FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

KenChoo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la KenChoo » 06 avg 2016, 21:49

FrancescoTotti je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:Uporedi komentare od prošle sedmice i ove večerašnje :urnebes:. Šta ste vi mislili, da ćemo ih zguziti u prvih 10 minuta? Rekao sam da će biti drama teško danas i tako se ispostavilo. Čelik je naučen da igra protiv nas, džaba je tu sve. Idemo naprijed momci!
Da upravo to sam ocekivao! Upravo to jer ste me takvi poput tebe, majkla, i slicnih uvjeravali da smo doveli beton pojacanja, da nam niko nije ni blizu po igrackom kadru u ligi, da je trofej neminovan ove godine jer je ono prosle godine bio splet nesretnih okolnosti!
I sta si mislio da ocekujem od utakmice sa raspalim celikom do pobjedu?

@evander zivio ti i to i jest najpametnije, mozda i ja krenem tvojim stopama jer ocito ovdje jedino moras bit poltron i vikat riba inace ti se dize kad protivnik zabije sarajevu gol. :salut:
Jeste baš sam te ja u to uvjerio, šta ćeš moram uzeti dnevnicu, Dino me angažovao, ****. Daj ne seri stare ti. Da si mi živ i zdrav, super bi ti bila ta odluka da odeš. Tebe i Evandera pun ****. Volim forumaše poput Hilme, Duške i još nekoliko njih (zaboravio nikove), s kim možes normalno diskutovati. Šta ću ja s Evanderom, koji samo kenja, ali znam da mu je to samo i cilj, ili s tobom, koji krivi klub zbog odlaska Leona :facepalm:. Vozdra!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 avg 2016, 21:57

Možda si htio reći da bi volio da vidiš hilmu u upravi ?! To je glavna polemika, manje bitnije su trener i igrači.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 avg 2016, 21:58

a RIBICE moje zlatne, puzdigli se poslije jedne pobjede protiv zrinjskog... a lijepo vam receno da nas ceka šamar... Docekali su pobjedu sa zrinnjskim da opale šamar benki i navijacima .... i neka su kada vam je mozak ko u zlatne riibice.. i sta kazete a bekic zamjena za benku, necemo ni osjetiti ... pa on nije ni za bosne visocke...

danas remi realan, nismo zasluzili pobjedu ni pod razno, ni jedne akcije uigrane, ni jedne prilike.. gol dali iz njihove amaterske gresske....

a vi navalite pa jos koji put pljunite po benki, hordama itd....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 21:59

KenChoo je napisao/la: Jeste baš sam te ja u to uvjerio, šta ćeš moram uzeti dnevnicu, Dino me angažovao, ****. Daj ne seri stare ti. Da si mi živ i zdrav, super bi ti bila ta odluka da odeš. Tebe i Evandera pun ****. Volim forumaše poput Hilme, Duške i još nekoliko njih (zaboravio nikove), s kim možes normalno diskutovati. Šta ću ja s Evanderom, koji samo kenja, ali znam da mu je to samo i cilj, ili s tobom, koji krivi klub zbog odlaska Leona :facepalm:. Vozdra!
Ja samo ne znam sto ti ocekujes da ja diskutujem s tobom, frajerom koji za izgubljena dva bode sa celikom kaze da je ocekivano...

Ne znam evo stvarno, sto da diskutujem s tobom za kojeg evander kenju, lik koji je naporan zaista, ali naporan samo zato sto iznosi cinjenice koje nisu tako lijepe, koje ne prisjedaju na zeludac. Zasto da se tu ista diskutuje s tobom jer ocito u svoju diskusiju, cinjenice uzimas kao cisto kenjanje.

Ima dosta ostalih forumasa s kojim ja cesto diskutujem, ne sekiraj se ti. Ti sad de citiraj majkla kao sto si imao obicaj molim te, citiraj ga pa prodiskutuj s njim o trenutnoj situaciji, bas me zanima sta on ima reci, a s tobom bi sigurno diskusija bila na velikom nivou.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 avg 2016, 22:01

Trener bez licence koji ne vidi ni ono sto vide forumasi, a vodi tu ekipu i trenira ih svaki dan. Evo pogledao sam sve tri nase utakmice ove sezone, tacno da sam protivnicki trener znao bih kako postaviti ekipu, da nasi ni sanse ne stvore, kad smo toliko jadni i predviljivi. Nek nam Dino opet na twitter postavi "Ko jamio, jamio", da Bog da likvidiran bio sutra vec!
Bahati, bahati Željkan!
1946

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 avg 2016, 22:04

Hajde malo napisite, Maaaajkl, baaabuka, hoce li biti pojacanja?? De ga malo citirajte sad! Nemojte mi se sad u rupe sakrit!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 avg 2016, 22:05

Sto se tice utakmice, rusteovic odigrao na nivou cimirota. nisma mogao vjerovati da je ono on... pojeo sredinU! sarsena utakmica
crnkic puno i previse valja loptu, upropasti svaki brzi napad, duljevic uzas, katastrofa pliska ga pojeo a ja na putu do tekme se zezam na pliskin racun, ahmetovic ustopan jer ne moze sam .... balic najbolji igrac ekiipe (Po kvalitetu)
saric onako..

a onda nas trener .... mmajko mila kakva je to ubleha...

