FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Locust
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Locust » 06 avg 2016, 20:24

DenchiNL je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Haman se ponad'o da cemo uzeti, kad ono kurko :D Pavlovic i Balic bez komunikacije..nije trebao izlaziti Pavlovic jbg
I celo u Bijeljini je skontao da je Dusan previse ofanzivan za beka (nesto slicno Bekicu), pa ga je gurao naprijed.
8ekic - no comment.
Krupa vec u po' sedmice...
Ne tumbas odbranu kad je svakako nesigurna, Adi je morao braniti, ali to samo amater ne zna, da se pobjednicka ekipa ne mjenja....strpimo se jos ovu sezonu dok se ne priuci Hurta ipak mu dugujemo puno....
Adi, hahahaha, majko.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 avg 2016, 20:30

Locust je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Ne tumbas odbranu kad je svakako nesigurna, Adi je morao braniti, ali to samo amater ne zna, da se pobjednicka ekipa ne mjenja....strpimo se jos ovu sezonu dok se ne priuci Hurta ipak mu dugujemo puno....
Adi, hahahaha, majko.
Bgm ga on ne primi i meni bilo smjesno do danasnjeg tuznog dana.... :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 06 avg 2016, 20:34

DenchiNL je napisao/la:
Locust je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Adi, hahahaha, majko.
Bgm ga on ne primi i meni bilo smjesno do danasnjeg tuznog dana.... :clap:
Do prije pola godine nisi znao jel nam najbolji igrač ljevak il dešnjak, a sad prosipaš pamet kako ne bi izgubili da je Adilović branio, kao da je to presudilo utakmicu. "Pobjednička ekipa se ne mijenja". Nije problem što je Amer već 3 utakmice igrač manje na terenu, ko i rođak mu. Nije pitanje ni Hodžić ili Advan, Crnkić ili Said, ovaj ili onaj.

Ti da si vodio ovu utakmicu stavio bi Adilovića na go i dobio 5:1. PArdon, 5:0, jer Adi ne prima golove, vrhunski golman.

Daj ba razguli.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 06 avg 2016, 20:37

FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam sad sta je gore, da izborimo europu nekim cudom pa primimo petardu u prvom pretkolu ili uopste ne izborimo europu pa primimo petardu od slobode opet.

Hvala ti edise sto si kao i rodjak ti kusturica, hvala sto ste odrzali obecanje i stvorili jako sarajevo koje ce donijeti puno radosti navijacima :bow:
Feđa nema nikakve veze sa Edisom. Pa Feđu su 'izbacili' iz strukture kluba.

Prvo razmisli prije nego nešto napišeš.
NON MOLLARE MAI

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 06 avg 2016, 20:37

Kaže naš Alegri "opet nam se dešava da ekipa protiv nas dva puta šutira na gol, i da primamo gol", pri tom lik zaboravlja činjenicu da je i njegova ekipa samo dva puta šutirala na gol. Treba mu neko reći da ima pravo i na treću izmjenu.
Hodžić mora igrati od početka i to na mjestu krila, nikakav bek on nije. Kadušić-Hodžić desna strana, Crnkića na klupu poslati, Dulja lijevo.
Dalje, mi imamo loš stoperski tandem, samo nam je sreća što u dosadašnje tri utakmice niko nas nije ozbiljno napao. U derbiju na visoku loptu u kazneni loše reaguju danas opet, Novaković nikoga ne čuva, Balića kao i da nema kod igrača, mada ovaj gol danas ide i na ruku Pavlovića.

Što se tiće Saida, njega zaboravite. On je doveden marketinški, da uprava zamaže oči navijačima. Lik je operisan od ozbiljnog fudbala, ni pripreme nije kako treba obavio, trčkarao okolo pomalo.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 20:42

Alen Škoro je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam sad sta je gore, da izborimo europu nekim cudom pa primimo petardu u prvom pretkolu ili uopste ne izborimo europu pa primimo petardu od slobode opet.

Hvala ti edise sto si kao i rodjak ti kusturica, hvala sto ste odrzali obecanje i stvorili jako sarajevo koje ce donijeti puno radosti navijacima :bow:
Feđa nema nikakve veze sa Edisom. Pa Feđu su 'izbacili' iz strukture kluba.

Prvo razmisli prije nego nešto napišeš.
Mislio sam na emira kusturicu. Ne znam dal su rod al sigurno imaju istu osobinu koja ih krasi, lazu kao psi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 avg 2016, 20:43

Locust je napisao/la:
Do prije pola godine nisi znao jel nam najbolji igrač ljevak il dešnjak, a sad prosipaš pamet kako ne bi izgubili da je Adilović branio, kao da je to presudilo utakmicu. "Pobjednička ekipa se ne mijenja". Nije problem što je Amer već 3 utakmice igrač manje na terenu, ko i rođak mu. Nije pitanje ni Hodžić ili Advan, Crnkić ili Said, ovaj ili onaj.

Ti da si vodio ovu utakmicu stavio bi Adilovića na go i dobio 5:1. PArdon, 5:0, jer Adi ne prima golove, vrhunski golman.

