FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Velahalve
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Velahalve » 10 jul 2015, 00:12

bagrcavi je napisao/la:Ako je ovo foluška za ove gulaše onda ok, ali ako nam je ovo igra, mogli bi nas ljudi pofino nagrditi.
Slažem se s tobom, izašao sam 15min ranije nisam mogao vise gledat, odavno lošije igre nisam gledao

likusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la likusa » 10 jul 2015, 00:16

Ko je bio veceras na Kosevu treba mu klub dati besplatno kartu sa slijedecu utakmicu..Ovo veceras su mogli gledati sAMO ONI KOJI VOLE ŽELJU I BUDALE :?

slika
Željeznicar za život cijeli !

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 10 jul 2015, 00:17

Necu napisati nista. Ni pozitivno ni negativno. Poslije utakmice u Madzarskoj cu da pisem. Lahko je poletiti pred "rudu". Nekako sam poucen nekim stvarima da treba sagledati sve okolnosti pa donijeti sud. Toliko od mene.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 10 jul 2015, 00:18

Ton1 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:posjeta očekivana, jedno 7-8 hiljada.
:rol:

Jeste, ako Koševo prima 60 ljami :D
6000 je realna cifra.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 10 jul 2015, 00:18

Evo sad sa utakmice. Bio sam u VIP lozi. Neke face bih volio da nisam vidio, a za neke mi je drago da su bili tu. Naravno Ivica i Amar su bili sa prijateljima. Sto se tice ovih koji su po meni zalutali, prvi je onaj Ligata koji je bio sa UEFA akreditacijom (!?), kao i Mimo Sahinpasic. Nije mi jasno sta taj Mimo recimo radi u toj VIP lozi i sta to on tako dobro cini za klub. To sto vodi Vox Populi na OBN-u i sto navija za Zelju mu ne moze biti ulazna karta u VIP lozu. Takodjer i taj Ligata i na koji je on nacin UEFA-in predstavnik?
Sto se tice same organizacije te VIP loze, pozitivno sam iznenadjen, firme su bile oznacene i predstavnici firmi su imali svoja mjesta. Stvarno je dosta bilo predstavnika firmi i iako nisu uzivali u utakmici, ugodjaj su imali. Posebno me je pozitivno iznenadio Mirsad Siljak. Na poluvremenu je bila neka zakuska, covjek je otrcao i sam poceo da iznosi slatkise, sokove i sve sto se jelo i pilo, ne cekajuci katering da pocne. Isao je od jednog do drugog i upoznavao koga ne zna i punih usta pricao o Osimu i Zelji. Stvarno se vidi da covjek zivi Zelju i mene je kupio veceras. Bilo je i nekoliko skauta i bio je taj Turcin koji je pratio Kvesu cini mi se. Nazalost nije imao mnogo da vidi, iako je pisao u blok nesto. Bio je poseban odjeljak za goste, kojih je bilo sto predstavnika kluba, sto navijaca nekih 15-20tak. Jedan je bio posebno bucan, prvo simpatican, kasnije dosadan. Valjda sto je vrijeme odmicalo, a mi lose igrali, postajao je dosadniji. Osim se slikao sa omladinom i uzivao je. Vidi se da Svabo voli zelju svim srcem.

Sto se tice igre, ja sam otisao sa stadiona veoma razocaran. Uzasno, kilavo, bezidejno. Protivnici su igrali grubo, ali i mi smo igrali kukavicki. Gdje su oni isli glavom, mi nismo ni kopackom. Kokot van forme daleko i nadam se da ce se trznuti. Iako je Sadikovic zabio lijep gol i onih pola sata odigrao stvarno dobro, ja bih pohvalio Blagojevica i malog Amira. Blagojevic zna sve sa loptom, a i pozrtvovan je strasno, ali ono sto Amir radi sa loptom sada recimo Bajic nikada nece moci. Mali jede loptu, prava je "martinela". Lopte koje salje su okrugle i sa velikom lakocom ukroti "ciglu". Genijalac i nadam se ako nastavi da napreduje u ovom smijeru i nastavi raditi sa obje noge daleko bi mogao dogurati. Meni je jedino Pjanic od nasih igraca imao ovakav talenat u ovim godinama. Sto je najbolje mnogo trci i strasno je brz.

