU '98 KAD SE PLAY OFF IGRAO SA LISTICOM?GDJE STE BILI KAD JE PAPA DOLAZIO U SARAJEVO,TAJ DAN MI IGRALI U TUZLI,LAFO BILO NE MOZE SE UCI U GRAD,NE MOZE IZACI,ZATO NAS PETORICA DAN PRIJE RUKSAKE NA LEDJA PA STOPIRAJ NIKO NEMA MARKE,SPAVALI NA ZELJ.STANICI U TUZLI U VAGONU,ALI TO JE LJUBAV PREMA "NASEM" SARAJEVU,A NE "VASEM" KAKO BI TI NEKI HTJELI.SMJECANIN I GOGALIC SE U MOSTARU HVATAJU ZA GLAVU KAD SU NAS VIDJELI NA TRIBINI. RASPITAJTE SE MALO KAKO SMO BILI DOCEKANI OD MOSTARACA (iSTOCNI MOSTAR) KAD SMO SE VRATILI SA STADIONA TAD STE KUCI SA RODITELJIMA GLEDALI NA TV-U TEKMU,A NAS JE 20-30 BILO DOLE KOJI SMO OTISLI SA GLAVOM U TORBI DA BI BODRILI VOLJENI KLUB I VI SAD NEKOME HOCETE DA UTUVITE SVOJE MISLJENJE.E PA NECE MOCI.KLUB JE BIO I PRIJE VAS I ZA ISTI SE NAVIJALO PRIJE VAS.ZNACI VAS NEKOLIKO IMA TAKAV ODNOS PREMA OSTALIM FORUMASIMA DA JE TO ZA NE POVJEROVATI,SAMO AKO MISLI DRUKCIJE OD VAS.ZNACI MORAMO SVI ISTO RAZMISLJATI I BICE OK PA MAKAR BILO I NAOPAKO.TOLIKO OD MENE ZA DANAS.POZZ.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
Pasa moj,ja sam samo navijac kao i ti i moje je da odem ili ne odem da gledam tekmu.Nije ni moje ni tvoje da uvodimo red,a kad vec pitas za to guljenje kluba gulice ga ko god da dodje vjeruj,jeedini takav nije bio HAMO GRANOV koji je svoju lovu davao,a ovi ostali sve ista **** od baljka˛&co pa do blekica.johnnyHZ je napisao/la:kad toliko volite vi stariji st ste dali ovoj gamadi da vec 15 gopdina guli klub kako stignu**** ajd da cuujem!padobranac1978 je napisao/la:e sad, dali Dzemidzic baca suplju posto je bio sam,ako je istina ovo sto je rekao kapa dole.
ZA OVE STO PRIJETE NA PP:TO JE TAKO MALOUMNO OD VAS DA ME STRAH PRIJAVITI SE NA FORUM![]()
![]()
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVE NAJBOLJE
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Koliko ste voljeli klub , dokaz je to da je u tom razdoblju koje spominjes vecina vas do FKS dobila stanove i bila na platnom spisku FKS , toliko o vasoj ljubavi prema klubupadobranac1978 je napisao/la:e sad, dali Dzemidzic baca suplju posto je bio sam,ako je istina ovo sto je rekao kapa dole.
![]()

Upravo tvoja generacija je i dovela Horde do tog nivoa da su Ljumani iz Banovica bili institucija za nas

Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 16 nov 2010, 10:01, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
P.S.sorry za caps lock,da bi neki bolje vidjeli[/quote]
kad toliko volite vi stariji st ste dali ovoj gamadi da vec 15 gopdina guli klub kako stignu**** ajd da cuujem![/quote]
Pasa moj,ja sam samo navijac kao i ti i moje je da odem ili ne odem da gledam tekmu.Nije ni moje ni tvoje da uvodimo red,a kad vec pitas za to guljenje kluba gulice ga ko god da dodje vjeruj,jeedini takav nije bio HAMO GRANOV koji je svoju lovu davao,a ovi ostali sve ista **** od baljka˛&co pa do blekica.[/quote]
prosvjetli me... pa tako da i ostali navijaci u svijetu pustaju da svako od NJIHOVOG kluba radi sta hoce pola ih nebi bilo!
sta mi trebamo gledati zvaljka,i comp. KAKO NAM RUSE KLUB KOJI JE PRED GASENJEM od duga koji su ONI nabili i da idemo sa salom gore i da pjevamo pjesmice,dobro nam je*?? ako ste vi STARIJI tako radili mi sigurno necemo!ako vam smeta eno vam baljka on voli IZDAJEICE.... ionako sta ih pustili da sire korijene po klubu ...jbg neko je morao poceti sjeci te korijene!
dirk@upravo to,sjecam se tekmi na sjeveru 50 ljudi u "kopu" ........a i plate su bile pofine "vvodjama"
kad toliko volite vi stariji st ste dali ovoj gamadi da vec 15 gopdina guli klub kako stignu**** ajd da cuujem![/quote]
Pasa moj,ja sam samo navijac kao i ti i moje je da odem ili ne odem da gledam tekmu.Nije ni moje ni tvoje da uvodimo red,a kad vec pitas za to guljenje kluba gulice ga ko god da dodje vjeruj,jeedini takav nije bio HAMO GRANOV koji je svoju lovu davao,a ovi ostali sve ista **** od baljka˛&co pa do blekica.[/quote]
prosvjetli me... pa tako da i ostali navijaci u svijetu pustaju da svako od NJIHOVOG kluba radi sta hoce pola ih nebi bilo!
sta mi trebamo gledati zvaljka,i comp. KAKO NAM RUSE KLUB KOJI JE PRED GASENJEM od duga koji su ONI nabili i da idemo sa salom gore i da pjevamo pjesmice,dobro nam je*?? ako ste vi STARIJI tako radili mi sigurno necemo!ako vam smeta eno vam baljka on voli IZDAJEICE.... ionako sta ih pustili da sire korijene po klubu ...jbg neko je morao poceti sjeci te korijene!
dirk@upravo to,sjecam se tekmi na sjeveru 50 ljudi u "kopu" ........a i plate su bile pofine "vvodjama"
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
Dirk je napisao/la:Koliko ste voljeli klub , dokaz je to da je u tom razdoblju koje spominjes vecina vas do FKS dobila stanove i bila na platnom spisku FKS , toliko o vasoj ljubavi prema klubupadobranac1978 je napisao/la:e sad, dali Dzemidzic baca suplju posto je bio sam,ako je istina ovo sto je rekao kapa dole.
![]()
P.S.sorry za caps lock,da bi neki bolje vidjeli![]()
Upravo tvoja generacija je i dovela Horde do tog nivoa da su Ljumani iz Banovica bili institucija za nas
kako si ti jadan lik,PRAVO..procitaj post malo bolje sine...
Pa nema tu puno price imenom i prezimenom se zna ko je sve dobio stanove od FKS , i bio na platnom spisku tog kluba, da ne spominjem kako su tadasnje Horde pretukle Mesanovica na Bazenima i poslije toga je otisao, kako su tadasnje vodje pretukle Vojislava Dragovica, kojeg je navodno udarilo biciklo, kako su tadasnje Horde tukle ljude po sjeveru i slicno, period od 2000 do onog trenutka kada smo ih konacno otjerali i ponizili kada su bjezali u restorane je najjadniji period Hz u historiji grupe. Da ne spominjem huskanje policije na novu generaciju od istih i slicno i onda meni jedan saban prica kako su Hz bile i prije sadasnjeg sjevera ... PLACENICI !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Hamo nije gulio daj ne nasmijavaj nas hljeba ti!Bajram Šerif Mubarek Olsun i tebi brate popusti više bar za Bajram.padobranac1978 je napisao/la:Pasa moj,ja sam samo navijac kao i ti i moje je da odem ili ne odem da gledam tekmu.Nije ni moje ni tvoje da uvodimo red,a kad vec pitas za to guljenje kluba gulice ga ko god da dodje vjeruj,jeedini takav nije bio HAMO GRANOV koji je svoju lovu davao,a ovi ostali sve ista **** od baljka˛&co pa do blekica.johnnyHZ je napisao/la:kad toliko volite vi stariji st ste dali ovoj gamadi da vec 15 gopdina guli klub kako stignu**** ajd da cuujem!padobranac1978 je napisao/la:e sad, dali Dzemidzic baca suplju posto je bio sam,ako je istina ovo sto je rekao kapa dole.
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Da imalo znas o FKS , ne bi se provaljivao sa tim Granovom, jedini covjek koji je zelio 100% najbolje FKS je Sabahudin Resic, ali ti tvoji koje spominjes su ga u grob otjerali 

Ne znam sto se raspravljate sa likom koji glumi nekog prijeratnog navijaca, a ne zna ni koliko je karta za istok...
P.S. BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!