Daj ba razguli.
Nisam to rekao, ne pravi se pametan jer to vrlo ocigledno nisi...te uzreke i postapalice ne nastanu jer su nekad tacne nego jer su vecinom tacne....stvar statistike....problem sam iznio vise puta , vodi nas amater, otjerali smo kvalitet iz tima...ende

Licni animozitet prema meni okaci macku o rep mozda njega interesuje :wave: :kafa:

P.s. - ja ne bi vodio ovaj tim jer sam i ja go amater, adi prima golove ali bar nasa 2 stopera ne bi se opet navikavali na pavlovica poslije sacuvane mreze s drugim golmanom....nije nemoguce da se bolje razumiju s njim, hemija je cudna stvar....
I najbolji igrac nas je napustio... :stop:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 06 avg 2016, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 avg 2016, 20:45

Upitna budućnost Čelika
Vernes Selimović napustio Čelik
Salčinović: Bojim se za budućnost svog matičnog kluba
Anel Dedić oprostio dug, te dobio čiste papire
Beganoviću se odazvalo samo 16 nogometaša
Adilović: Hitno zaustaviti kriminal u Čeliku
Pucnjava pred skupštinu zeničkog Čelika!
Popović: Nikad nije bila gora situacija u Čeliku
Novi problemi za Čelik: Beganović napustio klub!
Bajrektarević napustio Čelik
Pripreme u Čeliku, samo 16 igrača trenira
Kazazić napustio Čelik
Karić napustio Čelik
Džidić napustio Čelik
Bureković napustio Čelik
Adilović i Selimović napustili Čelik
Kojić, Ajan i Hećo više nisu igrači Čelika
Otprilike to su dešavanja u Čeliku u zadnje vrijeme.
Ekipa koja se tek prije 20ak dana skupila.
Igrače nisu ni birali već su dovodili samo ko je htio doći i igrati u takvoj situaciji.
Zadnji krenuli sa pripremama, nit su uigrani nit su fizički spremni.
U kakvoj su situaciji sumnjam da i plaćaju igrače.
Do juče nisu znali ko im je trener, upravu i predsjednika odavno nemaju.
Novi premijerligaš im na Bilinom Polju uvali 3 komada.
U drugom kolu pobjede uz dosta sreće, ne znaju ni oni kako.
I onako slabu i tanku ekipu, fizički nespremnu i neuigranu ne vodi glavni trener zbog suspenzije.
Ne igraju im 2 najbolja igrača zbog povrede.
Navijači bojkotuju, igraju pred praznim tribinama itd..

Da ne nabrajam više, bio sam ubjeđen pobjedom jer sam pratio situaciju u Čeliku, bez obzira što ne vjerujem puno ekipi vjerovao sam u pobjedu.
I na kraju - RAZOČARANJE. Nit ću koga kritikovat, nit ću kome psovat, nit ću šta pljuvat. Razočaran sam što nismo sposobni pobjediti ekipu koja nije ni imala pripreme, koja se jedva skupila.

Činjenica je da smo prosjek ove, jedne od najlošije lige na svijetu.
Ozbiljni nismo, daleko smo od profesionalnosti, nažalost.

Možemo mi pričati šta hoćemo, imamo malo iznad prosječnu ekipu za ovu ligu, ekipu koja će nekada bljesnuti (Zrinjski) ali dominirat će utakmice gdje ćemo se patit i igrat toplo-hladno bez nekog kontiunuiteta pobjeda i čvrstine.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 06 avg 2016, 20:51

Ovi sto.napadaju hurtica bgm izgleda da su u pravu, a tolilo sam ga branio.
Frajer nema akciju nacrtanu, nema meke vizije napada. Žalostan sam fkt i iznerviran.

Sent from my E5603 using Tapatalk

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 06 avg 2016, 20:59

SiouxLukavac je napisao/la:Upitna budućnost Čelika
Vernes Selimović napustio Čelik
Salčinović: Bojim se za budućnost svog matičnog kluba
Anel Dedić oprostio dug, te dobio čiste papire
Beganoviću se odazvalo samo 16 nogometaša
Adilović: Hitno zaustaviti kriminal u Čeliku
Pucnjava pred skupštinu zeničkog Čelika!
Popović: Nikad nije bila gora situacija u Čeliku
Novi problemi za Čelik: Beganović napustio klub!
Bajrektarević napustio Čelik
Pripreme u Čeliku, samo 16 igrača trenira
Kazazić napustio Čelik
Karić napustio Čelik
Džidić napustio Čelik
Bureković napustio Čelik
Adilović i Selimović napustili Čelik
Kojić, Ajan i Hećo više nisu igrači Čelika
koji je ovo užas pročitati...

fakat uvijek gledam da makar ispošujem samog sebe i da ne crnjačim, sve kontam biće to dobro akoBog da...

roster napadača o kojem sam neki dan pisao, je tanak, a vala i da su pojačanja tu i tamo. uglavnom, po bod sa gostovanja, kući pobjeda i kao u stara dobra vremena. umjesto da sa "onim" onolikim parama dominiramo ligom, nas ovakav jadni čelik ohladi.