-pocetna formacija
-izmjene
-ostala mu izmjena on ne mjenja

i dalje da ne idem u detale.... a ona izjava na kraju utakmice ja bi mu zabranio da ikada pridje kosevu, eno mu zeljescar i onako je njihov

PALE MU AUTO, NEMA LICENCE, GLUP JE I NSPOSOBAN.. I JOS SJEDI NA KLUPI FKS!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 avg 2016, 22:06

FrancescoTotti je napisao/la:Koji su plusevi Almira Bekica ?
Jer ja koliko sam vidio u ove dvije godine, bar 60-70% njegovih centarsuteva su flop. Brzinu nema, ne moze predriblati jednog dvojicu i to ne mozes ocekivat od njega, neki tehnicar nije. Sve sto od njega vidimo je vecinom zasluga Duljevica, dakle ako Dulja ima dobar dan vidjet cemo nesto i od Almira Bekica.
Puzigaca je bar imao brzinu i onu sutinu, pa me zanima sta to ima Almir Bekic pa zasluzuje da uzima mjesto nekom junioru?
Puzigaca imao brzinu, a Bekic nema :?
Bekic je Marcelo za Puzigacu.

Nisam ocekivao kiks danas, ali nisam previse ni iznenađen, jednostavno nam ne lezi onaj teren, samo jedna pobjeda u zadnjih 15 godina i to finale kupa, a bio sam tada u Zenici, mora da donosim srecu :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 22:07

joker90 je napisao/la:Hajde malo napisite, Maaaajkl, baaabuka, hoce li biti pojacanja?? De ga malo citirajte sad! Nemojte mi se sad u rupe sakrit!
Upravo, de citirajte ga molim vas pa prodiskutujte s njim o pojacanjima,pitajte ga kakav je cetkovic, hoce li biti novih pojacanja.. To je bilo na visokom nivou. Bez kenjanja.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 avg 2016, 22:07

Ovaj crnamamba je navijac kona, uklonite levata sa teme. Pise ovdje stalno, fol nas navijac, tu je kad kiksamo, binda mala! Osjeti se strumfovski smrad na kilometar!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 avg 2016, 22:08

Kad sam ja rekao se ne treba zanosit pobjedom protiv Zrinjskog napadose me lokalni nepoznavaoci loptanja.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 06 avg 2016, 22:10

Samo bezmuda **** ne bi smjela napasti ovu trenutnu ekipu Čelika svim raspoloživim sredstvima... znači 3 igrača u zadnjoj liniji su bila i više nego dovoljna a naprijed sve baciti u napad, zabiješ 2 ili 3 komada u prvom, ubiješ protivnika u pojam i lagano do kraja iskuliraš... ali šta drugo očekivati od amatera bez licence?!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 06 avg 2016, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 avg 2016, 22:12

Jel Husejnović bio na klupi danas?
Sprema nije razlog što ne igra, zanima me pravi razlog?
Da nije povrijeđen?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 06 avg 2016, 22:13

Duljevic je nas Pjaca jest keve mi :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 avg 2016, 22:14

SiouxLukavac je napisao/la:Jel Husejnović bio na klupi danas?
Sprema nije razlog što ne igra, zanima me pravi razlog?
Da nije povrijeđen?
Na poluvremenu se setkao malo i zagrijavao, ne mogu da vjerujem da ne moze odigrati ni zadnjih 10-15 minuta, a imamo jos jednu izmjenu. Bivsi golman Zeljeznicara na nasoj klupi nas vodi onako kako bih ja Zeljeznicar, u propast pravo. :puke:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 avg 2016, 22:17

Ali Pliska :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 06 avg 2016, 22:17

FrancescoTotti je napisao/la:
KenChoo je napisao/la: Jeste baš sam te ja u to uvjerio, šta ćeš moram uzeti dnevnicu, Dino me angažovao, ****. Daj ne seri stare ti. Da si mi živ i zdrav, super bi ti bila ta odluka da odeš. Tebe i Evandera pun ****. Volim forumaše poput Hilme, Duške i još nekoliko njih (zaboravio nikove), s kim možes normalno diskutovati. Šta ću ja s Evanderom, koji samo kenja, ali znam da mu je to samo i cilj, ili s tobom, koji krivi klub zbog odlaska Leona :facepalm:. Vozdra!
Ja samo ne znam sto ti ocekujes da ja diskutujem s tobom, frajerom koji za izgubljena dva bode sa celikom kaze da je ocekivano...