Nasi se moraju trznuti, ovaj Balzan, osim sto je grub, stvarno je los i sa ovakvom igrom Ferencvaros ce nam dati 3 gola za poluvrijeme. Gosti su imali jedan odlican sut koji je Antolovic vrhunski odbranio. Inace, Antolovic je 2-3 puta nonsalantno odigrao. Igrom sam razocaran, Siljkom maksimalno pozitivno iznenadjen, ali ovi ljudi koji se vrte oko kluba se jos trebaju "iscistiti".

Takodjer, Hiros je za kratko vrijeme pokazao stvarno mnogo. Decko ima strasna rjesenja i veoma je brz. Slican tip igraca kao Amir, samo prodorniji cini mi se.

Ovaj dron je bas simpaticno izgledao i u prvi mah nisam ni shvatio o cemu se radi. Inace, posjeta katastrofalna, jedva 4 hiljade.

Jug fenomenalan i svaka cast momcima. Bas su zagrijali stadion par puta zestoko i ovo stvarno izgleda zestoko.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 10 jul 2015, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 10 jul 2015, 00:22

Vala su oni sa Zapada pakasi, mi "ustani Zapad" al' niko ne yebe ni 2%, raja sa Istoka barem ustane. :P
FK Željezničar
Chelsea FC

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 jul 2015, 00:24

Sad da vidimo to najavljeno "janje" pred Fenerc !

O cemu se tu zapravo radi, cija majka crnu ... :kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 jul 2015, 00:24

Ma ja sam ubijeden da je Odovic takticki ovo uradio, tj da nas predstavi kao totalne outsajdere jer koliko god netko mislio da mozemo lako proci, iskreno se vara. Ovo jeste ekipa protiv koje se mozemo necemu nadati, ali ocekivati neki lagan prolaz, ili laksi je zaista ravno ludosti. Svaki igrac ce morati zapeti pravo, i ono najbinije trebat ce "muda" tu pokazati a ne pustati da nas lome i mlate kao sto smo sa ovim to u dvije utakmice dozvolili sebi...

Posjeta je zaista ocekivana, tko je god ocekivao vise, grno se prevario. Sasvim solidno i lijepo vece. Utakmice jeste bila dosadna, ali meni je lijepo bilo.
Po meni je bilo na Jugu - 2.500, Zapad - 2.000 i Istok 1.500 = 6.000 na danasnjoj utakmici.

Ako grad prezivi Utorak i ultra-huligane Lecha-a :mrgreen: u u Cetvrtak nas ocekuje vremenski pakao jer koliko gledam po trenutnoj prognozi, ocekuje se do 36 stepeni pa nek nam je BOG na pomoci sa ovim terminom u 18.00h..

PRIJEDLOG ZA KLUB: Neka se stampa malo vise karata za Zapad od standarne procedure jer svako mjesto u hladovini ce zlata vrijediti...
Protiv Madara ocekujem mozda oko 8.000 cisto radi termina. Da se igra u nocnom, vjerovatno bi ocekivao 10.000, plus..

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 10 jul 2015, 00:25

Po mojoj slobodnoj procjeni bilo nas je oko 8 hiljada na stadionu. Moralo je biti mnogo vise jer su cijene bile pristupacne. Kokot ponovo najlosiji.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 jul 2015, 00:26

sa madjarima igramo 23.7
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 10 jul 2015, 00:26

Ovo je pozitivno pred putovanje u Madjarsku, bolje nego da smo dali jos 3 gola Maltezanima na prepad pa otisli manje-vise opusteno u Madjarsku. Moje misljenje
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 10 jul 2015, 00:26

S Madjarima igras za dvije hefte ovdje.
KHAJ PRICE

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 jul 2015, 00:29

Raja niste realni. Nek' smo samo prošli. Ja sam strepio da koga jačeg ne izvučemo i tu bi nam bio kraj. Ovo je odlično ispalo. Još 210 milja u padze, to je najvažnije. U ovome dvomeču nisam očekivao golijadu i to sam rekao pred prvu tekmu. Onaj penal nas je progurao pravo i to je to.
Posjeta je loša zato što smo opet nerealni. Ustvari potpuno očekivana i reklo bi se samo smo nastavili kontinuitet. Nismo u modi jer ovo je sve viđeno i ne pali raju. Raju može samo zapaliti Evropa na Grbavici, puno jača ekipa od trenutne i atraktivniji protivnici. Lavor i dvije potanke ekipe u rangu utakmice Olimpic - Travnik ne mogu privući više od 5-6 milja i to je realnost.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 jul 2015, 00:29

Kad pitari igraju? Sad u Utorak?

