[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Bas sam to vidio sada, mozda mu krivo sto iznosi u javnost, odnosno sto se petlja gdje mu nije mjesto.Cartman je napisao/la:Fergie novinaru sto je pisao da ce Sneijder ipak u United prije nekoliko dana: Fuck off
[youtube][/youtube]
Haha, ne brini, mislim da je to cista patka. Nije United neki klub koji ce se borit za opstanak pa da pusti tako vaznog igraca odma prije pocetka sezone. Samo se nadam da ce Berbi produzit ugovor na jos godinu dana. Zasluzio je. A treba Welbecku, Machedi a Bogami i Hernandezu jos vremena da poboljsaju igru. Hernandez je imao fantasticnu sezonu, ali ocekujem puno vise od napadaca Uniteda u igri u polju. Makar dao nesto manje golova, ali dodavanja i tehniku mora poboljsat.Sir Matt je napisao/la:Kmeeee kme , obrisalo mi post . I kozice smo počeli dobivati na semiučmale fore Pajeka odnosno prikolice trolla a svejedno stoje tamo gdje ih zateknemo . Nice .
Ontopic:
Mnoge greške , transfere , svaštanešto sam progutao kada je SAF u pitanju . Ali ako Berbatova kojim slučajem proda tamo nekom klubu n.ajebat ću mu se matere samo tako ... Čisto da ste upućeni .
Riješiti se polovnjaka tipa Berbatov za 20 miliona može samo SAF i ako to napravi ja ću mu dignut spomenik. Čisto da si upućen...Sir Matt je napisao/la:Kmeeee kme , obrisalo mi post . I kozice smo počeli dobivati na semiučmale fore Pajeka odnosno prikolice trolla a svejedno stoje tamo gdje ih zateknemo . Nice .
Ontopic:
Mnoge greške , transfere , svaštanešto sam progutao kada je SAF u pitanju . Ali ako Berbatova kojim slučajem proda tamo nekom klubu n.ajebat ću mu se matere samo tako ... Čisto da ste upućeni .
Biti ćorav u ovom trenutku nije tako loše . Svejedno , elaboriraj !Hawking je napisao/la: Riješiti se polovnjaka tipa Berbatov za 20 miliona može samo SAF i ako to napravi ja ću mu dignut spomenik. Čisto da si upućen...
Od tri sezone koliko je kod nas odigrao je 5-6 dobrih utakmica prošle sezone, skupio tih 20 golova i to je to. Slijedeće sezone će biti veći flop nego pretptošle i to je i SAF-u jasno, te želi iskoristiti situaciju da je najbolji stirjelac PL i utrapiti ga za dobru lovu, jer ako ga sad ne utrapi može ga dogodine prodat Famosu za cvaju. Prodaja Berbatova je nešto najbolje što nam se može desiti, jer u timu već imamo dosta dobrih napadača, a i zbog ovoga što sam gore spominjao...Sir Matt je napisao/la:Biti ćorav u ovom trenutku nije tako loše . Svejedno , elaboriraj !Hawking je napisao/la: Riješiti se polovnjaka tipa Berbatov za 20 miliona može samo SAF i ako to napravi ja ću mu dignut spomenik. Čisto da si upućen...
Što da me bude stid, što imam svoje mišljenje potkrijepljeno argumentima? Kako tebe nije stid razgovarat tako sa nekim, nisam ja s tobom koze čuv'o da mi se tako obraćaš!ZELJO DO GROBA je napisao/la:rec za Berbu da je polovnjak...pa kako te covjece nije stid..pa to je klasa...
covjek je malo je reci igracina kakve nema...
dobro drug izvini...Hawking je napisao/la:Što da me bude stid, što imam svoje mišljenje potkrijepljeno argumentima? Kako tebe nije stid razgovarat tako sa nekim, nisam ja s tobom koze čuv'o da mi se tako obraćaš!ZELJO DO GROBA je napisao/la:rec za Berbu da je polovnjak...pa kako te covjece nije stid..pa to je klasa...
covjek je malo je reci igracina kakve nema...
