ako gledamo tradiciju nakon ovakvih kikseva, slijedi još jedan loš rezultat, psovanje igračima i čitanje lekcije ispred tribine, smjena trenera...a onda dolazi dežurni spasilac - uščuplić...hilmo je napisao/la:Joj da nas hoće obradovati da ne piše više!FrancescoTotti je napisao/la:Kad sarajevo dobije svi prozivaju evandera iako covjek uredno pise po temi, kad dodje kiks poltroni se izgube sa teme kao zadnje pic,ke. Majkle gdje si?
U srijedu deremo guzove
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Coromandel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hahah brate, ne mogu da vjerujem da si Rustemovica izbacio iz prvih 11. Danas je sigurno bio nas najbolji igrac uz dva stopera, par puta i visak napravio sto Saric nije nikako uradio. Najopasnije bilo kad je izbacio igraca i dao loptu na stranu gdje je bio sam Dulja i onda Crnkic izblokiran sa penala. Nije jednu jedinu loptu izgubio danas, svaki duel uzeo.hilmo je napisao/la:Joj da nas hoće obradovati da ne piše više!FrancescoTotti je napisao/la:Kad sarajevo dobije svi prozivaju evandera iako covjek uredno pise po temi, kad dodje kiks poltroni se izgube sa teme kao zadnje pic,ke. Majkle gdje si?
U srijedu deremo guzove
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
prije bih rekao da dolazi neki provjereni trenerCoromandel je napisao/la:ako gledamo tradiciju nakon ovakvih kikseva, slijedi još jedan loš rezultat, psovanje igračima i čitanje lekcije ispred tribine, smjena trenera...a onda dolazi dežurni spasilac - uščuplić...hilmo je napisao/la:Joj da nas hoće obradovati da ne piše više!FrancescoTotti je napisao/la:Kad sarajevo dobije svi prozivaju evandera iako covjek uredno pise po temi, kad dodje kiks poltroni se izgube sa teme kao zadnje pic,ke. Majkle gdje si?
U srijedu deremo guzove
![]()
![]()
Nemoj tako Hilmaga. Zorica nam je doajen foruma.....sad ce on dik dodje iz Zenice.hilmo je napisao/la:Joj da nas hoće obradovati da ne piše više!FrancescoTotti je napisao/la:Kad sarajevo dobije svi prozivaju evandera iako covjek uredno pise po temi, kad dodje kiks poltroni se izgube sa teme kao zadnje pic,ke. Majkle gdje si?
U srijedu deremo guzove
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
I vi cete i dalje podrzavat to beskrajno smjenjivanje trenera i smatrati da su oni krivi za sve? (:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Radovac>RustemovićSabinho je napisao/la: Hahah brate, ne mogu da vjerujem da si Rustemovica izbacio iz prvih 11. Danas je sigurno bio nas najbolji igrac uz dva stopera, par puta i visak napravio sto Saric nije nikako uradio. Najopasnije bilo kad je izbacio igraca i dao loptu na stranu gdje je bio sam Dulja i onda Crnkic izblokiran sa penala. Nije jednu jedinu loptu izgubio danas, svaki duel uzeo.
Ovo je isto kao da ja sad napisem Hebibovic>Ahmetovic.hilmo je napisao/la:Radovac>RustemovićSabinho je napisao/la: Hahah brate, ne mogu da vjerujem da si Rustemovica izbacio iz prvih 11. Danas je sigurno bio nas najbolji igrac uz dva stopera, par puta i visak napravio sto Saric nije nikako uradio. Najopasnije bilo kad je izbacio igraca i dao loptu na stranu gdje je bio sam Dulja i onda Crnkic izblokiran sa penala. Nije jednu jedinu loptu izgubio danas, svaki duel uzeo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Jel ti se digo kad ga je zabio malinar? Iskreno?Evander je napisao/la:Pljuvaci, dosadni sste sa kukanjem. Nista vam ne valja.
Bod u Zenici nije neuspjeh.
Ovaj, kako vi kazete neuspjeh, treba pripisati ipak neugodnoj tradiciji jer Sarajevo 15 godina nije dobilo u Zenici pa cemo reci da za ovo nije kriv trener, taktika, formacija, igraci, pristup, zalaganje vec TRADICIJA!
