FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fibonacci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fibonacci » 10 jul 2015, 10:08

Koliko su nam ova dvije pobjede popravile koeficijent za iducu sezonu? U slučaju da iduće godine ponovo odemo u Europa Ligu da li bi smo bili nosioci u drugom pretkolu?
"Truth begins in lies."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 jul 2015, 10:09

zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja majke mi ne znam šta ste vi očekivali za posjetu. Sve preko ppet milja je ok, a po slici ovog drona bilo je oko 7 milja. Moj procjena. P aljudi dragi mi smo tamo dobili 0:2 a oni nisu šut na gol imali, što znači da možda nisu ni u rangu ekipa koje su ispale iz naše lige i vo očekjete 15000. Što? Što je Evropa? Ja sam prezadovoljan posjetom. Neću da dođem na Mladost V.O., ali cu doći na Blazan eto jer je to tekma u Evropi. Ma dajte molim vas. Protiv Ferenca će se vidjeti stvarni broj navijača sem ako ne bude neki pravo loš rezultat. Od moja četiri najbliža prijatelja koji su skoro svaku tekmu na Grbavici, pa čak i idu na neka gostovanja sinoć niko nije bio. JEdan na maršu mira, jedan pozvan na iftar koji nije mogao odbiti (odbio bi garant da je Ferenc) itd itd.
Drugo, što se tiče igre vi morate shvatiti da ih je ODa čepio ovih dana. Isto tako došlo je i do podcjenjivanja jer ljudi tamo nisu šutnuli na gol. Shvatam igrače koji su i svjesno bili malo pod ručnom. Treba neko da se povrijedi možda? Dobro je Oda rekao, mi smo igrali prijateljsku i po meni tako smo i trebali odigrati koliko god to bilo nesportski. Ima i ekipa svoj plan priprema i svega koji je mnogo bitniji od toga da zabijemo ovima pet komada. Totalno imamo ne tipične pripreme za sezonu, a pogotovo za Evropu. Nama je odlično došlo što smo tamo lagano pobijedili i dali sebi prostora za pripremni dio. Prave komentare vezane za igru mogu uputiti tek nakon Ferenca i nakon par kola naše lige.
i da pitam moderatore? MOže li se kako ograničiti broj dnevnih postova? Pa ljudi dragi kad god ima razlog za negativnost ovaj aldin sa svoja dva imena ovdje ubi. Stalno ponavlja iste stvari, po sto puta. Znam da ga blokiram, ali opet to neko čita. Ja kažem jednom svoje mišljenje i to je to. BOže sačuvaj.
zapad ima 18 hiljada stolica, istok 8, jug ja mislim 4 i po (jednu manje nego sjever). pa i ja mislim da je bilo bar 7 hiljada po ovoj slici iz vazduha.

i za treninge je tačno, po tom režimu ovo je zaista bilo k'o da su još pripreme jer su minulih dana bili jaki treninzi dva puta dnevno.

biće sljedeće sedmice uz janje možda i jedna tura roštilja i grilovanog povrća pride :mrgreen:

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 10 jul 2015, 10:13

Ma meni se čini da pored toga što se zna da nam fali lijevo krilo imamo problema i sa centralnim veznim. Bez obzira koliko mi svi voljeli Amira možda je on ipak prmlad za nosioca igre a pored toga mislim i da nam kondicija nije na zavidnom nivou.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 10 jul 2015, 10:17

ChWilla je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Ja majke mi ne znam šta ste vi očekivali za posjetu. Sve preko ppet milja je ok, a po slici ovog drona bilo je oko 7 milja. Moj procjena. P aljudi dragi mi smo tamo dobili 0:2 a oni nisu šut na gol imali, što znači da možda nisu ni u rangu ekipa koje su ispale iz naše lige i vo očekjete 15000. Što? Što je Evropa? Ja sam prezadovoljan posjetom. Neću da dođem na Mladost V.O., ali cu doći na Blazan eto jer je to tekma u Evropi. Ma dajte molim vas. Protiv Ferenca će se vidjeti stvarni broj navijača sem ako ne bude neki pravo loš rezultat. Od moja četiri najbliža prijatelja koji su skoro svaku tekmu na Grbavici, pa čak i idu na neka gostovanja sinoć niko nije bio. JEdan na maršu mira, jedan pozvan na iftar koji nije mogao odbiti (odbio bi garant da je Ferenc) itd itd.
Drugo, što se tiče igre vi morate shvatiti da ih je ODa čepio ovih dana. Isto tako došlo je i do podcjenjivanja jer ljudi tamo nisu šutnuli na gol. Shvatam igrače koji su i svjesno bili malo pod ručnom. Treba neko da se povrijedi možda? Dobro je Oda rekao, mi smo igrali prijateljsku i po meni tako smo i trebali odigrati koliko god to bilo nesportski. Ima i ekipa svoj plan priprema i svega koji je mnogo bitniji od toga da zabijemo ovima pet komada. Totalno imamo ne tipične pripreme za sezonu, a pogotovo za Evropu. Nama je odlično došlo što smo tamo lagano pobijedili i dali sebi prostora za pripremni dio. Prave komentare vezane za igru mogu uputiti tek nakon Ferenca i nakon par kola naše lige.
i da pitam moderatore? MOže li se kako ograničiti broj dnevnih postova? Pa ljudi dragi kad god ima razlog za negativnost ovaj aldin sa svoja dva imena ovdje ubi. Stalno ponavlja iste stvari, po sto puta. Znam da ga blokiram, ali opet to neko čita. Ja kažem jednom svoje mišljenje i to je to. BOže sačuvaj.
zapad ima 18 hiljada stolica, istok 8, jug ja mislim 4 i po (jednu manje nego sjever). pa i ja mislim da je bilo bar 7 hiljada po ovoj slici iz vazduha.