Ne znam evo stvarno, sto da diskutujem s tobom za kojeg evander kenju, lik koji je naporan zaista, ali naporan samo zato sto iznosi cinjenice koje nisu tako lijepe, koje ne prisjedaju na zeludac. Zasto da se tu ista diskutuje s tobom jer ocito u svoju diskusiju, cinjenice uzimas kao cisto kenjanje.

Ima dosta ostalih forumasa s kojim ja cesto diskutujem, ne sekiraj se ti. Ti sad de citiraj majkla kao sto si imao obicaj molim te, citiraj ga pa prodiskutuj s njim o trenutnoj situaciji, bas me zanima sta on ima reci, a s tobom bi sigurno diskusija bila na velikom nivou.
Evander iznosi realne činjenice? Čovjek sve piše u negativi, čak i ako je nešto pozitivno. Draže mi je s Majklom diskutovati nego sa tobom, a uostalom nešto ne znam da sam pričao s Majklom, osim ako ga pitam za nekog igrača, za povrijeđene... Jesi li napokon shvatio zašto je Benko otišao hahaha? Džaba moram pričati ovako kad me Dino angažovao, šta ćeš, mora se od nečega živjeti hahahaha.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 avg 2016, 22:21

Od ovih narednih gostovanja mozda mozemo samo Kaknja dobiti ,nit ces dobiti Vitez , moooozdaa mozemo dobiiti Radnika mada i to je pitanje vjerovatno ce nam Simeunovic zabiti gol why not no s obzirom da ce i njima bodovi trebati i da ce zapeti ,prepast ce se nase p.icoke i nema ni tu vise od nule? Svaka ova ekipa ima xy igraca koji mogu igrati u ovom mezmudnom Sarajevu,zasto da ne,danas sam se to uvjerio kada su nas dobili igraci sa ulice skupljeni,Pliska,Bukvic,Haurdic? hocemol se i Comora bojati iduce kolo da nam ne preore vezni red,ja hocu iskreno.

Kad se kontaju poceti bodovi skupljati ? Narednih 5 utakmica 3 su gostovanja,dva vezana 7-mo i 8-mo kolo.Kakvu seriju najavljuju o cemu pricamo,kakvi sigurni bodovi? Bez spiceva,bez stopera,bez trenera? vidi nam finog rasporeda od 10-tog kola Siroki,Sloboda,Zeljo,Zrinjski ,vjerovatno cemo tada ganjati da vratimo ove izgbuljene bodove :lolno:

Sreca u prvom kolu ove fute nam igrale bez pola ekipe,sreca danas Celik igrao bez dva najbolja igraca,sreca,inace nebi ni 5 imali ovih.

Ekipa bez trenera,ekipa u kojoj je jako nezdrava astmosfera a to pokazuju ove raznorazne afere i aferice,koji oni pokusavaju da prikrivaju koliko toliko,nekim nazor slikanjem,nekim laznim grljenjem,nekim laznim najavama o bratstvu,o porodici ,nesto?

Ekipa najavljuje nesto,u ekipi postoje 1 i pol spic,za ovog drugog(citaj Bekic Amer) i sa ovim pola sam pretjerao,to je jedno malo obicno smetalo na terenu.Kako mozes obecavati nesto i pobjede kada nemas spiceva,ko ce dati golove,koga ces stisnuti i napasti,kako? s cime? Hocemol moliti boga da se pojavi ovako neki pojedinac koji ce imati neki blic kao proslo kolo Duljevic,Crnkic.Kao danas kada ce se odbjegla zvjezdica naci u nekom odbitku i pogoditi?

Milion pitanja ni jedan logican odgovor.Hebo me konj i kud poceh pratiti ovaj fudbal i vas supci jedni.Svaki vikend se zbog vas mora sjebati.

Crkni Selimovicu!!!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 06 avg 2016, 22:22

nisam nesto posebno aktivan na rumfo. vise udjem da procitam ima li kakvih habera od koristi, ponekad nesto napisem, tako da se moje odsustvo i nece primjetiti.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 06 avg 2016, 22:24

Said invalid fizicki, hurtic mentalni. Igraci nisu krivi, kriv je ko ih je doveo u Sarajevo. Al vrtimo se u krug. Nema mene vise na gostovanju, a dobro cu i o domacim razmisliti do nekih boljih dana. Ne zelim da podrzavam ove majmune ni s onim cenerom za kartu.
Previse ja volim Sarajevo da bih ovo mogao trpiti i ostati zdrav.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Arma00, Google Adsense [Bot], PapakIzSa, Serha i 36 gostiju.