Sta je tu Hurtic mogao? Nije on kriv sto je tradicija takva.
Ekipa je odlicno izgledala. Ocit je napredak u igri. Takticke zamisli dolaze do izrazaja lagano.
Hebi ga, manjak srece a i sudija nas je zakidao. Igracima i treneru nemamo sta zamjeriti. Jedino jos Amera Bekica otjerati (kao i Okica sto smo) i dupla kruna je blizu. Citirajte ovaj moj post u maju.
A i ako ne bude titlu, dobra je i europa.
Sjetite se samo Baljka? Zelite da se on vrati?
Navijaci. Opet jedni od najvecih krivaca sto nismo pobijedili. Da nisu skandirali protiv gospodina Selimovica, dobili bi 100%. Taman smo ih bili stisli, gol visio u zraku, navijaci nicim izazvani pocese prozivati gospodina Selimovica. Sa tim su jako uticali na moral igraca. Ipak, nije lako igrati pod tolikim pritisko.
Opet su nanijeli stetu klubu.
Duljevic jos jednom dokazao zasto je u reprezentaciji. Najbolji igrac lige. Da je Mamicev, prodao bi ga za 10 miliona eura.
Ahmetovic je danas dokazao da je klasa za Benku.
Crnikic i Balic odlicni.
Novakovicu srediti BH papire i pozvati ga u reprezentaciju.
Sve u svemu, odlicna igra danas. Imao najbolju ekipu u drzavi sa ogramnim potencijalom.
Protiv Krupe ocekujem preko 10 000 ljudi na Kosevu.
SVI, SVI SVI NA KOSEVO!
-
Coromandel
- Kontakt:
ako trener nema rezultat, treba ga smijeniti i nemamo alternative.FrancescoTotti je napisao/la:I vi cete i dalje podrzavat to beskrajno smjenjivanje trenera i smatrati da su oni krivi za sve? (:
ko god misli da treba mijenjati upravu, može to iskazati na dva načina - kroz neki smislen post, ili lagano pred klub, dinu te ostalu ekipu za uši, par šamara i otjerati uz prijetnju da se prostorijama ne smiju približiti.
mahnitanje po forumu, prozivanje neistomišljenika, pravljenje tabora...ništa nam dobro neće donijeti.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koji su plusevi Almira Bekica ?
Jer ja koliko sam vidio u ove dvije godine, bar 60-70% njegovih centarsuteva su flop. Brzinu nema, ne moze predriblati jednog dvojicu i to ne mozes ocekivat od njega, neki tehnicar nije. Sve sto od njega vidimo je vecinom zasluga Duljevica, dakle ako Dulja ima dobar dan vidjet cemo nesto i od Almira Bekica.
Puzigaca je bar imao brzinu i onu sutinu, pa me zanima sta to ima Almir Bekic pa zasluzuje da uzima mjesto nekom junioru?
Jer ja koliko sam vidio u ove dvije godine, bar 60-70% njegovih centarsuteva su flop. Brzinu nema, ne moze predriblati jednog dvojicu i to ne mozes ocekivat od njega, neki tehnicar nije. Sve sto od njega vidimo je vecinom zasluga Duljevica, dakle ako Dulja ima dobar dan vidjet cemo nesto i od Almira Bekica.
Puzigaca je bar imao brzinu i onu sutinu, pa me zanima sta to ima Almir Bekic pa zasluzuje da uzima mjesto nekom junioru?
Mislim da bi ovakve komentare trebalo nagradjivati banom.Locust je napisao/la:Jel ti se digo kad ga je zabio malinar? Iskreno?Evander je napisao/la:Pljuvaci, dosadni sste sa kukanjem. Nista vam ne valja.
Bod u Zenici nije neuspjeh.
Ovaj, kako vi kazete neuspjeh, treba pripisati ipak neugodnoj tradiciji jer Sarajevo 15 godina nije dobilo u Zenici pa cemo reci da za ovo nije kriv trener, taktika, formacija, igraci, pristup, zalaganje vec TRADICIJA!
Sta je tu Hurtic mogao? Nije on kriv sto je tradicija takva.
Ekipa je odlicno izgledala. Ocit je napredak u igri. Takticke zamisli dolaze do izrazaja lagano.
