PS: I kakva vam je ono furka jalija?

Moderator/ica: vlakanje
HZ_ilidzaa je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno cemu tolika mrznja , cemu toliki nacionalizam medju srpskim narodom , znam drugove odu u Lukavicu u XL da pokupe koju picku i umjesto Haris , Adnan , Mirza "zovu" se Marko , Dejan i sl. Dodjes u bilo koju sarajevsku kafanu taman da se zoves Zoran Čmar bit ces ugoscen ko lord.
Cuj ovog h-umnog vjezbacaŠB_Fidelis je napisao/la:Kakva je poanta stavljati svastiku na Santiago Bernabeu, Poljud, Olimpico, Park Princeva (da ne nabrajam dalje, valjda su ti te mahom europske metropole znacajnije od ''tamo neke Listice'') pa se opet ista tu nasla (za sto ces lako naci i slike, ili evo ako ti odgovara slika prve ekipe Boysa s istoimenom zastavom)? Nikakva, nadje se par pojedinaca koji je provuku i drze dok im samar ne opali ostatak (odnosno vec spomenuta vecina, kao sto ce u vas opaliti samar nekome tko donese ABiH zastavu umjesto stare bosanske, ili tursku, itd., nebitno, stvar semantike, iako nije za usporedbu, no shvatit ces poantu, istina neces je prihvatiti vec pokusati napraviti diskriminaciju, al ipak ces shvatiti navedenu poantu) ili dok se ne skloni i amen. Glupost potenciras, namjerno, cisto eto da se ''zna'' da svastika vlada na Pecari, eno ih, povampirene ustase svi redom, dok smo mi s druge strane evidentna moralna vertikala (al u nekoj stvari). Nigdje veze.harishp je napisao/la:E sad nek se bacaju kamena sa ramena do mile volje.
A usput nek Probaju sa Hrkljusem.
@Fidelis kakava je poenta stavljati svastiku na vasem stadionu.kome,gdje,koga,cemu.
Sto se tice manjeg broja,pa vazda je na Pecari manji broj,veceg i nema.Djecije price i bajke. To se identificira, kazni, i toliko o tome, kao i bilo gdje drugdje u svijetu, suvisna prica uopce.
Taj drugi dio ti nije dostojan odgovora, eto nek je na Kosevu za sredinu od 500 000 ljudi velik broj, il drugdje po BiH. Po postotku je jos gori, vjeruj. Ustvari nemoj, racunaj radije, koristi mozak za konstruktivnije stvari, vjezbaj.
to je to. al' dzaba ti njima trubis neke stvari, rulja(cast pojedincima) na balkanu nikad to nece shvatiti..harishp je napisao/la: Zesca glupost majorizirane populacije,ako navedes greske koje je ucinio,ovaj odmah pocne navoditi drugom gresku.Umjesto da se obostrano priznaju greske,i pocne se rijesavati problem.
Travnik može biti nezgodan, a Borac baš ne pokazuje neku aman-zaman igru, plus turobna atmosfera na stadionu.. Svašta može biti...fredi je napisao/la:danas travnik pada i nastavljamo put ka evropi.pa da dobijemo neke iz san marina,valjda cemo njih proci
A to svašta najprije će biti X, no eto nadati se da se Borac malo trznuo.spielführer_21 je napisao/la:Travnik može biti nezgodan, a Borac baš ne pokazuje neku aman-zaman igru, plus turobna atmosfera na stadionu.. Svašta može biti...fredi je napisao/la:danas travnik pada i nastavljamo put ka evropi.pa da dobijemo neke iz san marina,valjda cemo njih proci
Onda nas 2 imamo različite poglede na igru. Ova ekipa Borca nije ni do koljena onoj Vladinoj. Prošle sezone kad ste uzeli 1:0 u BL, Željo je prvi put glupo izgubio loptu na sredini i odmah križanja 2-3 igrača Borca i Maletić zabija. U srijedu vam Nyema pokloni 5 lopti u prvih desetak minuta i idete 3 na 3, 3 na 4, i nikakve akcije, samo driblinzi i individualni potezi Krunića i Stajića. To nije igra, imate bolje igrače od Travnika, zbog toga ste favoriti, ali igre za sada ipak ne. Možda vas danas krene, vidjećemo..fredi je napisao/la:ebiga ja sam borac gledao i protiv sirokog i u prijedoru i mogu ti reci da su je igra odlicna.napada se od prve do zadnje minute igra se na gol vise.i protiv vas smo imali inicijativu.tako da sto se igre tice ona je super samo da realizacija bude na nivou ipak nema bikija,ali mislim da ce travnik pasti.2:0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.