Amateri nevidjeni vode klub, njih je korona spasila od ispadanja i opet nisu nista naucili....Svercaju se evo cetvrta godina, iritiraju sa svojim neznanjem, bezobrazlukom (ybt. cak FB stranicu bili blokirali za komentare, nema dalje)......izjednacili su ime kluba sa Trebinjem, Posusjem, Konjicem, Simin Hanom, Dobojem...grad dao i dio novca za novi teren, finu startnu cifru imaju od grada za vodjenje kluba....a doveli klub do ambisa....i jos imaju obraza reci kako ih raja ne podrzava, a imaju podrsku kao da se bore za titulu....treba im yebati sve od do na ove dvije utakmice....jer oni nisu Sloboda, oni su obicni k.urtoni od ljudi.....a podrska za Slobodu nece nikada izostati.Beduin je napisao/la: ↑12 maj 2023, 20:20Ne moze Simon znati da opstajemo, kao niko od nas sto ne moze znati. Mozemo samo vjerovati u ove momke i dati im podrsku te se nadati pozitivnom ishodu na kraju.
Kao sto mi zelimo opstanak, tako i svaki drugi klub zeli. Neki su sposobniji i imucniji pa na vrijeme zavrse bodove, neki nesposobni i sitnog zuba kao nasa Uprava pa se nada na terenu da mozemo dok skroz ne zagusti.
Nama ostaje da dadnemo podrsku igracima, a na kraju sezone da j3bemo mamu cijeloj Upravi i mars svi iz kluba.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
🔴⚫️
Napisao si top post i obrisao sve.superior1982 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 10:19Ne bih ni u kojem slučaju volio da ispadnemo.
Naši navijači,simpatizeri i publika to nisu zaslužili.
Kako god da bude potrebno je izvršiti ozbiljan reset poslije zadnje utakmice.
-
- Kontakt:
Postoje osobe kojima je Sloboda da se izrazim, prolazna furka, prolazna stanica, neka vrsta interesa.DeZerbi je napisao/la: ↑13 maj 2023, 16:40Napisao si top post i obrisao sve.superior1982 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 10:19Ne bih ni u kojem slučaju volio da ispadnemo.
Naši navijači,simpatizeri i publika to nisu zaslužili.
Kako god da bude potrebno je izvršiti ozbiljan reset poslije zadnje utakmice.
Međutim postoje ljudi kojima je FK Sloboda prisutna u životu od samog djetinjstva, odrastanja, porodice, očeva, djedova.
Tu se miješaju mnoge emocije.Svi su ti navijači od Slobode mnogo manje dobili nego što su očekivali i koliko su joj dali.Izgubili su neke životne šanse, školovanje, nerviranje cijeli život i još mnogo toga.
Neki su imali mnoge koristi i takvima je najviše svejedno, čak bi voljeli i ispadanje, propast ili gašenje kluba, jer su oni svoje želje i interese ostvarili.
Neki žive čitav život od Slobode, pa žive njihova djeca.Evo neka žive, ali dajte nam rezultate, radost, dobro radite svoj posao, nemojte stati na put nekoj osobi ili djetetu koje se pojavi kao sposobnije.
Stanite u kraj tim roditeljima i menađerima za igrače koji to ne zaslužuju.Sloboda ima toliko talenata da je prava šteta i grehota kako ne iskorištavaju to.
Politika se mora ukloniti iz kluba.Ok,znamo da politika vlada,ali bi na rukovodeća mjesta trebali dovoditi dokazane menađere i sportske radnike koji će raditi za rezultate i biznis,koji će imati pozitivan rezultat i efekat za tu vladajuću strukturu,što će im svima biti od koristi,a mi zadovoljni, sretni i ponosni, jer ništa više ne tražimo osim dobre igre, dobrih rezultata koje toliko godina očekujemo.Ovakvim radom hem što nama zadajete brige,ali neki ih prenose na svoju porodicu, posao, poremetite ljudima noć i narednu sedmicu.
Na titule nismo navikli,ne znam kako bi se ponašali, ali ovo sada ne ide...ne valja...Nemojte nas samo folirati, nervirati, sikirati, de se malo saberite, ili prepustite nekom pametnijem i sposobnijem tu SLOBODU sa 104-godišnjom tradicijom.Ko je sposobniji?Onaj koji iza sebe ima rezultate, ko je dokazan i stručan.
Ne igrajte se sa emocijama iskrenih navijača kojih je svakim danom sve manje!
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Vrhunski rezultat iz Trebinja. Sad je sve do nas.
tuzlanska Sloboda
U ponedjeljak izvuci pobjedu kako god znamo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dakle pobjedis Siroki i izvan si zone ispadanja, mozda cak i 9. ako Borac dobije Posusje u gostima.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
U ova 3 kola do kraja ako uzmemo 3b više od Tuzle i Leotara, ispred njih si na tabeli.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Dobar dan svim forumašima i vjernim navijačima našeg kluba. Nedavno sam se registrovao i sada gledam šta i kako nas čeka. Situacija nije nimalo lagana.
Sad, u ovoj situaciji, tražiti krivca je najmanje poželjno. Treba ovo izdržati još ova tri kola i vidjeti šta i kako dalje...