Hebi ga, manjak srece a i sudija nas je zakidao. Igracima i treneru nemamo sta zamjeriti. Jedino jos Amera Bekica otjerati (kao i Okica sto smo) i dupla kruna je blizu. Citirajte ovaj moj post u maju.
A i ako ne bude titlu, dobra je i europa.
Sjetite se samo Baljka? Zelite da se on vrati?
Navijaci. Opet jedni od najvecih krivaca sto nismo pobijedili. Da nisu skandirali protiv gospodina Selimovica, dobili bi 100%. Taman smo ih bili stisli, gol visio u zraku, navijaci nicim izazvani pocese prozivati gospodina Selimovica. Sa tim su jako uticali na moral igraca. Ipak, nije lako igrati pod tolikim pritisko.
Opet su nanijeli stetu klubu.
Duljevic jos jednom dokazao zasto je u reprezentaciji. Najbolji igrac lige. Da je Mamicev, prodao bi ga za 10 miliona eura.
Ahmetovic je danas dokazao da je klasa za Benku.
Crnikic i Balic odlicni.
Novakovicu srediti BH papire i pozvati ga u reprezentaciju.
Sve u svemu, odlicna igra danas. Imao najbolju ekipu u drzavi sa ogramnim potencijalom.
Protiv Krupe ocekujem preko 10 000 ljudi na Kosevu.
SVI, SVI SVI NA KOSEVO!
Klasicno huskanje i provociranje.
Ali ostat cu dostojanstven i prepustiti administraciji da ureduje kod ovakvih postova.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 06 avg 2016, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje da sam ostao kuci spavati, nego sto odoh i Zenicu da ovo gledam! Necu se zajebati, pa na gostovanje otici, jos dugo vremena Bgm. Ono je nazalost realan rezultat, pobjedu nismo zasluzili, nista mi bolji od Celika nismo bili. Na zapadu sam bio, pa sam mogao sve fino ispratiti i kosu cupati. Nikakve akcije, ideje, nista. Idiot pocinje sa Amerom igracem manje Bekicem iako je momak protiv Zrinjskog odigrao ko qrcina! Mi na forumu znamo da treba poceti sa desetkom i stavljamo tu Radovca/Cetkovica, a vrli trener Amera rahmetli koji je beskorisan.
Rustemovic je danas bio odlican, nema mu se sta prigovoriti. Desna strana mrtva, Kadusic i Crnkic ocajni. Svi napadose Evandera jer je sumnjao u Crnkica, a evo on za sada ima jednu odlicnu i dvije ocajne utakmice u Sarajevu, ali bilo je jako bitno da se natrlja Evanderu to nakon pobjede prosli put. Ovoj ekipi fali jos 3 beton igraca da bi mogli nesto ocekivati. Fali nam lijevi bek, Almir sve gori i gori, centrirati ne zna, jug prebacio danas. Fali nam napadac, fali nam jos jedan stoper. Nek idu u picku materinu vise i uprava i mrtvi igraci i Sir Hurta, a vala i ovi pozitivci za 20 KM!
JOS JEDNOM CESTITAMO ROĐENDAN NASEM AMERU BEKICU, SJAJNA ROĐENDANSKA TEKMA! DAJTE ONE SLIKE KO VAN BASTEN STO JE!
Rustemovic je danas bio odlican, nema mu se sta prigovoriti. Desna strana mrtva, Kadusic i Crnkic ocajni. Svi napadose Evandera jer je sumnjao u Crnkica, a evo on za sada ima jednu odlicnu i dvije ocajne utakmice u Sarajevu, ali bilo je jako bitno da se natrlja Evanderu to nakon pobjede prosli put. Ovoj ekipi fali jos 3 beton igraca da bi mogli nesto ocekivati. Fali nam lijevi bek, Almir sve gori i gori, centrirati ne zna, jug prebacio danas. Fali nam napadac, fali nam jos jedan stoper. Nek idu u picku materinu vise i uprava i mrtvi igraci i Sir Hurta, a vala i ovi pozitivci za 20 KM!
JOS JEDNOM CESTITAMO ROĐENDAN NASEM AMERU BEKICU, SJAJNA ROĐENDANSKA TEKMA! DAJTE ONE SLIKE KO VAN BASTEN STO JE!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@Locust
Svoje razmirice sa @evanderom riješi preko pp, taj njegov post je ironija, to je svima poznato i on je za to dobio upozorenje.