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 10 jul 2015, 00:31

fedeltafrotta je napisao/la:jedino pozitivno vcrs je sto su prekrili reklame od pitara :D
I kad je Tarik skino pitarsku zastavu s onog stuba na istoku hahah

darknes001
Kontakt:

Post Postao/la darknes001 » 10 jul 2015, 00:31

Meni bilo lijepo vece, jednostavno znalo se malo jaci trening tako su se i nasi ponasali,bez trunke nerviranja,samo steta sto diata nije dobio sansu da ga malo vidimo, Blagojevic bice strasno pojacanje, jos samo da se uigra.
Ma nasi cim stisli 15min odma smo ga zabili, mali ahmetovic u prvom poluvremenu ga nigdje nije bilo al zato u drugom dar mar, strasan igrac i brate dado jedini igrac s m.udima koji smije da je opali van 16 i kako samo podvaljuje lopte i asistira, a nas jedan od najboljih Memija pa nije imao prodora da valja veceras i to je pokazatelj kako smo sa malim zalaganjem ove prosli , ne sumnjam da ce vec iduci cetvrtak ovo sve biti bolje, nadam se da ce bar joco mjenjat kokota, stvarno je u zadnje vrijeme los, veceras jedan od losijih
Vrijeme je da kjosovski pocne branit

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 10 jul 2015, 00:33

Zivot je napisao/la:Ovo je pozitivno pred putovanje u Madjarsku, bolje nego da smo dali jos 3 gola Maltezanima na prepad pa otisli manje-vise opusteno u Madjarsku. Moje misljenje
Slažem se.Osim toga, prva utakmica će biti bez gledalaca jer odrađuju kaznu.Mislim da nema mjesta panici jer smo i u prvoj tekmi na Malti odigrali koliko je trebalo.
Nema razloga da se u ove dvije naredne ne zapne.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 10 jul 2015, 00:34

Veceras je posjeta odlicna ako uzmes cinjenicu da imas da gledas antitalenat od fudbala. Ekipe su nam odron kad krenes od Olimpica, Zrinjskog pa do nas. Ovo je sto veceras bilo jedno 2.000 oduzmi ako te u madarskoj razbiju. Znaci ocekuj jedno 4 milje brat, bratu da ce biti. E to je ono sto se prica napravi tim da privuces raju, a ne da ne mogu sastaviti dva pasa kako treba. Nije fazon da ti napunis ekipu s 10 golova nego da igras, a ne kao skupljeni s ulice. Malo me Oda razocarao..

Kad dode neko napise da je veceras bilo lijepo treba se pitati gdje mi zivimo. :facepalm: ahmetovic, zato ti je bilo dobro :facepalm:

Ja stvarno se nekad zapitam jesam ja toliko lud za Zeljom da kad gledam ovo dzigerica mi je u ustima jbt.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 10 jul 2015, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 10 jul 2015, 00:37

[youtube][/youtube]

:opaopa: :opaopa: :opaopa: :kralj:

Opušteno ljudi, idemo u treće ako Bog da :bih:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 jul 2015, 00:44

I mene je dron iznenadio pravo, nisam očekivao to kod nas jos :D
Neću da kudim igrače jer ne volim to jer Željini su to igrači pa kakvi god su, ali opet moramo biti realni daleko smo mi od ozbiljnog igranja u Evropi. Ne možeš puno očekivati u dvomeču sa ekipom gdje gotovo da nijedan tvoj igrač trenutno nema mjesta u njihovih prvih 11. Možda bi im neko mogao upasti u roster i pomalo dobivati šansu, ali da budu neki nosioci igre kao kod nas, nema šanse. Volio bih samo da se ne obrukamo, a sve ostalo je u domenu teorije i maštanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Taree i 31 gost.