ko god vjeruje u ovu ekipu, svaka mu čast. prve tri tekme, prosuta 4 boda...

ja i dalje vjerujem da je ovo bio loš dan :mrgreen:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 avg 2016, 21:01

Pljuvaci, dosadni sste sa kukanjem. Nista vam ne valja.
Bod u Zenici nije neuspjeh.
Ovaj, kako vi kazete neuspjeh, treba pripisati ipak neugodnoj tradiciji jer Sarajevo 15 godina nije dobilo u Zenici pa cemo reci da za ovo nije kriv trener, taktika, formacija, igraci, pristup, zalaganje vec TRADICIJA!
Sta je tu Hurtic mogao? Nije on kriv sto je tradicija takva.
Ekipa je odlicno izgledala. Ocit je napredak u igri. Takticke zamisli dolaze do izrazaja lagano.
Hebi ga, manjak srece a i sudija nas je zakidao. Igracima i treneru nemamo sta zamjeriti. Jedino jos Amera Bekica otjerati (kao i Okica sto smo) i dupla kruna je blizu. Citirajte ovaj moj post u maju.
A i ako ne bude titlu, dobra je i europa.
Sjetite se samo Baljka? Zelite da se on vrati?

Navijaci. Opet jedni od najvecih krivaca sto nismo pobijedili. Da nisu skandirali protiv gospodina Selimovica, dobili bi 100%. Taman smo ih bili stisli, gol visio u zraku, navijaci nicim izazvani pocese prozivati gospodina Selimovica. Sa tim su jako uticali na moral igraca. Ipak, nije lako igrati pod tolikim pritisko.
Opet su nanijeli stetu klubu.

Duljevic jos jednom dokazao zasto je u reprezentaciji. Najbolji igrac lige. Da je Mamicev, prodao bi ga za 10 miliona eura.
Ahmetovic je danas dokazao da je klasa za Benku.
Crnikic i Balic odlicni.
Novakovicu srediti BH papire i pozvati ga u reprezentaciju.

Sve u svemu, odlicna igra danas. Imao najbolju ekipu u drzavi sa ogramnim potencijalom.

Protiv Krupe ocekujem preko 10 000 ljudi na Kosevu.

SVI, SVI SVI NA KOSEVO!
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 06 avg 2016, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 06 avg 2016, 21:02

dajte da ne pričamo više o hurti,ovi igrači ga trebaju ignorisati i interno se dogovarati kako će istrčati,trebaju su ozbiljno pripremiti za krupu,nisu nimalo bezazleni,i kakvom crnom laganom rasporedu pričate?mi nismo ni protiv visočke bosne favoriti,čuj lagan raspored?ovaj metalleghe je burusia dortmund za nas izgleda

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 06 avg 2016, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 avg 2016, 21:03

Kod nas de facto važi ona "samo nek se ne puca", mada to u našem slućaju znači da se ne puca po golu haman.

Hurtić najveći pijun i trol, možda čak i u historiji kluba.

slika

:salut:
Samo Saraj'vo.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 06 avg 2016, 21:09

Mihojevic MORA igrati

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 06 avg 2016, 21:09

PitarBordo je napisao/la:Kod nas de facto važi ona "samo nek se ne puca", mada to u našem slućaju znači da se ne puca po golu haman.

Hurtić najveći pijun i trol, možda čak i u historiji kluba.

slika

:salut:
u svakom ozbiljnom klubu, nakon prva tri kola i prosuta 4 boda, upalile bi se lampice i treneru uručio otkaz. svakim danom je sve jasnije da privatizacija nije dobro rješenje, bar sa ovim ljudima koji trenutno vode klub. ispade da su sjeli i dogovorili se da dovedu levata sa parama, da bi kroz transfer i trenersku politiku za 3 godine obezbjedili sebi mirnu starost...

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 06 avg 2016, 21:11

Kad su svi pozitivni @evander kuka, kad svi kukaju @evander složi kontru :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 avg 2016, 21:11

Yebem vam mamu u pi.cku, nemam vise komentara :salut:
ZZ

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 06 avg 2016, 21:13

Kad sarajevo dobije svi prozivaju evandera iako covjek uredno pise po temi, kad dodje kiks poltroni se izgube sa teme kao zadnje pic,ke. Majkle gdje si?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 06 avg 2016, 21:14

Odem da **** svoje grlo radi koga??, postizes pogodak u 80min umjesto da trazis jos jedan i mirno privedes utakmicu kraju, jok ti primas pogodak iz nista mislim da je to smjesno..... igrac jedini kojeg izdvajam od svih je balic. ;) :x Hurticu zvani allegri nemas ti blage iskreno da ti kazem fuj, sminkeri sve zivi po terenu , najgori amer bekic !!!!! :puke:
04.10.2009 !!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 avg 2016, 21:15

FrancescoTotti je napisao/la:Kad sarajevo dobije svi prozivaju evandera iako covjek uredno pise po temi, kad dodje kiks poltroni se izgube sa teme kao zadnje pic,ke. Majkle gdje si?
Joj da nas hoće obradovati da ne piše više!

U srijedu deremo guzove
slika
:salut: :salut:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, johntravolta123 i 53 gosta.