Svako o svakom igraču ima pravo da napiše šta želi, samo psovke će biti sankcionisaane, o upravi, treneru također. Svi su zaslužili kritike.
Svoje razmirice sa @evanderom riješi preko pp, taj njegov post je ironija, to je svima poznato i on je za to dobio upozorenje.
Svako o svakom igraču ima pravo da napiše šta želi, samo psovke će biti sankcionisaane, o upravi, treneru također. Svi su zaslužili kritike.
Kakav ba trener,sta treba i Hurticem da se bavim i tjeram,covjek je tu samo jel ce igrati kako ce mu oni svirati.
Pustimo se Hurtica on je najmanji problem,zna se odakle smrdi I ko je kriv sto idemo samo unazad.
Foteljasi,taldzije smrdljve,odlazite ,umrite ! Selimovicu Dino crkni smradu!!!!
Pustimo se Hurtica on je najmanji problem,zna se odakle smrdi I ko je kriv sto idemo samo unazad.
Foteljasi,taldzije smrdljve,odlazite ,umrite ! Selimovicu Dino crkni smradu!!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Uporedi komentare od prošle sedmice i ove večerašnje
. Šta ste vi mislili, da ćemo ih zguziti u prvih 10 minuta? Rekao sam da će biti drama teško danas i tako se ispostavilo. Čelik je naučen da igra protiv nas, džaba je tu sve. Idemo naprijed momci!
Znate sta.
Ne vrijedi se radi ovog nervirati. Ide SFF, pa godisnji, pa imam neki put u inostranstvo. Mnostvo razloga za zezaciju i uzivanje.
Hebo nas fudbal, hebo forum i piskaranje.
Zasto da se ja nerviram radi nekog Selimovica, Tana ili Hurtica.
Povlacim se do daljeg i sa foruma i od nase lige.
Pozdrav normalnim forumasima. Prepustam vam borbu protiv ovih placenika kojih je pun i ovaj i drugi forumi.
Ne vrijedi se radi ovog nervirati. Ide SFF, pa godisnji, pa imam neki put u inostranstvo. Mnostvo razloga za zezaciju i uzivanje.
Hebo nas fudbal, hebo forum i piskaranje.
Zasto da se ja nerviram radi nekog Selimovica, Tana ili Hurtica.
Povlacim se do daljeg i sa foruma i od nase lige.
Pozdrav normalnim forumasima. Prepustam vam borbu protiv ovih placenika kojih je pun i ovaj i drugi forumi.
Otjero sam Evandera sa foruma, Dino vadi petobu!!!!!!!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da upravo to sam ocekivao! Upravo to jer ste me takvi poput tebe, majkla, i slicnih uvjeravali da smo doveli beton pojacanja, da nam niko nije ni blizu po igrackom kadru u ligi, da je trofej neminovan ove godine jer je ono prosle godine bio splet nesretnih okolnosti!KenChoo je napisao/la:Uporedi komentare od prošle sedmice i ove večerašnje. Šta ste vi mislili, da ćemo ih zguziti u prvih 10 minuta? Rekao sam da će biti drama teško danas i tako se ispostavilo. Čelik je naučen da igra protiv nas, džaba je tu sve. Idemo naprijed momci!
I sta si mislio da ocekujem od utakmice sa raspalim celikom do pobjedu?
@evander zivio ti i to i jest najpametnije, mozda i ja krenem tvojim stopama jer ocito ovdje jedino moras bit poltron i vikat riba inace ti se dize kad protivnik zabije sarajevu gol.
Duljevica trese igrac sa termina 90 minuta jbt! Steta sto nam nisu igrali Sharbini, Cvijanovic i Dzidic!
Dino staru ti...
Lomite Horde, prekidajte utakmice, sve vam od danas halalim. Napravite molim vas 3 milona stete klubu do kraja sezone, pa mozda yebeni Tan vidi da treba otjerati taldzije iz kluba, a ne ostavljati iste idiote, samo im malo pozicije zarotirati.
Lomite Horde, prekidajte utakmice, sve vam od danas halalim. Napravite molim vas 3 milona stete klubu do kraja sezone, pa mozda yebeni Tan vidi da treba otjerati taldzije iz kluba, a ne ostavljati iste idiote, samo im malo pozicije zarotirati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.