Što se tiče igračkog kadra, stekao sam utisak da su igrači nekako dovodjeni bez nekog plana i vizije, pogotovo za vrijeme mandata Jahića. Vjerujem da se sa ovim slaže i velika većina vas.
U zadnjoj liniji imamo 2 relativno brza beka, Kapetanovića i Osmića. Njihov najveći problem je defanziva, što je svima jasno. Tu je i Hadžibeganović, koji djeluje kao muha bez glave.
Od štopera, najbolje mi nekako djeluje Šubert. Takođe, Osmanković je solidan igrač, što je pokazao dok je bio u Željezničaru. Jusić, ruku na srce, više nije igrač za Premijer ligu. Takođe, žalosno je šta se uradilo Devedžiću.
Što se tiče sredine terena, najbolje se od svih pokazao Vošnjak. Ako ostanemo u ligi, volio bih ga vidjeti i sljedeće sezone kao našeg člana. Melvin Osmić je došao kao igrač koji nije imao mjesta ni na klupi u Veležu i po meni je opravdao neka očekivanja, mada da li je to igrač za nešto više od borbe za opstanak, to je pitanje.
Spomenuo bih i Maka Varešanovića, kod njega sam vidio neku želju za igrom protiv Zrinjskog, ali sve je to jako tanko za Premijer ligu BiH.
Od igrača koji su bili među boljima u prvoj polusezoni je sigurno i Kenan Delić. Međutim, dolaskom Pranjića, on se nekako pogubio i djelovao je dosta loše. Opet, Delić je u prvoj polusezoni pokazao više nego solidnu igru, s obzirom da je došao iz TOSK-a.
Mehmedoviću svaka čast za sve. Najviše bih volio da ostvari neki transfer. Svi znaju šta je on prošao.
Mali Aldin Mešić, koji je došao iz Sarajeva, djeluje zanimljivo. Njemu bi trebalo dati vremena i prostora u sljedećoj sezoni.
Vranješa,Bekića, Husejinovića i Komazeca ne treba spominjati. To su klase od igrača za našu ligu, ali oni ne mogu sami igrati.
Igrači koje nisam spomenuo, kao što su Kurtalić, Maksimović, Alić, Pervan i Ćivić, po mom mišljenju nisu igrači za Slobodu ako klub želi ići prema vrhu u skorije vrijeme. Ništa lično protiv njih nemam, da se odmah zna.
I na kraju da dodam da su naša dva golmana, Erić i Bukvić, i više nego solidni za Premijer ligu.
Sad, u ovoj situaciji, tražiti krivca je najmanje poželjno. Treba ovo izdržati još ova tri kola i vidjeti šta i kako dalje...
Što se tiče igračkog kadra, stekao sam utisak da su igrači nekako dovodjeni bez nekog plana i vizije, pogotovo za vrijeme mandata Jahića. Vjerujem da se sa ovim slaže i velika većina vas.
U zadnjoj liniji imamo 2 relativno brza beka, Kapetanovića i Osmića. Njihov najveći problem je defanziva, što je svima jasno. Tu je i Hadžibeganović, koji djeluje kao muha bez glave.
Od štopera, najbolje mi nekako djeluje Šubert. Takođe, Osmanković je solidan igrač, što je pokazao dok je bio u Željezničaru. Jusić, ruku na srce, više nije igrač za Premijer ligu. Takođe, žalosno je šta se uradilo Devedžiću.
Što se tiče sredine terena, najbolje se od svih pokazao Vošnjak. Ako ostanemo u ligi, volio bih ga vidjeti i sljedeće sezone kao našeg člana. Melvin Osmić je došao kao igrač koji nije imao mjesta ni na klupi u Veležu i po meni je opravdao neka očekivanja, mada da li je to igrač za nešto više od borbe za opstanak, to je pitanje.
Spomenuo bih i Maka Varešanovića, kod njega sam vidio neku želju za igrom protiv Zrinjskog, ali sve je to jako tanko za Premijer ligu BiH.
Od igrača koji su bili među boljima u prvoj polusezoni je sigurno i Kenan Delić. Međutim, dolaskom Pranjića, on se nekako pogubio i djelovao je dosta loše. Opet, Delić je u prvoj polusezoni pokazao više nego solidnu igru, s obzirom da je došao iz TOSK-a.
Mehmedoviću svaka čast za sve. Najviše bih volio da ostvari neki transfer. Svi znaju šta je on prošao.
Mali Aldin Mešić, koji je došao iz Sarajeva, djeluje zanimljivo. Njemu bi trebalo dati vremena i prostora u sljedećoj sezoni.
Vranješa,Bekića, Husejinovića i Komazeca ne treba spominjati. To su klase od igrača za našu ligu, ali oni ne mogu sami igrati.
Igrači koje nisam spomenuo, kao što su Kurtalić, Maksimović, Alić, Pervan i Ćivić, po mom mišljenju nisu igrači za Slobodu ako klub želi ići prema vrhu u skorije vrijeme. Ništa lično protiv njih nemam, da se odmah zna.
I na kraju da dodam da su naša dva golmana, Erić i Bukvić, i više nego solidni za Premijer ligu.
Realno neocekivano, nezasluzeno mozda cak i bezobrazno nam se ponovo otvorilo i imamo sve u svojim rukama. Pa da vidimo hocemo li ovo iskoristiti.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Neko nedavno napisa da je Sloboda macka sa 9 zivota. Jest bgm, sad jos imam veci osjecaj da cemo se izvuci. Al ne moze kod nas bez stresa da ga yebes
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako cemo tako onda je ostalo 8 zivota, jedan smo ispusili vec

