FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Giallorossi
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Giallorossi » 05 apr 2012, 20:22

Lafo izrevoltirani od sudije a od 1. minute poceli pjevati "ubi turcina, zakolji baliju" ...

PS: I kakva vam je ono furka jalija? :mrgreen: :lol:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 05 apr 2012, 20:23

Nikad mi nece biti jasno cemu tolika mrznja , cemu toliki nacionalizam medju srpskim narodom , znam drugove odu u Lukavicu u XL da pokupe koju picku i umjesto Haris , Adnan , Mirza "zovu" se Marko , Dejan i sl. Dodjes u bilo koju sarajevsku kafanu taman da se zoves Zoran Čmar bit ces ugoscen ko lord.

Ferplejko
Kontakt:

Post Postao/la Ferplejko » 05 apr 2012, 20:24

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta kazete na faul iz kojeg ste dali 2. gol u Prijedoru . Imate ga na 10:30 . Je li ovo veci faul od onog nad Svrakom ?

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 apr 2012, 20:28

Da se nadovežem,svi mi probosanski+Velež :mrgreen: smo imali ispade...ali to je daleko iza nas.
Ima pojedinaca ali nema mase,i uglavnom se tako nešto skandira u revoltu.
Željo-Široki...da li je bilo vrijeđanja Ultrasa prije nego što su izazvali incident?Ne.
Da li su Ultrasi skandirali ajmo,ajmo ustashe...i tek onda su te iste ustashe vrijeđane?Da.
Nismo sveci ali je očito kako pušu vjetrovi i koji navijači iz kola u kolo prave problem.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 05 apr 2012, 20:38

HZ_ilidzaa je napisao/la:Nikad mi nece biti jasno cemu tolika mrznja , cemu toliki nacionalizam medju srpskim narodom , znam drugove odu u Lukavicu u XL da pokupe koju picku i umjesto Haris , Adnan , Mirza "zovu" se Marko , Dejan i sl. Dodjes u bilo koju sarajevsku kafanu taman da se zoves Zoran Čmar bit ces ugoscen ko lord.

Ma to nije vise samo razlika naroda, nego mentaliteta. Mi ovdje ne živimo jedni pored drugih, nego jedni s drugima... Ovdje ne trpimo jedni druge, nego uživamo u razlikama. Meni u srednjoj skoli jedan cas prekida zvono sa katolicke crkve, a iduci cas ezan sa džamije. Sve u par stotina metara. A svi opet sretni, zadovoljni i opušteni.
Da se razumijemo, nije ovdje idila i to, ali samo ovdje se Borac i bilo koji drugi tim može ispratiti aplauzom. Čak mislim da jedino Sarajevo nikad ne bi dobilo aplauz, možda je i to nekad bilo, ali sumnjam. Valjda i to govori koliko je nama fudbal i rivalitet u vidu fudbala na prvom mjestu, pa sve ostalo. Grbavica je aplaudirala Borcu, skandirala DINAMO, DINAMO...da se razumijemo, ima i negativnih situacija, ali daleko od onog što nam priređuju "navijači" Borca. Nek im je na čast. Stiče se dojam da Borca niko ne smije dobit u Banja Luci, pogotovo ne Željo, čemu to ?
Otvorite oči, za svoje dobro, ovako vas nema nigdje ! ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 apr 2012, 20:40

