Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Emirove forumske viršle svim silama ubjeđuju naivni narod da nisu uopšte oslabljeni. Ulaze u drugu polusezonu bez ikakvih problema, ima tu DOOOL, zinOOdin, balavci koji zajedno nemaju 3 seniorske utakmice, ja mislim da bi ih u duelu uzeo i onaj Senadov Sladić sa vremenske. 65% učinka je preko noći nestalo, i -9 je ništa ako se uvežu negativni rezultati.
Da ne spominjem Cmiljanića koji ima ozbiljnu profi karijeru ko Meho sa termina.
Zamisli, doći i moljakat Gluščevića da ti sredi ovog molera. Poslije toga isceniraju ovo sa Tatarom, kako bi sačuvali svoj ugled.
Sve u vezi ove uprave je održavanje pozitivnog imidža.
Ovaj transfer period je titanik za FKS.
Zamisli, doći i moljakat Gluščevića da ti sredi ovog molera. Poslije toga isceniraju ovo sa Tatarom, kako bi sačuvali svoj ugled.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Hoće li Cmiljanić zaigrati za Sarajevo prije raskida ugovora?
Hoće, kao i sa Mustedanagićem radije će mu dati bezbroj novih prilika nego priznati da su pogriješili.
Neće, otići će sa 0 nastupa, 0 golova, dvije povrede i deset plata.
Dajte anketu.
Hoće, kao i sa Mustedanagićem radije će mu dati bezbroj novih prilika nego priznati da su pogriješili.
Neće, otići će sa 0 nastupa, 0 golova, dvije povrede i deset plata.
Dajte anketu.
Ovaj lik puko kao kokica haha otiso jednom u zivotu na tekmu forumski doktorDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:59Emirove forumske viršle svim silama ubjeđuju naivni narod da nisu uopšte oslabljeni. Ulaze u drugu polusezonu bez ikakvih problema, ima tu DOOOL, zinOOdin, balavci koji zajedno nemaju 3 seniorske utakmice, ja mislim da bi ih u duelu uzeo i onaj Senadov Sladić sa vremenske. 65% učinka je preko noći nestalo, i -9 je ništa ako se uvežu negativni rezultati.
Koji je sad?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ti nikako iz usta virslu da izbacis, da' l puncevu, da' l Emirovu...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:59Emirove forumske viršle svim silama ubjeđuju naivni narod da nisu uopšte oslabljeni. Ulaze u drugu polusezonu bez ikakvih problema, ima tu DOOOL, zinOOdin, balavci koji zajedno nemaju 3 seniorske utakmice, ja mislim da bi ih u duelu uzeo i onaj Senadov Sladić sa vremenske. 65% učinka je preko noći nestalo, i -9 je ništa ako se uvežu negativni rezultati.
Sto lik voli virsle da glaba...Katastrofa...
Daleko nam kuca od svih igraca koji su nosili plavi dres nismo kao kone da prizivamo njihove bivse igrace treba imat obraza
Frajer mrzi sam sebe i sve oko sebe jednostavno rodis se tako klasicni bubuljicar koji vuce komplekse iz skole jer su mu pucali samare i jer se nije jednom pobio u zivotuVanja8 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:19Ti nikako iz usta virslu da izbacis, da' l puncevu, da' l Emirovu...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:59Emirove forumske viršle svim silama ubjeđuju naivni narod da nisu uopšte oslabljeni. Ulaze u drugu polusezonu bez ikakvih problema, ima tu DOOOL, zinOOdin, balavci koji zajedno nemaju 3 seniorske utakmice, ja mislim da bi ih u duelu uzeo i onaj Senadov Sladić sa vremenske. 65% učinka je preko noći nestalo, i -9 je ništa ako se uvežu negativni rezultati.
Sto lik voli virsle da glaba...Katastrofa...
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Pitari pitari bas ste cudna raja,nekad ste bili qurac a sad ste samo jaja.
Onaj sto je trebao ko njih preci ali jbga ocigledno nmg mu obezbijedit ni topli obrok
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
E svasta ima kod naseg željkana, eno im precjedniku firma u Londonu pred bankrotom, duzan nekoliko stotina hiljada funti poreza...
I on ce kao njih spasavati...
Pa valjda bi sebe prvo spasio,a ne željkana da more...
Cirkus...

I on ce kao njih spasavati...

Pa valjda bi sebe prvo spasio,a ne željkana da more...

Cirkus...
U skladu sa godinama.HapicaRadePaprica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 12:21Pitari pitari bas ste cudna raja,nekad ste bili qurac a sad ste samo jaja.
Dobar dan
Naime, navijaci sarajevskog zeljeznicara koji je u dugu 14 miliona km prema raznim potraziocima, koji nije vidio titule 9-ta godina, kojim upravlja trener koji tuzi klub zbog prijasnjih dugovanja bez dokaza, gdje su im 3 zadnja predsjednika 1 pitar, 1 umro a ovaj zadnji gej prevarant umjesan u malverzacije sa respiratorima....
Odlucili
da se nasale nad sudbinom aktuelnog prvaka BiH, koji brani 3 uzastopnu titulu i pokusat ce osvojiti drugu duplu krunu u svojoj povijesti jer su prvu polusezonu odigrali bez poraza sa rekordnim brojem poena i prednosti od 9 poena nad prvim pratiocem , kako se ispostavilo sampion BiH je zaradio samo milion na prodaji dvojice igraca kojima je isticao ugovor.....
Ne radi se o satiricnom tekstu
Naime, navijaci sarajevskog zeljeznicara koji je u dugu 14 miliona km prema raznim potraziocima, koji nije vidio titule 9-ta godina, kojim upravlja trener koji tuzi klub zbog prijasnjih dugovanja bez dokaza, gdje su im 3 zadnja predsjednika 1 pitar, 1 umro a ovaj zadnji gej prevarant umjesan u malverzacije sa respiratorima....
Odlucili
da se nasale nad sudbinom aktuelnog prvaka BiH, koji brani 3 uzastopnu titulu i pokusat ce osvojiti drugu duplu krunu u svojoj povijesti jer su prvu polusezonu odigrali bez poraza sa rekordnim brojem poena i prednosti od 9 poena nad prvim pratiocem , kako se ispostavilo sampion BiH je zaradio samo milion na prodaji dvojice igraca kojima je isticao ugovor.....
Ne radi se o satiricnom tekstu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vrijeme će pokazati, ne leti pred rudu. Mnogo puta ste pojeli vnago, koja ste sami izasrali.

Kad je transfer rok zavrsio?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑07 feb 2021, 11:59Emirove forumske viršle svim silama ubjeđuju naivni narod da nisu uopšte oslabljeni. Ulaze u drugu polusezonu bez ikakvih problema, ima tu DOOOL, zinOOdin, balavci koji zajedno nemaju 3 seniorske utakmice, ja mislim da bi ih u duelu uzeo i onaj Senadov Sladić sa vremenske. 65% učinka je preko noći nestalo, i -9 je ništa ako se uvežu negativni rezultati.
On je miljenik plave boje. " I krv svoju za zeljinu boju."
Što se brineš toliko jadan dobit ćeš šećer,Cmiljanić je doveden samo da oživi karijeru i podigne pehar u titovoj i
od njega dosta imamo mi Tinu i Fanima da pišaju po ligi
-
- Kontakt:

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Vjerovatno su u Sarajevu izračunali da će im biti dovoljan kadar za titulu, a da se zaradi na Rahmanoviću i Tataru. Vidjećemo da li su upravu, vrlo vjerovatno da jesu. U principu, ako dobiju u derbi, to je to što se tiče šampiona, da se ne lažemo.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.