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Ja sam danas ovo nagovijestio nekim u pp,sada je sve do nas.
Neće niko za nas zabijati golove i osvajati bodove.
Vrata su nam otvorena,na nama je.
Neće niko za nas zabijati golove i osvajati bodove.
Vrata su nam otvorena,na nama je.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Na početku sezone, slušao sam lika koji je govorio kako je Azmiru dato do znanja da iz Tuzle moze igrati samo 1 premijerligaš, i da je savezu zbog tradicije interesantnija Sloboda od njegove plastike ,tada nisam vjerovao (sada se potajno nadam da je tako)...
-
- Kontakt:
Danas je vjerovatno najsretniji dan u mom životu. Volim vas sve! <3
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
simonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:21Danas je vjerovatno najsretniji dan u mom životu. Volim vas sve! <3

Ima još da se igra, a i prostora za kupovinu... Pričekajmo još malo hehe.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Igman ide da osigura opstanak, Zrinja nikog ne pušta. Sve i da pusti, mi uzimamo 6 aBdSky9 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:33simonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:21Danas je vjerovatno najsretniji dan u mom životu. Volim vas sve! <3![]()
![]()
![]()
Ima još da se igra, a i prostora za kupovinu... Pričekajmo još malo hehe.

simonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:36Igman ide da osigura opstanak, Zrinja nikog ne pušta. Sve i da pusti, mi uzimamo 6 aBdSky9 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:33simonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:21Danas je vjerovatno najsretniji dan u mom životu. Volim vas sve! <3![]()
![]()
![]()
Ima još da se igra, a i prostora za kupovinu... Pričekajmo još malo hehe.![]()

I kad ispadnu, da ih Aza Kamikaza ugasi.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma ovdje još ništa nije sigurno, ima puno prostora za malverzacije! Uglavnom uzmeš 3 bod više od TC i Leotara u ova 3 kola oni su iza nas, a za ostalo dalje necu nista komentarisati, dobro bi bilo kad bi Borac uzeo sutra 3b protiv Posušja.. Naravno mi Široki moramo dobiti!simonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:36Igman ide da osigura opstanak, Zrinja nikog ne pušta. Sve i da pusti, mi uzimamo 6 aBdSky9 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:33simonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:21Danas je vjerovatno najsretniji dan u mom životu. Volim vas sve! <3![]()
![]()
![]()
Ima još da se igra, a i prostora za kupovinu... Pričekajmo još malo hehe.![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Amin brate aminSky9 je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:38simonknows je napisao/la: ↑13 maj 2023, 20:36Igman ide da osigura opstanak, Zrinja nikog ne pušta. Sve i da pusti, mi uzimamo 6 aBd![]()
![]()
![]()
I kad ispadnu, da ih Aza Kamikaza ugasi.![]()

Samo smo mi stoka s istoka

Današnji rezultat Sloge S.Han je očekivan, ali ništa ne znači ako ne dobijemo Široki u ponedeljak.Nisam vjerovao da S.Han može ispasti sa igračima koje ima i Azmirom u savezu, al eto.Meni to nije jasno, niti je rezultat igračkog kvaliteta Sloge, više liči na rasprodaju i namjerno ispadanje.Dugo se priča da se Azmir vraća u Slobodu, da sadašnja uprava nema ništa protiv toga, nema više ni Imamovića koji je bio protiv toga, tako da nije nemoguće da se ta priča i ostvari, Azmir u Slobodu, a Sloga u 1 ligu FiH kao razvojna ekipa Slobode.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.