A e . Došao je zadnji sat prelaznog roka , bez odrađenih priprema sa ekipom , pao što se u narodu kaže s neba . U toj sezoni , svojoj prvoj , Berbatov postiže finih dvadeset golova a tome dodaje deset assista . A drugoj svojoj sezoni za Manchester igra konvencionalniju drugu špicu s tim' da ima nešto lošiju statistiku , tri gola te četiri asistencije manje u odnosu na sezonu prije dok je prethodne već dobio kopačku za najboljeg napadača najjače lige svijeta . ( 21/6)Hawking je napisao/la: Od tri sezone koliko je kod nas odigrao je 5-6 dobrih utakmica prošle sezone, skupio tih 20 golova i to je to. Slijedeće sezone će biti veći flop nego pretptošle i to je i SAF-u jasno, te želi iskoristiti situaciju da je najbolji stirjelac PL i utrapiti ga za dobru lovu, jer ako ga sad ne utrapi može ga dogodine prodat Famosu za cvaju. Prodaja Berbatova je nešto najbolje što nam se može desiti, jer u timu već imamo dosta dobrih napadača, a i zbog ovoga što sam gore spominjao...
Naravno da nas je dijelio, mislim da je dobar napadac ima tehniku i gradi se to je fenomenalno ali ako ce dobiti za njega 20 milki neka ga proda jer to je dobra cifra i naravno dovesti onda nekoga veznog igraca.Cartman je napisao/la:Uvijek je Berbatov dijelio navijace Uniteda.![]()
Ja stvarno mislim da je igracina, i mislim da je Fergie pogrijesio protiv Barcelone i u jos nekim velikim utakmicama (Arsenal u gostima) sto je forsirao Hernandeza. Po meni Berba treba bit prvi izbor zajedno sa Rooneyem. Da se ponovoim po 100. put, Hernandez ne nudi nista izvan sestnaesterca. Mislim da United to ne moze dopustit u velikim utakmicama. Drag mi je Hernandez, ali mora popravit neke elemente u svojoj igri. I Fergie nije bio fer prema Berbatovu prosle sezone. Prvo stavljat ga na klupu kad je u zivotnoj formi, i onda da ne bude ni na klupi u finalu. Ali opet je Berbatov ostao, i nije ni rijec progovorio. Sta bi bilo da je se to desilo Rooneyu? Zato mislim da covjek zasluzuje respekt, jer srce mu je u Unitedu i lojalan je Fergiu. Uz to je i igracina. Jest 20 miliona dosta para, ali kojeg cemo igraca dovest za te para da nam moze ponudit 20 golova po sezoni, kao sto znamo da Berba moze? Previse je promjena i odlazaka iskusnih igraca vec bilo u zadnje vrijeme, mora se zadrzat kontinuitet neki. Nije mala stvar izgubit Nevillea, Scholesa i VDS-a. Pa to je 60 godina iskustva ljudi moji.
Mislim da nije dovoljno uc u sezonu sa Rooneyem, Hernandezom, Welbeckom, Owenom i Machedom na poziciji napadaca. Diouf svakako nije kvalitet za United. Neka Berbatov ostane, a Macheda na posudbu i Diouf sta god hoce. Macheda jos nije spreman, i treba mu jedna posudba u neki engleski klub. to je mnogo pomoglo Welbecku i Cleverleyu.haxonja je napisao/la:Naravno da nas je dijelio, mislim da je dobar napadac ima tehniku i gradi se to je fenomenalno ali ako ce dobiti za njega 20 milki neka ga proda jer to je dobra cifra i naravno dovesti onda nekoga veznog igraca.Cartman je napisao/la:Uvijek je Berbatov dijelio navijace Uniteda.![]()
Ja stvarno mislim da je igracina, i mislim da je Fergie pogrijesio protiv Barcelone i u jos nekim velikim utakmicama (Arsenal u gostima) sto je forsirao Hernandeza. Po meni Berba treba bit prvi izbor zajedno sa Rooneyem. Da se ponovoim po 100. put, Hernandez ne nudi nista izvan sestnaesterca. Mislim da United to ne moze dopustit u velikim utakmicama. Drag mi je Hernandez, ali mora popravit neke elemente u svojoj igri. I Fergie nije bio fer prema Berbatovu prosle sezone. Prvo stavljat ga na klupu kad je u zivotnoj formi, i onda da ne bude ni na klupi u finalu. Ali opet je Berbatov ostao, i nije ni rijec progovorio. Sta bi bilo da je se to desilo Rooneyu? Zato mislim da covjek zasluzuje respekt, jer srce mu je u Unitedu i lojalan je Fergiu. Uz to je i igracina. Jest 20 miliona dosta para, ali kojeg cemo igraca dovest za te para da nam moze ponudit 20 golova po sezoni, kao sto znamo da Berba moze? Previse je promjena i odlazaka iskusnih igraca vec bilo u zadnje vrijeme, mora se zadrzat kontinuitet neki. Nije mala stvar izgubit Nevillea, Scholesa i VDS-a. Pa to je 60 godina iskustva ljudi moji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.