ŠB_Fidelis je napisao/la:
harishp je napisao/la:E sad nek se bacaju kamena sa ramena do mile volje.
A usput nek Probaju sa Hrkljusem.
@Fidelis kakava je poenta stavljati svastiku na vasem stadionu.kome,gdje,koga,cemu. :roll:
Sto se tice manjeg broja,pa vazda je na Pecari manji broj,veceg i nema.
Kakva je poanta stavljati svastiku na Santiago Bernabeu, Poljud, Olimpico, Park Princeva (da ne nabrajam dalje, valjda su ti te mahom europske metropole znacajnije od ''tamo neke Listice'') pa se opet ista tu nasla (za sto ces lako naci i slike, ili evo ako ti odgovara slika prve ekipe Boysa s istoimenom zastavom)? Nikakva, nadje se par pojedinaca koji je provuku i drze dok im samar ne opali ostatak (odnosno vec spomenuta vecina, kao sto ce u vas opaliti samar nekome tko donese ABiH zastavu umjesto stare bosanske, ili tursku, itd., nebitno, stvar semantike, iako nije za usporedbu, no shvatit ces poantu, istina neces je prihvatiti vec pokusati napraviti diskriminaciju, al ipak ces shvatiti navedenu poantu) ili dok se ne skloni i amen. Glupost potenciras, namjerno, cisto eto da se ''zna'' da svastika vlada na Pecari, eno ih, povampirene ustase svi redom, dok smo mi s druge strane evidentna moralna vertikala (al u nekoj stvari). Nigdje veze. :roll: Djecije price i bajke. To se identificira, kazni, i toliko o tome, kao i bilo gdje drugdje u svijetu, suvisna prica uopce.
Taj drugi dio ti nije dostojan odgovora, eto nek je na Kosevu za sredinu od 500 000 ljudi velik broj, il drugdje po BiH. Po postotku je jos gori, vjeruj. Ustvari nemoj, racunaj radije, koristi mozak za konstruktivnije stvari, vjezbaj.
Cuj ovog h-umnog vjezbaca :roll:
Mani se postotka,jer bi se onda mjesna zajednica Hoffenhaim grohotom na to nasmijala,pa skoro veci im od Berlina ne po postotku vec uopste po posjeti.A nisu po Evropskim kupovima i u vrhu lige.
Uperiti prstom na druge a ne priznati krivicu je u stvari opet na kraju priznavanje krivice.
Zesca glupost majorizirane populacije,ako navedes greske koje je ucinio,ovaj odmah pocne navoditi drugom gresku.Umjesto da se obostrano priznaju greske,i pocne se rijesavati problem.
U svakoj psenici(braasnu) ima kukolja,negdje vise negdje manje.Ko prizna pola mu prasta,ali kako rekoh kod nekog su te polovice mnogo vece i teze.Koje bi rado prodao kao ''bezkukoljno''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 apr 2012, 20:48

harishp je napisao/la: Zesca glupost majorizirane populacije,ako navedes greske koje je ucinio,ovaj odmah pocne navoditi drugom gresku.Umjesto da se obostrano priznaju greske,i pocne se rijesavati problem.
to je to. al' dzaba ti njima trubis neke stvari, rulja(cast pojedincima) na balkanu nikad to nece shvatiti..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 05 apr 2012, 21:35

Tema je: FK Borac - Banja Luka

molim vas da ne lutamo od teme jer će početi da frcaju banovi...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 05 apr 2012, 23:19

Stadion u BL je pod video nadzorom. Nakon pregleda snimaka, policija i pravosudje treba da odrade svoj deo posla, a FSBiH svoj, i slicnog ispada (bar) u B.Luci nece biti.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 apr 2012, 00:58

Kazna bas kakvu sam i ocekivao iako sam bio skeptican po pitanju da ce izreci toliku.Svaka cast disciplinskoj komisiji na ovome,samo ovako moze doci do poboljsanja u BIH fudbalu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 06 apr 2012, 09:20

šta je problem ovde? problem je što se dva puta prekida utakmica protiv Želje i sada su svi krivi a ne oni. ono saopštenje od kluba kaže sudija isprovocirao pa šta su onda trebali uraditi navijača Milana nakon dva penala? ovi u BL trebaju reći izgubili smo napravili smo glupost nečemo više i trebaju se izvinuti. a drugi je problem što nema veze sa sudijom šta su oni skandirali ili pjevali cijelu utakmicu ili veći dio, a znamo iz zadnjeg rata na šta se odnosi turcin i balija i sigurno se neodnosi na Turcina iz Istanbula ili iz Turske. a za ovog ŠBfild problem je što se ove stvari u zadnje vrijeme dešavaju često u BL pa se može reći da je to pomalo i fašističko navijanje a recimo u Sarajevu toga nema bar ne u zadnje vrijeme i ne tako često kao u BL kada igra Borac. Znaći Borac je 2 puta ove sezone kažnjen zbog istih stvari a Sa i Željo niti jednom zbog toga.

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 06 apr 2012, 10:34

problem je što nam država i zakon ne funkcionira ,probem je što stalno je to na Balkanu goreće pitanje sijetimo se rukometa i Beograda ,i igrača bez oka...sve su to danas iste stvari žalosno je da nam se djeca odgajaju u takvom zlu,neredi,frustracije,nacionalizam je ušao u sev pore, niša se ne radi,ni kroz sport edukacije bio to Mostar,Banja Luka,Zagreb,Beograd.....ima to svugdje huligana samo eto ponavlja se i ponavljat će se kažem dok ti ljudi ne shvate ne može se tako naprijed,sramota,svi mediji samo pišu napuhavaju slučaj, a nitko da se primi u toj državi problema.Nemam šta reći prepucavat se na osnovi nacionalizma mi je mučno više čiatat i slušat gledala sam izvještaj i malo slike snimku pa to je civilizacija nula bodova ali naša istina.Samo da ti ljudi shvate gdje su,policija odradi svoje ,kazne i sud pa ne bi bilo više toga treba ih na radne akcije- radnu terapiju poslat sve , da uređuju svoj prostor i igralište i tribine, pa bi možda shavatili šta znaći sport,sportski duh ,uništavanje vrijednosti!Ovako samo sramota za grad ,državu,ligu i sve takve stavit u 3 ligu kaznit pa se trudite iz temelja........ ;)

