FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
neugodni smriko[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma on je meni odavno za klupe ne moze lijevog beka igrat sta glumi marcela, na krilo ga stavitTesto je napisao/la:almir bekic lose odigrao
Ne razumijem sta je Pavlovica radio kod gola
Tradicija je čudo...
Kontrolišete se u kometarima, psovke neće biti tolerisane.
Kontrolišete se u kometarima, psovke neće biti tolerisane.
E yebem ti i fudbal i zenicu i ovaj njihov klub.Yebo majku ne mozes ih dobiti ko da igramo u yebenom Madridu.Taman kontam 0:1 reko hvala Bogu napokon da ih tamo dobijemo i klinac.Primamo gol ni iz cega.E moj Pavlovicu kad ti gol nisi primio.
Hodzic i Cetkovic moraju igrati od prve.Ne zanima ko je dijete Sarajeva.Zanima me samo kvalitet i pobjeda.
Ako dobijemo Krupu nece ovo toliko ni biti lose al ako i iducu kiksamo onda krece ono najgore.
Hodzic i Cetkovic moraju igrati od prve.Ne zanima ko je dijete Sarajeva.Zanima me samo kvalitet i pobjeda.
Ako dobijemo Krupu nece ovo toliko ni biti lose al ako i iducu kiksamo onda krece ono najgore.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Rustem, Sarić, Novaković solidni, ovi ostali tanko danas.
Amer Bekić kako igra ove godine nije ni za među 18 igrača.
Amer Bekić kako igra ove godine nije ni za među 18 igrača.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Udje Striko, taman došao sa berbe malina i zabi nam ga.
Mahhh
... Ovo zaboravit odmah, okrećemo se novoj tekmi, tek je trece kolo..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma dao go i odma iza njega dulja sam ljevo on puca 5 nibuta kasnije Hodzic sjece unutra on opet puca , pred kraj protrcava mu Hodzic i daje loptu 4 igraca celika bi ispala samo da mu je vratio on se nes okrece i folira faul , . Kad je on gurno loptu u prostor ko Stojcev. Covjek igro 30 minuta ovaj ga proglasi boljim od Stojceva , da je nama onog majstoraTesto je napisao/la:prebaci se na boćanje, nije fudbal za tebepaulus je napisao/la:Igra racku sta ti gledas ljepi stojcevTesto je napisao/la:cetkovic igra ko stojcev , samo sto trci vise...
i sad meni nije jasno kako je amer bekic u prvih 11...
pa i hebib je ronaldinjo za njega na krilu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
nije mi jasno kako 15 godina ne mogu pobijedit ekipu koja se sastavila prije 15 dana. Boze sacuvaj
Amer Bekic je odigrao uzasno, ali ne smijemo sakriti Duljevica i drugog Bekica iza njega. Crnkic takodjer jako lose, Pavlovic nam izbio dva boda.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Naravno da je kiks.Pa ljudi nisu ni imali pripreme o cemu pricas.Nikad gori nisu bili i opet ih ne pobjedis.JadnoBadrHari je napisao/la:Cuj kiks ne pobjedit Celik u Zenici hahahah
Kako ono : YEBEM TE ZENICOOOOOOOO
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Kratak i dobar rezime.Sabinho je napisao/la:Amer Bekic je odigrao uzasno, ali ne smijemo sakriti Duljevica i drugog Bekica iza njega. Crnkic takodjer jako lose, Pavlovic nam izbio dva boda.
Sta je sa Saidom ?
Uprava kluba FKS je odlucila kazniti sebe, jer je zaposlila "struku", zatim "struku" jer je glupa i nije slozila tim od golmana,pa odbrane itd. Nego naopako, i dodatno jer se svi mi amateri zajedno ucimo na ovom vrlo skupom projektu gdje najvise dusevne boli nanosimo navijacima....
Spomenite jos jednom sezonske molim vas , grobari ovog kluba ....
Spomenite jos jednom sezonske molim vas , grobari ovog kluba ....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma dao go i odma iza njega dulja sam ljevo on puca 5 nibuta kasnije Hodzic sjece unutra on opet puca , pred kraj protrcava mu Hodzic i daje loptu 4 igraca celika bi ispala samo da mu je vratio on se nes okrece i folira faul , . Kad je on gurno loptu u prostor ko Stojcev. Covjek igro 30 minuta ovaj ga proglasi boljim od Stojceva , da je nama onog majstora[/quote]paulus je napisao/la:prebaci se na boćanje, nije fudbal za tebepaulus je napisao/la:Igra racku sta ti gledas ljepi stojcevTesto je napisao/la:cetkovic igra ko stojcev , samo sto trci vise...
i sad meni nije jasno kako je amer bekic u prvih 11...
pa i hebib je ronaldinjo za njega na krilu
ne, ne , nije zbog gola uopce. gol je vise sretan nego spretan.
nego jesi li ti gledao prvo pol ? nismo se sastavili sa loptom.
fakat kad je usao cetkovic, donio je zivost u igru, tako ja barem vidim stanje na terenu.
i stojcev je igracina ali nije htio da trci.
Zadnja izmjena: Testo, dana/u 06 avg 2016, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Jel Vas stid? Mene jest...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- f0rest1946
- Kontakt:
Amera na posudbu u velez, malog hadzica prikljucit
Losa igra Sarajeva... kako su krenuli ne bi me cudilo da se ponovi prosla sezona!
Novakovic stoji 5 metara ispred Smrike,a Balic odmah iza njega. Znaci da je Smriko bio izmedu njih dvojice zar ne!?Locust je napisao/la:Između koja dva štopera? Jesi vidio ti gol uopšte?zagorski je napisao/la:Jbg.,ispadne nam desni bek (hodzic) lik ga izlevati i onda njihov igrac izmedu dva nasa stoper daje gol
Smriko ispred Balića (za glavu viši) na prvoj stativi, Pavlović poletio negdje u qurac krasni.
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo i 8 gostiju.