To će nas koštati kad tad, sve dok ne počnemo male timove da dobijamo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
jbo kup, ja bi ga sad halalio.SoloJuve26 je napisao/la:Ja se nadam da ce Conte dati odmor Barazgliu, Pirlu i Vidalu protiv Milana jer imamo igrace koji ce i zamjeniti. Mozda se polako osjeca umor i zato nebi rizikovo tolko **** kup ... Jos malo nam dolaze schema s jakima ekipama i tada moramo biti spremni,,,
Ja bi ovako nesto volio vidjeti u sirjedu...
4-4-2:
Del Piero - Quagliarella
Giaccherini - Padoin - Marchisio - Pepe
De Ceglie - Chiellini - Bonucci - Cáceres
Ma ne dolazi u obzir 4-4-2, igrali smo danas drugo poluvrijeme 4-4-2 ništa nismo uradili, samo 3-5-2, ništa drugo.SoloJuve26 je napisao/la:Ja se nadam da ce Conte dati odmor Barazgliu, Pirlu i Vidalu protiv Milana jer imamo igrace koji ce i zamjeniti. Mozda se polako osjeca umor i zato nebi rizikovo tolko **** kup ... Jos malo nam dolaze schema s jakima ekipama i tada moramo biti spremni,,,
4-4-2:
Del Piero - Quagliarella
Dosao je taj kup za nas bas u lose vrijeme, pored silinih povreda veznog reda nece nam biti i Nocerina zbog kartona..JuveSissoko je napisao/la:jbo kup, ja bi ga sad halalio.SoloJuve26 je napisao/la:Ja se nadam da ce Conte dati odmor Barazgliu, Pirlu i Vidalu protiv Milana jer imamo igrace koji ce i zamjeniti. Mozda se polako osjeca umor i zato nebi rizikovo tolko **** kup ... Jos malo nam dolaze schema s jakima ekipama i tada moramo biti spremni,,,
4-4-2:
Del Piero - Quagliarella
iskreno znas sta bi najradje, da dodju obje ekipe, da se stave dva papirica u sesir i koga se izvuce ide dalje.Od toga bi imali i vi koristi jer igrate LP a i mi.senad_flamin je napisao/la:Dosao je taj kup za nas bas u lose vrijeme, pored silinih povreda veznog reda nece nam biti i Nocerina zbog kartona..JuveSissoko je napisao/la:jbo kup, ja bi ga sad halalio.SoloJuve26 je napisao/la:Ja se nadam da ce Conte dati odmor Barazgliu, Pirlu i Vidalu protiv Milana jer imamo igrace koji ce i zamjeniti. Mozda se polako osjeca umor i zato nebi rizikovo tolko **** kup ... Jos malo nam dolaze schema s jakima ekipama i tada moramo biti spremni,,,
4-4-2:
Del Piero - Quagliarella
tako da ce te nas razvaliti i sa drugim sastavom
Oxygen je napisao/la:Solojuve,ako može Marrone umjesto Padoina.
Ne možemo samo kriviti naše igrače,znate svi kako su se postavljale sve male ekipe koje su nam gostovale,mi imamo igru,ali u određenom momentu kada nemamo rješenja nam treba igrač tipa Ibre koji može sam riješiti,pa i Giovinco kojeg stalno pominjem bi sjajno došao za razbijanje bunkera,to možemo očekivati sljedeće godine sa pojačanjem za koje ćemo morati odriješiti kesu.
I dalje smo prvi uz utakmicu manje,Lazio i Udinese izgubili,Milan nije pobijedio.Svi imaju probleme,mi smo ipak tu konstantno,imamo igru i nemamo povreda.
Mislim da smo ono što se kaže pogodili u sridu.JuveSissoko je napisao/la:Oxygen je napisao/la:Solojuve,ako može Marrone umjesto Padoina.
Ne možemo samo kriviti naše igrače,znate svi kako su se postavljale sve male ekipe koje su nam gostovale,mi imamo igru,ali u određenom momentu kada nemamo rješenja nam treba igrač tipa Ibre koji može sam riješiti,pa i Giovinco kojeg stalno pominjem bi sjajno došao za razbijanje bunkera,to možemo očekivati sljedeće godine sa pojačanjem za koje ćemo morati odriješiti kesu.
I dalje smo prvi uz utakmicu manje,Lazio i Udinese izgubili,Milan nije pobijedio.Svi imaju probleme,mi smo ipak tu konstantno,imamo igru i nemamo povreda.
znas sto mi se cini da smo izgubili titulu ili cemo je izgubiti, zato jer nemamo game changera, Milan ga ima u Ibri i kad zatreba eto njega da slomi ove bunkercice tipa Lecce i slicni.Dok kod nas je to timski poduhvat al niko se ne istice i niko ne moze sam da prelomi utakmicu.Sto je Juve prije osvajao skudeta, pa imao je Nedveda da je raspali sa 20 metara ikad ne ide, imao je Trezegea da neki otpadak pospremi ili Alexa da sa svojom lucidnoscu ili slobodnjakom razbije neku malehnu ekipu sto je parkirala autobus.Sta Juve danas ima? nema od tog nista, ima team effort i ako to ne uspije onda gubi bodove kod kuce iako nadigra protivnika.
Tu dodaj sudije i situacije kao ona danas sa penalom i ...jbga kako da osovojimo![]()
Razocarenje jest s obzirom na ime protivnika, ipak smo ocekivali tricu, rezultati ostali timova su isli na nas mlin, tako da sam zadovoljan. Nije islo, oni su sigurno zeljeli pobjedu vise od nas koji kritikujemo i lupamo kao da smo izgubili sve sanse za LP, a jos smo medju favoritima za scudeto. Mic po mic koracamo ka LP, mozda i scudetu, jer ostali igraju losije od nas. Na kraju kao sto ti kazes, razvojom situacije u ostalim utakmicama, trebamo biti zadovoljni...I dalje smo prvi uz utakmicu manje,Lazio i Udinese izgubili,Milan nije pobijedio.Svi imaju probleme,mi smo ipak tu konstantno,imamo igru i nemamo povreda.
Nije kad kiksas protiv SieneOxygen je napisao/la:Ja sam razmišljanja,a mislim da je ispravno, da utakmica sa Milanom nije uopšte utakmica za scudetto,liga ima 38 kola,tek smo prešli polovicu i glupo mi je neke utakmice tako okarakterisati,i da dobijemo tu utakmicu ko nam garantuje da ćemo pobijediti Lecce,Cataniu,Bolognu,Chievo i sl.
Svaki meč je važan,nemojte da kao na temama Barce i Reala čestitamo jedni drugima titulu u pola sezone.
Pa upravo to sam i pisao,nebitno je kako će završiti "utakmica za scudetto" ako to ne potvrdiš sa 3 boda u manjoj utakmici,svaka utakmica je priča za sebe i jednako bitna,naravno da je izravni duel bitan,ali i ne mora biti.Soni je napisao/la:Nije kad kiksas protiv SieneOxygen je napisao/la:Ja sam razmišljanja,a mislim da je ispravno, da utakmica sa Milanom nije uopšte utakmica za scudetto,liga ima 38 kola,tek smo prešli polovicu i glupo mi je neke utakmice tako okarakterisati,i da dobijemo tu utakmicu ko nam garantuje da ćemo pobijediti Lecce,Cataniu,Bolognu,Chievo i sl.
Svaki meč je važan,nemojte da kao na temama Barce i Reala čestitamo jedni drugima titulu u pola sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.