i za treninge je tačno, po tom režimu ovo je zaista bilo k'o da su još pripreme jer su minulih dana bili jaki treninzi dva puta dnevno.

biće sljedeće sedmice uz janje možda i jedna tura roštilja i grilovanog povrća pride :mrgreen:

DA mi je više i to janje vidjeti pa kud puklo da puklo.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 jul 2015, 10:21

Ovi naši u odbrani ko da su na izletu bili sinoć, al eto bolje sinoć nego u Budimu, fizika će se dići do Mađara, pa ovo je možda 18-i dan kako treniraju, i u pola su priprema. Drago mi je da su očekivanja minimalna i trebaju biti, Ferenc je bolji od Plzena, brzi su i iskusni odjednom, razvalili su Holanđane i Videoton, nisu izgubili kući ima dvije godine

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 10 jul 2015, 10:31

reks je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
EdoM je napisao/la: Samo što te '84 -te nije bio Ferencvaroš, nego Videoton, kojeg je usput prije nekoliko dana ovaj Fernec otresao lagano 3:0 i to sa igračem manje u drugom poluvremenu.
Pusti ga vidis da brat jos zivi i jugoslaviji ...ne kvari mu ugodjaj :P

Četvrtfinale protiv Ferencvaroša ,izgubili na penale, na Koševu a za Videoton i polufinale ste već čuli
Oprosti, mislio sam da si napravio lapsus, eto neka nam se ponovi prva utakmica u Mađarskoj od prije 44 godine, baš nam se neda s tim Mađarima, ako ništa nek opet bude dramatično, pa valjda nam bude treća sreća :bih:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 10 jul 2015, 10:32

DANDY je napisao/la:Ozbiljan klub
Ozbiljna ekipa
I ozbiljna navijacka skupina.....
Tesko cemo dalje....

Tesko cemo dalje? Moli Boga da nas ne obrukaju tamo. Holandanima su dali 4, a nama ce Boga pitaj.
KHAJ PRICE

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 10 jul 2015, 10:43

samogrbavica je napisao/la:
Ozbiljna ekipa
Tesko cemo dalje....

Tesko cemo dalje? Moli Boga da nas ne obrukaju tamo. Holandanima su dali 4, a nama ce Boga pitaj.
Moj post se odnosi na sinicnji pristup igri....samo to....sto ne znaci ako se neke stvari ne promjene da necemo iznenaditi i dole i ovdje.Nekada potrebno imati i srece a znamo da sreca prati hrabre.

Dolina
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dolina » 10 jul 2015, 10:55

DANDY je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:
Ozbiljna ekipa
Tesko cemo dalje....
Moj post se odnosi na sinicnji pristup igri....samo to....sto ne znaci ako se neke stvari ne promjene da necemo iznenaditi i dole i ovdje.Nekada potrebno imati i srece a znamo da sreca prati hrabre.
Nama su uvijek domaće utakmice bile problem pogotovo ako se ostvari povoljan rezultat sa gostovanja. Još lavor... :roll:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 10 jul 2015, 10:56

lisander je napisao/la:Ovi naši u odbrani ko da su na izletu bili sinoć, al eto bolje sinoć nego u Budimu, fizika će se dići do Mađara, pa ovo je možda 18-i dan kako treniraju, i u pola su priprema. Drago mi je da su očekivanja minimalna i trebaju biti, Ferenc je bolji od Plzena, brzi su i iskusni odjednom, razvalili su Holanđane i Videoton, nisu izgubili kući ima dvije godine
Da su bolji od Plzena cisto sumnjam nesto ipak je Ceska liga jaca od Madjarske.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 jul 2015, 11:09

Ja ljepote od stadiona jbt..Samo ga zamisljam u plavoj boji.. :kafa:

slika

slika

slika

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 10 jul 2015, 11:12

Nije Ferenc sad neka sila da se ne može proći, niti ovaj rezultat protiv Go Ahead Eaglesa može biti neko mjerilo njihove snage. Igrači se moraju psihološki što bolje pripremiti, da nebi počeli igrati kad već fasujemo dvicu, tricu...

