Pistol je napisao/la: Sa druge strane dizete Musu kao da je James licno , osvojio je to prvensto (za koje osim nas i nekoliko Litvanaca nikog na svijetu nije briga) i sta sad ....

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Pistol je napisao/la: Sa druge strane dizete Musu kao da je James licno , osvojio je to prvensto (za koje osim nas i nekoliko Litvanaca nikog na svijetu nije briga) i sta sad ....
*p!p!t@* je napisao/la:Damir Mulaomerović se brani hajkom a ne može da objasni sam sebi zašto kapiten ne sluša njegove zamisli. Idi ubij se negdje levatu. Čuj razgovorom riješili frustracije, pa niste teetke, ti moraš da mlatneš šakom od ssto i kažeš ti ti i ti ne igrate zato i zato. A ne da govori da je nedopustivo takvo ponašanje, kako je nedopustivo kad se ljudi ponašaju tako. Znači negdje kraj potoka utoka i rokni se da se ne blamiraš više...
Ne stima mu 21 milion dolara !autogol je napisao/la:U Mirzinoj glavi nesto ne stima to je evidentno.Pa i protiv Svedske se zakacio sa Jukom i tu se bas vidjelo da ima nesto u pozadini svega..Al vrijeme ce pokazati sta i kako.
Ja samo znam jedno..Bosna i Hercegovina nema niti u jednom sportu svjetsku klasu i nekoga kome se moze oprostiti neko glupiranje u i oko reprezentacije.Mi smo u svijetu sporta jedna velika 0!! Al zato imamo na pretek mladica koji kad kupe nove patike u kojima ce igrati,misle da su automatski zvijezde..Grdna rano,nismo ni svjesni svoje nesvjesti
esprit24 je napisao/la:Sad sam zvao jarana koji je sjedio blizu parketa. Kad je Karasev naletio na Musu, Teletovic je nesto rekao Musi, a ovaj mu je odgovorio "Jebote oni sto ih branis", nakon cega ga je mirza uhvatio za vrat i yebao mu majku.
Daj molim te , hajde mi reci 2 osvajaca Europskih prvenstava u kosarci do 16 godina prije nas ... ako ih znas bez googla evo ja kazem da sam glupan (ali obojica znamo da ne znas ni finaliste niti da si ikada prije ili poslije naseg osvajanja pogledao neku utakmicu mladih reprezentacija - osim BiH)wobly92 je napisao/la:Pistol je napisao/la: Sa druge strane dizete Musu kao da je James licno , osvojio je to prvensto (za koje osim nas i nekoliko Litvanaca nikog na svijetu nije briga) i sta sad ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fora je u tome što on glumi nevinašce u svemu, lafo vodi ekipu, a čovjek mu sam ekipu glumi.remA1 je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Damir Mulaomerović se brani hajkom a ne može da objasni sam sebi zašto kapiten ne sluša njegove zamisli. Idi ubij se negdje levatu. Čuj razgovorom riješili frustracije, pa niste teetke, ti moraš da mlatneš šakom od ssto i kažeš ti ti i ti ne igrate zato i zato. A ne da govori da je nedopustivo takvo ponašanje, kako je nedopustivo kad se ljudi ponašaju tako. Znači negdje kraj potoka utoka i rokni se da se ne blamiraš više...
Pa nije on jadan kriv što nema autoritet nad Mirzom. Da se razumijemo, ne branim ja Mulaomerovića, ali ga i ne krivim. Krivim Savez koji ga je doveo misleći da nešto zna, a očigledno ne zna... i opet nije on kriv što ne zna, volio bi da je k'o Greg Popovich, al ne ide.I nemoj da lupa od sto, vidiš da je Boga opsovao pa ga i zbog tog osuđuju, ne daj Bože da nam je Repeša selektor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.