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 07 apr 2012, 07:40

danas travnik pada i nastavljamo put ka evropi.pa da dobijemo neke iz san marina,valjda cemo njih proci :mrgreen:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 apr 2012, 12:33

fredi je napisao/la:danas travnik pada i nastavljamo put ka evropi.pa da dobijemo neke iz san marina,valjda cemo njih proci :mrgreen:
Travnik može biti nezgodan, a Borac baš ne pokazuje neku aman-zaman igru, plus turobna atmosfera na stadionu.. Svašta može biti...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 07 apr 2012, 12:34

spielführer_21 je napisao/la:
fredi je napisao/la:danas travnik pada i nastavljamo put ka evropi.pa da dobijemo neke iz san marina,valjda cemo njih proci :mrgreen:
Travnik može biti nezgodan, a Borac baš ne pokazuje neku aman-zaman igru, plus turobna atmosfera na stadionu.. Svašta može biti...
A to svašta najprije će biti X, no eto nadati se da se Borac malo trznuo.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 07 apr 2012, 12:36

ebiga ja sam borac gledao i protiv sirokog i u prijedoru i mogu ti reci da su je igra odlicna.napada se od prve do zadnje minute igra se na gol vise.i protiv vas smo imali inicijativu.tako da sto se igre tice ona je super samo da realizacija bude na nivou ipak nema bikija,ali mislim da ce travnik pasti.2:0

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 07 apr 2012, 12:45

fredi je napisao/la:ebiga ja sam borac gledao i protiv sirokog i u prijedoru i mogu ti reci da su je igra odlicna.napada se od prve do zadnje minute igra se na gol vise.i protiv vas smo imali inicijativu.tako da sto se igre tice ona je super samo da realizacija bude na nivou ipak nema bikija,ali mislim da ce travnik pasti.2:0
Onda nas 2 imamo različite poglede na igru. Ova ekipa Borca nije ni do koljena onoj Vladinoj. Prošle sezone kad ste uzeli 1:0 u BL, Željo je prvi put glupo izgubio loptu na sredini i odmah križanja 2-3 igrača Borca i Maletić zabija. U srijedu vam Nyema pokloni 5 lopti u prvih desetak minuta i idete 3 na 3, 3 na 4, i nikakve akcije, samo driblinzi i individualni potezi Krunića i Stajića. To nije igra, imate bolje igrače od Travnika, zbog toga ste favoriti, ali igre za sada ipak ne. Možda vas danas krene, vidjećemo..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 07 apr 2012, 12:49

ja kazem da smo protiv vas imali inicijativu,ali nesto da je igra bila dobra akcije izgradjene to ne.s druge strane protiv sirokog i rudara,je bilo strasno koliko smo dobro igrali.kako god vidjecemo danas kako ce sve izgledati,i koji ce rezultat biti.evropa nam tesko moze izmaci cak kontam da cemo ispred sarajeva zavrsiti,a u najgorem slucaju sa 4 mjesta idemo
Zadnja izmjena: fredi, dana/u 07 apr 2012, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 07 apr 2012, 12:50

U B.Luci danas igra tim Travnika bez 7 standardnih igraca prve ekipe.Prosjek godina tima koji igra je ja mislim realno 19.Kompletna odbrana Varupa-Ribic-Oruc-Misic i mali Nermin Varupa ispred ne igraju.Nema ni Popovica u napadu a ni Curic ne igra u sredini.Igraju 3 igraca koji dosada nisu ni igrali od pocetka nikako.Huseinspahic-Batovanja- Stosic.
Fakticki im je ovo prva tekma u Premijer ligi.Hajde bas da vidimo kako ce ova djeca odigrati u tekmi koja je vec otpisana i dali ce pokazati da im je mjesto u ekipi...Meni je drago sto ih podcjenjuju ....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 07 apr 2012, 12:54

Koji je ono tim "posteni" Zeljeznicar pustio u zadnjem kolu da ga pobjedi na Grbavici pa je zbog toga Borac ispao u Prvu Ligu Republike Srbske?! :?

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.