P.S. BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN!
-
- Kontakt:
kad toliko volite vi stariji st ste dali ovoj gamadi da vec 15 gopdina guli klub kako stignu**** ajd da cuujem![/quote]johnnyHZ je napisao/la:P.S.sorry za caps lock,da bi neki bolje vidjeli
dirk@upravo to,sjecam se tekmi na sjeveru 50 ljudi u "kopu" ........a i plate su bile pofine "vvodjama"[/quote]
dobro vi onda opet prva tekma pa ganjajte po terenu,mozda bude promjena..ne ide to tako.Sta hoces reci da sad nema tih istih hordasa na sjeveru koji su bili puno prije vas.CUJ STANOVE DOBIJALI,MOZDA MISLIS POSLOVE,JER ZNAM KO JE DOBIO POSAO U DALEKOVODIMA NA A. POLJU

@sekac..ma jakako svi gule osim ove ublehaske,ulicarske uprave,mada i medju njima ima onih koji mogu proci
Dirk sve si u pravu ali ne generalizuj ima velika većina poštenih HZ-ovaca i nisu svi Maji ,Šok,Pape itd....Nije pošteno prema istim onim koji su časno osnovali HZ i koji su bili pripadnici armije BiH pa čak i poginuli u odbrani domovine.Taj period jeste bio ružan ali kad su HZ nastale 1987 ja mislim da njih nije bilo (gore spomenutih ) ili su bili marginalci tad su bili Sirko ;Đine,Dado,Campo;Hase,Faćo,Fatmir itd.. da ne nabrajam ja stvarno ne mogu dopustiti da se ti ljudi povezuju sa kako si ih nazvao plačenicima.Dirk je napisao/la:Pa nema tu puno price imenom i prezimenom se zna ko je sve dobio stanove od FKS , i bio na platnom spisku tog kluba, da ne spominjem kako su tadasnje Horde pretukle Mesanovica na Bazenima i poslije toga je otisao, kako su tadasnje vodje pretukle Vojislava Dragovica, kojeg je navodno udarilo biciklo, kako su tadasnje Horde tukle ljude po sjeveru i slicno, period od 2000 do onog trenutka kada smo ih konacno otjerali i ponizili kada su bjezali u restorane je najjadniji period Hz u historiji grupe. Da ne spominjem huskanje policije na novu generaciju od istih i slicno i onda meni jedan saban prica kako su Hz bile i prije sadasnjeg sjevera ... PLACENICI !
Sarajevo ljubavi moja!
Vidi jasno sam naveo tadasnje vodje , znaci nisam sve stavio zajedno, vrlo dobro se zna ko su ti placenici i ko je doveo Horde u nivo Ljumana prije smjene generacijesekac je napisao/la:Dirk sve si u pravu ali ne generalizuj ima velika većina poštenih HZ-ovaca i nisu svi Maji ,Šok,Pape itd....Nije pošteno prema istim onim koji su časno osnovali HZ i koji su bili pripadnici armije BiH pa čak i poginuli u odbrani domovine.Taj period jeste bio ružan ali kad su HZ nastale 1987 ja mislim da njih nije bilo (gore spomenutih ) ili su bili marginalci tad su bili Sirko ;Đine,Dado,Campo;Hase,Faćo,Fatmir itd.. da ne nabrajam ja stvarno ne mogu dopustiti da se ti ljudi povezuju sa kako si ih nazvao plačenicima.Dirk je napisao/la:Pa nema tu puno price imenom i prezimenom se zna ko je sve dobio stanove od FKS , i bio na platnom spisku tog kluba, da ne spominjem kako su tadasnje Horde pretukle Mesanovica na Bazenima i poslije toga je otisao, kako su tadasnje vodje pretukle Vojislava Dragovica, kojeg je navodno udarilo biciklo, kako su tadasnje Horde tukle ljude po sjeveru i slicno, period od 2000 do onog trenutka kada smo ih konacno otjerali i ponizili kada su bjezali u restorane je najjadniji period Hz u historiji grupe. Da ne spominjem huskanje policije na novu generaciju od istih i slicno i onda meni jedan saban prica kako su Hz bile i prije sadasnjeg sjevera ... PLACENICI !

PADOBRANAC zamolio sam te lijepo da ne smaraš za Bajram nisam rekao da ovi ne kradu ili neče krasti ali sam za promjene .A na kraju krajeva šta če ukrasti od onog što nema feninga,pa kad toliko znaš zar ne kontaš da su ovi lopovi žvaljak and co pokrali sve i srozali su klub na te grane da je od naše svetinje ostalo samo ime e još to i kraj, ali mi to ne damo i nikad nečemo dati vratit ćemo se mi je r mi smo ti j....o vam mame A poruka tebi ako nastaviš smarati ideš ignore kao kralj je mrtav jer ne želim da kvarim praznik ni sebi a posebno drugim navijačima.ŽIVIO i lijepo se provedi ako slaviš!
Sarajevo ljubavi moja!
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, HordasDolacMalta, soe i 40 gostiju.