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 10 jul 2015, 11:14

Udjes na internet i jednostavno procitas kad je Ferencvaros zadnji put bio u grupnoj fazi euro takmicenja, pa onda udjes i vidis kad je Plzen i sve ti bude jasno.. Igracima su teske noge treba ih razumiti..@zaboljisportubih :clap: :clap:
Ako neko zeli nek pregleda golove sinoc, pa ovim Holandjanima golman sam sebi zabijao golove... I kako mi je krivvo zbog yebenog zutog kartona sto Memija dobi, glup totalno...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jul 2015, 11:18

Dolina je napisao/la:Danas je izvlačenje parova lige, bilo bi dobro da prvu igramo kući .
Kad pocinje ?
Cekamo dugo najavljivano "janje" pred Fenerc. Ajde da se obradujemo.
:opaopa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 jul 2015, 11:18

Minjore je napisao/la:Udjes na internet i jednostavno procitas kad je Ferencvaros zadnji put bio u grupnoj fazi euro takmicenja, pa onda udjes i vidis kad je Plzen i sve ti bude jasno.. Igracima su teske noge treba ih razumiti..@zaboljisportubih :clap: :clap:
Ako neko zeli nek pregleda golove sinoc, pa ovim Holandjanima golman sam sebi zabijao golove... I kako mi je krivvo zbog yebenog zutog kartona sto Memija dobi, glup totalno...
Cekaj, Memija igra sad protiv madzara ili...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 jul 2015, 11:19

zaista da je golman maltežana ovako branio i ispucavao i mi bi sinoć zabili 4 bez obzira na katastrofalnu igru.

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 10 jul 2015, 11:24

Elegant je napisao/la:
Dolina je napisao/la:Danas je izvlačenje parova lige, bilo bi dobro da prvu igramo kući .
Kad pocinje ?
Cekamo dugo najavljivano "janje" pred Fenerc. Ajde da se obradujemo.
:opaopa:
U 14:00, hotel Park, Vogošća
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 10 jul 2015, 11:26

Poenta jeste da nije bit koliko si golova dao nego kako si igrao. Mogli smo mi pobjediti 1:0 da covjek izade s stadiona i kaze dobro smo igrali nismo htjeli zapinjati. Igra na Malti sto se moglo gledati na snimku i ovo.sinoc je isto, obje utakmice su katastrofalne s puno gresaka u pasovima, bez ikakve ideje i veznog reda. Na Malti rani penal je promjenio tok utakmice a da ga nismo zabili onako rano Boga pitaj sta bi bilo. No, to nije bitno, bitno je sa svi zajedno molimo Boga da nas ovi ne obrukaju dole a s ovom igrom i igracima blizu smo toga.

Sama cinjenica da si maltezanima dopustio da budu bolji nego od prije 10 dana govori koliko smo mi losi. Odovicu.molim te ko Boga znam da nemas lijevog krila ali Kokot to ne moze igrati.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 10 jul 2015, 11:29, ukupno mijenjano 2 puta.
KHAJ PRICE

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 10 jul 2015, 11:26

Zoran Kokot je neozbiljan igrac za profesionalni nogomet !!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 10 jul 2015, 11:29

Daj ba nedizite te Madjare u nebesa,u startu nasim igracima stvarate pritisak i strah. Prosle godine istim rezultatom izbacili maltezane,dvije godine zaredom ispadaju u 2 pretkolu.
Nemate pojma o njima,pogledali ova 2 meca,i protiv Videotona i sad donosite neki sud o kvalitetu. Ako im je usminkan stadion i to dobro izgleda na tv,ne znaci da su toliko dobri.
Daj ba malo vjere u ekipu,sta ste ocekivali da ce nasi zapet ko ludi sinoc. Dajte malo vjere u nase momke. Madjari strasna sila a od prvog pretkola igraju.
Eto i Olimpic se dobro nosio i bio bolji od Slovaka,sve je to u 5 deka,samo jos malo poraditi na spremi i psihickoj i fizickoj i bice to dobro. Jos Joco kad uleti,ja vjerujem da ce Zeljo dobro odigrati a i proci.
Manite se vise price o atomskim Madjarima,svemirskim Cesima i slicno,samopouzdanje je kljuc uspijeha. Ako udjes u mec sa vjerom da si dobar i da mozes,puno lakse se igra,noge nisu teske,svezane.
U Europi ,ponavljam ,ugledajte se na pitare malo,njima je vjera u sebe ,dovela do puno vise dobrih rezultata nego sto bi bilo da su " svemirali" Svedjane,Bugare,Grke,Slovake.....
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Mahalac7 i 25 gostiju.