Eh ti si za Nobelove nagradeL_blancos je napisao/la:Mora mandrle nadoknadit gluposti koje je propustio u banani..
Ne zamjerite.. Btw sto Canales nije pozvan za repku.. Bolji je tehnicar od onog uzvikanog Thiaga,ima daleko bolju loptu..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Eh ti si za Nobelove nagradeL_blancos je napisao/la:Mora mandrle nadoknadit gluposti koje je propustio u banani..
Ne zamjerite.. Btw sto Canales nije pozvan za repku.. Bolji je tehnicar od onog uzvikanog Thiaga,ima daleko bolju loptu..
Cek', nisu te pridobili supermegagigajakim argumentimared devil88 je napisao/la:Sta sam dozivio da neko kaze da je Villa bolji od RAULA pa covjece boziji pricamo o Raulu !! Raulu jel kontas ??
Pa dobro,mozda.. Mada smatram da to i nije tesko skontat,ali opet kako kome.. Hvala na priznanju, drago mi je kad zaostalim forumasima otvorim ociadriano_leite je napisao/la:Eh ti si za Nobelove nagradeL_blancos je napisao/la:Mora mandrle nadoknadit gluposti koje je propustio u banani..
Ne zamjerite.. Btw sto Canales nije pozvan za repku.. Bolji je tehnicar od onog uzvikanog Thiaga,ima daleko bolju loptu..![]()
![]()
![]()
![]()
.
Treba li poceti crtati neke stvarired devil88 je napisao/la:Sta sam dozivio da neko kaze da je Villa bolji od RAULA pa covjece boziji pricamo o Raulu !! Raulu jel kontas ??
Mislim ono libo me za Real Madrid i sve to ali Raul je Raul jbt taj covjek koliko je golova dao Villa ni na treningu nije dao !Nail for Real je napisao/la:Cek', nisu te pridobili supermegagigajakim argumentimared devil88 je napisao/la:Sta sam dozivio da neko kaze da je Villa bolji od RAULA pa covjece boziji pricamo o Raulu !! Raulu jel kontas ???
Smijesno je uopste zapocinjati ovakvu vrstu rasprave jer je vodjena nekoliko puta, i kako se vidi, bez rezultata.
To samo dokazuje da ima vise golova u reprezentaciji, ali i da ima bolje saigrace i generalno bolji tim...ma sta bolji, neponovljivu generaciju.Mandrak je napisao/la:Treba li poceti crtati neke stvarired devil88 je napisao/la:Sta sam dozivio da neko kaze da je Villa bolji od RAULA pa covjece boziji pricamo o Raulu !! Raulu jel kontas ??![]()
![]()
Raul ( u reprezentaciji bio 1996- 2006 - ucinak 44 gola u 102 nastupa)
Villa ( u reprezentaciji od 2005 godine dakle 5 godina manje reprezentativnog staža od izvikanog Raula - a ucinak 47 golova u 75 nastupa - više golova a manje nastupa) - uz to sve najbolji strijelac Španije svih vremena![]()
Osvojene titule sa reprezentacijom namjerno ne racunam, jer tu Raula nema na mapi.
Nema potrebe da se ponavljam više jer nekima je lakše zabiti metar u guzove, nego cenat u glavu.
Kod: Označi sve
lakše zabiti metar u guzove, nego cenat u glavu.
Ne, nego to dokazuje da je Villa bolji strijelac od Raula i ništa višeNail for Real je napisao/la:To samo dokazuje da ima vise golova u reprezentaciji, ali i da ima bolje saigrace i generalno bolji tim...ma sta bolji, neponovljivu generaciju.Mandrak je napisao/la:Treba li poceti crtati neke stvarired devil88 je napisao/la:Sta sam dozivio da neko kaze da je Villa bolji od RAULA pa covjece boziji pricamo o Raulu !! Raulu jel kontas ??![]()
![]()
Villa ( u reprezentaciji od 2005 godine dakle 5 godina manje reprezentativnog staža od izvikanog Raula - a ucinak 47 golova u 75 nastupa - više golova a manje nastupa) - uz to sve najbolji strijelac Španije svih vremena![]()
Osvojene titule sa reprezentacijom namjerno ne racunam, jer tu Raula nema na mapi.
Nema potrebe da se ponavljam više jer nekima je lakše zabiti metar u guzove, nego cenat u glavu.Kod: Označi sve
lakše zabiti metar u guzove, nego cenat u glavu.
E nerviras nas sviju ovdje ne seri majke ti poredis Raula koji je izmislio rijec Napadac za Villu i ne pricaj vise. Ko ima vise golova u kompletu ????? ssssssssssssssMandrak je napisao/la:Treba li poceti crtati neke stvarired devil88 je napisao/la:Sta sam dozivio da neko kaze da je Villa bolji od RAULA pa covjece boziji pricamo o Raulu !! Raulu jel kontas ??![]()
![]()
Nema potrebe da se ponavljam više jer nekima je lakše zabiti metar u guzove, nego cenat u glavu.
Tvoje poznavanje nogometa jednako je mom poznavanju rimskog prava, znaci nikakvo. NE moze niko porediti Raulovu reprezentativnu karijeru i onu generaciju, sa najboljom generacijom Spanije svih vremena. Raul nije igrao u repki koja je najbolja ikad (od svih dosad Furija) tako da reprezentacija nije mjerilo.Mandrak je napisao/la:Treba li poceti crtati neke stvarired devil88 je napisao/la:Sta sam dozivio da neko kaze da je Villa bolji od RAULA pa covjece boziji pricamo o Raulu !! Raulu jel kontas ??![]()
![]()
Kod: Označi sve
kad je klub u pitanju...pa je opet Villa bolji strijelac ,u svakom pogledu
Ako uzmemo u obzir cinjenice da se Villa, igrajuci za Sporting, Zaragozu i Valenciju nije nikako ni mogao takmiciti (za razliku od Raula) u tolikom broju utakmica u Evropi (mislim na LP)...dakle, ako uzmemo samo Primeru i nastupe u reprezentaciji (gdje se može povuci ta paralela), onda je odgovor veoma jasan - David Villared devil88 je napisao/la:E nerviras nas sviju ovdje ne seri majke ti poredis Raula koji je izmislio rijec Napadac za Villu i ne pricaj vise. Ko ima vise golova u kompletu ????? ssssssssssssssMandrak je napisao/la:Treba li poceti crtati neke stvarired devil88 je napisao/la:Sta sam dozivio da neko kaze da je Villa bolji od RAULA pa covjece boziji pricamo o Raulu !! Raulu jel kontas ??![]()
![]()
e jbg i ti ga zasra Naile...Nail for Real je napisao/la:Raul-254 na klupskom nivou, 300 brojeci reprezentaciju za koju je postigao 46 golova.
Da ,da vrlo si bistar vidim...uvijek su Zaragoza i Sporting bile bolje ekipe od Reala, imali daleko bolje igrace i asistente, vazda su postizali više golova od Reala po sezonired devil88 je napisao/la:Samo je doabar ovaj mandraks prica glupossti Raul fol igrao u Realu gdje lakse davati golove e pa nek nam kaze gdje teze igrati uopste u Realu ili Zaragozi , Sportingu itd ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.