RŠD Velež Mostar

killafrommanilla
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la killafrommanilla » 30 sep 2024, 18:05

Redred je napisao/la:
30 sep 2024, 17:18
ma ljudi mlate za zvonica covjek je predstavljen kao sportski direktor maltene na kraj transfer roka vjerovatno je mehremic preko zvonica dosao al zvona nije rekao hajde i potpisao ga predlozio ga treneri i ostalim ljudima oni pristali i eto nije ga covjek sam doveo tako da buba se bezveze.. ako zvona ostane sportski direktor i svaki naredni transfer koji bude uradjen on ce bit ukljucen u nji al za ove sto su sad dosli ne mozemo mu nijedan stavit na njegovu dusu osim mehremica ali i taj mehremic je dosao u velez jer je pristalo 4-5 osoba da dodje u klub tako da polako
Znaci po tebi Zvonic tek treba da dobije sansu da pokaze svoj raskosan talent i veze sirom svijeta u pronalazenju igraca?

Prestanite stavljati licna poznanstva ispred kluba. Nije sposoban i znas to i ti, i ja i on. Nek' se ide skolovati, napredovati pa nek dodje za 5 godina ako vrijedi.

Zasad je prvi na listi za otkaz ako ista mislimo ozbiljno. Ako ne mislimo, neka ga, treba uhljebiti jos jednu legendu onda na tu poziciju
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Redred
Kontakt:

Post Postao/la Redred » 30 sep 2024, 18:30

killafrommanilla je napisao/la:
30 sep 2024, 18:05
Redred je napisao/la:
30 sep 2024, 17:18
ma ljudi mlate za zvonica covjek je predstavljen kao sportski direktor maltene na kraj transfer roka vjerovatno je mehremic preko zvonica dosao al zvona nije rekao hajde i potpisao ga predlozio ga treneri i ostalim ljudima oni pristali i eto nije ga covjek sam doveo tako da buba se bezveze.. ako zvona ostane sportski direktor i svaki naredni transfer koji bude uradjen on ce bit ukljucen u nji al za ove sto su sad dosli ne mozemo mu nijedan stavit na njegovu dusu osim mehremica ali i taj mehremic je dosao u velez jer je pristalo 4-5 osoba da dodje u klub tako da polako
Znaci po tebi Zvonic tek treba da dobije sansu da pokaze svoj raskosan talent i veze sirom svijeta u pronalazenju igraca?

Prestanite stavljati licna poznanstva ispred kluba. Nije sposoban i znas to i ti, i ja i on. Nek' se ide skolovati, napredovati pa nek dodje za 5 godina ako vrijedi.

Zasad je prvi na listi za otkaz ako ista mislimo ozbiljno. Ako ne mislimo, neka ga, treba uhljebiti jos jednu legendu onda na tu poziciju
nisam ja rekao dal on zna il ne zna od 10 transfera on je u 1 ucestvovao budi realan nit ga branim nit nista al gledas li realno tako je

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 30 sep 2024, 18:51

CampobelloDiMazara je napisao/la:
30 sep 2024, 16:30
Cestitke Hadzikicu na ponovnom pozivu u reprezentaciju kao najboljem golmanu lige zasluzio je. Jos je tu kao drugi golman ispred Zlomislica :tokralju:

Nadam se proljevu Vasilja pred svabe :mrgreen: da ga odbranama prodamo u Hofenhajm za tri miliona :opaopa:
Cestitke Osmanu. Daleko najbolji golman lige, jedino mu je Maric u rangu ali mislim da on nema BH papire.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 01 okt 2024, 16:53

Necemo se lagati Dena nije dorastao ovom poslu i bez obzira na njegove fule koje su do sada samo 1/1 stvarno nema smisla vise rizikovati jer nismo nimalo u komfortnom polozaju

Opet zbog mira u kuci ( fb shizofrenije hint Jazo ) mu dati neki najmanji uzrast gdje ne treba strani jezik poznanstva iskustvo i namazanost kako preveslati i dovesti dobrog igraca. Krajickom oka sam neki dan primjetio sifriran post kolege Mladena vezano za kafic i novog sportskog pa bi mu uputio apel da nam malo bolje objasni jer ocito djubre zna nesto :mrgreen:

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 okt 2024, 17:34

CampobelloDiMazara je napisao/la:
01 okt 2024, 16:53
Necemo se lagati Dena nije dorastao ovom poslu i bez obzira na njegove fule koje su do sada samo 1/1 stvarno nema smisla vise rizikovati jer nismo nimalo u komfortnom polozaju

Opet zbog mira u kuci ( fb shizofrenije hint Jazo ) mu dati neki najmanji uzrast gdje ne treba strani jezik poznanstva iskustvo i namazanost kako preveslati i dovesti dobrog igraca. Krajickom oka sam neki dan primjetio sifriran post kolege Mladena vezano za kafic i novog sportskog pa bi mu uputio apel da nam malo bolje objasni jer ocito djubre zna nesto :mrgreen:
Pa to valjda zna citav grad. :urnebes:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 01 okt 2024, 18:24

Napisao bi User, ali kako se ne tiče Šikala, ne interesuje ga.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

user1986
Kontakt:

Post Postao/la user1986 » 01 okt 2024, 19:19

Balorda je napisao/la:
01 okt 2024, 18:24
Napisao bi User, ali kako se ne tiče Šikala, ne interesuje ga.
Isto kao sto tebe ne interesuje nista osim da popljujes druge koji ne dijele vrlo misljenje s tobom. :beba:

Sambiliong
Kontakt:

Post Postao/la Sambiliong » 02 okt 2024, 09:48

Slušam prije neku večer Feju Jusufbegovića u emisiji analize ligaškog kola i kad dođe do nas sve nešto kao ustručava se reći i na kraju kao reče da zna šta je problem kod nas ali da ne može o tome javno govoriti..očigledno znači taj problem i dalje postoji ako kao prosječan navijač mogu skontati šta (ni)je htio reći..

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 02 okt 2024, 14:02

Pošto je Savez potvrdio termine zaostalih utakmica, mi bi mogli biti u dosta velikom problemu što se tiče rostera za utakmicu sa Borcem. Milak je dobio poziv za juniorski kamp, Šikalo za U21 selekciju, dok je Hadžikić sa A timom. Znači nemamo na raspolaganju prvog golmana i jedine dvije stabilne U21 opcije.
City of sunshine... MUSVDG

Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar

Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan

F1 driver: Juan Pablo Montoya

salmy

Post Postao/la salmy » 02 okt 2024, 18:20

Nihad Sivac sudi na Koševu...prošle godine nas je oštetio na Grbavici kad smo izgubili 2:1 od Želje i kad nije svirao čist prekršaj nad Osmanom. Šta će ovaj put biti, samo bog zna...Ima li išta od pojačanja, pitam rođenog @AlemC85. Hvala.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 03 okt 2024, 09:03

samo ne bude stresa na rpoljece oko ispadanja pa kako god bilo
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 08 okt 2024, 12:13

1/16 finala Kupa: NK Svatovac Poljice - FK Velež Mostar

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 09 okt 2024, 11:09

10. kolo. Sarajevo-Velež - subota 19.10. 20:45

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 09 okt 2024, 18:10

Nadam se da ce Bobaj dobiti minute I opravdati mladog reprezentativca protiv Borca

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 09 okt 2024, 19:14

slika

:bih: :bih: :bih:

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 10 okt 2024, 06:17

U čemu je problem ako ode besplatno? Pa mnogi igrači su otišli besplatno u svijetu fudbala, počevši od Michaela Ballacka, tadašnjeg kapitena Bayerna, Alabe pa možda ode i Davies, Rabiot iz PSG-a u Juventus, Alexis Sanchez iz Uniteda u Inter, Depay koji je tada briljirao u Lyonu je otišao besplatno u Barcelonu i još mnogo takvih transfera je bilo.

Premijerligaški klubovi, zbog različitih faktora ne mogu dati nekome ugovore na pet-osam godina. To je prvi počeo Dinamo jer ima financijsku snagu. Hipotetički, nekoga potpišeš na pet godina uz poseban član u ugovoru o povećanju plate na godišnjem nivou, a isti se povrijedi kao Hasanović, šta si dobio? Financijski i fudbalski bi propao da se dese dva-tri slučaja jer naša liga, igrači nemaju nikakav rejting da se prodaju za iznose od 1+ milion eura.

Da bi to uspjeli, potrebna nam je Evropa, priliv novca, dobri rezultati kao reklama da budemo poznati kao dobra "škola" fudbala. U sistemu gdje ti alkoholičari vode omladinski pogon, a talenti su ti Milak, Šikalo, Puce, Kuko i sl., ispadanje od poluprofesionalne ekipe iz Andore, mi nismo ni blizu toga.

Imali smo sistem četiri-pet godine, na infrastrukturi se radilo (radi se i danas), planski su dovedeni igrači bez menadžerskih malverzacija, odlične trenere i sve to smo uspjeli "unakaziti" sa dovođenjem nesposobnog čovjeka na čelu kluba. Možete me napadati koliko hoćete, proglasiti izdajicom ali ja od dolaska dotičnog kojeg poznajem kroz Sportski savez Grada Mostara nisam otišao na utakmicu iz principa. Ne volim "šupljake" a posebno ne one nesposobne koji su uvućeni u klub čim je došao veći priliv novca.

Izgubili smo godinu dana "života" (sezonu), neka nam ovo bude opomene za nadolazeći period s tim prije, što je sada mnogo lakše ostvariti veliki priliv novca u Evropi što možemo vidjeti kroz Borac čiji epilog je dovođenje odličnih igrača a dovoditi će ih još. Za 2-3 godine izdvojit će se 2-3 ekipe i niko ih neće moći pobijediti zbog jakog igračkog kadra kojeg im je omogućila Evropa kroz igranje Lige prvaka, Europske lige i Lige Konferencija. Takvi klubovi će moći izdvajati 2-3x veću platu od ostalih pa će jaz između par klubova bit enorman.
Republika Bosna i Hercegovina

aimar21
Kontakt:

Post Postao/la aimar21 » 10 okt 2024, 07:21

Po meni postoji opcija da Osman produži, ako se bude volje. On već ima 28 godina i realno je da ne bi bio reprezentativac, da nije najbolji golman naše lige. Ako ode vani, meni je logika da izgubi mjesto reprezentativca, jer bolje je da drugi ili treći golman bude neko od 19 ili 20 godina, na koga možeš računati malo dalje u budućnosti.

Ako mu je lijepo u Mostaru i ako se mogu dogovoriti oko finansija, mislim da nema razloga da ne produži godinu ili dvije. Jedina opcija gdje bi mogao ostati reprezentativac, a da finansijski bolje prođe je možda Sarajevo. Eh sada je pitanje da li njemu to odgovara. Znam da im je ponuđen prije nego što je došao kod nas i da je odbijen jer izlazi iz teške povrede. Također se pričalo da pregovaraju sa njim prije ovog produženja ugovora, pa nije od toga ništa bilo.

Ako čovjek traži mir, mislim da mu je najbolje da produži sa nama na par godina, pa neka vidi na čemu je poslije. Ako zanemarimo ove sada turbulencije, u stabilnom je klubu, sa finim primanjima i standardni je reprezentativac. Mislim da smo se riješili glavnog problema i da malo treba počistiti još, kako bi krenuli baš naprijed. To je dobitna kombinacija i za njega i za klub.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 11 okt 2024, 16:19

Ko je ovaj novi crnac na treningu?

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.